четвъртък, 8 януари 2015 г.

Опит от срещата си с рака - Милчо Матев

Искам накратко да споделя с вас своят опит от срещата си с рака, надявайки се, че бих могъл да бъда полезен на някого.
Иде реч за баща ми, на 76г. Установихме заболяването от рак на белите дробове в средата на 2014г. От ок. година и половина не се чувстваше добре, изморяваше се, отслабна много, накрая почти спря да яде, както казваше той "нямам тяга", "работя на три цилиндъра". След направен скенер вече имаше съмнение за карценом. В този момент започнахме да му даваме един продукт, който беше случайно у мен (исках да го изнасям в чужбина, а и сега работя по въпроса) и реших веднага да му го дам. Става дума за Тонус Фортис- български продукт, представляващ смес от екстракти от Бабини зъби, Магарешки бодил, Жълт кантарион, Мурсалски чай, Гуарана и витамини.Ефектът беше много бърз и силен- баща ми придоби апетит, сили, отново стана енергичен, пак започна да си работи в градината. Междувременно ние се отърсихме от паниката, която ни беше обхванала, а баща ни изискваше от нас да се отнасяме към него като към здрав, въобще се държеше мн. мъжки. Последва биопсия и потвърждение на рака на белите дробове- дребнозърнест. Назначиха му химиотерапия - направи 6 бр. вливания. Някъде преди началото на химиотерапията започнахме да даваме и течен Кордицепс, а също и Мурсалски чай- екстракт. Въпреки, че му откриха някакви проблеми с черния дроб, при изследванията преди първото вливане вече беше добре. Химията понесе мн. добре, връщаше се всяка вечер да спи вкъщи сам с колата си, а на сутринта обратно в болницата. Почти не му опада косата, не му се гадеше, беше жизнен. Само гласът му стана дрезгав и беше доста нервен след всяко вливане. Без да зная точно какво значи това, след последния скенер ракът му е намалял от 200 единици на 90 за периода на химиотерапията.
От екстрактите съм препоръчвал и на други хора с проблеми и отзивите са много положителни. Тук искам да кажа, че добрите резултати от приемането им може да са в резултат и на друго, паралелно лечение или съвпадение в подобряване на състоянието. Това, което споделям, не е медицинско изследване, а опит. Но за моят баща съм убеден, че тези екстракти- Мурсалски чай и особено Тонус фортис, помогнаха много.
Ако решите да ги пробвате, можете да ги поръчате тук: http://www.extract.bg/ Можете да пишете и на мен, ако сте от района на Варна : matevbox@gmail.com
Ако някой ги ползва, моля нека да сподели опита си тук.

Милчо Матев

ВРЕДНИЯТ НИКОТИН УБИВА РАКА

Ludmil Svilenov Изрових една последна рецепта против рак, която преписах дословно от в-к "ДОКТОР" и сега дословно ще я препиша на компютър. Една изпитана рецепта против рак ВРЕДНИЯТ НИКОТИН УБИВА РАКА Поради огромният читателски интерес повтаряме алтернативната рецепта за лечение на рак. Вземат се цигарите от една кутия (точно 20бр). Очистват се от цигарените хартии, с които са били обвити и се заливат в буркан с 200мл чист спирт от аптеката. Бурканът се затваря много здраво с капачката. Оставя се за две седмици в хладилника,като всеки ден се разклаща по два пъти (сутрин и вечер). След две седмици настойката се прецежда през няколко слоя марли и отново се връща в шишето. (Не е лошо, когато го цедите хубаво до го изстискате). Получава се около 100мл прозрачна настойка с кафяво-зелен цвят. Най-добре е отново да се съхранява в хладилник. Единият курс на лечение продължава 78 дни. Необходими са 14-15мл настойка от тютюн. Може да се използват и изсушени листа. Те трябва да съответстват на грамажа на 20 цигари. КАК СЕ ПРИЕМА НАСТОЙКАТА Всяка сутрин на гладно се изпива по 1 капка от настойката в 100мл преварена вода, оставена да се изстуди до стайна температура. Първите три дни се взема само сутрлин по 1 капка от настойката. След това на всеки три дни се добавя по една капка,докато се стигне до 13 капки на ден. Това (по 13 капки) продължава 6 дни. След това започвате да намалявате дозата с по една капка на ден, докато стигнете отново по 1 капка. Почивате 10 дни и повтаряте процедурата. ПОМНЕТЕ! НАСТОЙКАТА ОТ ТЮТЮНА СЪДЪРЖА СИЛНА ОТРОВА! НА БУТИЛКАТА, В КОЯТО Я СЪХРАНЯВАТЕ, НАПИШЕТЕ С ГОЛЕМИ БУКВИ "ВНИМАНИЕ ОТРОВА" И Я ДРЪЖТЕ НА МЯСТО, КОЕТО НЕ МОГАТ ДА ДОСТИГНАТ ДЕЦА И АЛКОХОЛИЦИ. При неволно натравяне веднага викайте лекар, но докато той пристигне, глътнете 30 таблетки активиран въглен. Опитайте се да повърнете, и след това изпийте един силен чай.


  • Ludmil Svilenov Тази рецепта съм я преписал от в-к "ДОКТОР"преди 7-8 години. Един приятел шофьор беше заболял от шофьорския рак - на дебелото черво. По един друг шофьор му изпратих едно шишенце от лекарството (тогава имах) Сега пак е шофьор и всеки път като мине покрай нашето село ме поздравява по бакалина. Преди шест години и мен ме излъга една лекарка (тя толко си знаеше), че имам рак на белия дроб и аз веднага го направих лекарството. Изкарах целия курс и понеже, обаче, защото (имаше такава песничка) ми остана за още един курс почивах един месец и повторих отново двойния курс. Сега и Боре, шофьора и аз сме живи и здрави. Затова ви умолявам, ако онези ви е страх да ги направите 1макар, че и те са суперефикасни, то направете това лекарство). Миналата година тук в селото беше изписан като безнадежден наш близък с рак на белия дроб. Лекарите му даваха 2 седмици живот. Не можахме да го спасиме, беше много късно, но живя три месеца. Затова отново ви моля, направете го и го използвайте.

Лек за рак от Людмила Илиева

Людмила Илиева Здравейте Данка.Аз не съм боледувала от рак, но майка ми и баба ми починаха от рак на гърдата , баща ми почина от рак на белия дроб , вуйчо ми почина от рак на простатата. За това не искам да Ви плаша, но ако искате да се излекувате и да живеете дълго, зарежете всички болници, всички химио- и лъчетерапии. Ще ви напиша рецептата , която меизлекува от миома , анемия ,която бях получила поради големите кръвотечения от миомата и хепатит С, който ми откриха случайно. Същата рецепта служи за лечение на болни от рак, а който не е болен може да я взема профилактично.350 гр. листа от 3 годишно алое , 500гр. чист пчелен мед купен от село и 6 супени лъжици качествено уиски.Преди да се наберат листата от алоето то трябва поне 3 дни да не се полива. Листата не се мият , а само се избърсват с влажна кърпа, нарязват се на парчета и се смилат в блендер заедно с уискито, прибавя се и медът и сесмила , докато се получи еднородна смес, която се съхранява в хладилник в стъклен буркан.От тази смес се взима по една супена лъжица сутрин , обед и вечер 1 час преди ядене. Вечер преди лягане се пие по една таблетка антиоксидант- продават най-различни в аптеката.На мен ми бяха нужни две дози, но на Вас може да ви се наложи да си направите повече пъти.Много е важно да се взима от сместа точно 1 час преди ядене и да не се пропуска, за това аз си навивах джиесема.След като вземах по една супена лъжица от сместа аз изпивах по една чаша чешмяна вода , защото иначе е доста горчиво.Алоето си го купих от женския пазар в София , но в повечето цветарски магазини продават .Когато се излекувате, разпространявайте тази рецепта , защото много хора имат нужда .Успех !!! И не се отказвайте.

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА