четвъртък, 4 май 2017 г.

Ваксини и детска смъртност съпоставка

Установена е висока статистически значима корелация между увеличения брой дози ваксини и повишаване на нивата на детската смъртност. Констатациите показват, че нациите, използващи повече ваксини, са склонни да имат по-високи нива на детската смъртност.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21543527

Има статистически значимо повишение от 3,6% на смъртните случаи, свързани с 1-4 дози ваксина, до 5.5% за 5-8 дози ваксини. Резултатите показват положителна корелация между броя ваксини и процента хоспитализации и смъртни случаи. Наложително е здравните власти да имат научни данни за синергичната токсичност на всички комбинации от ваксини, които бебетата получават.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22531966

Увеличена смъртност в детското отделение на болница в Гвинея-Бисау след приеми на ДТК и МПР - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17092614

Повишена смъртност при женски бебенца в сравнение с момченца, свързано с инактивирана полиоваксина и ДТК. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17484223

Значително увеличение на смъртността сред момиченцата след ДТК в Индия. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24103109

Бебета, получили ДТК на 2-8-месечна възраст са имали 2 пъти по-висока смъртност през следващите 6 месеца в сравнение с неваксинирани с ДТК. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15082643

Ново научно аналитично проучване, което показва значимо увеличаване на детската смъртност в Африка след въвеждането на ДТК и орална полиоваксина в сравнение с неваксинирани.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28188123

*ДТК (с ацелуларна коклюшна компонента) е част от използваните сега у нас 5- и 6-компонентни ваксини.

Споделен опит от Калина Христова

Здравейте на всички търсещи правилният начин за справяне с проблема и излекуване. Днес няма да мога да напиша историята, но ще дам кратката формула за справяне с проблема.
На първо място по важност е диетата  без - месо, млечни, бял хляб, захар. Единствено извара и 2 процентно кис. мляко много рядко и то от 3 -тия месец на диетата. Много сокове плодови, зеленчукови, варени зеленчуци, чесън, лук, зеле, броколи, магданоз,червено цвекло, моркови, ябълки, ягоди, малини, къпини, черно грозде и т. н. през първите 3 месеца, вода Горна баня, Банкя - те са силно алкални или кана Брита. Паста за зъби без флуор и шампоани и т.н. по натурални. Може единствено черен шоколад 85 процентен. Куркума чаена лъжичка с щипка черен пипер разбъркано в малко мляко, джинджифил в мед - има рецепти в интернет, бъзак по 1-2 суп. лъжици на гладно, прополис по 20-30 капки. Всичко това или някои от тези неща могат да се редуват и да се взимат редовно.
На второ, но наравно с храненето идват хранителните добавки - те са веществата, които ще повдигнат и модулират имунната система. Когато мъжа ми се лекуваше спазваше следния режим:

1. Зелен чай "Небесен храм"  2 чаши - 400 гр. http://www.lechitel.bg/product.php?p=8

2. Саменто от 600 мг. - 3х1 капсула на гладно
http://www.lechitel.bg/product.php?p=69

3.Китайски гъби IMUNNE 7  на канадската фирма PURICA - 3X3 табл. на гладно
http://purica.com/products/immune-7

4. Спирулина от 400 мг. - 2x4 табл. с храна
http://www.lechitel.bg/product.php?p=9

5. Селен от 200 мкг. на NOW - 1 табл. с храна
http://drugstore.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%83-%D1%84%D1%83%D0%B4%D1%81-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B8-200-%D0%BC%D0%BA%D0%B3-90-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%8F-5327

6. Вит. С от 1000 мг. на „Naturals Factors" - 2x1 табл. с храна
https://revita.bg/shop/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD-%D1%81-1000-mg-%D1%81-%D1%83%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/.

За мен основната и най-важна роля в лечението имат гъбите, но доставката им е по трудна. Прави се по интернет, от карта се заплаща и се получават от пощенски клон като им се слага мито. Сайта за поръчка е cureself.com и в търсачката на сайта се задава immune 7. Има от 120 табл. и от 360 табл. За да има лечебен ефект от тях трябва да се взимат поне 3 месеца 3 пъти по 3 табл. на гладно. А също има и някаква сума за доставка.

Това е хранителния и целият арсенал от добавки. В общи линии хапчетата са повече от храната в началото, но поне не са химически, а храна от природата. Тази програма е правена от мъжа ми два пъти през осем години и мога да кажа с точност че до 3 месеца процеса в организма от лош се обръща в добър и от 3тия месец започва подобряването. Към 6тия месец нещата са много по-добри, а ако е в самото начало хванато заболяването, до 9 месеца си напълно здрав.Това не е заболяване, а състояние на организма, което трябва да се промени като се подобри имунитета и тогава организма сам започва да се справя с пораженията и да се самолекува.
За химеотерапията мисля, че ако става въпрос за левкемия, която много бързо се развива тогава е наложителна един - два курса, докато се стопира процеса, но ако не е толкова спешен проблема е винаги по-добре да не се прави, както и лъчетерапията, защото по-този начин се много затормозява имунната система и вместо да се справя с болестното състояние и да си подобрява клетките, тя трябва да се справя с отровите и облъчването. Ако прочетете в интернет за успеваемостта като статистика никога не бихте си причинили това на организма. Само цитирам, че при разсейки, т.е. както го водят 4 -ти стадий - химиотерапията има успеваемост 4 процента....!!! За какво говорим.... За нещо като геноцид ако вероятността да ти се помогне е само 4 процента. Сигурна съм, че със суровоядство и сокове ще се стигне отвъд тези 4 процента. За съжаление медицината няма правилното решение, защото няма за цел да ни лекува, а само да ни държи живи, но болни. Единственият начин е да се осъзнае, че няма друг начин освен да поемеш сам по трудния път към оздравяване, да си отговорен към собственото си здраве и ден за ден с храната, водата и добавките да правиш малки крачки към бъдещия си живот на напълно здрав човек! Аз вярвам в това, което пиша, защото имах възможността да видя оздравяването с очите си и не веднъж, а два пъти през осем години. Добавките съм ги избрала лично на мъжа си, защото по необясними причини винаги съм имала потребност да изучавам билки, добавки  и накрая взе, че ми се наложи и да приложа знанията си на практика. Дълго търсих най-доброто, т.е. гъбите, много четох из интернет, но накрая добавих и тях към цялата програма и мисля, че те са фактора за по-бързото справяне на организма с проблемните клетки.
Май писах по-дълго, отколкото очаквах, но като прочетох разни отчаяни постове и се сетих колко е трудно, когато си отчаян и реших по-бързо да ви напиша каквото знам. Трябва да знаете, че тялото ни е достатъчно добре създадено, за да се справи с всичко. Само трябва да му се помогне да започне да работи отново правилно.
Само здраве и вяра в собствените ви възможности ви пожелавам!!! Отпуснете се и знайте, че имате още много време, за да се справите с този временен стрес за организма. Погладувайте със сокове някой и друг ден, за да рестартирате системата, а после просто се хранете здравословно и всичко ще бъде наред.

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА