събота, 23 април 2016 г.

За лечение на миома на матката медни монети следва да се прилагат през нощта, за долната част на корема.

*Машинен превод - ВЪЗМОЖНИ СА НЕТОЧНОСТИ !

Възстановяване на тялото с мед

Медта играе важна роля в метаболизма на всеки жив организъм, започвайки с най-простият клетката. Той съдържа част от няколко десетки биологични катализатори. Без тези ензими живот е просто невъзможно. Така биолози дадоха мед името "живот метал".
Медта е основният регулатор на обмяната на веществата, и пряко или косвено свързани с повечето от тях. Най-малко дефицит на мед в организма може да бъде предизвикана от много заболявания. Ето някои от тях: бронхит, анемия, глаукома, импотентност, мускулна дистрофия, импотентност, исхемична болест на сърцето, псориазис, остеопороза, токсикоза на бременността (гестоза), епилепсия, белодробна туберкулоза, неврит, диабет. Без медни йони не може да се образува хемоглобин, като една от основните функции на мед е само на хемопоетични. Възстановяване на тялото с мед достъпно за всеки и може би дори в домашни условия.

За използване medelechenyya монети, произведени за 1961 г. (те съдържат и алуминий, който участва в образуването на костна тъкан), и червен медна плоча с дебелина 10 мм и ширина от 50 мм. За да получите най-големите последици за здравето преди да ги приложат на възпламенена, охлажда се и се почиства с шкурка огъня. Дискове приготвени по този начин се поставят върху болезнените области и могат да издържат от шест час до 3 дни. Кожата те са фиксирани с помощта на лейкопласт. Можете просто да prybyntuvaty мед да възпалено място. Ако сте намерили място точно да наслагвате, тогава тя ще се премести на правилното място в превръзката. По отношение на химия може да се обясни с факта, че нарушена заболяването при биологичен потенциал започва да се стабилизира под влияние на мед. След плочите са отстранени, кожата трябва да се измие с топла вода и сапун. Курсът на изцеление на тялото с помощта на мед трябва да бъде 3-20 дни.

Все пак, не всеки е в състояние да помогне medelechenye. За да се определи дали този метод е подходящ за вас или не, има един лесен начин. Просто прикрепете към диска на кожата или медна монета. Ако медта е добре zchepytsya с кожата и да бъде в състояние да остане на него за дълго време, така че ще дойда при вас като здравен курорт.

Приложения от мед.
Медни плочи с противовъзпалително, обезболяващо и анти-едема ефект върху тялото. Медни соли, които се образуват в тялото, той е токсичен за бактерии морбили, холера, гъбички и някои вируси.
Методът за извличане на мед приложения може да се използва за лечение на хора от всички възрасти и бременни жени. Metal трябва да наложи на няколко дни, след две седмици да си починете, а след това отново да наложи.

1. В случай на главоболие може да бъде медна монета 5 tykopeechnuyu да се прикрепя към засегнатата област (на врата, храмове или челото), за 20 минути болката обикновено трябва да мине.
2. Когато болки в гърлото, възпаление на сливиците, на горните дихателни пътища, пластини или монети следва да се прилага през нощта в района на сливиците, гърлото топла връзване на шал или кърпа.
3. Когато контузии и болки след фрактура ефективно използвани, за да се освободи монети през 1961 г., поставяйки ги на пациенти места.
4. Тъй като инсулти често се случват тромбофлебит краката. За да ги избегне, можете да сложите един чорап в обувката по време на медни монети.
5. медни монети или плоча се прилага за постоперативно белези. Те нормализира мускулната активност, ускорява резорбцията на сраствания, премахване на постоперативна херния.
6. С мед и лекувани разширени вени. Coin "прикрепен" към краката и задръжте за толкова дълго, тъй като те започват да се промъкнат под петата.
7. Ако загрижени за болки в раменете, а след това се прикрепя към болно място вълнена кърпа, напоена с бензин и го натиснете отгоре отопляемия медна плоча, голяма плоча или монета. След тридневно процедури болките изчезват.
8. С обработва мед и глухота. За да направите това, поставете монета, за да изпъкнала кост зад ухото, а вторият - от индивида към ухото. Монети в рехабилитация прилагат като адхезията към кожата. Ако ушите на чук трябва да се сложи една монета върху задната част на врата.
9. синузит малки медни монети, пуснати на очите през нощта.
10. В сърцето болка медна монета на поставен в субклавиална ямка. Когато съединителя монетата с кожата трябва да се носи в продължение на 10 дни, запис на лента, и не се стреля дори и през нощта - болката трябва да изчезне. За да се улесни състояние след инфаркт използва същия метод на лечение. В случая на коронарна болест на сърцето плочи, прилагани към областта на врата и да ги държат на 4 дни.
11. медни монети може да лекува хемороиди и хемороидалната да спре кървенето. Това ще изисква две монети. Един от тях се сложи край на ануса, вторият затяга горе, между задните части, така че да не се допират помежду си.
12. За лечение на миома на матката медни монети следва да се прилагат през нощта, за долната част на корема.
13. Благодарение на ефекта на мед активира инсулин в кръвта, така че помага при диабет. Когато medelechenyy може да намали инсулиновата местоназначение или дори близо vidyazykatysya.
14. Използването на мед помага за успокояване на нервната система и помага при безсъние.
15. Медта е в състояние за лечение на изгаряния след облъчване с рентгенови лъчи и се разтворят всички доброкачествени тумори, както и в случай на лоши znebolyuye депозити оксалатни камъни в бъбреците.

Възстановяване на тялото с мед вода.
Мед - един прекрасен тоник за черния дроб, лимфната система, далака. Това е най-добре в рамките на един месец да се пие няколко глътки от мед вода три пъти на ден.
За да се подготви медна вода трябва да сдвоите медни Dimes Кралския монетен двор или повече медни плочи от чиста мед химически измие с варова вода, след сгъната в купа емайл, залейте 15 литра вода и се вари в продължение на толкова дълго, колкото обема няма вода vykypyt половина.
http://simla-bo.drugster.in.ua/zdravoslovna-hrana/28234-vzstanovjavane-na-tjaloto-s-med.html

Методи за лечение на херния при хора

Методи за лечение на херния при хора

В "по-стари" херния, толкова повече тя ще трябва внимание. Започнете с упражнения за укрепване на мускулите на засегнатите обекти. Това се прави с променлив напрежение и да се отпуснете на коремните мускули. Мускулите и различни лечения херния човек трябва да се простират и задръжте напрежението на 30-40 секунди, след това отпуснете. Повторете 10 и постепенно увеличаване на натоварването, за да достигне до 40 пъти.
Направя първо един път дневно в продължение на 7 дни, след това - 2 пъти на ден за 10 дни и след това 40 пъти, 2 пъти на ден. Ходене по nosochkah в една посока, в обратна посока по петите, а след това се отпуснете и да се отпуснете. Rise на пръстите на краката 40 пъти до 40 пъти по пет. Разтегнете мускулите на бедрата 40 пъти.

Минете през стаята, ходене с контролиране на крак - пета-пръсти. Разтегнете мускулите на перинеума и бедрата на колене 12 пъти, след това 21 и 40 пъти. Fly крак се движи напред и назад, за да отстрани 10-17-21 пъти всеки крак. Алтернативно вдигане на колената нагоре. Дясната ръка на лявото рамо, отляво - на десния слабините. Breath - простират на цялата долна част на тялото за 30-40 секунди, а след това издишайте, отпуснете се и позицията промяна ръка. Лежейки по гръб, краката свити в коленете, с ръце коленете разредени 7 пъти и да намалят, като се прецеждат всеки мускул на тялото за цялата дължина на краката за 30-40 секунди. По-късно довежда до 12-17 пъти. Кръгови движения на таза (правостоящи) наляво и надясно, тъй като 12 е постепенно доведоха до 40 (20 във всяка посока).

Помага zatyazhenyyu херния пръстен мъж опияняващо да пие вода. За нейната подготовка нужда 100гр обелени хрян корен излее 3-5 литра чиста изворна вода, оставете за 3 дни и се пие на празен стомах, за да 100-150 г в рамките на 2-3 седмици. Можете да направите настойка от "Каор". Смесете 50 грама дъбова кора и жълъди, се налива 05 литра вино (които са обхванати суровините), оставете да престои 10 дни на топло и тъмно място и се използва за компреси за херния в рамките на 12-14 дни. Компресиране това той заловен региона в обиколката на 2-3 см по-широк места херния.

Можете да подготви тинктура от чантата билки овчарска. Напълнете 05 литра банков всяка трева (чанта, hrыzhnykom, ревен, пелин, дъбова кора, жълъди, коприва, клонове папрат храст овчарска листа), се налива 05 литра водка, настояват 2-3 седмици и се използва за компресиране и напитки 2-3 седмици. Всички чайове и тинктури сменят на всеки 2-3 седмици.
Помощ укрепване на мускулите и да допринесе за човешкото zatyazhenyyu херния пръстен и баня с градински чай, борови иглички, с допълнителни компреси. Можете да използвате магнит, шофиране на север край на магнита в посока на часовниковата стрелка над херния, заснемане на площ 2-3 см по-широк пръстен, последвано от 10-15 секунди компресирате нощта. Можете също така да се прилага медна плоча или стари медни монети (сечени преди 1961 г.) предимство от 3-5 цента.
Пече лук в ципата, чисти, изтриване, се смесват в равни части с морска сол и топъл пясък, добавете мед, една добра смесица от настъргани зелеви листа, след oshparennыm вряща вода или парче от живовляк и се прилага като компрес за не повече от 2 часа (по-нататък че не е добре). Можете също да използвате отвара от цветовете на метличина. За да го направи 3 ч.л. сурова захар и 05 литра вряла вода в термос 1 час и се пие 05 чаши под формата на топлина 3 пъти на ден, независимо от храната, 2 пъти седмично. Курсът на лечение по този начин - на 2 седмици.

Fresh бульон михалица също така насърчава добро протягане херния пръстен. Можете да zaparyuvaty трева метличина в гевгир над вряща вода и се облича с херния в продължение на 2 часа. Тези опаковки да се възстанови напълно. Упражнение не хвърлят дори след като се отървете от хернията да се поддържа мускулния тонус. Е фармацевтичното лекарствено средство "joddicirinum", който се използва за компресиране лечение на хернии по този начин навсякъде. Тази промяна компресиране на ден. Те също така лечение на мастит, мастит, продължително лечение на рани, еризипел.

Ефективно инфузия на цветя кестен. За подготовката му се наложи 3-литров буркан, изпълнен с суровини без пълнеж, се налива водка, настояват 2 седмици и подхранва с цветя, за да въведат хернии, включително на dyskohenni. Обикновено всеки метод лечение херния продължава 2 до 3 месеца. Централни и ингвинална херния, лекувани с овесена каша, варено в бульон от някоя от тези билки. Ами правя компреси от ръжен хляб, rozmochyvshy го всяка билка бульон. За лечението на междупрешленните херния важно ежедневно виси на бара. Това упражнение е от съществено значение за всички пациенти с болки в кръста, ишиас, spondyllezom (анкилозиращ спондилит). Твърд легло - най-легло за radykulytnykov както и за пациенти, страдащи от херния dyskohennыmy.

Междупрешленните херния лечение на масла, получени от жълтъци на яйца. Сварете твърдо сварено яйце, се разделят на жълтъка, го постави на една игла за плетене тънък и задръжте над пламъка на свещ, замествайки в качеството му, които ще излязат капка масло. Масло втрива в яйцето да се лекува херния. Брашно стара червена керемида или червена тухла, изработени от 30-те години до 60 години последно завинаги, смесена с 2 протеини на кокоши яйца, 1/4 и 1 тамян стека (30 мл) ракия. Сместа след това палто с вълнен плат и се облича с херния в продължение на 2-3 часа. Обикновено, като компрес се отделя от тялото.

Използвайте компреси бяла глина, смесена с билката. Опитайте се да почувствате, че билков точно за вас и в този период. Над бульони четат молитви. Клей може да се пие по 1 чаена лъжичка. Разтварят в чаша вода и се пие на празен стомах сутрин, след като тя vidstoyitsya. Курсът на лечение - 2-3 седмици. Смесване в кисела база (суроватка, саламура кисело зеле, лимонов сок, ябълков оцет) насърчаване на протакане херния пръстен. Можете да пиете саламурата за 05 чаши сутрин на гладно в продължение на 2 седмици. Също така е полезно да се пие половин час преди ядене чаша вода, която се разтваря в 1 супена лъжица ябълков оцет. 

ПРОТИВОПАРАЗИТНА БИЛКОВА ПРОГРАМА

Екстракт от обвивката и листата на черен орех – източник на дъбилни вещества, органични киселини, кумарини, гликозиди, флавоноиди,етерични масла, витамини С, В1 и Р, минерални соли, и най – вече - юглон, който се съдържа в обвивката на черния орех в много по – голямо количество, отколкото в листата и другите части на растението.

 - Юглонът потиска активно действието на патогенните бактерии, дрождите от рода Candida, подобрява функцията на червата и по този начин образуването на меки изпражнения.  

 -Флавоноидите и танините отслабват гладката мускулатура, намаляват раздразнението и възпалението на лигавиците, ускоряват заздравяването им.

Вратига – източник на етерично масло, което се състои главно от туйон, камфен, камфор, туйол, борнеол и пинен, флавоноиди, фенолкарбонови киселини и др. Тези елементи на вратигата действат парализиращо на ламблиите, аскаридите и остриците, паразитиращи в различни органи, потискат размножаването им и намаляват токсичното им влияние върху организма.

Корен от тинтява е известен като природно антихелминтно средство. Това растение съдържа генциопикрин, който блокира още в ранните стадии на неговото развитие жизнената дейност на един от най – опасните паразити Тохосаrа canis, който поразява белите дробове, черния дроб, очите, което често води до развитие на гастрити и силна алергия.

Мащерка – източник на тимол, който е много ефективен по отношение на екзотичните хелминти анкилостома и некатор и паразитиращия в дебелото черво на домашните животни власоглав червей.

Кимионът повишава защитните сили на организма и по този начин помага при различни здравословни проблеми, в това число и паразитарни инфекции.

Кора от бряст, градински чай, риган - спазмолитични, адстрингентни свойства.

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА