вторник, 11 април 2017 г.

Ваксини и детска смъртност

Установена е висока статистически значима корелация между увеличения брой дози ваксини и повишаване на нивата на детската смъртност. Констатациите показват, че нациите, използващи повече ваксини, са склонни да имат по-високи нива на детската смъртност.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21543527
Има статистически значимо повишение от 3,6% на смъртните случаи, свързани с 1-4 дози ваксина, до 5.5% за 5-8 дози ваксини. Резултатите показват положителна корелация между броя ваксини и процента хоспитализации и смъртни случаи. Наложително е здравните власти да имат научни данни за синергичната токсичност на всички комбинации от ваксини, които бебетата получават.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22531966
Увеличена смъртност в детското отделение на болница в Гвинея-Бисау след приеми на ДТК и МПР -https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17092614
Повишена смъртност при женски бебенца в сравнение с момченца, свързано с инактивирана полиоваксина и ДТК.https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17484223
Значително увеличение на смъртността сред момиченцата след ДТК в Индия. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24103109
Бебета, получили ДТК на 2-8-месечна възраст са имали 2 пъти по-висока смъртност през следващите 6 месеца в сравнение с неваксинирани с ДТК. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15082643
Ново научно аналитично проучване, което показва значимо увеличаване на детската смъртност в Африка след въвеждането на ДТК и орална полиоваксина в сравнение с неваксинирани.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28188123

ФУНКЦИОНАЛНА ХРАНА – ПЪРВИ ВИД






ФУНКЦИОНАЛНА ХРАНА – ПЪРВИ ВИД  
( ЛЕК ЗА НАС –ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА )




СЪСТАВ :
1.     ЛИСТА МАЛИНА (сухи) – 1 супена лъжица равна .
2.     КОРА ОТ НАР в СУХ ВИД  (плюс сухите бели прегради от плода ) – 1 супена лъжица равна
3.     КАЙСИЕВИ ЯДКИ СУРОВИ – около 10-15 броя , в зависимост от размера .
4.     ЛИЦИИ СУХИ ПЛОДОВЕ  – 1 пълна супена лъжица
5.     ФИБРИ БОЖИДАР ПОПОВ (аптека ) – ½ от 1 пакетче .
6.     ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН (български на прах ) – 1 супена лъжица
7.     ЧИМЕН СЕМЕНА (сминдух ) – 1 чаена лъжица
8.     ПЛОД БЪЗАК ( сух ) – 1 равна супена лъжица , само зрели плодчета .
9.     СУШЕНИ СМОКИНИ – 2 броя – добавят се само за деца със запек , тъй като плода шипка и кората от нар имат запичащо действие .
10.           АНАСОН СЕМЕ – 1 супена лъжица
11.           КАРАМФИЛ  (подправка от магазина ) – 13 броя пъпки.
12.           ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ – 1 пълна супена лъжица
13.           БРОНХОПАМ(чай в пакетчета на Памуков , бяла кутия ) – 2 пакета (разкъсват се и се добавят към общата смес ) 

14.           ЧАЙ САМАХАН*  (готов от аптека ) -  3-4 пакетчета . ( в него има захар – да се има предвид при деца с диабет ) - 

15.           ПЕРГА (ХЛЯБ ЗА ПЧЕЛИ ) – 5 грама

НАЧИН НА УПОТРЕБА :
      По 1/2 каф. лъжичка  от сместа се добавя към пресен фреш , за който се ползва целият плод , без да се отделя влакнестите части от него .Приема се 2 -3 пъти на ден , на гладно като се добавя домашен мед на вкус . Сместа е подходяща за деца над 3 години . Дозата от ½ каф. лъжичка два-три  пъти  дневно  е за деца  от 13 до 18 кг.  )

ЗАБЕЛЕЖКА : сместа НЕ е подходяща за деца под 3 години и за такива с алергия към пчелни продукти !  Възможна е индивидуална непоносимост . Използвайте след консултация с Вашият лекар! За деца с хроничен запек може да се коригира количеството на шипки и кора от нар и да се замени с витамин Ц даван отделно , но за максимум 10 -15 дни като дозирането е според листовката му.


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ : Всички съставки се мелят в кафемелачка или друг кухненски робот с приставка за ядки.  Съхранява се в стъклен съд . Сместа е достатъчна за около 40 дни . Подходящо е да се дава пролет и есен без прекъсване докато приготвената доза свърши. 

За действието на функционалната смес може да разберете повече като се запознаете самостоятелно с всяка една от съставките на сместа .

ЛЕК ЗА НАС –ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА – Десислава Иванова

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА