петък, 18 август 2017 г.

Лекува ли химиотерапията

Според онколозите има излекувани болни от рак , но колко са в % ?

Най -напред ще приложа научен труд , който ясно и категорично дава отговор . https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15630849

Една реплика - цитат към изказване на лекар за успехите на конвенционалната медицина при рак.( БАТЕ БИНО ТОДИКАП- ФБ група Алтернативно лечение на рак и тежки заболявания ) 

"Нещо май "не се връзва логически " ( освен ако под "излекува" нямаш предвид нещо друго..) Чувам, че си лекар, затова за аудиторията би било много важно твоето мнение! ( много повече от моето) Ако нямаш нищо против, имам няколко въпросчета, не вярвам, че биха те затруднили :
---1. След като "това е начинът да се излекува човек" - (тоест - с хирургия ,химия и радиация), как коментираме факта , че 9 млн. души годишно! по света умират от тази болест? Почти всички от тях са "лекувани" ИМЕННО ПО ТОЗИ НАЧИН.. Защо тогава умират? 
.....2. Как коментираме публикацията в НАУЧНОТО МЕДИЦИНСКО ОНКОЛОГИЧНО СПИСАНИЕ " Clinical Oncoclogy" , че химията е ефективна средно при 2 % от случаите на онкология? И то за 5 годишна ПРЕЖИВЯЕМОСТ ( не излекуване, а преживяемост! ) ( а при 6 вида рак - панкреас, пикочен мехур, бъбреци, простата, меланома.. тя е ефективна точно 0.0% ?!! )https://www.chrisbeatcancer.com/wp-content/uploads/2011/12/contribution-of-chemotherapy-to-5-year-survival.pdf
----3. Защо няма НИТО ЕДНО научно изследване колко от "излекуваните" са живи след 10 г ? 
( и ако са - в какво здраве са? ) Аз може и да съм дилетант, но мисля, че това би било най-добрата реклама , а и гордост за конвенционалната онкология – публикуванет на данни за постигнатите успехи. ( нали така?)
----4. Можеш ли да ми покажеш ПОНЕ ЕДНО НАУЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ , че химиотерапията ЛЕКУВА или ПОНЕ УДЪЛЖАВА живота на болните от рак? И особено - сравнена с други методики!?
----5. Как коментираш НАУЧНОТО ИЗСЛЕДВАНЕ, че химията засилва раковият процес?
 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3677971/pdf/nihms468571.pdf
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3677971/  Рецидиви !
----6. А как коментираш НАУЧНАТА ПУБЛИКАЦИЯ , че болните , които не правят нищо, имат по-висока преживяемост, в сравнение с „лекуваните” с химия ? http://www.rethinkingcancer.org/resources/magazine-articles/8_11-12/the-untreated-live-longer.php  " В продължение на десетилетия в медицинската общност има много противоречия относно това, какъв вид медицинско лечение е най-ефикасно при лечението на рака. Последните констатации разкриват, че конвенционалното медицинско лечение за рак е почти безполезно.В статията си от 1955 г. д-р Джоунс демонстрира как се манипулират изследванията на рака (учтиво ги нарича "бази" и "грешки"), за да изглежда, че лекуваните раково болни живеят по-дълго от нелекуваните. Позовавайки се на едно специално проучване върху рака на гърдата, той казва: "Случаите, които умряха по време на лечението или непосредствено след лечението, бяха отхвърлени поради възможния ефект от тежестта на лечението."Общата преживяемост на пациентите с първичен рак на гърдата не се е подобрила през последните 10 години, въпреки нарастващата употреба на химиотерапия с множество лекарства за лечение на метастази. Освен това не е имало подобрение в преживяемостта от първите метастази, а оцеляването дори може да е било Съкратена при някои пациенти на химиотерапия "
----5. Защо ( при запитване ) 58 от всичките 64 онколози в МЦ "Макгил" ( Монреал) никога не биха се подложили на химиотерапия , както не биха подложили и близките си ?? 
----6. Защо Рейгън се отказа от химията и излекува рака си в алтернативна клиника в Германия?
----7. Защо главните онколози на Русия - акад. Блохин и акад. Трапезников умират от рак ? 
----8. Защо, след като химията е достатъчно ефективна , а носи и немалко пари.. ( в Сащ онколозите законно получават 6 % от изписаните лекарства ) все повече лекари избират алтернативите? Ето , напр. тези 60 лекари :
https://thetruthaboutcancer.com/experts-info-sheet/
----9. Защо есента при дядо Владо Бошнаков ,(лечителят, който 15 години лекуваше болни от рак и други тежки болести задължително безплатно! ) се записа за лечение Софийски онколог, болен от рак? (С дядо Владо бяхме приятели , и това го имам на запис. ) Не ми е удобно да споделям точно тук какво му е признал онкологът.. ( но мисля, че ще се сетите.. ) 
Надявам се , че отговорът ти няма да бъде насочен срещу моята личност , а конкретно върху зададените въпроси, без отклоняване на фокуса с помощта на силни думи и емоции, ( както оня ден например бях обявен за „зъл човек” ) Аз просто зададох някои лесни за един лекар въпроси, а според Уайлд „Въпросите никога не са неудобни. Такива са само понякога отговорите.. ”

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА