събота, 28 февруари 2015 г.

От ФБ ЛИЧНИ СВИДЕТЕЛСТВА

За година и четири месеца извървях своята Голгота. Първи рунд на боксовия мач между мен и "него" е 1:0 в моя полза Сега предстои едно дебнене и шпиониране за недопускане на врага на мой терен. Доволна съм от себе си. Пожелавам си успех и за по-нататък

 Румяна Петрова През цялото време ползвам содата по метода на Елена Рьорих 

 Някой използва ли имунотерапията на Нася Хаджиева и ПРЕПАРАТА "КАТРАПС"

 Румяна Петрова Да, от осем месеца, доволна съм . Утре ми предстои поредната инжекция.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fatherr Stefan
Този метод за сега няма аналог и не е скъп за лечение аз поне знам на един колега майка му беше болна от Рак последен стадии и се излекува. Проблема е там, че трябва да имаме вяра , да сме упорити и да спазваме рецептата и диетата минималното лечение е две години но за по сигурно може и три , а след това само профилактично. РЕЦЕПТАТА е СЛЕДНАТА: 1/ НЕРАФИНИРАНО ОЛИО 30 гр.+30 гр. ракия 40 до 42 градуса се смесва с олиото и се разбива добре от 3 до 5 мин. пие се 30 мин. преди храна 3 пъти на ден. Пие се 10 дни и се почива 5 дни след това пак се пие 10 дни и се почива 5 дни след това се пие 10 дни и се почива 14 дни след това се продължава по същата схема най малко две години. При ХРАНЕНЕТО трябва да се съблюдава да не се яде много месо , риба ,яица ,сладкиши никакви , Може плодове най вече зелени узрели ябълки алкохол също не се препоръчва след изтичане на две години може да се продължи но с помалко дози. Това е изпитано лекарство с което са се излекували и много РАКОВО болни във нареднал стадиии.

------------------------------------------------------------------------------------------------------


ЗАБЕЛЯЗАХ,ЧЕ ИМА НЯКОИ ЗАБЛУДЕНИ ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА/МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ОТСКОРО СЕ СБЛЪСКВАТ С ТОЗИ КОШМАР/,ТА НАПИСАНОТО Е НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ТЯХ !
ПРОСТЕТЕ,ЧЕ НЕ СЛЕДЯ РЕДОВНО ГРУПАТА,НО КАТО СЕ ЗАЧЕТА ПОВЕЧЕ ИЗ ПУБЛИКАЦИИТЕ И КОМЕНТАРИТЕ СЕ ВРЪЩАМ В ЕДИН ТЕЖЪК ПЕРИОД,В КОЙТО ТЪРСЕХ НАЧИНИ ДА ПОМОГНА НА НАЙ-БЛИЗКИЯ МИ ЧОВЕК .МОГА ДА КАЖА,ЧЕ С ГОДИНИ ТЪРСЕХ,ЧЕТЯХ И РАЗМИШЛЯВАХ ВЪРХУ ПРОБЛЕМА С ЛЕЧЕНИЕТО НА РАКА.МЕЖДУВРЕМЕННО ИЗПРАТИХ НЯКОЛКО ПОЗНАТИ ,ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ ,КОЙТО НАПРАВИХА ГРЕШКАТА ДА СЕ ДОВЕРЯТ НА ТРАДИЦИОННАТА МЕДИЦИНА.С ДВЕ ДУМИ ЛЪЧЕ И ХИМИОТЕРАПИИТЕ УСКОРИХА ЗАБОЛЯВАНЕТО И ТЕ ПОЧИНАХА.ТА ОСНОВНИЯТ ИЗВОД Е: НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ЛЕКАРИТЕ !!! МИСЛЯ,ЧЕ ИМА НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ ЛЕКАРИТЕ САМО В СЛУЧАИТЕ,КОГАТО БОЛНИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОПЕРИРАН,НО ДО ТАМ !!!СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА СТРАДАЩИЯТ ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ НА 180 ГРАДУСА. ДВИЖЕНИЕ,ХРАНЕНЕ,ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ,ПСИХОТЕРАПИЯ ,НЯКОЙ ОТ МЕТОДИ НА БУДВИГ,ГЕРСОН,СИМОНЧЕЛИ И МНОГО ДРУГИ,ИЗБОР ИМА! ПСИХОТЕРАПИЯТА Е МНОГО ВАЖНА !!! ПСИХИКАТА И ИМУННАТА ЗАЩИТА СА ТЯСНО СВЪРЗАНИ !ВАЖНОТО Е ПСИХОТЕРАПЕВТА ДА Е ДОБЪР НАЙ-ПРОСТО КАЗАНО,ЗАЩОТО ИМА И МНОГО САМОЗВАНЦИ ! НАЙ-НЕПРИЯТНОТО Е,ЧЕ АЗ ЛИЧНО НЕ ПОЗНАВАМ НИТО ЕДИН ОЗДРАВЯЛ ОТ КОВАРНАТА БОЛЕСТ,КОЙТО ДА Е ПРИЛОЖИЛ НЯКОЙ ОТ НЕТРАДИЦИОННИТЕ МЕТОДИ НА ЛЕЧЕНИЕ !МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ,КАКТО КАЗАХ ПО-ГОРЕ , ВСИЧКИ МОИ БЛИЗКИ СЕ ДОВЕРИХА НА ЛЕКАРИТЕ И НЕ ОПИТАХА НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ДРУГИТЕ МЕТОДИ.НО СЪМ ЧУВАЛ ОТ МОИ ПОЗНАТИ ЗА ЕДИН ЧОВЕК,/РЕАЛЕН,ЖИВ,В БЪЛГАРИЯ/ КОЙТО ГЛАДУВАЛ ПО 40 ДНИ И ПИЕЛ ПО-2-3 ЛИТРА ИЗВОРНА ВОДА С МАЛКО МОРСКА СОЛ ВЪТРЕ,А СЪЩО И БИЛКОВ ЧАЙ,КАТО БИЛКИТЕ СИ БЕРЯЛ САМ./НЕ Е БИЛ БИЛКАР,ПРОСТО ПОЗНАВАЛ НЯКОЛКО ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ БИЛКИ - БЯЛ РАВНЕЦ,ЛАЙКА,МЕНТА ,МАЩЕРКА,ЖИВОВЛЯК,КОПРИВА .../ И КЪМ КРАЯ НА ГЛАДУВАНЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК МУ ПОБЕЛЯВАЛА ЦЯЛАТА КОСА/ПОСЛЕ КАТО СЕ ЗАХРАНИ СЕ ОПРАВЯЛА/ И МУ ИЗЧЕЗВАЛИ ВСИЧКИ БЕНКИ ОТ КОЖАТА.АЗ ЛИЧНО ХАРЕСВАМ ТОЗИ СВРЪХ ТЕЖЪК МЕТОД И ПРОФИЛАКТИЧНО ГЛАДУВАМ ПО НЯКОЛКО ДНИ В ГОДИНАТА,КАТО ПИЯ СОК ОТ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ.
ПРОФИЛАКТИКА НА РАКА !!!
СЪЩИТЕ НЕЩА....ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ, ДВИЖЕНИЕ,ПОЗИТИВНИ МИСЛИ И ПСИХОТЕРАПИЯ.ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИЗПИТВА РАДОСТ ОТ ЖИВОТА,АКО НЕ ИЗПИТВА,ЗНАЧИ НЕЩО НЕ Е НАРЕД И ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ.НОРМАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕКА Е ДА ИЗПИТВА УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ЖИВОТА И ДА ИСКА ДА ЖИВЕЕ,ДА ИМА ЦЕЛИ,МЕЧТИ,АМБИЦИИ,ДА ИМА ДОБРО САМОЧУВСТВИЕ,ДА СЕ РАДВА НА УВАЖЕНИЕТО И ПОЗИТИВНОТО ОТНОШЕНИЕ НА ОКОЛНИТЕ КЪМ СЕБЕ СИ И ДА ИМ ОТВРЪЩА СЪС СЪЩОТО ! НЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ЗАГРИЖЕНИ,ПОДТИСНАТИ ,ИЗОБЩО НЕГАТИВНИТЕ ЕМОЦИИ РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ ПРОЯВЯВАТ НА ФИЗИЧЕСКО НИВО ! ЗАТОВА СЕ ОПИТВАЙТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКО ДА ОСТАВАТЕ В ПОДОБНО СЪСТОЯНИЕ,КОЛКОТО И ДА Е ТРУДНО ТОВА ИЗ НАШИТЕ ГЕОГРАФСКИ ШИРИНИ.И ЕДИН ВЪПРОС ЗА РАЗМИСЪЛ: ЗАЩО ПРЕДИ 89Г./КОГАТО СМЕ БИЛО ОКОЛО 9 МНЛ./ РАКОВОБОЛНИТЕ СА БИЛИ В ПЪТИ ПО-МАЛКО,А СЕГА КОГАТО СМЕ 6-7 МЛН.,БОЛНИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ ?!
П.П. И ДА НЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДА СЕДНЕ ДА ОБСЪЖДА ИМЕТО И СНИМКАТА НА ПРОФИЛА МИ /ЧЕ МИ ОМРЪЗНА smile emoticon / ,МИСЛЯ ЧЕ ИМА МНОГО ПО-ВАЖНИ НЕЩА ОТ ТОВА!
БЪДЕТЕ СМИРЕНИ,ЗДРАВИ И ЖИВИ ! /ИЗБРОИЛ СЪМ ГИ НЕСЛУЧАЙНО В ТОЗИ РЕД smile emoticon /

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА