събота, 28 октомври 2017 г.

ПОДБРАНИ СЪВЕТИ ЗА БИТКАТА С РАК ОТ ОЛГА ПЕТКОВА

  От  Олга Ивановна Петкова (ФБ ГРУПА - Алтернативно лечение на рак и тежки заболявания )

Свързано изображение
" Преди около две седмици писах за 42 дневното здравословно гладуване и понеже имаше интерес в групата публикувам материала.Извинявам се за закъснението,наложи ми се пътуване.2015 г. се срещнах със дядо Владо.Така и не успях да го убедя да вземе 20-те лева за здраве и му обещах,че ако успея да проведа 42 дневното гладуване,докато съм жива ще обяснявам на всеки как се провежда и че не се умира от глад.Тогава успях.За съжаление дядо Владо си отида ноември 2016 г..Лека му пръст…Прекрасен човек.Въпреки напредналата си възраст не връщаше никой.Материала е по метода на Рудолф Бройс.Дядо Владо се е излекувал преди много години и помагаше на всички.Аз започвам на 31.10 17г.Билките си ги поръчах днес в аптеката на ул.Поп Богомил 38 в София.В аптеката са запознати с метода.Те ми ги приготвиха и преди две години.Тел.029836003.Утре ще си ги взема и остава да закупя зеленчуците в понеделник.Ще пиша от време навреме в групата. Ще съм безкрайно щастлива ако се включи още някой.Повярвайте ми бях като преродена. Ако някой се реши е хубаво да се чуваме Изборът е Ваш.. "

                           ***************************************
" На кафе 
29 ноември в 2015 г.10:56 
Публикуваме целия режим за борба с онкологичните заболявания, прилаган от вчерашния ни гост, лечителя Владимир Бошнаков. Поради огромния зрителски интерес той няма възможност да отговори на всеки от вас поотделно. Начинът, по който да се лекувате е ваш личен избор. Екипът ни ви желае успех!
Пълният курс на лечение е 42 дни, в по-леки случаи и не онкологични болести,може да се приложи половин курс за 21 дни. Съчетава се гладуване и приемане само на билкови чайове и зеленчукови сокове по схема. 

Приготвяне на използваните чайове са: 

Свързано изображение1. Чай от салвия. Две чаени лъжички салвия се сипват в 500 мл вода, варят се в нея само 3 минути и се прецеждат. В чая се добавят още 1 чаена лъжичка жълт кантарион, маточина и мента, киснат в него още 10 мин. и отново се прецеждат. Този чай е силно лечебен и може да се пие профилактично, с прекъсвания, през целия живот. 

Резултат с изображение за полски хвощ2. Чай за бъбреци. Приготвя се билкова смес от 15 г полски хвощ, 10 г коприва, 8 г пача трева и 6 г жълт кантарион. Това количество стига за три седмици. Чаят за бъбреци не бива да се пие по-дълго време. Половин супена лъжица от сместа се залива с 250 мл вряла вода и кисне 10 мин. Прецежда се и се добавят още две чаши гореща вода/към вече сварените билки/. Кипва се за още 10 минути.Отварата и запарката се смесват.Пие се сутрин на гладно,на обяд вечер преди сън. 

Резултат с изображение за кръвен здравец
3. Чай от кръвен здравец. Една щипка от билката се залива със 125 мл вряла вода/при хора с наднормено тегло 250 мл. вода/, кисне в нея 10 мин. и се прецежда. Пие се на глътки през целия ден. Този чай е незаменима част от лечението на рак, особено в случаите, когато вече е проведена рентгенова или лъчетерапия, тъй като билката съдържа малко количество радий. 

Резултат с изображение за невен
4. Чай от невен. Три чаени лъжички от билката се заливат със 750 мл вряла вода, киснат в нея 3 мин. и се прецеждат. При пълния курс на лечение, чаят за бъбреци след третата седмица се заменя с този чай. 

Резултат с изображение за сокове бройс5. Сок от зеленчукова смес. 300 г червено (салатено) цвекло, 100 г моркови, 100 г /глави/ целина, 30 г черна ряпа и 1 картоф с големина на яйце. Прави се със сокоизстисквачка. Картофът е задължителен само при рак на стомаха и пожелателен при другите му форми/може да се замени с 250 мл. отвара от картофени обелки/. Сокът се прецежда през много ситна цедка или през няколко слоя тензух или марля, за да не останат в него власинки от зеленчуците, които подхранват тумора. Ракът се подхранва само от твърдите храни, затова през целия курс на лечението трябва да се приемат само зеленчукови сокове и билкови чайове. Сокът се пие бавно и с „дъвчене  . 
  Дневен режим:
8 ч. – 125 мл студен чай за бъбреци на гладно
8.30 ч. – 125 мл хладък чай от салвия, жълт кантарион, маточина и мента
9 ч. – 125 мл сок от зеленчуци
9.30 ч. – 125 мл хладък чай от салвия, жълт кантарион, маточина и мента
10 ч. - 125 мл сок от зеленчуци
12 ч. - 125 мл студен чай за бъбреци на гладно
13 ч. - 125 мл сок от зеленчуци
17 ч. – 125 мл бульон от лук за болните с малки тумори и за оперираните болни
От 18 до 20 ч. - 125 мл сок от зеленчуци
Преди лягане - 125 мл студен чай за бъбреци
През целия ден 125 мл чай от кръвен здравец на малки глътки
Като цяло онкоболните не бива да ядат месо и месни продукти, захар и захарни изделия, бял хляб и тестени изделия – те подхранват тумора. Може да се ядат варива и ядки, плодове и зеленчуци.
Добре е към лечението да се прибави отвара от високопланински хвощ. Тази билка съдържа около 8 пъти повече силициева киселина от полския хвощ и разяжда злокачествените тумори, без да засяга нормалните клетки. Взима се 20 см от стеблото му и се вари 15 минути в литър и половина вода на слаб огън и при затворен капак. После кисне във водата, докато се охлади и се прецежда през ситна цедка. Разделя се на две части – един литър за компреси на болното място и половин литър за пиене на глътки през деня.

Рудолф Бройс
Лечение на заболявания, които се считат за нелечими, с естествени средства пълен курс
http://golodanie-da.ru/biblioteka.htm
ПРЕВОД ОТ РУСКИ- ДАНИЕЛА ТОДОРОВА- КАБАЛА

До 1990 г. Са се възстановили, най-малко, около 45 хиляди пациенти от рак и от други заболявания, считащи се за неизлечими.
Ако, така назоваващата се научна медицина и изследователите на рака бяха с мен, а не против мен, оздравелите щяха да са повече от милион!
Даже оперираните, облъчените, тези с курс на химиотерапия, не трябва да губят надежда!

Настойка от градински чай
За да се получи настойка от градински чай, билката се кисне 10 минути в гореща в вода, докато не кипне водата 3 минути. Една, максимум две чайни лъжички градински чай се изсипват в кипяща вода ( ½ л) и се оставя да поври три минути, а след това се прецежда. В билката има много етерични масла, които трябва да се разтворят, но в настойката не е необходимо да присъстват и за това градинският чай се вари само три минути. Това е достатъчно време, за да се могат маслата да се разтворят и в този момент в разтвора влизат и жизненоважни ферменти, необходими за жлезите, гръбначния стълб и междупрешления хрущял. За това е желателно да се пие тази настойка цял живот. 
По този начин няма да ви грозят никакви болести.След триминутното кипене, чаят се прецежда и в него се добавят жълт кантарион, маточина, мента и т.н. всичко това се оставя да се кисне още 10 минути. 
Чай за бъбреци
Резултат с изображение за Polygonum aviculare L
Пача трева
Моята смес: полски хвощ- 15 г., коприва-10 гр.( добре е да е събирана през пролетта), пача трева- 8 г.(бел.авт. други наименования са пачина, кокоша лина, див фасул, червенка. Латинското му наименование е Polygonum aviculare L.) ; жълт кантарион- 6 гр. 
Това количество стига на човек за около три седмици. Щипка от сместа ( вземате с палеца, показалеца и средния пръст) и я киснете в чаша гореща вода 10 мин, а след това се прецежда. Отцедената отвара се залива с още две чаши гореща вода и се слага да кипне 10 минути. Отново се прецежда и се разбърква.Навярно възниква въпрос”Защо чаят за бъбреци се подготвя по този начин?” В него присъстват пет вещества, които не трябва да кипват, защото се разпадат. Има и шесто ( силициева киселина), която се получава след 10 минутно варене и отцеждане на отварата. 
Чаят за бъбреци може да се пие само три седмици, по половин чашка студена настойка сутрин, на гладен стомах, обед и вечер, преди сън. След лечението трябва да направите,най-малко,две-три седмици почивка.По това време диетата не трябва да включва месо, супи, телешко и свинско! 
Настойка от здравец (Geranium Robertianum)
Щипка билка се настоява 10 минути в чаша гореща вода. Изпива се цялата през деня на глъдки. Тази отвара от здравец е незаменима част при лечението на всякакъв вид рак и особено, когато болният е минал курс по рентгенотерапия, тъй като билката съдържа не голямо количество радий.Щипка от едро нарязани листа- това е количеството,което може да се захване с три пръста. Дребно накълцани- количеството е равно на половин супена лъжица.  "

-

Книги по лечебному голоданию


                              ******************************
" Указания и пояснения
От всички отвари, най-важната считам тази от градински чай и тя трябва да се пие цял живот. Един римски писател е написал, не без основание: „Нима може да се умре, когато в градината ти расте градински чай?”. Имал е пред-вид ранната смърт, разбира се.Чая за бъбреци е необходимо да се пие при всякакви заболявания в течение на три седмици,особено при възпалителни процеси и преди операция. Като профилактика можете да провеждате такъв курс на лечение –три-четири пъти в годината ( по три седмици). Задължително се прави почивка от поне две седмици!Заедно с моя чай за бъбреци можете да използвате и обикновен, който се продава по магазините, но настойката трябва да я правите по моята рецепта.( има се предвид смес от билки за лечение на бъбреци)
МОЯТ "ПЪЛЕН КУРС НА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАК"
По време на лечението не трябва нищо да ядете, а само да пиете сокове и съответните настойки. Количеството на соковете се регулира, в зависимост от чувството на глад, но не трябва да превишава половин литър на ден. (колкото е по-малко,толкова по-добре)
Най-добре е да се лекувате от сокове, направени от вас.( за това вижте по-долу), ако имате екологично чисти зеленчуци. Ако пациентът не иска да се занимава с това, на неговите услуги е екологично чистата „Смес на зеленчукови сокове по Бройс”, поръчани от мен на една швейцарска фирма. Могат да се намерят в аптеките.
Моята смес от зеленчуци: 3/5 части червено цвекло, 1/5 глава целина, добавят се няколко репички и картоф с големината на кокоше яйце. Пример: 300 гр. Цвекло, 100 гр.моркови,100 гр. Целина и около 30 гр. Китайска ряпа. В сместа може и да не присъства картоф, но при рак на стомаха е задължителен. Вместо да добавяте картоф в сока, можете да изпивате по една чаша отвара от картофени обелки, хладка, на глътки. Ако отварата не ви харесва, значи, стомахът ви не я приема и в този случай, не трябва да я пиете. След като направите сока,трябва да го прецедите с цедка или тензух,защото все още са останали власинки от зеленчуците. Те се усвояват лошо, а и биха подхранвали раковия тумор.Ракът се храни само от твърди хрaни и за това,42 дни трябва да сте само на сок и чай. Туморът ще умре и човек може да продължи да живее.По време на лечението, може да загубите от пет до петнадесет килограма, но пациентът се чувства добре. Сам съм провел този курс и никога не съм бил толкова работоспособен, както по времето на лечението. Добре е да пиете сока няколко дни пред да започнете лечението, за да привикнете.
За нормалният живот е необходимо да пиете от 1/8 до ¼ литра на ден, но можете да достигнете доза от ½ литра. Не гълтайте веднага сместа, а я подръж те в устата. Освен това, можете да пиете, от време на време, сок от кисело зеле, тъй като е много полезен.

КАК ПРАВИЛНО ДА ПРОВЕДЕТЕ МОЯТ "ПЪЛЕН КУРС НА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАК"
Този,който е провел моят ПК правилно, губи малко от теглото си. Начинът на проведете лечението е следният: рано сутрин бавно изпийте половин чаша хладък чай за бъбреци. След половин час- една до две чашки топла настойка от градински чай с жълт кантарион, маточина и мента. След още 30-60 минути, изпийте на малки глътки сок, като не го гълтате веднага, а го дръжте малко в устата си! След 15-30 минути-отново глътки зеленчуков сок. Пийте само тогава, когато имате желание.В първата половина от деня отпийте 10-15 глътки. В промеждутъка между приема на сок- отново настойка от градински чай, като вече го пиете хладък и колкото поискате. Не употребя вайте захар! На обяд- отново 1/16 л ( половин чашка) бъбречен чай и също толкова преди сън. Бъбречният чай можете да го пиете само три седмици!На обяд- малка глътка сок. На ден изпивайте по ½ л. Смес, но не е задължително да е толкова( това е максимум)!
Във връзка с моя „Пълен курс на лечение от рак”, а също и с „ Половин курс”, съм длъжен да ви предупредя, че зеленчуковият сок по моя рецепта, може да се употребява само с посочените настойки и да се пие на глътки, предварително задържан в устата! Не може да пиете само сока!
Необходимо е да се пие на глътки( дори и пациентът да се е подлагал на лъчение), една чашка на ден хладна настойка от здравец.Приемайки на глътки неголеми количества питателни течности (сок и настойки), ние ги насищаме със слюнка и облекчаваме работата на храносмилателната система.В течение на курса е добре да сте на легло, но не е задължително; напротив, по възможност е добре да работите, за да се отвличате от храната и болестта. Заедно с бъбречния чай и този от градински чай, в особени случай ( при различните видове рак) е необходимо да се пие допълнително следните настойки.

Резултат с изображение за лайкаПри запек. Ако това ви причинява безпокойство, можете да си правите клизми с настойка от лайка и да пиете леки слабителни чайове, както и да използвате чист зехтин.В резултат на соколечението, кръвообръщението на порталната вена е толкова активно, че повече или по-малко пригодна храна, веднага се усвоява от червата. За това може да се случи, няколко дни да не е в най-добрата си форма, но няма и да има неприятни усещания. И все пак, следете за своевременното прочистване на червата!

При тумор в мозъка съветвам да се пият на глътки една-две чашки хладка настойка от маточна на ден. ( лимонена трева). Настойката е щипка от билката се пуска в гореща вода за 10 минути.
При рак на очите- препоръчвам да се пие по една чашка настойка от очанка (Euphrasia, бел на прев.) на ден ( хладка). Настойката е щипка билка се кисне в гореща вода 10 минути.
При рак на гърда, яйчник и матка-необходимо е да се пие на глътки една чашка хладка настойка от цариче (Alchemilla vulgaris, бел.прев.) и бяла или жълта мъртва коприва: шипка от цариче и щипка от мъртва коприва се киснат в гореща вода 10 минути.
При рак на небцето, устните, езика,сливици и ларинкс- да се използва отвара от бедреница (Pimpinella saxifraga L., див анасон, горски анасон, бел.прев.), както и при дифтерит, но се пие точно 42 дни. В началото изплаквайте устата и гърлото с една лъжичка от отварата и я изплюйте. Втората лъжичка се използва както първата. Третото количество,т.е. третата лъжичка се използва по същия начин, но не се изплюва, а се изпива. В течение на деня, процедурата се повтаря често. Чаена лъжичка от корени на бедреница се вари три минути в чаша вода.
При рак на кожата- когато поразените места са от ½ до 1 см в диаметър, намазвайте ги няколко пъти на ден с пресен сок от жълтениче (Chelidonium majus. Бел.прев.-известно е още като змийско мляко) ако болното място е с по-голям размер, тога е добре да мажете около самия край и малко от здравата кожа. Зимата правете настойка от змийското мляко, но мажете около раните. Щипка жълтениче се настоява в гореща вода 10 минути. Трябва да е топла.Още веднъж ви предупреждавам : в никакъв случай не допускайте част от настойката да попадне в открита рана! ( бел.прев. билката е отровна, така че е добре да внимавате)

При костна саркома, рак на белите дробове и туберкулоза на дробовете- необходимо е да се пие настойка от живовляк ( копиевиден, теснолистен), медуница, самобайка(гергьовденче, Glechoma hederacea L.), лопен, с добавяне на див копър (Meum Mutellina) всичко, заедно се настоява в гореща вода за 
10 минути. От дадените треви не е задължително всички да присъстват. Тази течност може да се пие в неограничено количество-колкото повече, толкова по-добре. При туберкулоза допълнително се приема по една чаена лъжичка семена от живовляк на ден.
При рак на черния дроб. На ден се пият две чашки отвара от картофени обелки. Пийте на глътки, топла. Една шепа сурови обелки се слагат във вода ( две чаши) и се вари 2-4 минути. Ако ви харесва, значи, черният ви дроб има нужда от нея. Ако вкусът ви е неприятен, не я пийте!
При рак на черния дроб трябва също да се правят компреси от зелеви листа с последващо втриване на зехтин или масло от жълт кантарион ( бел. Прев. )
Предполагам,че е подобно на маслото от невен, което се прави 1:10 със зехтин и се кисне поне няколко дни). Подобен компрес се препоръчва да се прави при всякакъв вид рак, като е най-добре да се прикрепя на гърба. Прави се по следния начин: три зелеви листа се изплакват с топла вода ( най-добре е да са горните). След това се обработват с точилка, за да се смажат жилките. Вълнено одеяло се сгъва по такъв начин, че ширината му да е около 50 см. Върху него се поставя парче ленен плат, около 25-30 см в ширина. На него се поставят зелевите листа- две едно до друго и третото върху тях. Вътрешната страна на листата, с плата се закрепя здраво на гърба или на болното място, а 
след това се завива с одеялото. Компресът се държи цяла нощ. Болният може да усети хлад или да усеща,че замръзва. В този случай, компресът се маха. Рано сутринта махате всичко и мястото се полива с топла вода, като след това се избърсва до сухо. След това, на болното място се втрива неголямо количество( 1-2 чаени лъжички) загрято масло до топло или масло от жълт кантарион. Покривате с топла материя, която сваляте след няколко минути. Преди да си направите такъв компрес е добре да се загреете или да полежите малко в леглото. 
По-големи сведения можете да получите от брошурата „За чудесните целебни свойства на зелевите листа”
При рак на стомаха пийте на глътки хладка настойка от пелин и червен кантарион, една чашка. Малка щипка от тревите се слагат в гореща вода за три минути. Ако се наблюдава стомашно разстройство на нервна почва, тогава е необходимо да пиете една чашка настойка от валериана и пелин ( половин чаена лъжичка корени от валериана кипват три минути. В получената отвара се смесва с отварата от пелин, която се прави по същия начин.

При рак на далака и панкреаса-трябва да се пие не по-малко от литър настойка от градински чай ( топъл или хладен). Може да се ползват и компреси,но не продължително, от отвари /настойки от полски хвощ, овес (Avena sativa L.) или сено от полски цветя. От сеното се прави само настойка, а полският хвощ и овесът се варят 10 минути. ( компресите се правят само, когато имате опит с тях,защото, в противен случай, можете да си навредите) Указания за тях можете да получите от Обществото по водолечение по метода на доктор Кнайп.
При рак на простата и на яйчника. На ден-две чашки хладка настойка от дребноцветна върбовка (Epilobium L). Пие се на глътки. Щипка от тревата се настоява в гореща вода 10 минути. 
ДОПЪЛНЕНИЯ КЪМ "ПЪЛНИЯ КУРС НА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАК
Забелязах,че калцийсъдържащият чай, който препоръчвам при костна саркома и рак на белите дробове,както и при други злокачествени образувания, оказва благотворно влияние и на други органи. За това го давам на всички болни от рак. С негова помощ, по време на соколечението се попълва дефицитът от калций и калий в организма.
ЗА ЛЕЧЕНИЕТО ОТ РАК
Писах по-рано, че за да се проведе ПК, трябва да е под лекарско наблюдение. 
Причината за това беше, медицинските лица, заедно с мен, да наблюдават действието на лечението, а също и в моменти, когато е необходимо да се изпишат лекарства за сърце на някои болни. Все пак, опитът ми показа, че много лекари не искат и да чуят за лечение с естествени средства и отричат моя метод, като предупреждават за това и пациентите. На всичкото отгоре,
предписват лекарства на болните,които са несъвместими с методът ми. Същото се отнася и за инжекциите и лъчетерапията. Истина е, че не трябва да правим неща зад гърба на лекаря си, защото бихме го заблудили. Решението трябва да бъде взето от самия болен- дали ще се лекува сам или ще е под наблюдението на лекар. Пациентът трябва сам да следи кръвното си налягане и то, за продължителен период.
След операция не трябва веднага да се провежда ПК. Трябва да се изчака от два до пет месеца, в зависимост от самочувствието на болния. В този период трябва да се пие от 1/16 до 1/8 зеленчуков сок на ден и заедно с това да се приема храна, например овесени и слизести супи, зеленчукови супи, зеленчуци, понякога може да се хапва пилешко и телешко. Приемът на сокове да е на глътки, преди прием на храна, заедно с указаните настойки ( от градински чай и
бъбречният чай). По такъв начин, ПК може да се започне, когато болният е вече укрепнал.
Внимание!Моето гладолечение в никакъв случай не трябва да провокира пациентите на
прекалено усърдие, за да не отслаби своя организъм! Постоянно се прислушвайте към тялото си и организма си. Той ще ви даде необходимия сигнал. Всеки болен е длъжен сам да разчете тези сигнали и правилно да ги тълкува.
След 42 дневния курс трябва да бъде разумен. Да яде бавно, с малко сол и в същото време трябва храната да е пълноценна,т.е. без консерванти и заместители.
Във всеки случай, от две до четири седмици след завършването на „Курса..” трябва да се пие около 1/16 от зеленчуковия сок на ден ( половин чаена чашка),т.е. глътка преди хранене. За да се възстанови напълно, може да се взема три пъти на ден по чаена лъжичка биопрепарат или по две таблетки от биологичния продукт. Използват се само няколко месеца или докато не се повиши самочувствието на пациента.
Моето соколечение не само помага при рак, но и при следните заболявания: 
при артрити, артрози ( възпалителни процеси на ставите), коксартроза(болест на тазобедрените стави), остеопороза ( намалено съдържание на Калций в костите), спондилоза (Spondylarthrose-износване на гръдни и ставни прешлени). При всички тези заболявания, соколечението трябва да се проведе три седмици, но и с използването на настойка от градински чай и бъбречния чай. ( ако се проведе 42 дни няма да навреди. Само може болният да е сигурен, че се е освободил от раковите клетки, ако ги е имал). Освен това, при заболявания на ставите, на всеки три-четири дни се прави и вана,която се прави на основата на настойки и отвари от хвощ, сено и овес.
Нужно е да се отбележи, че възрастните хора най-добре се влияят от „Курса на лечение от рак”, защото не се нуждаят от обилна храна.

Вече десетки хиляди болни са провели моя 42-дневен курс при пълно въздържание от храна и оздравяха; при това, в болшинството от случаите рецидиви не се наблюдаваха. Под моето лично наблюдение бяха проведени повече от 2400 курса и при това, винаги казвах: „Ако имате познати или роднини, кои-то са болни от рак, моля, препоръчайте им моя курс на лечение, а те на свой ред, нека разкажат на други.” Един човек ми каза, че е провел курса в точно съответствие с моите указания и забелязал след седмица, че започва да се чувства много добре. Тогава го препоръчал на още седем болни от рак и всички оздравели.Причината за моята молба да се споделя за метода ми е,че идват много болни от доста далеч от Хамбург,Любек, от всички райони на Германия, Белгия,Швейцария,Франция, Италия, Канада, Южна и Северна Америка и т.н. и аз им казвам, че не всеки може да си позволи подобни пътувания. 
Моята цел е да помогна на колкото се може повече хора, боледуващи от рак или други заболявания,считащи се за неизлечими.През 1950 г. Излекувах първия болен от рак с помощта на моя „Пълен курс” и до настоящия момент съм излекувал и продължавам да лекувам рак на гърдата, на главния мозък, на ларинкса, рак на жлезите, на белите дробове, на черния дроб, костна саркома, рак на стомаха и т.н., а също болни,които имаха изгаряния, в резултат на лъчелечението. За това не се страхувайте от злокачествените заболявания. Болшинството болни от рак и тези,които страдат от неизлечими заболявания живеят върху водоносни жили ( погл. Раздел „Земното излъчване”). В случай на тежки заболявания се оказва, че пациентите живеят над пресечни водоносни жили. Най-добре е да поканите човек,който намира вода с багети, който да установи къде се намират те. ( вижте книгата на К.Бахлер „Наблюденията на човекът с багети”- "Erfahrungen einer Rutengangeir" von Kath Bachler).

ПОЯСНЕНИЯ КЪМ "ПЪЛНИЯ КУРС НА ЛЕЧЕНИЕ ОТ РАК
Често ме питат дали може по време на соколечението да се яде хляб, мед, яйца или плодове и зеленчуци. Или :”може ли понякога да се пие чай от касис, малина или тиква.Освен това,много искат да разберат дали е допустим да се приемат и лекарства , успоредно на курса. Задават ми и много други въпроси и аз им отговарям по следния начин: в моята брошура подробно съм описал ПК, в който, в течение на 42 дни, като храна се ползва само и единствено моята смес от зеленчукови сокове. Понякога е допустимо да се пие малко лимонов сок, но в никакъв случай ябълков!Свежият ябълков сок може да се пие само в промеждутъка, отделно от другите, но не трябва да се смесва. Настойката от градински чай със жълтия кантарион, маточина и мента,може да се пие в неограничено количество, но без захар!
Най-добре е нищо да не ядете! Ако не се придържате към моите указания, например, допълнително да се храните, резултатите ще закъснеят,а и ефективността на лечението може да се окаже под въпрос.
Използвам случая, за да подчертая,че дългогодишните ми наблюдения показват, че отрицателните резултати на моето лечение се крият в неизпълнението на указанията ми по всички точки. (зеленчуков сок, настойки,водоносни жили и т.н.)
С помощта на моето лечение съм излекувал приблизително около 45 хил. души, болни от рак, а също и от други заболявания, считащи се за неизлечими. 
Медикаментите разрушават не само раковите клетки, но, за съжаление, и много от здравите.По мое мнение, раковите клетки не са част от болния организъм, а са самостоятелни. Те се хранят само с баласт, който попада в човека заедно с храната. Зеленчуковият сок не може да ги подхранва.Раковият тумор- това е самостоятелно образувание и произвежда собствени клетки. Той потиска тези, които са част от организма и в резултат на това се разрушават. Това се зафиксира като болест. За това, ние сме длъжни да унищожим рака с гладуване и сок. Това е моят възглед за проблема и той се е потвърждавал хиляди пъти. 
Какво представлява раковото заболяване, вие можете да прочетете в моята брошура. Малкият ръст на тумора в началото и бързият му растеж в края има следните причини: от една ракова клетка се образуват две клетки, от две-4, от четири-8, от 8-16 и т.н. когато клетките са станали, например 10 хиляди и от тях са се образували 20 хиляди, тогава туморът започва да расте пред очите ви. Тогава остава надеждата за лъчетерапия или за излекуване с моят „Пълен курс...”
Надявам се,че с помощта на тези мишления съм отговорил на някои въпроси на много лекари, които ми писаха и не вярваха, че може да се издържи 42 дни на глад.
Р.Бройс
Март, 1990 г.

Още една забележка към моя „Курс на лечение със зеленчукови сокове”.
По-голямо движение на свеж въздух!
Длъжен съм да отбележа,че соколечението, повлияващо на злокачествените заболявания, може да се препоръча и в следните случаи
-в качеството на профилактика от злокачествени заболявания;
-в качеството на възстановителен курс: пие се преди ядене от 1/8 до ¼ л. Сок, с добавки от настойки ( градински чай и бъбречен чай)
- за отслабване, но така,че да не се изпитва глад и жажда, и при отсъствието на отрицателни усещания, по възможност, гладуването да е 42 дни, както и при рака ( в случай на необходимост можете да изяждате не много лучена супа)
- в качеството на пролетно възстановяване
- при подобрение на състава на кръвта
- при заболявания на ставите, като артрити, артрози и т.н., вместо лечебни вани.
Пушачите, които не се отказват от своите привички няма да получат помощ от соколечението!
При тежки злокачествени заболявания е добре да се ползват само екологично чисти зеленчуци. В същото време е добре да се подхожда с голямо внимание към дозировката.
И все пак, аз съм много доволен, защото една швейцарска фирма пусна в употреба моята „Смес от зеленчукови сокове на Бройс” с гарантирани екологично чисти продукти и ги изнасят в Европа и зад Океана, тъй като много хора се нуждаят от помощ, а не са в състояние всеки ден да намират екологични зеленчуци.

КРАТКИ СЪВЕТА ЗА РЕЗУЛТАТИ НА "КУРСА ЗА ЛЕЧЕНИЕ СЪС
ЗЕЛЕНЧУКОВИ СОКОВЕ ПО БРОЙС”
Трябва да сте решителни!
Необходимо е да сте наясно със своето заболяване!
Съзнателно да приемате зеленчукови сокове и настойки,т.е. преди да преглътнете ги задръжте в устата си!
Не пийте сок и настойки против вашето желание. По-добре минете един ден без тях!
Укрепвайте вярата в собствените си сили и премахнете мрачните си мисли!
Най-правилно е да оценявате ситуацията и да действате разумно:Например, в промеждутъците можете да пиете плодови сокове от портокали, грейпфрут, от касис и череши, витаминозни коктейли и т.н., но отново на мънички порции в течение на деня или ги смесвайте с настойките, за да им подобрите вкуса ( но не смесвайте плодовете по между си). 
Следете състоянието си! Например: изяснете си кога понасяте най-добре зеленчуковия сок-в първата половина на деня или във втората. И тогава пийте сока именно по това време, когато го усвоявате най-добре!
Хората,които са около болния за длъжни да го поддържат морално! Никакви унили беседи и разкази с печален край, никакви сълзи!
Намерете и други хора, които са ползвали „Курса..” и споделяйте!
Мястото за сън или почивка трябва да се провери за земно излъчване! 
Не трябва да държите в къщи нафталиноподобни средства и препарати!
Пушенето е противопоказно!
Отнасяйте се с търпение към болния, особено в течение на „Курса...” и му създайте спокойна обстановка- това е най-добрата поддръжка,която може да се даде!

ВАЖНО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ МОЯТА БРОШУРА НА ОСНОВА НА ПОСЛЕДНИТЕ МИ НАБЛЮДЕНИЯ
-Мога да обнадеждя болните от рак!
Ракът е самостоятелно образувание и се храни, по мое убеждение, с твърда храна! Развитието на туморите се способства от намиращия се наблизо източник на земно лъчение.По време на лечението това новообразувание, така да се каже, загива от изтощение, а в същото време, моята смес съдържа всички-те необходими за организма минерални вещества, микроелементи и витамини, които позволяват на болния допълнително да приема съответните настойки и да се чувства добре.
-Може, а понякога е даже задължително да се хапне една-две купички на ден лучена супа.( Внимание: именно супа, а не просто лук!) Това съветвам тези,които не могат да издържат на моето соколечение от слабост.Ако нямате потребност от тази супа, тогава не я яжте или си я позволявайте на обяд, но не и вечер)
-Тъй като лучената супа е много полезна за здравето, аз я препоръчвам на болните от рак. По такъв начин, по време на курса на гладуване, болните не трябва да се чувстват гладни или жадни.
-За поддържане на сърдечната дейност,се приема сутрин от 20 до 40 капки глог,в зависимост от теглото ви.
-Болните от рак, които са с диабет, са длъжни да приемат инсулин. Между другото, лекарствата не са съвместими с моето соколечение и не действат.
-Внимание! При рак на черния дроб и рак на жлъчния мехур не трябва да се яде лучена супа на един път! Най-добре е да се пие на всеки час, например, по 10 супени лъжици бульон. В този случай, може допълнително да се пие приблизително по чашка настойка от пелин на ден.
-Приготовление: първите 5-6 дни правете настойка в гореща вода с малка щипка пелин за около10 сек.След този период, настойката не бива да продължава повече от 3 сек.! 
-Приготовление на лучената супа: една глава лук с големината на лимон, с кафява външна обвивка, се нарязва на ситно. Запържва се в растително масло до златисто. След това добавете ½ л. Хладка вода и варете,докато лукът не се развари. Добавете растителен бульон. Прецедете. Пие се само прозрачна супа, без лук!
Ще видите, че тази супа е много вкусна!Тъй като моите достижения в лечението от рак и левкемия се отричат от лекарите и особено от т.нар. наука и учени, аз си позволявам да покажа моята гледна точка.

 Това е по-важното.Имам още,но ще ги пращам на имеил ако някой има интерес.До тук сме три.Ако някой се настрои,може и по-късно да се включи.Аз ще отговарям на всеки който пита.Ако не се чуствате готови,не започвайте,ще провалите лечението.Трябва да повярвате,да го искате и да разберете,че е само 42 дни.Ще се изненадате от резултата.Приятна и спокойна вечер,а на изморените лека нощ!  "

P.S.  " олиото е задължително при 42 дневния курс защото поне при мен помогна да работят нормално чирвата.Без него при оскъдния прием на сок и отвари има риск от запек.На слаб огън лука пуска сокче и в тиган делимано се получава това за което пишете с вода.При прецеждането олиото остава на цетката,а и аз ползвам няколко капки.  Цялостното изчистване със съпруга ми направихме по метода на Хулга Кларк.  " 

КРАЙ НА ЦИТАТИТЕ 

Цялата дискусия тук  ( изисква се профил във ФБ )

N.B. Информацията в тази публикация има само информативен характер!Не предписва лечение ! КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С ЛЕКАР !

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА