четвъртък, 8 декември 2016 г.

При последния преглед преди седмица констатираха , че в белия дроб вече няма разсейки.

Gotvach.bg
" V. M.  Здравейте! Аз пратих на Г. А. рецептите. Брат ми миналата година седмица преди коледа го оперираха от рак на хранопровода,но констатираха разсейки в белия дроб,бъбраците и червата и го изписаха като безнадежден случай,но ние със сестра ми го почнахме с рецепти от народната медицина,основно на проф.Мермерски и при последния преглед преди седмица констатираха че в белия дроб вече няма разсейки.По въпроса с рецептите,които ние му прилагаме!
1 / Хрян,пасиран до кашообразно състояние се смесва 1:1 с пчелен мед и се приема по една супена лъжица 30 минути преди ядене.
2 / Листя от алое-вера ( трябва да е поне на 3-4 години ) се пасират.Може и сок от алое-вера от аптеките по 30 - 35 лв.Та 200 гр. алое - вера се смесват с 400 гр.пчелен мед и 500 гр.домашно червено вино.От тази смес пак по една супена лъжица половин час преди ядене. 
izdrave.bg

3 / На сок от един лимон се слага една чаена лъжичка сода за хляб и се пие три пъти дневно пак преди ядене.
4 / Натурален сок от арония - 30 - 50 мл. три пъти на ден.
5 / Натурален сок или вино от бъзе ( плодчетата са черни ).
6 / Пиеше и вода,в която няма хлорна вар,изворна,в която е престоял поне 8 часа минерала зеолит,от едно село до Кърджали.Нямам представа коя от рецептите му помогна,но той сега е в прекрасно здраве,видът му е на съвсем здрав човек ,а и така се чувства - яде си нормално,пие си домашна ракиика и винце,спря да ходи на химиотерапия.А докато ходеше продължаваше да приема тия неща и след процедурата се чувстваше прекрасно,за разлика от останалите,които 2-3 дни след това са в много лошо състояние. " 


Източник : ФБ групата - Ракът - да оцелееш извън матрицата

Пълно унищожение на тумор в белия дроб с цитросепт , пелинова програма и AHCC 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА