неделя, 8 февруари 2015 г.

ПАРАЗИТИТЕ В ОРГАНИЗМА

ПАРАЗИТИТЕ В ОРГАНИЗМА – ПРИЧИНИТЕЛИ ЗА ВСИЧКИ ИЗВЕСТНИ НА МЕДИЦИНАТА БОЛЕСТИ в брой 71

източник : http://www.kvantov-prehod.org

 

ПАРАЗИТИТЕ В ОРГАНИЗМА – ПРИЧИНИТЕЛИ ЗА ВСИЧКИ ИЗВЕСТНИ НА МЕДИЦИНАТА БОЛЕСТИ
Категория: Екология, здраве
Все повече учени са на мнение, че туморът представлява разплодила се колония микропаразити и може сама достатъчно бързо да изчезне без операция чрез вътрешно приемане на капки йод или Луголов разтвор, водороден прекис, клюква (северно блатисто растение) и други антипаразитни средства. Микропаразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие и импотентност (поразяване на пикочополовата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля атакуващите плода паразити, а заедно с тях и самия плод), преждевременните раждания, детската смъртност, болестите, физическите и умствени отклонения, лошата успеваемост, алкохолизма, наркоманията и т.н. Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните напитки, бирата, пушенето, кафето, месото, наркотиците: чистият организъм, чистата клетка на човека ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите.
Фармацевтичният бизнес няма за цел да лекува рака и другите смъртоносни болести, тъй като печели от борбата със симптомите. Напротив, при лечението винаги се влошава състоянието на пациентите, които в крайна сметка винаги умират. Например отровата от химиотерапията убива както раковите, така и здравите клетки и в крайна сметка – самия човек. И дори не парите са крайната цел. Елитът иска да намали населението, поради което хората преждевременно трябва да страдат и умират. През 1969 г. д-р Ричард Дей заявява: ”Сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер и може да се обнародва при наличието на съответно решение”. В частност Дей казва, че ако хората умират бавно от „рак или нещо друго”, то ще може да се забави темпа на прираст на населението. Италианският лекар Тулио Симончини е от малкото медици, които успешно лекува хора в последния стадий на рака. Според него злокачествените образувания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто силен имунитет я държи под контрол, но при отслабването му, гъбата се разпространява по цялото тяло и образува злокачествени тумори). Затова имунната система е ключът към оздравяването, както и периодичното обезпаразитяване на организма и изключването на химически вещества в храната и водата.
Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, започнал да търси ефективен фунгицид. В течение на работата му обаче станало ясно, че противогъбичните препарати не са ефикасни. Гъбата Кандида мутира бързо и дотолкова се приспособява към препарата, че започва да се храни с него. Оставало само провереното и достъпно средство срещу гъбичките – сода бикарбонат. Неизвестно защо гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат. При пациентите на Симончини натриевият бикарбонат се вкарва непосредствено в тумора с помощта на приспособление, наподобяващо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за изследване на вътрешни органи). След като успял да излекува няколко пациента, Симончини представил данни на италианското министерство по здравеопазване с идеята да се направят по-обширни изследвания в интерес на медицината и хората. Италианското министерство обаче не само не разгледало изследванията му, но и го лишило от медицинския му лиценз заради лекуване на пациенти с неодобрени лекарства! Вкарва го затвора за 3 години. Симонсини не се предава и продължава лечение на най-тежките случаи. За него може да се разбере само чрез интернет.
Есенно-зимният и пролетният период са време, когато става активизиране на паразитите, възникват вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е явен признак за пренаселеност на организма с паразити и шлаки. И това е най-доброто време за антипаразитна профилактика и очистване на организма. Неслучайно всички главни пости във всички вероизповедания (Рамазан, Коледен пост, Великия пост) идват именно в това време. Великият пост е идеалното време за провеждане на пълен курс на антипаразитно очистване.

РЕЦЕПТИ ЗА ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ
Тибетска рецепта при възпалителни процеси в белите дробове:
1 супена лъжица сок от лук се смесва с 1 супена лъжица мед. Тази комбинация се взема 3 пъти на ден, но само в дни, когато Луната расте.

***
Зелени орехи, събрани преди 24 юни, се прекарват през месомелачка, смесват се 1:1 с мед, сместа се излива в бутилка, затваря се и се оставя да престои един месец на тъмно прохладно място. Съдържанието на бутилката периодично се разклаща.
Приема се по 1 чаена лъжичка, 3 пъти на ден преди ядене.
Показания. При чернодробни и белодробни полокистози, при всякакви заболявания на черния дроб, стомашно-чревния тракт, а също и всички болести свързани с инфектиране. Силно повишава имунитета на организма. Целогодишната му консумация помага за лекуване на кожни болести, срещу които ортодоксалната медицина е безсилна. Пречиства кръвта, изхвърля паразитите от тялото, лекува базедова болест. Ефективно е при парадонтоза, карбункулоза и фурункулоза Срок на лечение - 40 дни.
***
Орехов ликьор
Продукти:
1 литър ракия,

40 броя малки зелени орехчета,
1 литър червено вино,
1 кг захар.
Зелените орехчета се заливат с ракията. Изчакват се 40-50 дни, след което се прецеждат. Прибавят се червеното вино и захарта и се разбърква. Налива се сместа в бутилка и енергично се разклаща от време на време през първата седмица. После се оставя 1 месец да се получи утайка, присипва се и е готов за консумация.
***
Настойка от зелени орехчета
Млади зелени орехчета, набрани в началото на юни месец, се нарязват на четвъртинки и се заливат с ракия или водка - 1 литър на 40 орехчета. Оставят се да престоят 40 дни на светло. След това се прецежда получената настойка и се съхранява на тъмно.
Приемане: на гладно се изпива 1/2 супена лъжица от настойката в продължение на 7 дни.
***
Листа на маслина
Листът на маслина се приема като отвара, на прах или извлек, за да се убият всички видове микроби. Активният компонент е олеропеин. За предпочитане е използването на 1000мг. олеропеин дневно, като част от антимикробната програма. Изсушеният лист от маслина има приблизително 30мг. олеропеин, поради което се приемат 30гр. или 5 пълни ч.л. на ден. Тъй като отварата е горчива, можете да приемате част от него на прах, разбъркан в сок. Варете на тих огън 30гр. изсушени листа на маслина в 1л. вода за 1-2 часа. Изцедете охладете и пийте от 3 до 5 чаши дневно. Не е известно наличието на токсичност от листата на маслина или олеропеина при хората. При опити с животни с високи дози, като 1г/кг. тегло, приемани в продължение на 7 дни, не се установява никаква токсичност. Олеропеинът е толкова безопасен, че изследователите не успяха да определят смъртоносна (LD50) или токсична доза. Изследванията също така показали, че екстракта от лист на маслина не убива здравите лактобактерии в нашите черва.
Еленоликовата (elenolic) киселина – един от хидролизните продукти на олеропеина, унищожава или спира растежа на много видове паразити като – кръгъл червей, кукести глисти (анткилостома), тения и плосък червей, в доплънение към бактериите, вирусите и гъбите. Екстрактът от лист на маслина е водещ и широко се използва при болните от ХИВ и СПИН.
***
Пелин
Пелинът е ефикасен срещу най-много микроби, включително бактерии, вируси, паразити и особено гъби. Най-използваният е artemisia bsintium, но също може да се използва и artemisia annua или sweet annie (вид сладък пелин). Всички те имат различни активни вещества и за това може и дори ще бъде по-добре да се използват като смеси. Те не бива да се използват по време на бременност и да не се вземат в големи дози за повече от един месец.
За да се избегне горчивия вкус на пелина, смесете пълна чаена лъжичка прах, в малко студена вода или сок и пийте веднага. Вземайте 1 чаена лъжичка три пъти дневно. Горчивите качества на чая от пелин, стимулират храносмилателната система (стомах, черен дроб, панкреас и жлъчния мехур). Поради това му качество пелинът се използва и за лечение на жълтеница. Затова, в допълнение към приема на пелин в студена вода, част от него може да се пие и като отвара по време или след хранене. Направете пелинов чай, добавяйки 1 пълна чаена лъжичка от билката (или  1ч.л. с връх прах от пелин) към 1 чаша кипяща вода и оставете да се накисне за 10-15 минути. Може да го подсладите със стевия и да добавите малко мента. Най-добре е да го изпиете на един дъх, а след това да изпиете нещо по-приятно на вкус. Децата и свръхчувствителните към вкуса му могат да използват пелин на прах в капсули (от 3 до 5 капсули, 3 пъти дневно) или само сладък пелин (sweet annie).
***
Разтвор на Лугол
Ако имате причина да смятате, че другите средства не са унищожили паразитите от кръвта или вътрешните тъкани, вместо с едно от прочистващите билкови средства, можете да направите курс с разтвор на Лугол. Именно така д-р. Трус лекува първоначално своите пациенти.
Разтворът на Лугол е вътрешен йоден разтвор, предназначен за отстраняване на кандида, вируси и микроби в кръвта. Вземате 100мл. разтвор на Лугол (наречен също „воден йоден орален разтвор” от химиците).
Направете си тест, като вземете капка воден разтвор, вместо само вода, за да намалите силата на вкуса. Ако това не предизвика алергична реакция, продължавайте да вземате по 6 капки, 4 пъти дневно в течност или смесен с храна, но не заедно с витамините A, C, E, екстракт от семена на грозде или цистеин. Йодът е оксидант и ще бъде добре да намалите приема на антиоксиданти, по време на приема му.
Продължете 3 седмици, но спрете, ако развиете нежелателни реакции. Не вземайте йода повече от 3 седмици, защото той ще се намеси в работата на щитовидната жлеза. Ако е необходимо повторете курса след няколко месеца.
***
Чесново пречистване
Пресният, суров чесън е мощно антимикробно и антипаразитно средство. Дори и в разреден разтвор на повече 1: 1000 той убива бактериите и гъбите. Когато чесънът е счукан, неговите ензими преобразуват устойчивия алийн в алицин.
Алицинът има активен кислороден атом, който убива микробите, като окислява клетъчните стени. Лактобацилите също имат свойството да убиват други микроби с кислород (от водородния пероксид). За да се намалят до минимум неприятните реакции от типа на главоболие, гадене и стомашно-чревен дискомфорт, е желателно да се приема силен лаксатив заедно с чесъна.
***
Студено пресовано слънчогледово олио /шарлан/
Сутрин, преди измиване и пиене на вода, с една лъжица олио се жабурка устата 15-20 минути, като се прекарва бавно между зъбите. Да се внимава да не се поглъща дори капка от олиото при изплакване на устата, защото всеки остатък от олиото съдържа токсични елементи и множество бактерии и вируси. В началото олиото ще е високo вискозно, но след няколко минути то ще започне да става по-“тънкo” и бяло като избелена вълна. След изплюване на олиото се изплаква устата няколко пъти с вода с 4-5 капки йод. След измиване на зъбите четката за зъби се почиства със същия разтвор. С олио терапията се лекуват мигрена, главоболие, бронхит, болни зъби, тромбоза на артериите, хронични заболявания на кръвта като левкемия, също така артрит и свързаните с него заболявания, неврофизиологична парализа, екзема, стомашен ентерит, перитонит, сърдечни заболявания, бъбречни болести, менингит, и хормонални нарушения при жените напълно се отстраняват от организма.
***
Бъзак
Бъзак (Sambucus ebulus) или тревист бъз (още бъзе, бъзовляк, бъзуняк, ниско бъзе) е тревисто многогодишно растение, вид бъз, с дълго, пълзящо, силно разклонено коренище. Зелените плодове са отровни, използват се зрелите ( при децата могат да предизвикат гадене и повръщане). Противоракова настойка
Бере се добре узрелият плод (за да имат лечебни свойства), който прилича на боровинка и е с почти същата големина. Бере се в края на август и началото на септември. Не се мие. Плодчетата се нареждат в буркани, като се редува един ред бъзак, един ред захар, докато се напълни до горе. Последният ред захар трябва да е по-дебел, за да не позволи ферментация. Бурканът се покрива с марля, за да може да "диша". След това се изнася на място, където има слънце, за да може да ферментира. Според народния лечител Петър Димков се поставя на тъмно място и се прецежда след около 40 дни, а според други източници след две седмици се затваря и се слага в хладилника. Последните няколко дни се бърка с дървена лъжица, за да се разтвори захарта. Може да се направят 2, 3 или 4 буркана, но поне два са необходими, за да стигнат до другата година. Взема се по една чаена лъжичка сутрин на гладно 10 минути преди хранене всяка сутрин. Пак Петър Димков описва, че остатъкът от прецеждането му е служил за основа на "бъзово вино", от което е изпивал по чаша-две вечер.
***
Джинджифил
Два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед. Сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕметална лъжица! Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни.
***
Смесват се 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода. Сместа се разбърква на слаба температура (не повече от 40 С) в продължение на 5 минути и се приема по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.

източник : http://www.kvantov-prehod.org

Още за Д-Р ХУЛДА КЛАРК

Д-Р ХУЛДА КЛАРК

източник : http://www.bilkolechenie.net

След издаването на книгата Лечение на всички болести от Д-р Хулда Кларк се издаде още една ценна книга ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК

 ОТКЪСИ ОТ КНИГАТА:
Причината
Много години ние вярвахме, че ракът е различен от другите болести.   (Смята се, че раковите клетки имат специално свойство, наречено малигненост. Това схващане се основава на научни експерименти, които показват, че култивираните в лабораторни условия клетки стават малигнени, прогресирайки в определен ред от начална фаза през промоция, докато се стигне до трансформация. Трансформацията е необратима. Тъканта е станала “малигнена” и не може да стане отново нормална. Но дали това е нещото, което става наистина в човешкото тяло? (бел. авт.)  
Вярвахме, че ракът се държи като огън – щом веднъж се разгори, не можеш да го спреш. Ето защо той трябва да се изреже, да се облъчва с рентгенови лъчи докато загине или да се разруши с химически вещества всяка ракова клетка в тялото, тъй като тя не може да стане отново нормална. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-ПОГРЕШНО! Ние вярвахме също, че различните видове рак като например левкемията и ракът на гърдата имат различни причини. И това е погрешно!
В тази книга вие ще видите, че всички видове рак са подобни. Всички те се причиняват от един паразит. От един единствен паразит! И той се нарича човешки чревен метил. Ако унищожите паразита, ракът изчезва веднага. Тъканите стават отново нормални. За да се разболеете от рак, трябва да имате този паразит в тялото си.
Как човешкият чревен метил може да причини рак? Този паразит обикновено обитава червата и причинява незначителни увреждания като колит, болест на Крон, синдром на раздразненото дебело черво, а понякога не дава с нищо да се разбере за присъствието му. Ако обаче навлезе в някой орган като матката, бъбреците или черния дроб, той предизвиква големи увреждания. Когато се засели в черния дроб, той причинява рак ! Това не става при всички хора, а само при онези, в организма на които има натрупан изопропилов алкохол. Сто процента от раково болните имат и чревен метил, и изопропилов алкохол в черния си дроб. Именно разтворителят изопропилов алкохол е отговорен за настаняването на чревния метил в черния дроб. За да развиете рак, трябва в организма ви да има едновременно паразит и изопропилов алкохол.
Метили
За да разберете същността на рака, трябва да научите някои факти за човешкия чревен метил. Неговото научно име е Fasciolopsis buski. Метилите са едно от семействата на рода “Плоски червеи”. По-долу ще видите снимка на препарат на човешкия чревен метил, оцветен, за да се виждат всички детайли. Той е плосък като лист. Паразитът не е неизвестен. Изучава се поне от 1925 г.
 Това е паразитът, причиняващ рак
 За да се възпроизведе, този паразит трябва да премине няколко стадия. Първият стадий е яйце. Възрастният индивид произвежда милиони яйца. Перисталтиката на червата ги придвижва и те се изхвърлят от човешкия организъм посредством дефекацията. Възрастният организъм обаче остава здраво заловен за чревната стена (или черния дроб, където причинява рак или матката, където предизвиква ендометриоза, или тимуса, причинявайки СПИН, или бъбреците, обуславяйки Ходжкинова болест).
 Повечето от нас получават от време на време малки наранявания на чревната лигавица. Тези ранички позволяват на микроскопичните яйца да попаднат в кръвния ток (и яйцата на други паразити попадат в кръвта по същия начин). Размерът му е около 0,1 мм.
Някои от тези яйца се излюпват в червата или в кръвта. Микроскопичните новоизлюпени организми се наричат мирацидии и представляват втория стадий от жизнения цикъл на паразита. Те плуват благодарение на малки косъмчета. И разбира се, ще попаднат в черният дроб, чиято функция е да обезврежда токсините. Той ще ги унищожи веднага, щом достигнат до него с кръвта от червата. При нормалните хора те нямат шанс да оцелеят.
 Метили и изопропилов алкохол
 НЕЩО НЕОБИЧАЙНО СЕ СЛУЧВА С ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ИЗОПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ В ТЯЛОТО СИ.
Черният им дроб не е способен да залови и убие мъничките мирацидии. На тези бебешки стадии на практика се разрешава да си направят дом в черния дроб и други органи. В организма на хора с натрупан изопропилов алкохол метилите се размножават! Мирацидиите (новоизлюпилите се бебета) образуват топчета, наречени редии. Всяка редия (топче) е жива! Тя се измъква от мирацидията и започва да се репродуцира. Всяка една от 40те редии създава по още 40 редии! И всичко това – само от едно яйце!
 Този паразит снася яйца и продуцира милиони редии във вашето тяло! В шийката на матката, в белите дробове, навсякъде, където имате рак! Редиите се отнасят с кръвта до различни тъкани и се заселват в тези от тях, които им го позволяват. Пушаческите бели дробове, гърдите с доброкачествени кисти, простатната жлеза, пълна с тежки метали – всички те позволяват заселването на редиите. (Може би промененият електрически заряд или магнитни сили на увредените органи са тези, които позволяват по-нататъшното развитие на стадиите на метила. Може и да се касае просто за слаб имунен надзор. Възможно е също загиналите клетки на увредения орган да предоставят храна за бебешките стадии. Само по-нататъшната изследователска работа е в състояние да разкрие истината.)

Редиите се заселват в черния дроб и други органи и се размножават с трескава бързина. Внезапно те променят формата си, като придобиват опашка и способност да плуват отново. Сега те се наричат церкарии.
Щом намерят подходящо място, където да се прилепят, церкариите губят опашките си, започват да нарастват и образуват “какавиди”. Тази форма на паразита се нарича метацеркария. Нормално церкариите се превръщат в метацеркарии, когато се закрепят върху листата на растение, растящо в близост до някое езерце. Метацеркариите образуват много плътни обвивки, които им помагат да издържат през зимата. Изопропиловият алкохол в организма разтваря тази обвивка и по така премахва последната бариера пред метила да завърши своя жизнен цикъл, където и да се намира в човешкото тяло!
 След като загубят обвивката си, метацеркариите в тъканите растат и се превръщат във възрастни индивиди. НЕ В ЧЕРВАТА, А В ЧЕРНИЯ ВИ ДРОБ! Така жизненият цикъл е вече пълен. От яйце през мирацидия, редия, церкария и метацеркария до възрастен индивид! Всички тези форми на метила се хранят, смучат и поглъщат ваши телесни течности.
 Нормалният цикъл на метилите е следният:
Стадий Нормален жизнен цикъл
1. Яйце Изхвърля се чрез екскрементите върху почвата, откъдето дъждовете го отмиват и попада в езерцата
2. Мирацидия Излюпва се от яйцето. Плува с помощта на реснички и трябва да намери до 1-2 часа междинен  гостоприемник – охлюв. В противен случай ще загуби инвазивната си сила.
3. Редия Развива се вътре в мирацидията под форма на топче до отделянето си. Това са “майките” редии и всяка една носи  в продължение на до 8 месеца “дъщери” редии. Това става в лимфните пространства на охлюва. Дъщерите пък по подобен начин развиват в себе си церкарии.
4. Церкария Има опашка, която използва, за да напусне охлюва и плувайки да достигне до някое растение. Ако охлювът се е закрепил на някакво растение, церкарията може да се прикрепи към него посредством смукало и да започне в рамките на минути да се инцистира (да образува „кокона”). Опашката се откъсва, отплава и се разтваря във водата.
5. Метацеркария Това е киста с две обвивки. Външната обвивка е много лепкава, но при ядене на растението, към което е прилепнала, тя се отлепва и кистата попада в устата. Вътрешната обвивка е от кератин и е „почти неразрушима”. Така кистата попада несдъвкана в стомаха и е неуязвима за стомашния сок. Когато достигне дванадесетопръстника, контактът с чревните сокове разтваря обвивката и освобождава кистата. Тя се залавя за чревната стена и започва развитието си, за да се превърне във възрастен индивид.
6. Възрастениндивид Живее в червата ви в продължение на много години и може да отделя около 1000 яйца на едно чревно движение.
Както се вижда от таблицата, нормално човекът е гостоприемник на възрастните метили и нормално те остават само в червата му. Можете ли да си представите бъркотията, която настъпва във вашето тяло, ако трябва да изпълнявате работата и на охлюва?
И като че ли това не е достатъчно. Нещо ново се случва, щом възрастните форми достигнат черния дроб. Появява се един растежен фактор, наречен ортофосфотирозин. Възникнал е изверг! Растежните фактори карат клетките -  неговите клетки, но и вашите собствени клетки да се делят! Сега вие имате рак.
РЕЦЕПТА ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ НА РАКА

Програма за унищожаване на паразитите

  1. 1. Свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех
Ден 1: Това е денят, в който започвате. Започнете веднага, щом получите тинктурата. Поставете една капка в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.
Ден 2: Поставете две капки в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.
Ден 3: Поставете три капки в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.
Ден 4: Поставете четири капки в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.
Ден 5: Поставете пет капки в ½ чаша вода. Изпийте я на гладен стомах преди нахранване.
Ден 6: Поставете две чаени лъжички в ½ чаша вода. Изпийте я бавно на глътки. Прибавете подсладител и ароматизатор, за да улесните преглъщането на тинктурата. Можете да я разтворите и в плодов сок. (Ако сте над 150 паунда – около 68 кг, вземете 2 ½  чаени лъжички, а ако сте над 200 паунда – около 91 кг, – 3 лъжички (1 pound=0,453 кг (бел.пр.)).
Тази доза унищожава всички стадии на метила, включително в чревното съдържимо, локализация недостигаема за по-малките дози и електрическия ток. Алкохолът в тинктурата може да ви накара да се почувствате леко замаяни в продължение на няколко минути. Постойте седнали, докато това премине. Можете да сложите шишенцето с тинктурата в хладка вода, за да се изпари малко от алкохола, но не в гореща, тъй като може да се намали противопаразитната сила на тинктурата. След това вземете 500 мг ниацинамид като противодействие на токсичността на алкохола. Може да почувствате и леко гадене, което продължава няколко минути. Разходете се на чист въздух или просто се отпуснете докато премине.
В продължение на една година вземайте Свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех по 2 чаени лъжички седмично, за да унищожите всички паразити и техните стадии, които прихващате от останалите членове на семейството, приятелите и домашните любимци.
style="text-align: justify;" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
Членовете на семейството и приятелите ви ще трябва да вземат от тази тинктура по 2 чаени лъжички през седмица, за да не ви реинфестират. Те могат да имат в червата си стадии на чревен метил, без да имат симптоми. Когато тези стадии се предават на човек, който е имал карцином обаче, те веднага се отправят към още ненапълно възстановения орган, където се настаняват и започват да се размножават.
21-дневна програма за лечение на рака
Вашите добавки са разделени на управляеми “пакети”. Всеки ден се добавят нови към тези, които вече вземате. Вие ще достигнете пълната програма за около една седмица. Дотогава вашето тяло ще е вече в значителна степен прочистено от токсини и може да започне “туморният дренаж”. Това става през втората седмица от лечението. През третата седмица тялото се прочиства отново, за да започне действителното свиване. Туморите, които могат да бъдат видени или почувствани, получават и допълнително местно третиране.
Можете набързо да прегледате раздела за специалните проблеми и да видите дали не бихте искали да прибавите нещо към добавките, които вече вземате.
Внимание: Дозите, препоръчвани тук, са само за болни от рак и се отнасят за период от само три седмици. НЕ използвайте тази лечебна програма за ПРЕДПАЗВАНЕ от рак или за лечение на други болести. Не съм правила оценка на тези дози за по-продължителен период от време.
Много хора приемат лесно тези дози. Но ако сте измършавели, нямате апетит и нямате къде да сложите добавките, просто направете най-доброто, което ви е по силите.
 Ден 1
1. Унищожете всички паразити само за един ден. Това включва прочистване след загиването на тениидозните стадии, метилите и аскаридите. Вземете:
  • 2 чаени лъжички свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех
  • 9 капсули карамфил (по 500 мг всяка)
  • 9 капсули пелин (по 200 до 300 мг всяка)
Смесете тинктурата с плодов сок (изстискан на ръка) или чешмяна вода и го изпийте с лъжица или на бавни глътки. Можете да добавите подсладител и канела. Не оставяйте разтворът да престоява, защото след двадесет минути започва да губи силата си. Пазете бутилката с тинктурата в хладилник. Капсулите се вземат една по една след това. Могат да се вземат и отделно от тинктурата по друго време на деня. Дръжте близо до себе си парче хляб, за да преглътнете с него, ако някоя капсула ви заседне на гърлото. Ако имате рак на стомаха или черния дроб, не трябва да приемате алкохолна тинктура. На пазара има капсули с обелки от черен орех на прах, но внимавайте, тъй като някои нямат никаква сила, а други са прекалено силни!
По-късно през деня направете прочистване с цистеин и озонирано олио за евентуални укрили се паразити и преживели вируси.
Вземете по 2 капсули L-цистеин от 500 мг през 30 минути. Можете да ги отворите и да изсипете съдържанието им в бульон или кисела течност (например вода с лимон). Това предотвратява евентуални болки в стомаха от неразтворени кристалчета цистеин. Останете седнали до преминаване на страничните ефекти (половин час). Не шофирайте.
  • Прибавете 4 капки HCl (5%) към една чаена чаша зехтин. Озонирайте в продължение на 25 минути, като използвате керамичен или дървен аератор. После завинтете добре капачката на шишето и съхранявайте във фризер до използването му. Ако ще го използвате същия ден, дръжте шишето в хладилника. Взема се 1 супена лъжица поне 5 часа след цистеина. Ако го вземете по-рано, то ще намали някои от ефектите на цистеина. Озонирания зехтин може да се приеме с варени картофи или макаронени изделия. Така той е много вкусен. Не го гълтайте наведнъж, защото ще предизвика гадене.
Вземайте озонирания зехтин, дори все още да не сте си набавили цистеин. И обратното, ако още не сте си набавили озонатор, това не е причина да не вземате цистеин. Ще наваксате, когато получите липсващите съставки.
Извършвайте цялата противопаразитна програма всекидневно.
Количеството на  свръхсилната тинктура от обвивки на черен орех може да бъде увеличена до 10 чаени лъжички дневно, ако на човека остават броени дни, особено при такива локализации на рака като мозъка и костния мозък, които са трудно достижими. Можете да вземете цялото количество наведнъж или по две чаени лъжички през пет минути в продължение на половин час.  Друга ефективна схема се състои от по 8 чаени лъжички, взети през един час. Изберете по-лекия за вас вариант. От карамфила и пелина са необходими само по 9 капсули. Опитайте се да избегнете гаденето, като приемате по малко хляб с по 1 или 2 капки стерилизирано ментово масло на него. Може би се питате защо трябва да се повтаря лечението, ако тези дози са наистина ефективни. Обяснението е, че паразитите, намиращи се в туморите, са твърде трудни за достигане поради липсата на кръвоснабдяване в туморната маса. Те непрекъснато излизат от тумора и трябва да бъдат унищожавани, за да не заразят отново тялото.
2. Правете зепинг всеки ден. С това постепенно ще премахнете феритина от повърхността на белите си кръвни клетки.  Освен това зепингът доставя на тялото ви магнитно поле със северен полюс, което освен прякото унищожаване на паразитите и бактериите, отстранява лантанидните метали. Ако сте много тежко болни, правете по-чест зепинг.
3. Започнете зъболекарската работа. Ако ви остават броени седмици, но все още можете да седите на зъболекарски стол, вземете първия предлаган ви час и поискайте да ви извадят всички зъби с пломби (метални и пластмасови). Нямате време за дългата работа по почистване на зъбите с малки пломби. Не губете нито един ден в опити за спасяване на който и да е зъб! Могат да ви поставят обща упойка, ако зъболекарят е съгласен.
Уверете се, че кавитациите, които се виждат на рентген са почистени. Скритите кавитации могат да почакат.
[Забележка: Ако броят на червените ви кръвни телца е 3,2 или по-нисък, трябва да поискате да ви прелеят кръв преди зъболекарските манипулации, за да компенсирате малката загуба на кръв при изваждането на зъбите. Трябва също да сте спрели противосъсирващите лекарства и да не сте използвали аспирин за успокояване на болките в деня преди и в деня на зъболекарската работа. Ако броят на тромбоцитите ви е под 10 000, трябва да поискате да ви прелеят тромбоцити преди извършването на зъболекарската работа, за да се предпазите от по-голямо кървене.]
Ако ви казват, че ви остават повече от три седмици живот, приемете първата предложена ви дата за започване на зъболекарската работа и започнете с вадене на зъбите, имащи големи метални или пластмасови пломби, на зъбите с коронки и тези с коренови канали. След пет дни, които са необходими за затваряне на венците, направете дигитално рентгеново изследване на предните зъби. Зъбите с пластмасови пломби трябва да бъдат идентифицирани и пломбите отстранени. Сега вашето възстановяване зависи от перфекционизма на зъболекаря. И най-малкото останало парченце пластмаса ще продължи да ви трови и ще препятства възстановяването ви, което ще проличи на следващата кръвна картина (високи LDH, алкална фосфатаза и глобулин и ниско желязо). Оставете пресните дупки отворени до нормализиране на кръвната картина. Поддържайте хигиена като ги миете след нахранване с четка с колоидално сребро и масло от риган.
Изплаквайте вечерно време преди лягане устата си със зъбна белина в продължение на един месец. Заемете се с грижливо и точно изпълнение на Програмата за предотвратяване на инфекциите след решаване на проблемите със зъбите още в деня на зъболекарската работа.
4. Считайте всички важни лекарства, които ви се налага да вземате, за замърсени с бои, бензол и изопропилов алкохол. Обработете ги по начина, описан в раздела “По-безопасни обезболяващи” .
5. Започнете диета за свиване на туморите. Подберете си храни, несъдържащи малонат. Отстранете от тях наведнъж азбеста, боите и лантанидите с двукратно накисване в гореща вода с 10 минути помежду тях за охлаждане. След това стерилизирайте всичко с изключение на водата. Във всяка храна, сервирана в чинията ви, поставяйте по няколко капки солна киселина (5%, USP) и разбърквайте добре. Общото количество солна киселина, която можете да прибавяте дневно в храната си е 45 капки, което не включва използваната киселина при кулинарната обработка на храната.
6. Изхвърлете цялата си козметика, лосионите, мехлемите, дезодоранта, шампоаните, препаратите за бръснене, боите за коса, очната линия, сапуните, освежителите за уста, пастата  за зъби, лака за нокти, всичко, което прилагате върху тялото си. Преминете на нашите рецепти. Още рецепти можете да намерите в книгата ми “Лечението на всички видове рак”. Вземете душ и отмийте химикалите от косата си с боракс и лимонена киселина. Не използвайте сешоар за коса. Обличайте се много топло. Можете да използвате насипна къна. Ако косата ви е вече боядисана, намажете я със зъбна белина и я оставете така за 5 минути, след което я изплакнете с лимонена киселина. Това няма да увреди цвета. Перете дрехите си с чист боракс. Изперете с белина еднократно всички дрехи, за да отстраните азо боите и металния германий. Всички токсини с изключение на боята за коса и токсините, намиращи се вътре в туморите ви, ще напуснат тялото ви още през първата седмица. Отстраняването на токсините, намиращи се вътре в туморите изисква специална седемдневна програма, която започва през втората седмица.
7. Започнете да вземате глутатион от 500 мг. Вземайте по две капсули три пъти дневно, като трябва да приключите преди времето за сън, защото енергията, която ще ви даде глутатионът, може да наруши съня ви. Ако сте приковани на легло, вземете двойна доза глутатион. Ако ви казват, че имате броени дни, вземайте по тридесет капсули дневно. Вземайте съдържанието им наведнъж, разбъркано с мед или кленов сироп (обработени с HCl за стерилност). Ако получите диария, ги разделете на няколко дози с храната.
8. Започнете да вземате Луголов разтвор. Поставете шест капки в ½ чаша вода. Приготвяйте си и изпивайте това количество три пъти дневно на края на всяко хранене. Ако имате подуване на корема, вземете една доза и преди вечерния сън. Няма нужда от добавяне на HCl към разтвора.
9. Започнете да вземате тироиден хормон – един гран сутрин при ставане от сън. На следващата сутрин вземете два грана. Ако преди това сте били на тироидна терапия, това е най-малката подходяща за вас доза. (Някой аптекар може да ви помогне да преизчислите търговския препарат, който вземате в гранове). Не забравяйте да обработите таблетките с витамин В2.
10. Определете си дата за кръвен тест (SMAC 24: трябва да включва серумно желязо) и сканиране (направете справка с главата, посветена на разчитане на резултатите от рентгеновите и други изследвания.
11. Накиснете бъбречни билки за едно денонощие.
12. Накиснете чернодробни билки за едно денонощие
Краят на ден 1
Вече направихте доста. Утре вероятно ще се чувствате по-добре. Ако не сте могли да изпълните нещо, направете го веднага, щом пристигнат заявените от вас добавки. Първият ден е много важен и трябва да му се даде най-висок приоритет.
С всеки следващ ден ще се прибавят още хранителни добавки. Не спирайте да вземате тези, които сте приемали през предишните дни.
Поглед върху ден 1
border="1" cellspacing="0" cellpadding="0">
Преди закуска2 чаени лъжички свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех, 9 капсули карамфил, 9 капсули пелин (по 200 до 300 мг всяка),2 глутатиона (по 500 мг всеки), тироиден хормон (1 гран).ЗакускаСпазвайте указанията храната да не съдържа малонат, да е стерилизирана, да не съдържа бои, азбест и др. Завършва с приемане на Лугол (6 капки) в ½ чаша вода. (Без HCl.)Средата на сутринтаЗапишете си час при зъболекар и час за кръвен тест. Направете зепинг в удобно за вас време. “Почистете” всички медикаменти, които се налага да приемате. Изхвърлете цялата купешка козметика за тяло.Преди обяда2 глутатиона (от 500 мг).След обядаЛуголов разтвор (6 капки в ½ чаша вода).Следобед4 цистеина (по 500 мг всеки). Озонирайте в продължение на 25 минути малко стерилизиран зехтин, който да вземете по-късно. Изперете с боракс и белина всички ваши дрехи и постелно бельо.Преди вечеря2 глутатиона (от 500 мг).След вечеряЛуголов разтвор (6 капки в ½ чаша вода). Накиснете бъбречни и чернодробни билки.Преди сън1 супена лъжица озонирано олио с някаква храна.
Ден 2
Капсулите с добавките могат да бъдат изпразнени и смесени в добре затварящ се контейнер. Взема се по 1/3 от количеството в контейнера с всяко хранене. Ще наричаме по-нататък тази смес “витамикс”. Добавките, които са с особено лош вкус, ще трябва да се подправят. Много важно е да не чувствате отвращение към хранителните си добавки. Можете да използвате добавки под формата на подправки (копър, куркума, коктейл от цвекло, масло от риган, масло от Gaultheria) за замаскиране на добавките с лош вкус (хрущял от акула, MSM, папаин, DMSO и други).
1. Започнете рецептите с бъбречни билки (1¼  чаена чаша дневно) и чернодробни билки (2 чаени чаши дневно). Това ще подобри функциите на бъбреците и черния дроб така, че да бъдат веднага обезвредени и отмити токсините. Пропускам магнезия, защото за него има специални инструкции по-нататък. Преди да изпиете билките, поставете по две капки солна киселина във всяка чаша и разбъркайте.
2. Вземете коензим Q10 (десет от 400 мг) веднага след ставане от сън преди или след тироидния хормон. Вземайте тази висока доза на ден 7, ден 14 и ден 19. През всички останали дни вземайте само по една капсула дневно. Коензим Q10 ще започне разграждането на натрупаните в далака и мастните депа азо бои и специално на Судан ІV, DAB и Суданово черно В. Можете да не поглъщате капсулите, а да ги отворите и смесите с чист мед или да ги сложите направо в устата си. Вземайте коензима в интервал от 5 часа преди редукторите цистеин, глутатион и витамин С. Най-удобно е това да стане рано сутринта.
3. Започнете да вземате витамин В2 и магнезий. Вземайте по две капсули витамин В2 (от по 300 мг) и една капсула магнезиев окис (300 мг) три пъти дневно. Това ще ликвидира бензола и фенола, натрупани в далака и мастните ви депа и ще подпомогне детоксифицирането на азо боите на същите места.
4. Бетаин хидрохлорид (около 300 мг) – по три капсули три пъти дневно по време на хранене. Той унищожава клостридиите в колона.
5. Започнете да вземате витамин В12 от 1000 мкг – по 2 три пъти дневно по време на хранене. Този витамин  води до излюпване на яйцата на Ascaris. Затова той се взема след като вече сте взели цистеин и озонирано олио, провели сте зепинг и сте прибавили HCl към храната си. Ако не сте, отложете вземането му.
6. Витамин С, 2000 мг (равно на 2 грама или ½ чаена лъжичка) три пъти дневно. Не го замествайте с никакви “минерални аскорбати” или други подобни на витамин С продукти, тъй като те съдържат токсични окислителни продукти. Можете да вземате и по-високи дози.
7. Пилешки бульон – по половин литър дневно през ден, като се редува с хрущял от акула (две или повече супени лъжици дневно).  Преди консумацията и на двете течности се прибавят по две капки солна киселина.
8. Започнете бромелаин или папаин – по четири капсули от 1000 мг два пъти дневно. Ако сте много болни, вземайте и двете вещества. Това ще смели и изчисти феритиновата обвивка от белите кръвни клетки и ще възстанови имунитета. Вземайте ги поне 15 минути преди ядене.
9. Куркума и копър. Вземайте по шест капсули или една чаена лъжичка от всяка подправка три пъти дневно. Не смесвайте с храната, както препоръчвам за други хранителни добавки, тъй като куркумата и копърът са толкова силно ароматни, че ще доминират върху вкуса на храната ви. Можете да ги смесите с подсладена вода. Стерилизирайте всяка от тях с по две капки HCl.
10. Ако имате тумори, които се виждат или напипват, използвайте местното средство за свиване на туморите.
 Поглед върху ден 2
border="1" cellspacing="0" cellpadding="0">
Преди закускаДесет капсули коензим Q10 от 400 мг. Повторете противопаразитната програма (2 ч.л. свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех, 9 капсули карамфил и 9 капсули пелин), тироиден хормон  – два грана.За да приготвите днешния витамикс, отворете и смесете 6 глутатионови капсули, 6 капсули витамин В2 от 300мг, 3 капсули магнезиев окис от 300 мг, 9 капсули бетаин хидрохлорид от 300 мг и 6 капсули витамин В12 от 1000 мкг. (Можете да приемете поотделно всички тези добавки под формата на капсули или таблетки, но смесването на добавките с храната прави много по-лесно преглъщането им, дори някои хапки от храната да не са много вкусни.). Сложете 1 чаена лъжичка бромелаин или папаин в някаква течност и разбъркайте, за да направите “коктейл” (можете да ги приемете и като капсули). Ако сте много зле, вземете и двете вещества. Стерилизирайте всички смеси и храни.ЗакускаВземете два грама витамин С. Смесете 1/3 от вашия витамикс с част от закуската си и го преглътнете наведнъж. Сложете 15 капки HCl в храната и напитката си и размесете добре. Вземете 6 капсули копър и 6 капсули куркума. Завършете закуската си с 6 капки Луголов разтвор.Средата на сутринтаПригответе билковата бъбречна рецепта (изпийте 1¼ чаша в продължение на целия ден). Пригответе билковата чернодробна рецепта (изпийте 2 чаши в продължение на целия ден). Добавете към всяка чаша по 2 капки HCl. Направете зепинг, когато ви е удобно.ОбядВземете два грама витамин С, втората 1/3 от вашия витамикс и сложете 15 капки HCl в храната. Вземете 6 капсули копър и 6 капсули куркума. Завършете обяда си с 6 капки Луголов разтвор.СледобедНаправете прочистване с 4 капсули цистеин от 500 мг всяка. Пригответе голяма тенджера пилешки бульон. Отделете една порция и останалото количество замразете във фризера. Вземете 1 чаена лъжичка бромелаин или папаин или и двете, ако сте тежко болни.ВечеряИзяжте поне 500 мл пилешка супа. Вземете 2 грама витамин С и последната 1/3 от вашия витамикс. Сложете 15 капки HCl в храната си. Вземете 6 капсули копър и 6 капсули куркума. Завършете вечерята си с 6 капки Луголов разтвор.Преди сънЗавършете прочистването с 1 супена лъжица озониран стерилизиран зехтин. Намажете мястото на тумора с местно туморосвиващо средство, ако се вижда или опипва.
Важни кръвни тестове
Ако са ви взели кръв за изследване на първия ден от програмата ви, ще можете да очаквате резултат на втория или третия ден, защото времето, необходимо на лабораториите да извършат тестовете е 24 часа. Обадете се на вашият лекар, ако не ви се е обадил до този момент, за да ви каже резултатите и го помолете да ви ги каже или да ви ги изпрати по факса. Вие може и да се чувствате добре, но всеки резултат, който не е в границите на нормата, изисква бързо отделяне на внимание.
Разгледайте сами резултатите си след като ги получите. Американската медицинска общественост е свикнала да не споделя резултатите, нито да ги обяснява и да прави колкото е възможно по-малко изследвания. Мисля, че това се прави, за да се избегнат смущаващи въпроси като: “Защо не се подобрявам?” или “Защо моята LDH е толкова висока?” При такова отношение често изобщо се изпуска изследването на чернодробните ензими, серумното желязо и дори на LDH. Не забравяйте да поискате вашия лекар да включи тези изследвания.
Веднага щом получите резултатите, открийте тези, които са твърде високи или твърде ниски и предприемете съответните действия, които са описани в главата “Разчитане на резултатите от изследването на кръвта”.
ИЗБАВИ СЕ ОТ ПАРАЗИТА, ИЗЛЕКУВАЙ РАКА
Когато вече имате рак
 Ортофосфотирозинът слага началото на злокачествения процес. Ако не действате бързо и не унищожите машината за разплод на паразита, тя ще ви погълне.
Преди да започнете, седнете и помислете малко. Защо този паразит се размножава с такава скорост във вашите органи вместо да си живее кротко в червата ви? Защото изопропиловият алкохол във вашето тяло му позволява да се развива вън от червата. Паразитът прави само това, което правят всички живи същества – оцелява и се размножава. Не е дяволската природа на паразита, която ви е довела рака, а изопропиловият алкохол, натрупан в организма ви. И разбира се инфестирането на селскостопанските животни и домашните любимци с паразити. Но на това ще се спрем по-късно.
Твърде възможно е самите редии или церкарии да произвеждат ортофосфотирозин, за да подпомогнат деленето и размножаването си. Продуцират се и други растежни фактори като епидермален растежен фактор (ЕРФ), тромбоцитен растежен фактор (ТРФ), инсулиноподобен растежен фактор (ИПРФ) и фибробластен растежен фактор (ФРФ). Тези растежни фактори могат да се продуцират и от някои бактерии, но само Fasciolopsis произвежда ортофосфотирозин. Предназначението на растежните фактори изобщо не е да накара вашите клетки да се размножават. В естествени условия паразитните стадии се осъществяват в езерце, пълно с охлюви! Този паразит не е пригоден да осъществява жизнения си цикъл в нашето тяло, но тъй като то отговаря на ортофосфотирозина и на другите растежни фактори по същия начин, както паразита, нашите клетки се размножават, размножават и размножават успоредно с паразита и бактериите.
Избави се от паразита, излекувай рака
Добрата новина е, че когато се унищожат всички стадии на паразита, ортофосфотироз ще се излекувате напълно.
Може да направите пълен анализ на тялото си и да го прочистите по бързо с най съвременните уреди: http://www.bilkolechenie.net/text.php?id=27
Горещо Ви препоръчвам филмите:
  1) Food Matters (Храната е от значение)ТУК   доказващ, че витамин "С"  унищожава РАКА 
2)  Cancer Is Curable NOW (Ракът е лечим СЕГА) (2011)    ТУК 
3) Forks Over Knives / Вилица или скалпел? (2011)   ТУК
Може да ги свалите свободно от тук: http://www.kolibka.com/2.html

 
източник : http://www.bilkolechenie.net

18 ДНЕВНА ПРОГРАМА ПО ХУЛДА КЛАРК ТУК

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА