сряда, 20 април 2016 г.

Лечението на глисти и тении отново възможно - АПТЕКА ЕРУДИТА



Лечението на глисти и тении отново възможно! 
Мебендазол/ mebendazole и албендазол/ albendazole сироп за деца и възрастни
 6/01/2015

Има заместител на Зентел/ Zentel и Вермокс/ Vermox
Реконституирани орални суспензии с албендазол/ albendazole и мебендазол/ mebendazole запълват дупката от противоглистни препарати в аптечната мрежа в България
Поради липса на пазара на Вермокс/ Vermox (мебендазол/ mebendazole) и Зентел/ Zentel (албендазол/ albendazole) екипът на Централната научна аптечна лаборатория при Педиатрична аптека Ерудита направи реконституция на двете активни съставки под формата на орална суспензия с приятен плодов вкус за деца и под формата на капсули - за възрастни. Албендазол/ albendazole и мебендазол/ mebendazole са лекарствени продукти, които се отпускат само по лекарско предписание (с рецепта). Посъветвайте Вашия лекар се свърже с нас. 
След като преди няколко години производителят на Вермокс/ Vermox изтегли лекарството от българския пазар, прекъсванията в доставките на другия регистриран препарат против паразитни червеи Зентел/ Zentel поставят българските пациенти пред сериозни рискове.
Хемлинтите (паразитните кръгли и плоски червеи по човека) навлизат в човешкия организъм най-често по хранителен път - чрез прием на заразена с яйца на червеите храна или вода. Нерядко причина е и лошата хигиена - децата често си лапат пръстите на ръцете, а под ноктите може да има яйца на хелминти. 
Хелминтите са най-общо три вида: кръгли червеи (глисти), прешленести плоски червеи (тении) и метили.
Действието на антихелминтните лекарства се изразява в блокиране усвояването на глюкоза от паразитите и техните яйца. В следствие на това, паразитиращите червеи се обездвижват и умират. За да се очистят червата на пациента от паразитите, освен приема на антихелминтни продукти, трябва да се направят една до няколко очистителни процедури. Когато паразитите са навлезли в други тъкани, нерядко отстраняването може да стане само по оперативен път.
Мебендазол/ mebendazol и албендазол/ albendazol не следва да се приемат от жени, които са бременни или има съмнение, че може да са забременели!

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА