понеделник, 26 януари 2015 г.

„Вълшебните лекарства"

Тумори, алергии, ревматизъм, пневмония, пърхот, депресия, петна по обувките - възможно ли е само един продукт да се справи с всички тези проблеми? „Да", категорични са създателите на новите пенкилери



ИЗТОЧНИК : http://www.temanews.com  „Вълшебните лекарства" - независимо дали са корени, билки, гъби или синтезирани в медицинските лаборатории хапчета, дават надежди на стотици. На болните - че ще сложат край на всичките си страдания, на мързеливите - че ще се вталят и разкрасят без усилия, на пестеливите - че ще икономисат някой и друг лев.
Всяка година в аптеките се появяват нови многофункционални лекове, или казано направо - пенкилери. Те обаче не могат да се продадат, ако около тях не витае някаква мистерия. Затова производители, дистрибутори и фармацевти ще ви кажат едно и също - че са внесени у нас директно от земите тилилейски (да кажем, тибетските планини или амазонската джунгла), забъркани са в дълбока тайна, действието им е бързо и чудодейно, а странични ефекти нямат.

Към универсалните илачи задължително е приложено и упътване, дебело колкото стихосбирка от млад автор. След като внимателно прочете книжката, населението започва да пие, капе, маже и разтрива продукта по изтерзаното си тяло.
Разбира се, място за тревога от тези енергични действия не трябва да има. Защото в шишенцата има повече фантазия и оптимизъм, отколкото нещо друго, а както знаем, те са напълно безвредни и могат да се поемат в неограничени количества.

Екстракт от грейпфрут за стомаха и за фаянса
Искате с един препарат да преборите мъчещата ви ангина, да се освободите от досадния пърхот, да се предпазите от инфаркт и накрая да обеззаразите банята? Използвайте „Цитросепт". Горе-долу така би звучала реклама на най-нашумелия в момента по света и у нас пенкилер. Заради своята мултифункционалност той е наричан гальовно швейцарското ножче на лекарствата. Екстрактът от семената на грейпфрут е произведен в Норвегия, а у нас се продава в няколко разфасовки. Според създателите му нито ревматизмът, нито гъбичките, а още по-малко задръстващите организма токсини могат да му устоят. Но както се казва, това не е всичко - „Цитросепт" бори още алергиите и високия холестерол. И най-важното и леко плашещо e, че той може да се окаже завинаги ваш. „Лекарството е вечно. Никакви плесени, бактерии и гъбички не могат да го развалят, защото то просто ги унищожава", съобщават доволно учените.

Тибетска гъба срещу рак, алергии и бръчки
По неведоми пътища преди време у нас се появи Ganoderma lucidum, по-известна като Тибетска гъба. Убедени в чудодейните й сили, ентусиасти започнаха да я отглеждат в домовете си и постепенно се пропиха със специфичния аромат на вкиснато. Защото природният продукт се консумира „с накисване" и мирише непоносимо - ежедневно трябва да се залива с прясно мляко, а след това течността да се пие за укрепване на организма.
Да се изброят всички приписвани на гъбата качества е непосилна задача, затова ви представяме само основните: лекува рак, всякакви алергии, стомашно-чревни болести, бронхити и пневмонии, разтваря камъни в бъбреците, повишава половата активност, подобрява паметта и остротата на вниманието. Според феновете й има и козметичен ефект - намалява теглото, забавя процеса на стареене и при външно приложение (т. е. мазане) бързо изглажда бръчките. В очакване на подобрение обаче доста пациенти получиха неочаквано разстройство и още по-неочаквани газове. „В подобни случаи лечението в никакъв случай не трябва да се прекратява. След бурната реакция на стомаха започва подобряване на тонуса и общото състояние. След 20-дневна употреба организмът се чувства много по-добре, а след 2 месеца някои от оплакванията съвсем изчезват", успокоява упътването. В него е записана и следната трогателна инструкция: „Помнете, че за гъбата са нужни грижи. Отнасяйте се с нея като към малко същество! Излишните гъби раздавайте на други хора". Последното нямаше нужда да ни го казват - след поредното разстройство, всяка Ganoderma lucidum изглежда излишна.

Стройни, почернели и потентни с хапчето „Барби"
През 2006-а голяма част от човечеството ще има шанс едновременно да отслабне, да се сдобие с приятен загар и да повиши либидото си. Или поне така твърдят учените, които разработват уникално хапче с тройна функция. Официалното му име е „Меланотан", но всички вече го наричат „Барби". Очаква се приходите от продажбата на лекарството да достигнат $1 млрд. годишно. „Ще се продава само по предписание", обяснява Уейн Милън, председател на притежаващата патента и базирана в Мелбърн компания „Епитан". И допълва: „Надявам се, че ще стане популярно колкото стероидите, ботоксът и „Виаграта". Д-р Милън трябва да е спокоен - хапът му вече се е сдобил с огромна слава. Интернет форумите са пълни с въпроси около действието на пенкилера и с изразяващи желание да го пробват.

Универсална паста чисти обувки и зъби
Паста с универсално приложение беше пусната на руския пазар преди няколко месеца. Революционният продукт може да се използва както за миенето на зъби, така и за почистване на обувки, твърдят създателите му от новосибирската компания „Фритекс". По думите им пастата е приложима в над 800 различни случая. „Тя е много питателна, а разтворена във вода, се превръща в изключително приятна напитка", обяснява химикът Андрей Бармин и се облизва. Той и колегите му се надяват универсалната паста да измести дори утвърдени питиета като „Кока-Кола" и „Пепси".

Капки за нос и отстранител на петна в една опаковка
„Лок" - течният препарат на фирмата „Амуей", не отстъпва по нищо на универсалната паста от Новосибирск, даже в много отношения я превъзхожда. След като почистите с него петната по дрехите си, лекетата по домакинските уреди и калта по автомобила си, можете да заврете удължения му накрайник в носа си. Само няколко капки ще ви отърват от хремата, категорични са производителите. При неприятна миризма от краката просто вадите шишенцето от носа си и го изливате върху крайниците си.

Шаманско растение лекува над 20 болести
„Свещеното растение на шаманите", „Билката на XXI век", „Най-мощният растителен имуностимулатор" - това са само част от определенията за саменто. Спектърът на действие на тази открита в амазонските джунгли лиана не може да бъде описан върху обикновено двулицево упътване. Астма, синузит, рак с метастази, кисти, умора, херпеси, депресии - нищо не се опира на илача, който се продава в разфасовки от 600 и 120 мг. Саменто била най-ревниво пазената тайна на шаманите през вековете, твърдят разпространителите й. Как европейците са се добрали до нея и са я превърнали в печеливш бизнес, не се уточнява.


Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА