събота, 20 юни 2015 г.

Черния кимион лекува рак



Черния кимион лекува рак


(NaturalNews) За ужас на много фармацевтични гиганти и лекари, които се възползват от големи бонуси от препоръчването на химиотерапия, Черният Кимион, познат още като Нигела Сатива е доказан много пъти, че успешно лекува рак, без използването на конвенционални лечения. Нигела Сатива е показала, че е ефективна срещу множество видове рак, като рак на панкреаса, дебелото черво, на простатата, на гърдата и дори рак на мозъка. Наистина, Нигела Сатива е най-лошият кошмар на рака и лъч надежда за хората, които биха могли да умрат по друг начин.

Статистиките показват, че процентът на успеваемост на хората, които използват химиотерапия за период от пет години, е само 2,1%. Нигела Сатива, от друга страна е доказана, че унищожава туморни клетки на панкреаса до 80 на сто. Химиотерапията има много странични ефекти и един от страничните ефекти е възможността за вторични ракови заболявания. Вторичните ракови заболявания са много агресивни и могат да се появят от презасяване на тумора.

Статистиките показват, че процентът на успеваемост на хората, които използват химиотерапия за период от пет години, е само 2,1%. Нигела Сатива, от друга страна е доказана, че унищожава туморни клетки на панкреаса до 80 на сто. Химиотерапията има много странични ефекти и един от страничните ефекти е възможността за вторични ракови заболявания. Вторичните ракови заболявания са много агресивни и могат да се появят от презасяване на тумора.

Нигела Сатива не само възстановява имунната система и унищожава раковите клетки; тя подсилва добрите клетки, за да се борят с рака. Излишно е да се споменава, че е наложително пациентите с рак да се лекуват незабавно или в ранните стадии, ако е възможно. Заедно с вземането на маслото, трябва да се спазва и диета за рак. Захарта, преработените храни и белите брашна само хранят рака и правят борбата с рака много по-трудна.

Проучвания за рак и Нигела Сатива В момента има 462 публикувани проучвания за ефикасността на Нигела Сатива. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed). Налице са множество проучвания за ефекта на Нигела Сатива и нейните антитуморни способности. През 1997 г. в Съоръжението Раково Изследване в Хилтън Хед Айлънд, Южна Каролина, Нигела Сатива е доказана, че има огромни възможности в туморната клетъчна смърт. 1). Рак на панкреаса: Проведено е проучването в Раков Център Кимел в Джеферсън и изследователите са открили, че чрез добавяне на Нигела Сатива, 80 процента от панкреатичните ракови клетки са били унищожени. Рак на панкреаса е четвъртата водеща причина за смъртни случаи от рак в Америка с четири процента преживяемост след пет годишно използване на конвенционални лечения.http://www.cancertutor.com/black_cumin/   (http://www.kcc.tju.edu/) 2). Рак на дебелото черво: През 2010 г. е проведен изследователски проект в Танта, Египет относно използването на Нигела Сатива срещу рак на дебелото черво при плъхове. Нигела Сатива значително намалява размера на туморите, като също така намалява туморите на белите дробове и хранителните канали. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc) 3). Рак на гърдата: През 2003 г. изследователи от Университа Джаксън Стейт в САЩ изпробват Нигела Сатива върху клетки на рак на гърдата. Крайните резултатите показват обещаващ напредък в лечението на рак на гърдата.(http://www.ncbi.nlm.nih.gov/) Има много истории за постигнати успехи с използването на Нигела Сатива срещу рака и как всеки протокол работи за дадено лице, като момчето, което е взимало девет капсули масло от черен кимион (Нигела Сатива) на ден за рак на мозъка. Протоколът Нигела Сатива за рак





Протоколът Нигела Сатива за рак е много прост и много ефективен. Вземайте три супени лъжици от маслото на ден, смесено с половин чаена лъжичка мед или прясно изцеден сок. Вземайте първата доза половин час преди закуска, втората в следобедните часове, а третата доза преди лягане. Един алтернативен протокол е да се използват смляни, загряти семена веднъж на ден и маслото два пъти на ден. Просто смесете смлените семена със суров мед и яжте сместа.

http://biopogled.com/нигела-сатива-е-най-лошият-кошмар-на-ра/

Лечение с газ - ЧАСТ 2

 
 Лечение с газ - ЧАСТ 2
 
 ЛЕЧЕНИЕ НА РАК С ГАЗ - РЕЦЕПТИ

Оказва се, че лечението с газ идва от най-дълбока древност. За лечението с газ пише още Авицена в неговия "Канон на лечебната наука". По това време са използвали естествена течна газ, която е добивана от природни находища и е наричана „бял нефт”, а петролът е наричан „черен нефт”. Такова находище има в санаториума "Нафталан" в Азърбайджан. Има и в Румъния, където с естествена газ са лекували много болести по времето на Чаушеско, когато е имало дефицит на лекарства.
Авицена препоръчва газта при различни болести, а по отношение на рака пише, че газта лекува тумори на матката. Цитира други автори, според които газта убива и извежда глистите от тялото. Имайки предвид, че според една от теориите рака се причинява от паразити (става дума за плеоморфичен организъм с наноразмери), то вероятно действието на газта се състои точно в това ДА УБИЕ ПРИЧИНИТЕЛЯ НА РАКА.
Авицена казва, че еднократната доза е 2.94 грама. Пише също, че вредното действие на газта се отстранява чрез семена от живовлек и неговата слуз.



І РЕЦЕПТА С ГАЗ

Сутрин на гладно се изпива 1 суп. лъж. зехтин.
15 минути след това – 1 суп. лъж. рафинирана газ.
15 минути след това – 1 чаша прясно мляко.
2 часа след това не се яде нищо.

Прави се един път годишно по 40 дни. Може да се почива един два дни, ако се усети претоварване.

ІІ РЕЦЕПТА С ГАЗ

1 супена лъжица студенопресован зехтин
1 супена лъжица газ, прецедена през марля
2 чаени чаши прясно мляко

Сутрин на гладно се приема в продължение на 10 дни. След това десет дни се почива. Повтаря се три пъти (общо 50 дни с почивките).

ІІІ РЕЦЕПТА С ГАЗ

Още един съвсем простичък вариант на лечение с газ:
Преди да се използва, газта се филтрира многократно през тензух, марля, памук, въглен или препечена до черно филия хляб. Пие се по схема (дозата може да се ползва от предните варианти):
1 седмица се пие, 1 се почива;
1 седмица се пие, 2 се почива;
1 седмица се пие, 3 се почива;
1 седмица се пие, 4 се почива;
След това се пие още 1 седмица – общо 35 дни.
Да се избере най-подходящия според възможностите и случая.

ІV РЕЦЕПТА С ГАЗ

Методът с газ не противоречи на други видове лечения – пречистване, гладуване, уринотерапия, хранителни добавки, дихателни и закаляващи процедури, физически упражнения и др.
При тежкоболни – по 1 ч.л. или по 1 суп. л. веднъж на ден на гладно;

V. НАСТОЙКА НА ОРЕХИ В ГАЗ

Използва се авиационен керосин или газ за битови нужди, допълнително филтрирана с измит речен пясък или активен въглен. Може и 3 пъти да се филтрира през филтърна хартия (за кафе-машини) или марля.

За настойката:

Зелени (млечни) орехи, наситнени с нож или месомелачка, се заливат с газта в съотношение 1 към 10 млени орехи и газ. Престоява на тъмно като периодично се разбърква; ако орехите са 2 или 3 части, а газта – 10 части, времето за престой се намалява. Когато настойката е готова, се прецежда и е готова за приемане. Срокът на годност е неограничен, но е добре да се използва до 3 години.

VІ. С ПЧЕЛЕН ВОСЪК И ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ

- към орехите и газта се добавят от 0,5 до 1 част пчелен восък и 0,1 до 0,5 части прашец (1 л настойка на орехи в газ стига за 4-членно семейство за 3-5 години).
Употреба – вътрешна и външна:

ПРИ ТУМОРИ С ЛОКАЛИЗАЦИЯ

1) Вътрешно:

Настойката се приема в съответствие с лунните цикли (29 дни) – по 1 чаена или супена лъжица (може да се започне от 1 чаена и след 2 седмици да се стигне до 1 супена) – 3 пъти на ден 20 мин. преди хранене. Да не се пие с вода!
Допълнително (но не задължително) – всеки ден да се прави компрес от настойката в болната област за 20 мин. Почивка по време на лунния цикъл (от едно до друго новолуние). Правят се още 2 курса.
По този начин лечението с настойка от орехи в газ е 3 курса и продължава около 1 година. Ако лечението се повтаря, да се почива преди това 2-3 месеца.

Вариант – приема се 1 ч.л. от настойката 2 пъти дневно със задържане 3 мин. в устата, после се гълта. Прави се в продължение на 30 дни. Месец почивка. Повторение на курса.

Известен е успешен случай (рак на стомаха) за 10 дни – по 1 суп. л. настойка сутрин, 30 мин. преди хранене.

2) Външно – тампон от марля, сгъната на четири, намокря се с 1 ч. л. настойка и се слага върху болното място, а отгоре – пергаментова хартия и слой памук. Увива се с бинт. Компресът се държи 30-60 мин. и се сваля. За да се избегне изгарянето, мястото предварително се маже с олио. Компресът се повтаря през 3-4 дни, но при незачервена кожа! Общо се правят 5-6 компреса от газ.

VІІ. ЛЕЧЕНИЕ С ГАЗ ПО Г. МАЛАХОВ

1. Балсам на С. Герасимов :

Състав – протиева вода, 0,5 л водка, 200 г наситнени залени орехи и 200 г наситнен с нож пчелен восък.

Приготовление:
орехите се берат по пълнолуние (имат повече йод и микроелементи). Наситнените орехи и пчелният восък се слагат в буркан от 3 л и се заливат с пчелния восък, водката и водата. Стои на тъмно от 3 до 6 месеца при 35-40 градуса (по-високата температура разрушава ферментацията, по-ниската – леко я ускорява).

Употреба:
По 1 ч.л. преди хранене 1-3 пъти дневно, заедно с лечението с газ (не се препоръчва при хипертоници!). Лекува различни видове рак (вкл. аденом на простатата), мастит, белодробни заболявания, бронхиална астма, ставни болести, на кръвоносните съдове, кожни, хипотериоза и др.

Или:

Млечно-узрели орехи се разрязват на парчета и се напълват в стъклен буркан догоре, след което се заливат с дестилирана газ. Оставя се на тъмно място за 21 дни, плътно захлупен. После се прецежда с марля и пак се оставя на тъмно. Така е готов за употреба. Тъй като не всеки понася газта, започва се с пробен курс – 5-6 капки сутрин и вечер преди ядене. Увеличават се с по 1 всеки ден – до 15 к. І-та седмица. Следващите 3 седмици се взимат по 15 и после дозата постепенно се намаля с 1 капка на ден – до 5 к. Лечението е 1 месец, почива се и при необходимост се повтаря.

2. Комбинации на газ (или газ с орехи) и масло от горчица и от тиква

По 1 ч.л. на гладно от посочената смес, а след 15 мин. – само газ (или с орехи) по избрана схема.

VІІІ. РЕЦЕПТА С ПРЕЧИСТЕНА ГАЗ

Тема: ЛЕЧЕНИЕ НА РАК С ПРЕЧИСТЕНА ГАЗ
Здравейте, искам да помогна не всички,които са в плен на тази ужасна болест и се надявам да ми пишат от време на време, за да знам дали найстина има такъв убийствен ефект. На баща ми му казаха, че е болен от рак, но не можаха да намерят къде е. Направиха му операция на гръбнака и отсякоха-метастази в костите. Забравих да спомена, че тогава татко беше неподвижен НАПЪЛНО от кръста надолу. Сега вече се движи с проходилка.
Пожелавам успех и много късмет на всички, защото ако БОГ не е решил - нищо не става.

ЛЕЧЕНИЕ С ПРЕЧИСТЕНА ГАЗ

Газта безпогрешно лекува рак с метастази (вкл. и на мозъка), детски паралич, отравяне на кръвта, диабет, заболявания на простатата, болести, свързани с кръвта. Газта помага, независимо дали преди това е прилагано друго лечение (операция, лъче- или химиотерапии). Може да се прилага и след операция на дебелото черво с анус претер.

Времето, за което болният започва да чувства подобрение на общото си състояние, свързано с повишаване на апетита, възможност да се храни, намаляване и дори изчезване на болките, е строго индивидуално. Ако болният не е в състояние и не може да поема препоръчаната доза според неговото заболяване, нека да приема максимално възможната за него доза, но за по-дълъг период от посочения, докато получи желания резултат.
Газта може да се пие и профилактично против рак от всеки по посочения по-долу начин.
Газта лекува и гъбички на кожата с мазане и простудни заболявания - с разтривки.
При лечение с газ при някои болни е възможно да се проявят епизодично стомашно разстройство.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Непосредствено преди и след газта се изпиват 3-4 глътки хладка минерална вода. 5 мин. след газта се пие 1 с. л. зехтин, може след него и малко вода. Ако се получи стомашно разстройство, зехтинът може да се заменя с 1 с. л. чист домашен пчелен мед. След половин час болният може да се храни (ако не може, е достатъчно със сокове), но не по-късно от 2 часа, като желателно е да започне с 3-4 маслини (ако може с костилките). Ако болният не може да започне веднага лечението с необходимата доза газ, да опита през първите 2-3 дни - 3 пъти дневно с 3-4 капки га,з разтворени във вода.

КАК СЕ ФИЛТРИРА ГАЗТА?

В бутилка се поставя фунийка, на която най-отгоре се поставя филтърна хартия, закупена от аптека или санитарен медицински магазин. Над нея се поставя тензух, върху който се насипва слой от медицински въглен (също от аптеката ). В така приготвената фунийка се прецежда обикновената газ за осветление, която е 1 л. Тази процедура се повтаря 3-4 пъти, като съставките на фунийката се подновяват всеки път, като четвъртия път се прецежда само през филтърна хартия.

ДОЗИРОВКА

1) Рак на гърдата
След операция на гърдата и направено облъчване, газта се пие 14 дни по 1 ч.л. сутрин. След 10-дневна пауза лечението се повтаря още 14 дни.

2) Рак с метастази (на млечната жлеза, на дебелото черво, панкреаса, детеродните органи и др.)
По 1 с.л. в продължение на 20-30 дни. Ако въпреки подобрението в общото състояние, което чувстват болните, метастазите не са изчезнали напълно, лечението може да продължи още от половин до 1 месец (до пълно излекуване). Ако болният не може да приема толкова дълго време максималната доза, продължава с по 1 ч.л. сутрин и вечер.

3) Рак на стомаха
14 дни 3 пъти по 1 ч.л. След 14-дневна пауза се повтаря още 14 дни - 3 пъти по 1 ч.л.

4) При язва на стомаха - 3 седмици по 1 ч.л.

5) Заболяване на простатата - 6 седмици по 1 ч.л. дневно.

6) При диабет
1 месец по 15 капки във вода 1 път дневно. После 4 седмици по 15 капки веднъж седмично, а след това - от време на време 1 път по 15 капки профилактично в продължение на 10 дни.

7) При детски паралич и други парези - както при рак с метастази.

8) При хронични възпаления на пикочния мехур - продължително време по 1 ч.л.
(до пълно излекуване 4-6 седмици ).

9) При злокачествени заболявания
След първия курс на лечение, който е завършил с пълно излекуване, профилактично - 1-2 пъти годишно най-малко 3 години (желателно е пролет и есен) да се пие газ 12 дни по 1 ч.л.

ІХ. ФИЛТРИРАНЕ НА ГАЗ И ПРИЕМАНЕ (метод на Buba 67)

Купувате газ за осветление от железарията, активен въглен на прах от аптеката и филтърна хартия (става и тази за кафеварки в големите вериги).
Взимате два буркана от лютеница (средните – около 300 грама). В единия буркан слагате фуния, във фунията филтърната хартия, в хартията слагате 2, 3 супени лъжици активен въглен. Във втория буркан сипвате газ от бутилката. Започвате със супена лъжица да сипвате газта от втория буркан върху активния въглен, докато мине цялата от единия буркан в другия. Изхвърляте филтърната хартия с накиснатия активен въглен. В празния вече буркан зареждате отново – фунията, в нея суха филтърна хартия и сух активен въглен. Повтаряте процедурата. Пак изхвърляте филтърната хартия и въглена. Третия път слагате само суха филтърна хартия. И отново упражнението от единия буркан в другия, лъжица по лъжица.
Ако след втората филтрация ви жълтее още газта (случвало ми се е), я минавам вместо два пъти, три пъти през въглен, а четвъртия път само филтърна хартия. Целия процес трае поне 2 часа.
Така приготвена, газта е готова за пиене. Започвате с 1 капка, като увеличавате постепенно до достигане на супена лъжица (ако има процес) или чаена за профилактика.
Относно продължителността на приемане има много теории. Пила съм я месец, с месец почивка. В момента я пия 2 седмици, след което 2 седмици почивка.
За да няма оригвания и други стомашни неразположения най-добре да мине поне час и половина до приемане на храна или вода след газта.

ГАЗ ЗА МАЗАНЕ ПРИ ТУМОРИ

Смесват се 1 суп. лъжица газ, една супена лъжица зехтин и една супена лъжица водка и след това се маже (ако е на главата - корените на косата. Държи се час - час и половина и след това се измива. Прави се през 2 дни. Няма опасност от изгаряне на кожата.

Източник:clubs.dir.bg › Взаимопомощ› Клуб за борба с рака
 

РЕСАН – препарат за имунотерапия при рак



РЕСАН – препарат за имунотерапия при рак



Ваксината РЕСАН формира клетъчен противотуморен имунитет, който допринася за пълното унищожаване на различни злокачествени и доброкачествени тумори.

Тя се състои от повече от 40 вида туморни антигени. С въвеждането на ваксината в организма се образуват множество антитуморни лимфоцити, които увеличават възможността да се елиминират раковите клетки.

Вероятността за пълно унищожаване на тумора зависи от:
1) размера на тумора;
2) вида на тумора – хистологичното изследване е важно
3) първоначалното състояние на имунната система.

Използването на ваксината в комплексната терапия води до отличен терапевтичен ефект.

Лекарството е без токсичен ефект върху нормалните клетки на организма, не е с мутагенен и тератогенен ефект, не съдържа никакви клетки и тъкани на тумори.

РЕСАН се произвежда в лаборатория в Минск, Беларус. Хора, които са писали до Минск, винаги получават отговори и се изисква подписване на договор, както и пълната медицинска документация, преведена на техния език и на български език.

2 опаковки по 9 флакона РЕСАН са на цена 580 евро.

РЕСАН е с 20 годишна история на използване и е регистриран още през 2009 година като ваксина в Беларус.

Ваксинаната се ползва за профилактика на рак при хора с генетична предразположеност, или повишени нива на туморни маркери: 15-3, CA 19-9, CA50, CA72-4, СА 125, CA195, CA242, CA549, CA-SCC, CYRFA21-1, MUC-1, BCM, PSA , MCA, DUPAN-2.

РЕСАН служи за имунотерапия на злокачествени тумори на съединителната, епителната и жлезистата тъкан. Освен това се ползва като антиметастазно средство в комбинация с хирургично отстраняване на първичния тумор, което дава възможност да се унищожат останалите постоперативни метастази.

Имунотерапията при рак е ново и модерно направление, което тепърва ще се развива и дава шанс на хората с рак да удължат живота си.

източник: zdrave.ws
-----------------------------------------------------------------------------

"РАКЪТ, най - големият срам за медицината!" :

Цялата книга може да прочетете тук: http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/cancer_bg.pdf

автор на книгата Ноел Батън -


Рак на дебело черво - рецепта

Рак на дебело черво - рецепта

Svetla Dimitrova Аз лично съм правила лечение с ;зелева чорба; + билки и плодове. Много голям ефект.По рецепта на Български професор преборил рака на дебелото черво
 В бидон 50 л. почиствате зеле в издълбаното чуканче слагате 1 с.л. морска сол нареждате и заливате с преварена вода +2-3 ябълки 1 - лимон ,ч,зелка ,2-3 кочана царевица,1-дюля,сока от 1/2 кг.хрян--(дебели корени за да има сок) Пресича се с 370 гр.прополис на прах.Можете и желателно да пиете по дълго време( год) до 3 месеца усещате значително подобрение
 Като с това спирате пържени храни ,намаляте употреба на месо до 1 път в седмица (риба и пиле)и увеличавате приема на сурови плодове и зеленчуци и цитрусови сокове,от моркови+целина и магданоз+сусам.
Зелевата чорба се пие на гладно през целия ден.Има хлабително действие доста голямо в началото ( не се стряскайте)

Източник : ФБ Група " 
Ракът - да оцелееш извън матрицата
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ! Публикувам няколко статии по темата ,но всички се различават , има много неточности  и източниците не са  надеждни .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Проф. Караджов излекува рак с помощта на зелев сок

 "Проф. Караджов спрял химиотерапията, защото обичания зелев сок го избавил от рак. Възползвайте се и вие от тази здравословна мъдрост

Както научихме от репортаж по btv, проф. Караджов бил опериран от рак на дебелото черво.
Той отказал да се подлага на химиотерапия. Тогава лекарите го запитали дали е решил да се самоубива.
Проф. Янаки Караджов е микробиолог. Той решил да си приготви у дома собствен имуностимулатор.
Като микробиолог проф. Караджов знае, че лактобацила е мощен имуномодулатор.
karadjov-rak
Проф. Караджов
Проф. Караджов решава да се лекува не с бацила от киселото мляко, а от киселото зеле.
Когато приготвяме кисело зеле и видим, че сокът е станал мътен, това означава, че лактобацилът е в процес на размножаване.
Въпреки, че вече 20 години проф. Караджов е жив, здрав и изключително жизнен."
  "Вместо по 30 грама сол на литър вода, с която ще залее зелето в бидона, проф. Караджов слага по 8 грама.
Той слага и мед в кацата със зеле. Неговите приятели коментират, че не е добре да се пие ракия със салата от сладко зеле.
Но проф. Караджов е установил, че лактобацилите изяждат меда и така се размножават много по-бързо и в по-големи количества по време на ферментацията.
Така, че когато вкусният и полезен зелев сок ферментира, той е кисел и много приятно солен, а не сладък.

zelev-sok
Колкото повече червено цвекло, толкова по-полезен зелев сок

Проф. Караджов слага 1/2 кг хрян, който повишава имунитета и червено цвекло, което придава приятно розов цвят на полезния зелев сок, освен това червеното цвекло се използва в борбата с рак.
В семейството на проф. Караджов от години не се пият никакви безалкохолни питиета като Фанта и Кола, а зелев сок, при това в неограничени количества. "

Източник : http://lekuva.net

=========================================================
        Чудо! Професор надви рака със зелев сок.
Професор Янаки Караджов е микробиолог по професия, а по призвание еколог и апитерапевт. Дълги години е бил университетски преподавател във ветеринарните факултети в СУ „Климент Охридски”, Лесотехническия университет, както и в Старозагорския университет. Един от основателите и лектор в Нов български университет.
Популярност обаче получава със своя разработка на елементарен, но чудодеен имуномодулатор срещу рак, с който се e преборил преди повече от 20 години. Щом чул страшната диагноза, отказал химиотерапия заради страничните ефекти и започнал самолечение с коктейл от кисел зелев сок и прополис. Експериментирах върху себе си и след няколко месеца изумих лекарите с отлични резултати, каза със задоволство проф. Караджов.
Днес, за своите 80 години, които ще навърши през месец април, той изглежда и се чувства доста по-млад. Има балансиран хранителен режим, в който задължително включва кисело мляко, мед и пчелни продукти. Бодър дух поддържа с позитивни мисли и както казва, за всичко бързам, но бавно.
С рецептата си срещу рак е излекувал стотици хора, без да е взел и стотинка, пише Марица.бг.
Твърдо е убеден, че не трябва да иска пари, защото здравето на хората е безценно. В основата е култура от лактобацилус плантарум, който е виновен за нашите чудесни туршии и кисело зеле. Той е дар от Бога и се намира само на българска територия. Един пластмасов бидон от 100 кг се пълни наполовина със зеле и толкова вода, а количеството на солта е по-малко от едно на сто спрямо водата. Вътре слагам и две-три ябълки, дюли, лимони. Когато зелето втаса и сокът е готов, добавям 370 грама прополис и половин килограм настърган хрян. Получава се имунопрепарат, който има благотворно въздействие за повишаване на имунитета. Чудесен е както при хора, застрашени от рак, така и от респираторни болести, грипни и парагрипни състояния, и всякакви други инфекции. Зелевият сок се пие по няколко пъти на ден, по една винена чаша, обясни проф. Караджов. Той допълни, че еликсирът може изцяло да замени газираните и всякакви други сладки напитки, защото заради плодовете ставал и много вкусен.
Микробиологът активно работи и за обявената от японците четвърта възраст на дълголетниците, с ежедневна консумация на кисело мляко, на което отдава и свежия си външен вид. Преди години бяхме държавата с най-много столетници и най-много възрастни хора. Сега това първенство държат японците. Какво направиха те? На първо място масово използват българското кисело мляко и за целта построиха над 40 завода. Няма японец, който всеки ден да не яде кисело мляко. На второ място, също много важно - всички японски деца от предучилищна възраст до завършването си получават всеки ден безплатно от държавата пчелно млечице и мед. За съжаление ние, които сме известни с много качествени пчелни продукти, нямаме навика да ползваме меда и пчелните продукти като храна, а ги търсим само като лечебни средства. Това е груба грешка. Затова на глава от населението имаме годишна консумация едва по 300-400 грама, а в другите държави тази цифра е много по-голяма. И парадоксът е, че много страни държат да внасят мед именно от България. А пловдивчани трябва да знаят, че в града има много активна пчеларска организация, с големи майстори в производството на мед и пчелни продукти, каза проф. Янаки Караджов.
Към рецептата за дълголетие той препоръчва освен кисело мляко и мед, позитивно да се гледа на ежедневието, независимо от това, което ни се случва

Източник : http://pik.bg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Според проблемът може да се пие в определените часове за всеки орган :

 

Снимки :


Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА