четвъртък, 26 октомври 2017 г.

Пореден случай на "автоимунен" лупус , който се оказва - лаймска болест.


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28953009
Пореден случай на "автоимунен" лупус (Lupus erythematosus), който се оказва борелиоза - лаймска болест. Серологичните тестове за лаймска (ELISA, Western blot) били негативни, но PCR от тъканна проба се оказал позитивен за Borrelia. В статията се казва, че често зад лупус се крие лаймска болест и че тестовете за лаймска са неадекватни и дори и при негативни тестове трябва да се назначат ЕМПИРИЧНО антибиотици. Вече е псевдонаука (anti-science) да се говори за КОЛАГЕНОЗИ (системни заболявания на съединителната тъкан) след като цялата съвременната наука потвърждава инфекциозната им етиология. Въпреки това подставените лица в НЦЗПБ, "Референтната" лаймска лаборатория, ВМИ продължават да отричат и заблуждават сериозно болни хора. Наскоро дори леденото отрицание на CDC се пропука и в обзорна статия от учени от CDC се признаха всички методи за перзистиране на лаймската след лечение с антибиотици. Ако имате диагноза "автоимунно заболяване", помислете за възможна скрита хронична (перзистираща) инфекция, която след правилно лечение да доведе до подобрение на симптомите. И не забравяйте - лаймският тест ELISA е статистически доказaно 500 пъти повече фалшиво негативен от HIV-ELISA.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28953009

===========================================================
Лаймска болест в България, Lyme disease, Borreliahttp://www.cancerforums.net/threads/2109-Non-Hodgkin-and-Borrelia-(Lyme-s-disease)
Екипът на J. Feng и Zhang от John Hopkins още веднъж потвърди образуването на перзистерни форми на Borrelia (бактерията на лаймската болест). Това обяснява продължаващите симптоми на над един милион американци, над половин милион европейци, и над десет хиляди българи с лаймска болест. Лаймската болест е хронично заболяване, а предписваните за нея антибиотици са неспособни да ерадицират бактериите, а само ги превръщат в цистни форми. Доксициклин, амоксицилин, цефтриаксон и пеницилин оставят след себе си цисти, L-форми и др. морфологични образувания на Borrelia. Бе доказано като факт отдавна изказаното предположение, но отричано от CDC, както и от българските "клинцисти" (ВМИ) и "микробиолози" (НЦЗПБ), че структурата на генома, както и външния флагелан, след удар с антибиотик се променя. Така вече е неопровержимо, че съвременните тестове са напълно неадекватни - точността им е колкото при игра на "ези-тура". Разтърсващото изследване бе публикувано в уважаваното микробиологично списание EMI и на стената на Нейчър - списанието с най-голям импакт-фактор.http://www.nature.com/emi/journal/v4/n8/full/emi201551a.html

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА