събота, 12 януари 2019 г.

 Всички тези хора са заразени с полио от ваксината през 1955.Ваксината коства 40 000 случая на полио,парализирани са 200деца и 10 смъртни случая. Обяснено е в 18:06минута от “Разкриване на истината за ваксините” с др Джон Бергман. 

Сега ,тази снимка се използва ,за да се промотира полио ваксината.
https://youtu.be/Ffk6vBVBvNg Това е абсолютен факт и е описан в научни публикации - т.нар "Бедствие Кътър" - полиомиелитната епидемия е предизвикана от набързо разработената и зле инактивирана ваксина, която още по-бързо е била одобрена от щатското здравно министерство. Вътрешни лица от самото начало са знаели за проблема с инактивирането, но всяко възражение на учени е било потискано, в резултат на което ваксиналният полиовирус е инфектирал, парализирал и убивал ваксинирани деца и контактните с тях. Ако провакс-троловете,  наричат това "конспирация", означава, че наричат "конспиратор" видния провакс-гуру Пол Офит, който описва трагедията в научна статия. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp048180
А ето случай на засегнат от бедствието и в Италия. Парализиран мъж, който развива полиомиелит след 3-тата доза на същата ваксина на 12-мес. възраст. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4012681/ Това е информацията от официалния сайт на Националния център по Биотехнология на САЩ, който не отрича случката, така че няма никаква конспирация:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1383764/

По-важното е, че естествено заразените изграждат качествени антитела, които са от полза за дадения човек до края на живота му. Полиовирусът онколитичен ( т.е. има протективни функции по отношение развитието на рак) . Антителата след ваксина и антителата от естествено преболедуване не са еднакви!
При естествена полио-инфекция в 90% протича безсимтомно, около 10% развиват само грипоподобни симптоми, а единствено в 0,1-1% от всички случаи настъпва някаква парализа. Това става ако вирусът навлезе в централната нервна система. Но само половината от тези случаи са с остатъчни парализи (50% от 0,1-1%). В България никога не е имало много случаи на полиомиелит.

 Това на снимката  е цената на човешкия живот според ваксинопроизводителите. Това е въпросната "грижа" за хората! Толкова струва и моя и вашия живот и този на децата ни. Кой умрял - умрял. Виновни няма. Гледайте и мислете!
Самите снимки напомнят концлагер.....и не само че ни напомнят, но и реално днес виждаме похвати на д-р Менгеле с изпитването на ваксини върху новородени под понятието " постмаркетингово проучване" , което в известна степен заменя 4- та клинична фаза ( позволено е вече по закон) 

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА