неделя, 5 ноември 2017 г.

Татул - Datura stramonium

Срещу рак на черния дроб


В статия на blitz.bg от 1.06.2012 г. се описва случаят на виетнамецът Тони Дзин, който е бил тогава на 35 г. и бил болен от рак на черния дроб. Той дошъл в България и се заселил в Хасково, където смятал да се лекува с татул, по рецепта казана му от негов сънародник, който е учил медицина у нас. Самият Този бил фармацевт.

Рецептата му се състои в приемането на 2 семенца от татул, преди ядене, 3 пъти през деня. Точно премерено, без да се допуска превишаване на дозата. Този избрал да се засели в Хасково, защото на 16 км на север се намира Димитровград, който е на брега на река Марица. За реката той е научил от своя лекар, че расте много татул по нейните бреговете. 
Рецептата Тони вземал 8 месеца и дали от нея или от вярата, че татулът ще го излекува оздравял. През това време на лечението си, успял да се ожени за българка от Димитровград, да му се роди дете и да се разведе. При заминаването си отнесъл една торба със семенца от татул, пише в статията на Блиц. В Родината му е установено, че няма и следа от рака. 

Свойства и приложение на растението татул


Той има болкоуспокояващо и спазмолитично действие, прилага се при мигрена, спастична кашлица, полова свръхвъзбуда, и при бронхиална астма, но по-рядко. Листата му намират приложение при епилепсия, неврастения, парализи, сънливост, хълцане, психични заболявания. 

Източник: http://www.lechitel.net/%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BB/
=====================================================================
ВАЖНО: 
Още за Татул от ЛЕК ЗА НАС - ОТ ПРИРОДАТА ЗА ЗДРАВЕТО 

" D. stromonium в терапевтична доза 0.05-0.10 грама се използва за лечение на рак.  "

 NCBI  - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3621465/




Лигфол - онкологични заболявания при животни

Лигфол, фл. 100 мл

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА