петък, 27 февруари 2015 г.

Българка патентова лек срещу рака.

Българка патентова лек срещу рака.

НАТАНАЛ
 Продуктът вече е преминал през тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в София. Изследванията показват, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио- и лъчетерапията. Какво представлява този лек и кой е изобретателят – вижте в репортажа на Даниела Райчева и Боян Даскалов.
Става дума за изцяло натурален продукт. Основната му съставка е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени  маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк. Естрактът не преминава през химична или термична обработка – по този начин се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.
Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Чесънът е вълшебно растение, той просто е даден от природата, за да покаже на човека, че има нещо малко нещо неугледно, което притежава огромна сила.”
За изработката на 100 мл. сироп са необходими повече от половин килограм суров чесън.
Продуктът вече се произвежда във малка фабрика край Радомир с капацитет около 1000 шишенца месечно.
Наташа Вълкова – всичко за нея започва през 2002 година, когато й поставят диагнозата саркома или злокачествен рак на мускулите. Лекарите й дават не повече от 2 години живот, въпреки това й назначават химио- и лъчетерапия. Споделя, че лечението изсмуква жизнените й сили и рядко става от леглото.
Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Аз изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак.”
Тъй като Наташа е доктор на науките и дълги години е изучавала микробиология, решава да прави експерименти с чесъна за собствена употреба. След десетки опити създава еликсира на живота. Започва да пие по 100 милилитра от екстракта, а резултатите не закъсняват.
Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Използвах го по време на цялата лъчетерапия и на химиотерапията, даже по време на лъчетерапията прекъснах болничния си лист и се върнах на работа, а в обедната почивка ходех да ми правят лъчетерапията.”
Наташа Вълкова смята, че под влиянието на сока от чесън, метастазите в организма й спират да се размножават. А през следващите 2 години разсейките на рака изчезват напълно – това показват медицинските й изследвания. Тогава онкологът на Наташа й предлага да помогне и на други хора с изобретението си, като започне да го произвежда за масова употреба.
Наташа Вълкова – изобретател на лек срещу ракови заболявания: “Прецизирахме възможностите за промишлено производство, прецизирахме рецептите, дозировките, така че да може продуктът да се произвежда.”
Бизнесът започва с кредит, за да купи специални машини от Китай за белене и трошене на скилидките чесън. За място на производство избира спокойното село Дебели лаг. Там в момента работят само тя и дъщеря й, като лекът е разпространен в повечето аптеки, а цената му е под 10 лева.
Доказано е, че екстрактът от чесън предпазва още и от инфаркт, склероза, подобрява зрението, лекува главоболието, повишава имунната защита на организма и предпазва от настинки и грипни заболявания.http://bnt.bg/bnt2- РЕПОРТАЖ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://bnt.bg/predavanyia/dobro-utro-s-bnt2/dobro-utro-s-bnt-2-izla-chvane-ot-sofiya-17-mart-2015-g

Само в рамките на седмица повече от 55 хиляди зрители са гледали репортажа на БНТ2 за историята на НаташаВълкова  създателка на сиропа от чесън. Материалът е бил споделен над 30 хиляди пъти в социалните мрежи и беше препечатан в десетки национални медии.
Провокирани от огромния зрителски интерес екипът на “Добро утро с БНТ2” направи специално предаване по темата. Какви са полезните свойства на чесъна? При какви заболявания може да се използва и как? Може ли сиропът от чесън да помага при ракови заболявания и под каква форма? Възможно ли е традиционната и алтернативната медицина да си подадат ръка в името на човешкото здраве? На тези и други въпроса на водещата Тони Рапонска отговори ексклузивният гост в студиото на предаването – самата Наташа Вълкова.

Продуктът вече се произвежда във малка фабрика край Радомир с капацитет около 1000 шишенца месечно.
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/ba-lgarka-sa-zdade-lek-sreshtu-raka



За поръчка тук :http://www.nvherbal.com/index-1.html

Бойко МитевАз използвах NATANAL за карценом на белия дроб в начален стадии. Започнах да го пия миналата година по време на лъчетерапията и се чувствах прекрасно, доколкото може да се чувства човек в това положение. NATANAL ми неутрализира всички отрицателни ефекти на лъчетерапията. Понеже от нея нямаше голям ефект, продължих да го пия. В края на май тази година бях на контролни изследвания - белият дроб ми е чист, а кръвните маркери вече са ми в норма. NATANAL е с основно съдържание на пресен чесън и билки. През това време прочетох много научни изследвания за действието на пресния чесън против рак и ви казвам на всички, че има ефект. Може да не е чудо, но реално помага. Аз не съм лекар, а човек които искаше да оздравее и оздравях. Да не говорим за цената - всеки може да си го позволи. НИНА


------------------------------------------------------------
 ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ... КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: - два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед - сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... - ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или
>операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 40 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 2 ЛИМОНА ИЗСТИСКАНИ РЪЧНО ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА 30 ГР ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!!ЛИМОНА СЕ РАЗРЕЗВА НА ПОЛВИНА И СЕ ИСТИСКВА С РЪКАТА КОЛКО СОК ПУСНЕ КОРАТА И ДРУГОТО СЕ ИЗХВЪРЛЯТ!!!!

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА