вторник, 10 март 2015 г.

Борим никотина с цигари от мащерка 

Мащерката е билка с редица лечебни свойства. Тя има ефикасно действие при възпаление на горните дихателни пътища, хроничен бронхит, бронхиална астма, коклюш, главоболие, стомашни и чревни заболявания и др.Кольо ТрапезановБилколeчителят от Стара Загора Кольо Трапезанов предлага природосъобразен начин за отказване от тютюнопушенето. Методът е заимстван от руския учен академик Виктор Востоков. Предложението е просто за изпълнение и всеки, който е решил да откаже цигарите, може да го изпробва в домашни условия, предвид действащата тотална забрана за пушене по заведения.
За целта е необходимо да си осигурите изсушена мащерка, която се продава във всички билкови аптеки, и машинка за свиване на цигари (б.р. - тези за цигари без филтър се продават за по 5 лева).
Изсушената мащерка се смила за кратко в кафемелачка, докато се постигне консистенцията на тютюна за цигари, а след това се слага в машинката за завиване на папироси. Така приготвените цигари с мащерка по нищо не се различават от традиционните.
Според Кольо Трапезанов, всеки, който заменени папиросите от тютюн с тези от мащерка, след 20-30 дни тотално ще се откаже от тютюнопушенето.
"При правенето на цигари не трябва мащерката да се смесва с тютюн, защото зависимостта от никотина ще се запази. Статистиката сочи, че 74% от раковоболните са пушачи. Затова първото условие при прилагане на метода е човек да има желанието да се откаже от тютюнопушенето. При пълната замяна на обикновените цигари с цигари от мащерка ще забравите за тютюна и никотиновата зависимост до 20-30 дни. А след като спрете да чувствате никотинова зависимост, ще спрете и цигарите с мащерка", съветва старозагорският билколечител. Той е категоричен, че цигарите от мащерка нямат никакво вредно за здравето последствие.
На въпрос на медията ни, защо предлага точно билката мащерка за отказ от тютюнопушене, а не някоя друга лековита билка, Трапезанов се аргументира с академик Востоков, който в своите изследвания доказва, че най-лесно се привиква към пушене на мащерка. Самият академик е живял 18 години в тибетски манастир, а след завръщането си в бившата СССР е завършил медицинско и фармацевтично училище в Москва и Психологическия факултет на Московския университет. Работил е в медицински институт, в Центъра за нетрадиционни методи за лечение. По информация на руски сайтове в настоящия момент чете лекции в различни университети в Русия и пропагандира тибетска медицина.
Освен природосъобразния метод за отказване от тютюнопушене, руският академикът е разработил и природосъобразен метод за лечение от алкохолизъм, в който също е просветен старозагорецът Кольо Трапезанов, занимаващ се от 30 години с билколечението. "Всяко нещо, което съм научил за билките и начините за тяхното използване, искам да го предам на хората. Това ми доставя удоволствие", казва за себе си Трапезанов. Всеки, който желае да се свърже с него, може да се обади на тел.0899/68 98 08.
Материала подготви:
Йовка НИКОЛОВА



---------------------------------------------------------------------------------------------------


 Билкови цигари Anti Tab - Източник и снимка http://socbg.com



Д-р Мария Папазова - Няма две медицини ..всичко е едно цяло



" Няма две медицини ..всичко е едно цяло...."
Нощен Хоризонт
Д-р Мария Папазова, специалист по холистична медицина
Водещ: Снежана Георгиева
 Снимка :http://www.desant.net   Билколечение в детска възраст - прочетете интересен материал за дозиране на билките при деца.

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА