петък, 20 март 2015 г.

ЗЕОЛИТ И РАК

Зеолит на прах лекува рак – Потвърдено от Националния онкологичен център


Зеолит на прах се бори успешно с различни видове рак, както и с много други заболявания!

Съществува природен лек срещу рака и той се предлага в България. Това е зеолит на прах – чудотворен минерал, който предпазва и лекува най-различни болести. Той повишава имунитета на човек, регулира кръвното налягане и нормализира минералния обмен. Зеолитът е изключително ценен при борбата с рака, тъй като неутрализира свободните радикали, които са основният източник на онкологичните заболявания.
Вече бе потвърдено от Националния онкологичен център в столицата, че зеолит на прах може да предпазва и да лекува рак. Екипът на проф. Благоева установи чудотворните действия на минерала и той вече е включен в някои видове лечения. Има множество случаи, доказващи ефективността на зеолита. Например 69-годишен пенсинер от Силистра е преборил рак на дебелото черво само за 6 месеца именно чрез зеолит на прах.
Зеолит на прах може да се пребори с коварния рак ил ида предпази организма от него
Зеолит на прах може да се пребори с коварния рак или да предпази организма от него
Освен срещу рак, зеолитът е много полезен и срещу много други заболявания. Той понижава нивото на холестерола, както и на кръвната захар, което го прави предпазител от инфаркт и диабет. Също така нормализира храносмилателната система и по този начин предпазва от гастрит, язва или различни колики. Зеолит на прах е полезен и при външни наранявания. Съществуват случаи, в които е спрял сериозно кръвотечение само за половин час, като в това число и облекчава болката. Зеолитът може да служи и като пречистващо средство на жлъката, бъбреците, черния дроб и белите дробове. Като цяло той освобождава организма от токсини, което го прави страхотен природен лечител.
Камъкът заеолит, известен още и под названието клиноптилолит, в България може да бъде открит единствено в Източните Родопи и по-специално в село Бели пласт. Не е случайна статистиката, която показва, че в това село смъртността е с доста висока граница. Това е така именно заради честата употреба на зеолит от хората там.
Зеолит вече се продава и в биомагазините, което е добра новина за всички българи, които нямат възможност да посетят с. Бели пласт. Продуктът на пазара е именно на прах. Препоръчителната доза от лекарите за всички онкоболни е 7 гр. на всеки 24 часа, като приемът се извършва на 3 части – около 2.3 гр. ч. л. половин час преди консумиране на храна. Срокът на прием е 4 месеца. Зеолит на прах се пие заедно с чаша вода. За здрави хора, желаещи да упражнят профилактика, зеолитът се приема около 40 дни с доза от 2.3 гр на денонощие, разделена на два приема.

*Консултирайте се задължително с лекар преди употребата на зеолит на прах!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Клиноптилолитов Зеолит

Минералът Клиноптилолитов Зеолит т.е. силикатен минерал с високо съдържание на Клиноптилолит, принадлежи към голяма зеолитова група минерали наречена хеуландити, образували се преди милиони години в резултат на вулканична пепел, която е била изложена на много високи температури и налягане. Минералът е наричан още Клиноптилолит, Клиновит и Зеолит, а други го наричат камък “чудо”.
Чакра: не се свързва с определена чакра.
Цвят: бял, бледожълт, розов, зелен, сив и синкав. Зелените Зеолити имат най-голямо съдържание на Клиноптилолит, затова само те се използват за лечение!
Клиноптилолитов Зеолит
Клиноптилолитов Зеолит – зеленият е най-лечебен
Твърдост: между 3 и 5
Химичен състав:Клиноптилолитовият Зеолит е порест минерал съставен предимно от силиций, калий, калций, магнезий, натрий и кислород.
Находища: Най-качествените залежи са в България, където съдържанието на Клиноптилолит в суровината е до 90% – над 10 милиарда тона в Източните Родопи, следва Русия, където съдържанието на Клиноптилолит е 70%.
Описание и свойства: Наричат го камък “чудо” поради невероятните свойства, които притежава. И наистина, този минерал трябва да присъства в домашната аптека на всеки българин, защото е един “дар Божи”, който значително изпреварва най-чудодейните лекарства на традиционната медицина.
Клиноптилолитовия Зеолит има невероятни лечебни качества и има силата да извлича от  организма всякакви токсини и отровни вещества, включително и радиоактивни частици, като ги заключва в себе си и те не могат повече да се освободят. Той има свойството да се свързва с радиоактвни елементи, като цезий 134, цезий 137, стронций 90, като ги поема и задържа в себе си, а след това се изхвърлят от тялото чрез отделителната ни система. Достатъчен е приемът на вода в която този минерал е престоял. (По-надолу ще откриете рецепти и схеми за приемът на този минерал при различните заболявания). Независимо дали радиацията е в човешкият организъм или във водата, или в почвата, въздействието му е еднакво силно. Пример за това е, че след избухването на АЕЦ в Чернобил, в района са разпръснати тонове от минерала на прах, за да абсорбира радиацията. Толкова е силен! Други свойства които притежава са:
- Свързва се с тежките метали – олово, цинк, хром и ги елиминира.
- Свързва се и елиминира амоняка от клетките. Обезмирисва тялото – в това число потта и урината.
- Улавя и извежда нитрозамините (канцерогенните вещества, които се образуват при пържене, консервиране на храни, опушване или при използване на нитратна сол). Нитрозамините са отговорни за рязкото ускоряване и появата на рак на стомаха и панкреаса.
- Елиминира млечната киселина от мускулатурата и подобрява мускулния тонус – подходящ е за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване.
- Чистият Клиноптилолитов Зеолит във вид на прах е прекъсвач на развитието на туморите, чрез въздействието му върху протеин-киназата, активизираща гени р21/р53, които спират развитието на раковите клетки.
- Силен антиоксидант – свързва се и елиминира свободните радикали и помага на организма да избегне увреждането на ДНК.
- Нормализира алкално-киселинния баланс на организма, който при повечето хора е нарушен.
Този минерал има уникална кристална структура приличаща на пчелна пита, която не се разрушава при никакви условия на околната среда. Някои изследователи я сравняват с молекулно сито, което улавя вредните и отровни вещества и ги задържа в себе си, като отдава същевременно от своите полезни йони – калиеви, калциеви, магнезиеви и натриеви йони. Притежава свойството да обменя йоните си с други от средата, в която е поставен. При поставянето на Клиноптилолитовия Зеолит в друга среда, най-вече течности, между неговите кристали и средата започва активен йонообмен. Той отдава катийоните си навън, а приема от средата други частици, като ги заключва в себе си. Това е най-специфичното му свойство. На този принцип той въздейства и върху нашият организъм, когато сме го приели вътрешно (на прах или вода, в която е престоял 8 часа). Той издърпва токсини, шлаки и свободни радикали, като ги заключва вътре в себе си, и тъй като не е разтворим в човешкото тяло, те излизат заедно с него чрез отделителната ни система. Има много мощно въздействие, когато се приема вътрешно под формата на много фино стрит прах, и тъй като не се отлага в организма по никакъв начин, го изчиства от всякакви отрови. Няма никакви странични ефекти и водата, в която е поставен може да се пие постоянно, дори и само за профилактика!
Клиноптилолитовият Зеолит е много силен имуномодулатор. Той предизвиква в организма процесът апоптоза (физиологичен процес, при който загиват непотребни за организма клетки и тъкани). Апоптоза е когато имунната система започне сама да унищожава канцерогенните клетки. Затова има изследвания, доказващи положителното влияние на Клиноптилолитовия Зеолит при онкологични заболявания, сърдечносъдови, диабет, стомашно-чревни и много други.
Той се използва както вътрешно (приет на прах или като структурирана вода), така и външно за локално третиране на засегнати участъци (под формата на мехлем, масажно масло или пудра), при кожни заболявания.
Лечение: Водата, която е йонизирана с Клиноптилолитов Зеолит, оказва мощно лечебно въздействие върху организма. Тя изхвърля отровите, приети чрез храната и регулира обмяната на веществата. Има силен стимулиращ ефект при следните заболявания: диабет (дори от тип А), регулира кръвната захар, сърдечносъдови заболявания, регулира кръвното налягане, лекува стомашно-чревни разстройства, гастрит, язва, колит, действа благоприятно на нервната система, хепатит, тумор, цироза на черния дроб и мононуклеоза, пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки, помага при безсъние и обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми, кожни проблеми – акне, себорея, пърхут, псориазис, невродермит, рани (отворени, диабетни), херпес, гъбички, алкохолизъм, депресии, при онкологични заболявания, повишава общия тонус. За постигане на лечебен ефект при изброените проблеми е необходимо да се употребява ежедневно клиноптилолитова вода. Сутрин на гладно се изпива една чаша структурирана вода, а след това колкото желаете. При някои от заболяванията лечението е необходимо да се комбинира с прием на структурирана вода плюс прием на прах и третиране на кожния участък локално с мехлем или пудра от Клиноптилолитов Зеолит. По-долу са изброени рецепти при различни заболявания. Поради силните детоксикиращи свойства на Клиноптилолитовия Зеолит, той се употребява и външно чрез втриване в кожата например чрез по-големи пластири пълни с прах от минерала, които се поставят на ходилата и от там извличат токсините от организма.
Указания за употреба: Преди употреба, за да е максимално ефикасен, минералът трябва да бъде активиран. Първо той се измива добре и се подсушава, след което може да се остави на дребни парченца или да се смели на прах/пудра (в зависимост от приложението), а след това е необходимо да бъде термично обработен във фурна за максимум 20 мин. на 250 градуса. По този начин се извлича молекулната влага от него и порите във вътрешността на минерала остават празни, като по този начин, могат да поемат повече вредни вещества в последствие. След тази термична обработка, Клиноптилолитовият Зеолит е обеззаразен и активиран, и е готов за употреба. Суровият минерал има същите свойства, като активирания, но малко по-слаби.
- За вътрешен прием –  Първо той се измива добре и се подсушава, след което се смила на прах максимално фино. Необходимо да бъде термично обработен във фурна за максимум 20 мин. на 250 градуса. След това се охлажда и се съхранява в затворен съд. За профилактика, приемът е по 1 кафена лъжичка прах, разтворена във вода или пресен сок, сутрин след ставане на гладно, и 1 вечер преди лягане, като се изпива с 2 чаши вода. През деня се изпиват 2-3 литра вода задължително! Много е мощно въздействието му, когато се приема вътрешно под формата на много фино стрит прах. Не се отлага в организма по никакъв начин и го изчиства от всякакви отрови. По време на приемането на Клиноптилолитов Зеолит на прах е задължително да поемате голямо количество течности 2-3 литра на ден, за да излезе минерала от тялото и заради циркулацията на кристалните структури в организма. Ако не се поемат достатъчно течности може да предизвика обезводняване.
- За структутиране на вода –
Клиноптилолитов Зеолит - натрошен
Клиноптилолитов Зеолит – натрошен за структуриране на вода
Измива се добре и се подсушава, след което се натрошава на дребни парченца, но не на прах и преминава през термична обработка във фурна за максимум 20 мин. на 250 градуса. След това 90-100 грама от минерала се поставят в 5 л. изворна вода (да не е минерална или чешмяна). Необходими са 8 часа, за да могат полезните микроелементи да се отделят във водата и в същото време да поеме наличните примеси. От тази вода се пие ежедневно в неограничено количество и време! Когато водата започне да свършва, съдът се допълва отново. Така минералът може да стои в този съд и да въздейства върху водата около 2 месеца, след което трябва да се подмени с нов, защото свойствата му отслабват. При употребата на тази вода няма противопоказания, възрастови ограничения, нито странични ефекти! През първите няколко дни след започване на терапията е възможно да подейства диуретично. При наличието на замърсявания в бъбреците и жлъчката може да се появят болки в тази област, които скоро отзвучават.
 - Пудра  – Фино смлян на прах минерал, можете да използвате като пудра, при различни кожни заболявания и раневи повърхности. Върху добре почистена и подсушена кожа, втрийте леко от пудрата, върху засегнатите участъци от кожата. Прави се няколко пъти на ден, най-малко всяка сутрин и вечер. Внимавайте да не раздразните кожата с триенето. Ако по кожата има отворени увреждания, т.е. ранички, трябва да се прилага стерилна процедура. Пудрата се нанася няколко пъти през деня.
ВАЖНО: Използваният за лечебни цели Клиноптилолитов Зеолит трябва да е със зелен цвят, тъй като в него има най-голямо процентно съдържание на Клиноптилолит! Този, който се разпространява в аптечната мрежа, често пъти е с много светъл цвят от бяло до розово и е с по-ниско съдържание на Клиноптилолит (в някои случаи дори липсва).
 ЛЕЧЕНИЕ – РЕЦЕПТИ:
  •  За профилактичен прием – 1 кафена лъжичка прах, разтворена във вода или пресен сок, сутрин след ставане на гладно, и 1 вечер преди лягане. Изпива се с 2 чаши вода и до 2-3 литра през деня задължително.
            – Вариант за деца – може да се смеси с мед.
  •  При диабет – схемата е следната:
Първите 10 дни по 1 кафена лъжичка на прах във вода или сок, сутин и вечер. Изпива се с 2 чаши вода и до 2-3 литра през деня задължително. Важи за всеки ден по време на приема!
- Следващите 10 дни по 1 кафена лъжичка на прах във вода или сок, 3 пъти дневно.
Следващите 5 дни – почивка
Следващите 15 дни по 1/2 чаена лъжичка на прах във вода или сок сутрин и 1кафена вечр.
Следват 5 дни почивка
Прави се в продължение на 5 месеца. След което 2 месеца почивка и се започва отново. След 5 месечен прием, може да се направят нови изследвания, за да се проследи промяната на заболяването.
  • При онкологични заболявания – по 1 чаена лъжичка на прах, в чаша вода или прясно изцеден сок, 20-30 мин. преди хранене 3 пъти на ден. Изпива се с 2 чаши вода и до 2-3 литра през деня задължително. Важи за всеки ден по време на приема! Лечението продължава 6 месеца.
  • След химиотерапия и лъчетерапия – като укрепващо средство, облекчава и отстранява страничните ефекти от химиотерапията и лъчетерапията и позволява значително по-бързо възстановяване. Препоръчителната дневна доза е минимум 12-14 грама прах на ден. Разпределя се на 4 до 8 дневни приема (дози). Ако изберете 8 дози – приемът е на всеки 2 часа. Дозите могат да се разпределят на 4 или на 6 дневни приема. Дозата се изпива с 2 чаши вода, а след това до 2-3 литра през деня задължително. Важи за всеки ден по време на приема!
  • При пострадиационен дерматит - освен вътрешно – приемане на прах и вода, се препоръчва и локално приложение на пудрата за кожа. Пудрата се нанася върху засегнатия участък на кожата от 2 до 5 пъти на ден.
  • При патологични изменения на кожата (в случаи, когато няма отворени рани)
    Засегнатият участък от кожата първо се измива със стерилен физиологичен разтвор и се подсушава със стерилен тампон. Ако става въпрос за по-големи повърхности, е необходимо редовно вземане на душ. Поръсва се със слой Клиноптилолитна пудра. Ако е възможно отгоре се слага предпазна марля. Процедурата се повтаря ежедневно, минимум два пъти на ден, до пълното изчезване на патологичните промени по кожата.
  • При лечение на отворени рани – Засегнатият участък от кожата първо се измива със стерилен физиологичен разтвор, а при по-дълбоки рани – с 3% кислородна вода. Раната се подсушава със стерилен тампон и се поръсва със слой Клиноптилолитна пудра. Слага се стерилна превръзка от двупластова до четирипластова марля и се закрепва с левкопласт, така че да се осигури на раната достъп на кислород. Областта около раната също се поръсва с праха. Процедурата се повтаря ежедневно, минимум два пъти на ден, до зарастването на раната.
  • При улкус крурис и диабетни рани - 2 пъти дневно измивайте раната с 3% кислородна вода и подсушете със стерилна марля. Нанесете Клиноптилолитна пудра и сложете стерилна превръзка от двупластова до четирипластова марля, която се закрепва с левкопласт, така че да се осигури на раната достъп на кислород. Областта около раната също се поръсва с праха.
  • При невродермит и псориазис – за мазане - В хладката вода за къпане, добавете една пълна супена лъжица Клиноптилолитна пудра, която омекотява водата и позволява проникването на влагата в повърхностните слоеве на кожата, така че кожата се хидратира равномерно. След къпане се препоръчва да облечете хавлия. След като подсушите, леко и без търкане, намажете кожата с обичайния крем, който да е смесен с най-малко 10 % Клиноптилолитна пудра.
   -  за вътрешен прием - По 1/2 чаена лъжичка на прах, в чаша вода или прясно изцеден сок, 20-30 мин. преди хранене 3 пъти на ден. Изпива се с 2 чаши вода и до 2-3 литра през деня задължително. Важи за всеки ден по време на приема! Лечението се извършва веднъж на всеки 3 месеца за по 30-40 дни.
  • При акне – Директно се нанася Клиноптилолитна пудра върху възпалено акне, много ефикасно успокоява кожата, а маските за лице с включена Клиноптилолитна пудра, дават изключително бързо положителен ефект при тези възпалителни процеси.
  • При пърхут и себорея - Редовно масажирайте главата със следната смес: 1 чаена лъжичка Клиноптилолитна пудра се смесва с 100 мл. вода и леко се втрива в темето и в областите, засегнати от себорея. Това оказва изключително благотворно въздействие. При себорея се препоръчва и орално приемане на Клиноптилолитен Зеолит на прах. Клиноптилолитна пудра също така да се добави към крема, с който се третират областите засегнати от себорея или в тези места директно се поръсва зеолитна пудра.
  • При вагинални гъбички - Смесват се какаово масло – 1 част, клиноптилолитна пудра – 1 част и зехтин – 2 части, в съотношение 1:1:2. Какаовото масло е необходимо да се разтопи, като се постави в стерилен съд, който се поставя в друг съд с топла вода. След това съставките се смесват и се разклаща добре, за да се смесят. Тази смес се прилага вагинално, с помощта на тампон, преди лягане. Тъй като какаовото масло се втвърдява, след като изстине, ако сместа се е втвърдила прекалено, може да се добави зехтин, за да стане гъста кремообразна консистенция. Другият вариант – ако какаовото масло е повече, тогава след изстиване тази смес се втвърдява достатъчно, за да се оформят вагинални глобули, които се съхраняват в хладилник (в този случай тампоните са излишни).
  • При кандида в устната кухина – За отстраняване на кандида се разбърква една чаена лъжичка Клиноптилолитна пудра с 100 мл. вода и с тази смес се измива устата. Също така, при миенето на зъбите, пудрата може да се смеси с пастата за зъби.
  • При херпес - При първата поява на херпес, започнете вътрешно приемане на Клиноптилолитов Зеолит, като прилагате и локално ултра фино смляна Клиноптилолитна пудра под формата на пудра, гел или разтвор, което е много успешно при лечението на херпес, тъй като по този начин се предотвратява увеличаването на броя на вирусите.
  • При плака и за дентална хигиена - Поръсете, върху четката или пастата за зъби, малко количество екстра фина Клиноптилолитна пудра и по време на миенето добре изтъркайте зъбите. Използвайте изключително ултра фина микронизирана Клиноптилолитна пудра, защото само такава пудра постига ефект на почистване на зъбния емайл.
  • При обилно изпотяване, предизвикано от нервни проблеми: 150 мл. Клиноптилолитова вода се смесва с 50 мл. ябълков оцет или лимонов сок. Сместа се пие леко затоплена минимум 3 пъти дневно преди хранене.
  • При целулит – добавен в лосион за тяло, за 3 месеца изглажда кожата.
Приложение на Клиноптилолитовия Зеолит в други области : Освен за лечение, Клиноптилолитовият Зеолит е най-използвания минерал в почти всички сфери на индустрията през изминалите сто години. Почти няма област, в която този минерал да не се използва. Внася се в почвата, като носител на хранителни съставки и абсорбатор на тежките йони в нея. Добавя се в храната на птици и животни за подобряване на здравословното им състояние. Това се постига от наличните в минерала калций, натрий, калий и микроелементи в лесно усвоима форма. С негова помощ се пречистват промишлени води. Използва се за изчистване на водата от амонячен азот. В земеделието абсорбира излишъка от амониев азот. Влага се в праховете за пране като заместител на фосфатите и омекотител. В пастите за зъби замества редица вредни компоненти. Служи за пречистване на сокове, вина, зехтини, захарни разтвори от разнообразни примеси. Намира широко приложение при производството на маргарин и шоколадови изделия. Обезмирисва идеално различни субстанции. Пречиства течности от амониеви йони и йони на тежките метали – кадмий, мед, арсен и др. Незаменим при изчистване на замърсени с радиация течности. Без него са немислими редица нови технологии в химическата, хранително-вкусовата, фармацевтичната, военната промишленост. Хартия, която е третирана с 8 % Зеолит, не пожълтява с времето. Поради изключителните му качества е обявен за минерал на 20-ти век!
Тук са поместени резултатите от лабораторните изследвания, които направихме на Клиноптилолитовия Зеолит, който предлагаме. Те показват, че изследваните проби са с изключително високо съдържание на Клиноптилолит – 97 %, което го прави лечебен при изброените по-горе заболявания!
За повече информация и поръчки на телефон: 0877/ 289-620 или на e-mail: lecheniesmineraliikristali@gmail.com  - 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА