неделя, 24 април 2016 г.

Прахчета от село Гигинци - ЧЕРЕН ДРОБ

"Много хора твърдят, че те са има помогнали да свалят драстично нивата на чернодробните им ензими.Твърди се, че прахчетата могат дори да излекуват от хепатит." Радослав Русинов


 "Здравейте,
има една баба в село Гигинци, продава прахчета за хепатит и цироза, пиат се на гладно , виж какво знам за теа прахове :
На мен ми свалят  показателите със 100 единици на ALAT I ASAT ZA 18 DNI.
Прахчетата лекуват хепатит А, Б, и C, както и чернодробни заболявания и жлъчка/ без камъни/.
Прахчетата се пиат всяка сутрин по 1 преди хранене, изсипват се на езика и се пият с неограничено количество вода. Не се слагат в чаша, по време на пиене на прахчетата, не се консумира: бира, алкохол, тлъсто месо и ядки. По време на лечението могло да се вземат други лекарства.Прахчетата са направени от билки. За един курс на лечение се пият 6 праха /1 доза/- профилактично, 12 праха- за хепатит А, и Б, чернодробни заболявания и жлъчка, 18 праха- за хепатит C и цироза.
Бабата е в село Гигинци, общ. Брезник, обл. Перник,
ГИНА МИРЧЕВА ВЕЛИЧКОВА, тел. 07754/378

 Доколкото знам, сина на баба Гинка е лекар, но в това не съм много сигурен, ще го проверя, той се казва Камен Йорданов Кирилов, дом. тел 07751/34-51 или GSM 0887/57 84 32, той също продава тези прахове !
18 броя са 12 лева.
Искам само да кажа, че аз вече пиа 4 ти път теа прахове /разбирайте по 18 бр./ и нямам никакви оплаквания !В последствие се заговори, че в теа прахове има изсъхнала "реза"-това е изсушен далак на яре !За него се знае, че много помага и се пак аз мисля, че в праховете има само билки! "bozhichkov

 "Наистина има 2 къщи, в които се продават прахчета. В едната прахчетата приготвя баба Гина, жената на билкаря, който е починал. В другата същите прахчета се приготвят от племенника на този билкар. Изобщо мексикански сериал. Хубавото е, че и на двете места прахчетата са от една и съща рецепта, но видимо баба Гина разбира повече.
Доза от 6 прахчета струва 5 лева - до 3 дози максимум препоръчват.
Аз съм носител на хепатит В, без отклонения от нормалните показатели на ензимите ми препоръчаха 1 доза от 6 прахчета профилактично, но бабата каза, че вируса си остава в кръвта."stanimirko

 другото, което забелязах е, че на упътването пише, че могат да бъдат приемани и с други лекарства, но НЕ и с БИРА, АЛКОХОЛ, ТЛЪСТО МЕСО, ЯДКИ (орехи, фъстъци, др.)

 

!!!!!!!!!!!!!! " В Гр.Брезник има един човек,който се казва Камен Йорданов Кирилов,който се е провазгласил за наследник на въпросната Баба от с.Гигинци. Този човек и идея си няма за какво става дума.Дори на скоро прочетох,че вече нарича себе си лекар.Пробутва някакво брашно на горките хора,само за да облагодетелства семейството си.С тази измама успя да купи апартаменти и на двете си деса. Макар и всички в града да го мислят за психично болен,този човек си е савсем добре,и умело мами стотици болни хора. Наистина прахчетата от село Гигинци имат наследник,и той със сигурност не е нито Камен,нито интелегентната му сапруга Сашка(както са пуснали обяви във всеки вестник),а един обикновен човек от този град,който не си е пускал реклама никаде.Аз смятам,че това е подигравка с болните хора. "

http://hepatitis-bg.com/forum

 Здравей, преди години Весела, модератор от Клуб на раковоболните в www.dir.bg имаше разсейки в черния дроб, беше стигнал до пикочния мехур. Налагаше го с рициново масло, доколкото си спомням студено пресовано. След известно време се похвали, че от компресите дробът и е започнал да се връща обратно. За съжаление метастазите в тялото и са били много и тя загуби битката.

donnaМой близък преди около 10 години имаше проблеми с черния дроб след прекарано агресивно антибиотично лечение заради съмнения за туберкулоза. Пи прахчета от една баба от с. Гигинци и за кратко време се възстанови и повече не е имал проблеми. Родителите ми също пиха тогава от тези прахчета заради прекаран по-рано хепатит и имаха намаляване на асат и алат при направени по-късно кръвни изследвания. Ако проявиш интерес, мога да се заинтересувам за тел.номер, но е много вероятно да е сменен. Намерих интересна тема в нета за тях, ако искаш прочети я   http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=118.0

 http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7171.0

 

Наследниците на лечителя дядо Кирил Десов лекуват по завещана от него тайна рецепта


26 август 2010 00:08   13053 прочита


Известният лечител дядо Кирил Десов от пернишкото село Гигинци завеща тайна рецепта на снаха и зет, на смъртното си ложе той издиктувал съставките на чудодейните прахчета, с които години наред цери хепатит и цироза. Стотици болни се излекували с тайните илачи на Десовия род. Славата им се разнесла и в Сръбско.
Десетки чужденци идват в Гигинци да търсят лек срещу болежките си, разказват местните. В годините на соца при дядо Кирил са лекували черния си дроб изявени спортисти след употреба на анаболи. От прахчетата оздравял и синът на бившия зам. финансов министър Кирил Ананиев.
Впечатлени от прахчетата, по комунистическо време при лечителя идвали куп доктори, за да искат рецептата. Предлагали на Кирил Десов да работи в клиника, обещавали коли и апартаменти, само да разсекрети съставките. Старецът обаче останал непреклонен до края на дните си. Заради ината си и строго пазената тайна дори бил съден, че лекува без лиценз и му наложили глоба.
Сега праховете произвеждат снахата Гина Величкова и зетят Петър Васков. И двамата ревностно пазят завета на откривателя на чудодейния лек. Тайната ще остане в нашето семейство, така искаше свекър ми, отсича баба Гина. Не са малцина тези, които са се опитвали да разкрият тайната на рецептата. Според едни от слуховете в праховете се слагали жлези от ярета и агнета, известни като реза. Те се сушели и стривали на прах. Някога бабите ги използвали за сирище, обясняват местните.
“Благодарение на бай Киро станахме известни в цяла България. Сега наред с чудесата на лечебната вода от аязмото в Гигинския манастир славата се поддържа и от Гина и Пешо”, се хвалят старците.

http://www.struma.com/obshtestvo/naslednicite-na-lechitelya-dyado-kiril-desov-lekuvat-po-zaveshtana-ot_11023/ 

 http://btvnovinite.bg/article/1107114567-Bilkar_.html  -Билкар “лекува” хепатит и цироза с мистериозни прахчета

 На времуто няко беше казал на нашите че във някакво село Гинци продават едни прахчета Реза и тях пих също


===============================================

 Прахчетата лекуват само черен дроб. И Бай Пешо ,и леля Гина ги правят.Аз имам къща там и хората са си живи и здрави.
Miglena Radoycheva Ще търсите само бай Пешо или леля Гина
НЕ ОТ КАМЕН - НЕЕЕ
Miglena Radoycheva
Miglena Radoycheva Една доза е шест прахчета.Пият се шест дни за профилактика ,а за лечение се почива един ден и се почва още една доза.
Miglena Radoycheva
Miglena Radoycheva Бай Пешо 0886111912Miglena Radoycheva Леля Гина 0892923326
Miglena Radoycheva
Miglena Radoycheva Това са двамата лечители.с истинските прахчетаAntoaneta Georgieva Аз бях заразана с хепатит (в)и наистина ми помогна,а съю сигурна че и при цероза ще има ефект

 

 

 

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА