събота, 4 ноември 2017 г.

Резултатите са "100% излекувана "


Госпожа Евелина Петкова разказва,че е 100% излекувана заедно с още няколко жени които издържали до край това алтернативно лечение  и успели да преборят рак на гърдата.Около 10 други жени се отказали и предпочели конвенционалната медицинска помощ. Всички имат право на избор, казва Ева  и  разяснява следното: "Начинът, с който ние се излекувахме е труден. Има гадене, разстройство, отпадналост, нервност - подобно на химиотерапията провеждана в болницата, само че алтернативният метод е с естествени съставки, които изчистват само раковите и мъртвите клетки. Лечението е три месеца ,но само за бучка на гърдата."


"Равни части газ (течна, която е за газовите лампи за осветление), Алое Вера и зехтин (студенопресован). Пие се само сутрин по една лъжица на гладно. Паралелно вечер се маже външно бучката със същата смес. При гадене, разстройство и отпадналост се пие по една лъжица ябълков оцет с една чаша вода . Диети не се спазват. През деня се пие чай от Мечо грозде с хлебна сода и мед. За три месеца при мен се изчисти всичко на 100%. "

Ева разказва,че е споделила нейния личен опит в много ФБ групи за алтернативни методи за борбата с рака. Споделя,че е  сигурна, че има ефективни рецепти за всички видове рак и затова не спира да търси и да споделя всичко интересно по тази така наболяла тема.

По-късно Ева ще се опита да даде информация и за другите жени,които са ползвали тази рецепта -да разкажат самите те как са понасяли въпросната субстанция и как са успели да издържат до края на схемата (3 месеца ).

   Самата тя описва тези месеца като ад. Търсила е различни занимания,с които да се разсейва и избяга от страха - плетене, рисуване и молитва. Подчертава ,че без вяра не става! Стараела се е да не мисли за болестта и се е успокоявала,че все пак схемата е само 3 месеца, и ще ги издържи. "Просто правих  красиви неща от всичко излишно в къщи , парченца прежда, камъчета, телчета , капачки, и така си запълвах времето, зареждах положително."

















Линк към темата във ФБ Групата Алтернативно лечение на рак и тежки заболявания

Резултат с изображение за оливковое масло

N.B. Забележка: Информацията в тази страница не замества професионалните съвети на лекар- специалист и няма за цел да предписва лечение или да отменя посещението при лекар ! Цялото съдържание, включително текстове, таблици,графики, изображения и информация, съдържаща се в тази страница имат само обща информационна цел и споделяне на личен опит.Тази страница не дава гаранция за резултати от каквито и да било лечения и действия ,предприети от читателите! Отговорността за провеждане на което и да било алтернативно лечение е лична! 

НАТАНАЛ - ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕСЪН ДОЗИРАНЕ

Начин на употреба

NATANAL / НАТАНАЛ ®

/хранителна добавка/



Произведен по специална технология, NATANAL/НАТАНАЛ® е 100% натурален продукт, който не съдържа преработени суровини като етерични масла, сухи екстракти, есенции, багрила и други подобни.

NATANAL/НАТАНАЛ® притежава характерното само за 100% натуралните продукти нюансиране на органолептичните показатели цвят, вкус и мирис.



NATANAL/НАТАНАЛ® е 100% натурален, екологично чист и въпреки високата концентрация на съдържащият се в него чеснов извлек, не предизвиква нежелателни странични реакции, характерни при ядене на голями количества суров чесън. Това се дължи на отстраняването на влакнестите структури на чесъна, които са основна съставка на препаратите от чесън на прах, капсули и таблетки от чесън.

Съдържащият се в NATANAL/НАТАНАЛ® пресен чесън е мощен имуностимулатор. Той повишава количеството на лимфоцитите, естествените клетки-убийци (унищожаващи и раковите клетки) и стимулира останалите компоненти на имунната система. Той инхибира фермента липокиназа, необходим за развитие на раковите клетки, а също така уврежда механизма на тяхното размножаване, предимно чрез сулфидните си съединения. Имуностимулиращото действие на чесъна е обусловено от съдържащите се в него сяро-, селен- и германий – сьдържаши съединения.

 NATANAL/НАТАНАЛ® има действието на мощен антиоксидант, който защитава организма от действието на свободните радикали, подпомага извеждането от организма на токсичните соли на тежките метали.

Чесънът в NATANAL/НАТАНАЛ® повишава радиотолерантността (радиоустойчивостта) на организма, което го прави незаменим помощник по време на лъчетерапия. 

Уникалните съставки на лечебните растения пресен чесън, мащерка, джоджен, чубрица, босилек, широколистен живовляк и маточина, съдържащи се в NATANAL/НАТАНАЛ® го правят незаменимо средство при оптимизация на профилактиката и лечението на редица заболявания:



Мощен имуностимулатор. Чесънът стимулира дейността на НК (Natural Killer Cells) клетките и Макрофагите. Тези имунни клетки убиват патогени микроорганизми и ракови клетки в тялото .

Сулфидите на чесъна “улавят” молекулите на свободните радикали и дори отровни и токсични вещества. Серните съединения не им позволяват да се превърнат в убийствените за човека канцерогенни форми.

Мощен ефект на детоксикация, който е в основата на благоприятния ефект при химиотерапия и лъчетерапия.

Съставките на лечебни растения в NATANAL/НАТАНАЛ® предпазват гръбначния мозък от поражения и осъществяват мощната стимулация на кръвотворенето, поради което при пациентите, които го приемат в достатъчно количество по време на химиотерапия и лъчетерапия не се наблюдава спадане на левкоцитите под критичния минимум, тежки анемични състояния и съпровождащите ги остри възпалителни процеси.

Съставките на лечебни растения в NATANAL/НАТАНАЛ® демонстрират мощен антигъбичен и антибактериален ефект, като взаимодействат с определени химически реакции в тялото. Серните съединения на чесъна разрушават тиоловите (сяра - водород) групи в ензимите, нужни за репродукцията (размножаването) на бактериите.По специфичен начин той разрушава ДНК на тези ензими. Тези ензими са нужни за репликацията на бактериалните хромозоми и тяхното разрушаване блокира способността на микроорганизма да се размножава. Така патогенните клетки загиват.

Мощно антивирусно средство – при вирусни заболявания (ГРИП).

Съставките на лечебни растения в NATANAL/НАТАНАЛ® имат антитромбоцитен ефект, т.е. не позволяват да се образуват съсиреци в кръвоносните съдове. Доказано е, че антикоагулантните свойства на чесъна са не по-лоши от тези на аспирина.

Чесънът понижава холестерола в кръвния серум. В медицински изследвания в Германия е доказано, че чесънът може да вдигне нивото на “добрият холестерол” най-малко с осем процента. Чесънът свързва холестерола и го отстранява от организма, понижава количеството на липидите в кръвта, като по този начин препятства възникването на сърдечно -съдови заболявания и атеросклероза, подобрява кръвообръщението.

Чесънът има кардиозащитно действие и предотвратява развитието на атеросклероза.

Чесънът има свойството да понижава кръвната захар, която го прави много полезна част от диетата при лечението на диабета.

Изключително благоприятното действие на чесъна върху стимулиране растежа и делението на здравите клетки отдавна го е направило любимец на тези, които искат да живеят дълго, при това здрави.

Извлека от свеж чесън отстранява патогенната флора на червата, без да засяга нормалната такава.  

Извлека от свеж чесън оптимизира профилактиката и лечението на заболявания на храносмилателната система /колит, гастрит, язва дизентерия и др./.

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ДОЗИРОВКА



Произвежда се NATANAL/НАТАНАЛ® с алкохол и NATANAL/ НАТАНАЛ® без алкохол, които взаимно се допълват и комбинацията между двата вида показва много добър ефект, например, сутрин се пие безалкохолен, на обяд алкохолен, след обяд безалкохолен и вечер алкохолен, може да се редува и като се започне с алкохолен. За доброто му действие е необходимо да се пие достатъчно висока доза.

Преди употреба леко да се разклаща. Желателно е да се пие преди хранене или около 1-2 часа след хранене по 4-8 пъти дневно, (препоръчително е количеството за пиене да се разреди с 30-50 мл вода), след което се изпива допълнително чаша вода (200 ml), зелен чай, айрян, сок, бульон, или друга течност. Може да се смесва с няколко лъжици кисело мляко, но след изпиването също се пие чаша течност (200 ml).



ЗА ПРОФИЛАКТИКА И СТИМУЛИРАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА се пият от 1 до 3 супени лъжици по 1-2 пъти дневно. Редовното приемане на 2-3 супени лъжици NATANAL/НАТАНАЛ® сутрин и вечер, независимо от сезона, носи съществени ползи за поддържане на добро здраве. 

Дозата за пиене на NATANAL/НАТАНАЛ® се определя от възрастта на пациента, общото му състояние и неговото телесно тегло. При по-голямо телесно тегло е необходима по-висока доза.

За оптимизация на лечението при ГРИП, ХИМИОТЕРАПИЯ, ЛЪЧЕТЕРАПИЯ и ОНКОЛОГИЧНИ заболявания дневната препоръчителната доза е от 3 мл до 7-8 мл на кирограм телесно тегло, разпределена на РАВНИ ЧАСТИ, ПИЕ СЕ НА ЕДНАКВИ ИНТЕРВАЛИ ОТ ВРЕМЕ.



За профилактика през есенно-зимния сезон е препоръчително да се пият по 2-3 супени лъжици сутрин и вечер (за възрастни), като е добре сутрин да се пие NATANAL/НАТАНАЛ ® без алкохол, а вечер NATANAL/НАТАНАЛ ® с алкохол.

При респираторно заболяване е препоръчителна дневна лечебна доза от 4-5 мл на килограм телесно тегло, със стандартните в такива случаи аспирин, фервекс, аналгин, мултивитамини и т.н.. При повечето хора и 1-2 шишета дневно са напълно достатъчни, дозата зависи от конкретния организъм.

Възможно е да се приложи "ударна доза" от 2 шишета при първи симптоми на грип, като се пие по 1/2 шише през 1/2 час вечер (обикновено след като човек се е прибрал от работа) или по 1 цяло през 1-1,5 часа. Обикновено сутринта няма помен от симптомите.



NATANAL/НАТАНАЛ® е единственото средство, което може да спре хремата веднага или за 1-2 дни. Особено полезни са промивки на носоглътката с разреден с вода NATANAL/ НАТАНАЛ® без алкохол в съотношение 1 част НАТАНАЛ с 3-4 части вода. 

Промивките на носоглътката за възрастни се правят с капкомер по 3-4 капкомера един след друг във всяка ноздра (по 2-3 мл на ноздра). 

При поява на хрема, "дращене на гърлото" ако веднага (същия ден или вечерта) се направи тази процедура няколко пъти, на следващия ден човек обикновено е здрав, ако положението е "изпуснато" е необходимо промивките да се правят 1-2 дни, по няколко пъти дневно, като се пият и дози за грип. Тогава и етапите на хремата силно се скъсяват и тя преминава за 1-2 дни.

Единственото неудобство е усещане за "щипене" на лигавицата..



За оптимизация на лечението при начален стадии на онкологични заболявания стандартно се пият не по-малко от 3 мл на килограм телесно тегло дневна препоръчителна доза, например, човек с тегло 70 кг трябва да изпие 210 мл за деня, разпределени на 4 равни приема, т.е. трябва да изпие най-малко 2 шишета дневно (200 мл) по 1/2 шише (50мл) на четири приема.



За оптимизация на лечението при метастази или рецидиви стандартно се пият по 4-6 мл на килограм телесно тегло дневна препоръчителна доза, например, човек с тегло 70 кг трябва да изпие 280 мл или 350 мл за деня, разпределени на 6-7 равни приема, в зависимост от състоянието. 

За оптимизация на лечението при крайни стадии на онкологични заболявания стандартно се пият не по-малко от 7-8 мл на килограм телесно тегло дневна препоръчителна доза през първите 2,5-3 месеца, например, човек с тегло 70 кг трябва да изпие 420 мл за деня, разпределени на 8 равни приема, т.е. трябва да изпие най-малко 4 шишета дневно (400 мл) по 1/2 шише (50мл) на осем приема през около 2 часа. Когато пиенето на повече течности е невъзможно, да се пият по 1-3 супени лъжици с няколко глътки течност през 1/2-1 час.



NATANAL/НАТАНАЛ® ЗА ДЕЦА над 2 год. 

ЗА ПРОФИЛАКТИКА И СТИМУЛИРАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА от 1 чаена лъжичка до 1,5-3 супени лъжици на прием в зависимост от възрастта и телесното тегло. При NATANAL/НАТАНАЛ ® с алкохол да се съобразява дозата с наличието на до 40% алкохол, за деца алкохолното съдържание да се консултира с лекуващият лекар. 

За оптимизация на лечението при ГРИП, ХИМИОТЕРАПИЯ, ЛЪЧЕТЕРАПИЯ и ОНКОЛОГИЧНИ заболявания дневната препоръчителната доза за деца е от 3 мл до 5 мл на кирограм телесно тегло, разпределена на РАВНИ ЧАСТИ, ПИЕ СЕ НА ЕДНАКВИ ИНТЕРВАЛИ ОТ ВРЕМЕ. 

СЪХРАНЕНИЕ: в ХЛАДИЛНИК или при температура от 5°С до 20°С . На тъмно и недостъпно за деца място. След употреба, шишето веднага да се затваря плътно. Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При свръхчувствителност към чесън и съставките му, в редки случаи и към лук! За NATANAL/НАТАНАЛ® с алкохол и при свръхчувствителност към алкохол, при заболявания или прием на лекарства несъвместими с алкохол (високи дози обезболяващи, лекарства за тежки форми на психични заболявания, цироза на черния дроб и др. подобни). NATANAL/НАТАНАЛ® с алкохол да не се употребява преди и по време на шофиране и работа с машини! 

При по-големи дози /над 1 шише дневно/ чесънът в NATANAL/ НАТАНАЛ® има антикоагулантно действие, подобно на таблетка аспирин-протект (1/5 от нормална таблетка аспирин), при постоянен прием на лекарства за "разреждане на кръвта" (при специфични заболявания, байпас и др. подобни) е необходима консултация с лекар.

След употреба да се затваря плътно веднага.



ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

NATANAL/НАТАНАЛ ® е хранителна добавка, и се пие като допълнение към предписаните от лекуващия лекар лекарства. Приема на NATANAL/НАТАНАЛ ® не е условие за прекратяване или отказване от клинични процедури и терапии! 

ИНФОРМАЦИЯТА, ПОЛУЧЕНА ОТ ТОЗИ САЙТ НЕ ЗАМЕСТВА МЕДИЦИНСКИЯ ПРЕГЛЕД И ЛЕЧЕНИЕ!


Тиквено семе при стомашно-чревни проблеми

Маслото от тиквеното семе може да бъде изключително полезно при редица проблеми свързани със стомашно-чревния тракт. Едно от преимуществата му е, че то може да бъде прилагано и при съвсем малките пациенти.За употребата му при деца е необходимо да се проведе консултация с педиатър.Заболяванията при,които олиото от тиквени семки може да бъде от полза чрез вътрешна употреба са:

* хепатит
* чернодробна стеатоза, проблеми със жлъчката и жлъчните пътища
* гастрит
* киселини в стомаха 
* стомашна язва и дуоденална язва
* колит и  ентероколит
* хемороиди
* атеросклероза
* простатит
* доброкачествена хиперплазия на простатата
* ерозия на шийката на матката 
* за обезпаразитяване и предпазване от      опаразитяване с  паразити и  различни  червеи(лентови)

За външна локална употреба е полезно при :
* херпес
* дерматит
* псориазис 
* екзема
* изгаряния
* пародонтоза


Препоръчителната дневна доза и поносимостта е индивидуална. За възрастни 2 -3 пъти на ден по 1 суп. лъжица, ако е масло от студено пресовано тиквено семе или 2-3 пъти по 300 -450 мг, ако се изберат желатинови перли. Приема се на празен стомах и поне 25-30 минути след това не се приема храна.
Резултат с изображение за тиквено семе чайРезултат с изображение за тиквено семе хербамедика

Добър резултат може да се постигне като се комбинира с отвара от не белено тиквено семе. Приема се на гладно в течение на 20-30 минути и след два часа се вземе солно слабително.( за възрастните английска сол 1/2 пакет в 200 -300 милилитра вода , а за децата се консултирайте с педиатър)

Резултат с изображение за тиквено семе отвара
Дозиране на отварата от сурово(не белено) тиквено семе,която се вари за 5 минути и се запарва докато се охлади до стайна температура :

- За възрастни и деца над 12 години - 400 - 500 гр. семе  в 500 мл. вода
- За деца от 8-12 години - 250-300 гр. семе в 300-400 мл. вода 

След консултация с педиатър :
- За деца 5-7 години - 200 гр. семе е 250-300 мл. вода
- За деца 3-5 години - 150 гр. семе в 200 - 250 мл. вода
- За деца на 2 години - 100 гр. семе в 150-170 мл. вода
-За деца над 1 година - 50-70  гр. семе в 120-140 мл. вода.

Противопоказания за прием на олио от тиквено семе не са установени. При някои мъже може да се наблюдава лека ерекция и рядко диария( без оглед пола) като странична реакция.

Източник: PEPONEN ЛИСТОВКА

         От   ЛЕК ЗА НАС - ОТ ПРИРОДАТА ЗА ЗДРАВЕТО

БЛАСТОЛИЗИН И АНАБОЛ - Доктор Иван Богданов

"Практически вече противораков препарат има! " 1982 г.  Доктор Иван Богданов

БЛАСТОЛИЗИН И АНАБОЛ - БЪЛГАРСКИТЕ ПРОТИВОРАКОВИ ЛЕКАРСТВА ОТКРИТИ ОЩЕ 1968г. Изпитвани са 14 години и има публикувана монография с наблюдавани 2000 пациента и 100 напълно излекувани. Допълнителна подробна микробиологична и медицинска информация относно изследванията проведени от Доктор Иван Богданов може да прочетете на интернет сайта на книгата "Завещавам ви здраве" -http://www.zaveshtavamvizdrave.com/


















НАУЧНИ ПУБЛИКАЦИИ ЗА БЛАСТОЛИЗИН НА РУСКИ ЕЗИК  - http://www.dissercat.com/search?keys=%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%BD

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА