събота, 23 юли 2016 г.

Див пелин друг вид - Mugwort - Уикипедия, свободната енциклопедия

Mugwort 

Див пелин - Уикипедия, свободната енциклопедия


артемисинин | наркотици | Britannica.com

артемисинин | наркотици | Britannica.com



Освен активност срещу Plasmodium , артемизинин изглежда, че има някои летален ефект върху други протозойни организми. Изследвания са показали, че артемисинин е ефективен срещу Toxoplasma Gondii , което причинява токсоплазмоза ; Leishmania голямо , което причинява лайшманиоза ; и вида Babesia , които причиняват заболявания, наподобяващи анемия при хора и животни. Artemisinin и един от неговите метаболити, дихидроартемизинин, също могат да бъдат полезни като противоракови средства, тъй като те са показали, че наруши растежа на различни видове ракови клетки в лабораторни изследвания.
Източник : Кара Роджърс * https://www.britannica.com/science/artemisinin


* Кара Роджърс е старши редактор на биомедицинските науки в Енциклопедия Британика.Тя има докторска степен по фармакология и токсикология от Университета на Аризона.




СЗО | Използването на ректални артемисинин-базирани свещички в управлението на тежка малария. Среща доклад (архивирани)

СЗО | Използването на ректални артемисинин-базирани свещички в управлението на тежка малария. Среща доклад (архивирани)








Отвара от дебелец спира развитието на ракови клетки




Сокът от дебелец (алпийска роза) се приема като мощно пречистващо кръвта средство. Той се извлича от пресните листа на растението, които могат да се изстискат както ръчно, така и чрез сокоизстисквачка. Сокът е силно алкален, с което уравновесява киселинността на кръвта (ниските стойности на рН). По този начин възпрепятства развитието на ракови клетки, за които е благоприятна именно киселата среда. Има рецепта, чрез която с негова помощ може да постигнете обща детоксикация на организма и една добра защита от ракови заболявания. Изстискайте пресен сок от дебелец, като предварително измиете листата на растението. Приемайте от него 3 пъти на ден по 1 супена лъжица половин час преди ядене. Правете тази процедура в рамките на поне 10 дни. В течение на целия лечебен курс пийте комбинирана отвара от следните билки: жълт и червен кантарион, пелин, мента, ранилист, невен, синя тинтява, бял равнец и коприва. Смесете по 50 грама от всички билки. Вземете 2 супени лъжици от общата смес и ги залейте с 1/2 литър кипяща вода. Сварете ги за 5 минути и прецедете. Пийте от отварата 3 пъти на ден по 100 милилитра 20 минути преди ядене. Подсилвайте лечебното й действие, като към всяка чаша чай добавяте по 10 капки тинктура от златен корен. Забележка: Ако страдате от високо кръвно налягане, не е препоръчително да прибавяте тези капки.

РЕЦЕПТА С ЧЕСЪН ПРИ РАК

РЕЦЕПТА С ЧЕСЪН 

(вариант на Ivaceda) 


Обелва скилидките на две здрави глави чесън и се нарязват гина ситни "филийки". Слагат се в стъклен съд (напр. стъклена халба забира от 0.5 л, но може да се използва за целта и стъклен буркан). 


Кипва се 300мл вода и веднага се залива чесъна. Похлупва се с чинийка. 


Това се правя вечерта, оставя се запарката да престои до сутринта. Сутрин внимателно се изливат капките от изпаренията обратно в общата течност, прецежда се и течността се държи в затворен буркан. 


Разделя се на три приема (по около 100 мл всеки), която се пие 10-15 мин. преди ядене, три пъти дневно. 

Заб. Според оригиналната рецепта съдът с чесъна се обработва за няколко минути на водна баня, покрива се с марличка и се оставя да престои. 


Според една аптекарка, обаче, прекомерната топлинна обработка унищожава част от полезните вещества на чесъна.


ИЗТОЧНИК: Клуб за борба с рака - DIR.BG

Туморите буквално се стопяват за съвсем кратък период

"Искам да споделя една ценна информация с вас и се надявам да я разпространите.Едно от нещата, с които се занимавам е радиестезията, физикална и ментална.С информацията от една радиестзична книга направих пробив в лечението на рака.Книгата се казва "Радиестезично познание за човека" от Людмила Пучко.От книгата става известно, кои са растенията, които имат същата дължина на вълната, каквато имат някои видове рак.Едно от растенията е джинджифилът с дължина на вълната 51см. по Лесур.Без да навлизам в подробности, искам да ви кажа, че за 3 месеца имам 4 души в ремисия. Туморите буквално се стопяват за съвсем кратък период. Миналата година имах реултат при рак на матката, а тази година, при рак на гърдата, простата ( 2 случая) и рак на дебелото черво. Както се ще се досетите докторчетата са в шах  Ето и рецептата, която преди години беше изчислена като доза и изпробвана пъвоначално от моя прятелка радиестезистка с перфектен резултат при лечението на дете, болно от рак.-------------------48 часа денонощно през два часа,се приемат 1/2 чаена лъжичка джинджифил на прах ( има го в магазините), смесен с мед. След този период, тази доза се приема 3 пъти на ден, в продължение на 60 дни.Резултатът е доста бърз."

rv9999

Източник : http://astroartis.com/forum

Рецепта при рак от Соня Димитрова






* БЪЗАК КОРЕН
* ИНХАЛАЦИИТЕ С 5 мл. ОТ ПРИГОТВЕНАТА ПО ГОРНАТА РЕЦЕПТА ОТВАРА
* ВСЯКА СУТРИН ПО 10 ЗЪРНА ЧЕРЕН БЪЗАК ИЛИ ПО ЕДНА ЧАЕНА ЛЪЖИЧКА СИРОП
 ДЕБЕЛЕЦА - 300 ГР ДЕБЕЛЕЦ В 500 ГР МЕД СЕ СМЕСВА И ПРЕСТОЯВА 3-4 ДНИ - ДАВА СЕ 3Х 1 СУП.ЛЪЖИЦА НА ГЛАДНО
сокове  от червено цвекло,моркови,но най-вече червено цвекло .Спиртен извлек от чесън  2-3 пъти по 20 капки

Рецептата и препоръките са поделени от Соня Димитрова във ФБ групата " Билки събиране и използване "


===============================================================
Елка Николова
"Мили хора не губете надежда . Опитайте всичко което ви е по силите. Даже и нещо което изглежда елементарно и безнадеждно.Посетете село - Златолист: Силата на Свети Георги и вярата на Преподобна Стойна- там наистина се случват чудеса."

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА