сряда, 22 февруари 2017 г.

ВАКСИНИ И АУТИЗЪМ

ВАКСИНИ И АУТИЗЪМ

„ Говоря за Аутизъм....на много хора не им е интересно или не обръщат внимание.
Подозирам,че думата Аутизъм е умело прикритие на множество реакции и увреждания при всички наши деца в следствие на ваксините.Както забелязвате понятие Аутизъм е толкова размазано,че симптомите нямат начало и край.
Дали детето ви е с хроничен запек от година насам,дали е твърде(извън всякакви норми) активно,дали ще се буди с плач през вечерта,дали ще боледува всяка седмица в градината......
Накрая има една замазваща дума Аутизъм(всички родители на Аутисти ,с които се запознах говорят за едни и същи симптоми) преди да им поставят диагнозата(тотален срив на имунитета)
В Америка на децата трябва да се слагат 40 ваксини!!!
Каква е целта да се доведем до положението днес ,,1 на всяко 88 деца с диагноза Аутизъм"(в сравнение с 20 години назад 1 на 12000 деца)....ами каква?
Дете Аутист вкъщи=цялото семейство в калта/матрицата...ще работиш като луд,за да купуваш скъпи добавки = това е!!!
Плюс разбира се и това,че гледане на дете с Аутизъм си е психологически доживотен тормоз над майката и бащата.
Добре дошъл в матрицата
И ТАКА
ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ ВАКСИНИТЕ
Ваксините не причиняват аутизъм.
Аутизмът е диагноза на поведението. За да получи диагноза "аутизъм", детето трябва да проявява няколко типа поведение за известен период от време. Ако това не е налице, диагнозата "аутизъм" не е оправдана.
Кръвен тест за "аутизъм" няма.
"Аутизъмът", не може да бъде потвърден или "изключен" чрез лабораторен анализ. Това е строго поведенческа диагноза.
Ето защо нищо, което причинява физиологични увреждания не може директно да "причини" аутизъм.
ИЗВОД: Ваксините не могат да "предизвикат" аутизъм .
Ваксините предизвикват други неща.
Ваксините предизвикат енцефалит.
Ваксините предизвикат гърчове/припадъци.
Ваксините причиняват дефицити в имунната система.
Ваксините причиняват стомашно-чревни проблеми.
Енцефалитът причинява промени в настроението.
Енцефалитът причинява силна болка.
Енцефалитът води до невнимание и импулсивност.
Енцефалитът предизвиква агресия.
Енцефалитът причинява проблеми с баланса и трудности, свързани с обкръжаващата среда.
Гърчовете предизвикат промени в настроението.
Гърчовете причиняват невнимание и импулсивност.
Гърчовете предизвикват промени в съзнанието.
Дефицитите в имунната система предизвикват у децата по-чести бактериални инфекции, като ушни инфекции, инфекции на горните дихателни пътища , синузит и стрептококови инфекции.
Дефицитите в имунната система предизвикват у децата по-чести вирусни инфекции, като стоматит, "треска с неизвестен произход", вирусни обриви, уртикария, конюнктивит, както и стомашно-чревни вируси, които причиняват повръщане и диария.
Дефицитите в имунната система правят децата по-уязвими към "всичко, което се случва около тях" и прави справянето с повечето неща все по-трудно, в сравнение с връстници им.
Стомашно-чревните щети от ваксините причиняват диария.
Стомашно-чревните щети от ваксините предизвикват гадене, рефлукс, повръщане, и наскоро откритата "болест", сега известен като гастро-езофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ).
Стомашно-чревните щети от ваксините водят до повишена уязвимост към вируси и бактерии, което води до увеличаване използването на антибиотици, което води до свръхрастеж на патогенни дрожди (едноклетъчни гъби).
Свръхрастежът на патогенни дрожди води до чревна хиперпропускливост ("синдром на пропускливите черва").
Свръхрастежът на патогенни дрожди води до запек.
Свръхрастежът на патогенни дрожди води до хранителни алергии.
Свръхрастежът на патогенни дрожди води до кожни обриви, "глупаво поведение", невнимание и импулсивност, и глад за хляб, захар, сладолед, мляко, и въглехидрати.
В действителност, ваксините не водят до аутизъм, защото на практика няма такова нещо като аутизъм.
Ваксините причиняват основните физически състояния, които водят до болка, неврологични увреждания, нарушения на имунната система, стомашно-чревни нарушения, и свръхрастеж на гъбички - всичко това,което в комбиниция води до симптоми на поведение, в резултат на които симптоми се поставя диагноза "аутизъм".
Стомашно-чревните нарушения са най-очевидният резултат от ваксините.Когато едно здраво дете внезапно започне да има водниста и изключително миризлива диария всеки ден, и това се случва малко след получаване на ваксина, трябва да се отбележи като "увреждане от ваксина. Това, което не е толкова очевидно е, че когато червата на детето са трайно увредени, той или тя вече не е в състояние да усвоява хранителните вещества, необходими за производството на невротрансмитери, необходими за правилното функциониране на мозъка. Така че, когато детето, няколко месеца по-късно, проявява промени в настроението, проблеми със съня и затруднения при учене, тези проблеми не биват свързани и признати като увреждане в резултат на ваксина, тъй ваксината е първоначалната вреда, която е нанесена месеци по-рано.
Моля, прочетете отново предишния параграф.
Ето защо д-р Andrew Wakefield е такава заплаха за фармацевтичната промишленост.
Д-р Wakefield никога не е казвал,че ваксините причиняват аутизъм.
Д-р Wakefield е гастроентеролог. Той видя известен брой деца със стомашно-чревни проблеми, които също така са били диагностицирани с аутизъм. Д-р Уейкфийлд е съобщил за това. Той никога не е твърдял, че MMR ваксината (МПР) "предизвика" аутизъм. Той просто е съобщил, че броят на децата, които е видял имат едновременно стомашно-чревни проблеми и аутизъм, и според твърденията на родителите, тези проблеми са започнали непосредствено след като децата са получили МПР- ваксината.
Отново ... Защо д-р Wakefield е такава заплаха за фармацевтичната индустрия?
Подсказвам: Не защото ваксините причиняват аутизъм - те не го правят.
Ваксините причиняват стомашно-чревни увреждания.
Стомашно-чревните увреждания причиняват малабсорбция на хранителни вещества, необходими за правилното функциониране на мозъка. Малабсорбцията на основни хранителни вещества води до нарушения на имунната система, гърчове, енцефалопатия и др .. и това е, което води до крайната диагноза "аутизъм".
Ако наблюденията на д-р Wakefield са правилни, някой, някъде в крайна сметка ще направи връзката между ваксини и ефект на доминото, който води до диагнозата "аутизъм". От гледна точка на фармацевтичната индустрия, по-добре да "се убие в зародиш", което означава дискредитиране на д-р Wakefield до такава степен, че никой няма да погледнете към науката.
Работи ли този номер?
Не и за мен. И не за много от интелигентните родители, които познавам.
Само времето ще покаже, ако има достатъчно от нас, които да направим Промяната. „
…….
„Чревната флора е интимно свързана с имунната система! Както при всички екосистеми, колкото повече организми я съставят, толкова по-стабилна е тя. Бактериите в червата ни могат да ни предпазват от патогенни бактерии, защото те ревниво си пазят територията. Чревната флора стимулира и регулира имунната система.
Това, което се знае по-малко е интимната връзка между чревната флора и нервната система. Червата притежават мрежа от неврони по цялата си дължина. Средният брой на неврони е колкото в един кучешки мозък (лично смятам кучетата за умни животинки). Някои го наричат втори мозък, но от гледна точка на еволюцията това е първият. Та чревният ни мозък е силно обвързан с този в главата! Преди години се е смятало, че главният мозък изпраща информация към чревният. Днес се знае, че поне 80% от информацията е от чревният към главният мозък. Биопсии от този чревен мозък могат да предвидят с много голяма точност развиването на невродегенеративното заболяване Паркинсон. Промиването на червата и пълната промяна на чревната флора водят до излекуване на инсулиноустойчив диабет (тип 2). Бактериите в червата ни са способни да регулират експресията (функционирането) на множество гени. И още по-интересно смяната на чревната флора може да промени изцяло поведението на мишки един вид чревна флора се свързва с агресивно поведение, докато друг с много спокойно и пасивно поведение. Смяната на чревната флора води до смяната на поведението.
Разбира се такива опити са неетични при хората, но имайки се в предвид, че чревната флора е зависима и се развива в зависимост от вида хранене... Лесно можем да стигнем до извода: Кажи ми с какво се храниш, за да ти кажа кой си!
А чревната флора започва да се „инсталира“ веднага след раждането, но при бебета тя не притежава толкова много видове бактерии и самият размер на бебешките черва силно ограничава броя бактерии в сравнение с този при възрастните. Докато са на кърма има предимно един вид лактобацил после със захранването чревната флора започва да се разнообразява... Тоест при бебетата диарията е много сериозен проблем!
И като свържем тези знания с тези за ваксиналния аутизъм нещата са изключително логични! „
…..
„И в същото време диарията е посочена като честа странична реакция в повечето листовки на ваксините ( както и на много други медикаменти като антибиотиците например). И това се приема като лек страничен ефект, създаващ, лек дискомфорт, който децата леко преодоляват. Като бях дете, дядо ми ме питаше: кое е по- леко - един кг вълна или един кг желязо? Та, кой страничен ефект е "лек"?“
…….
„Няколко публикации, които намират връзка между ваксини и аутизъм:
В научното списание Annals of Epidemiology
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21058170
- при момчета, ваксинирани като новородени с ваксина за хепатит Б, съществува трикратно по-голяма вероятност за развитие на аутизъм в сравнение с такива, които никога не са били ваксинирани или са ваксинирани след едномесечна възраст.

Journal of Inorganic Biochemistry
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22099159
- установена е силна положителна корелация между честотата на разстройствата от аутистичния спектър (ASD) и количеството на алуминий-съдържащите адюванти във ваксините, респ. количеството на прилаганите адювантни ваксини; приложението на критерия на Хил (Hill) предполага, че корелацията може да е резултат на причинност.

Journal of Toxicology and Environmental Health
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21623535
- чрез използване на регресионен анализ, е установена връзка между пропорцията на децата, получили предвидения брой ваксини до 2-годишна възраст, и заболеваемостта от аутизъм (AUT) или нарушения на говора (SLI) за всеки един щат в САЩ от 2001 до 2007 г. Установена е статистически значима положителна асоциация: колкото е по-голям процента на децата, получили препоръчителните ваксини, толкова е по-голяма заболеваемостта от аутизъм или говорни нарушения. Увеличаване на ваксинационния дял с 1% е асоциирано с нови 680 деца, диагностицирани с AUT или SLI. Нито родителската грижа или достъпът до друг вид грижи има ефект върху резултата, тъй като ваксинациионния дял не е свързан статистистически значимо с друг вид увреждане или с броя на педиатрите в даден щат. Резултатите предполагат, че въпреки премахването на живачните консерванти (тиомерсал) от детските ваксини, други фактори може да свързват ваксините с аутизма.

Journal of Toxicology
http://www.hindawi.com/journals/jt/2013/801517/
- част от индивидите с аутизъм (но не и контролните, които не са болни от аутизъм), както и някои техни роднини, проявяват B-клетъчна свръхчувствитеност към тиомерсал, което може да се дължи на техния митохондриален фенотип. По такъв начин, някои индивиди с леки митохондриални дефекти, може да са високочувствителни към митохондриално-специфични токсиканти, какъвто е ваксиналният консервант тиомерсал.

Journal of Biomedical Sciences
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12145534
- много деца с аутизъм имат високи титри на антитела срещу морбили в резултат на ваксинация с МПР (MMR). С помощта на ELISA метод е установено значително увеличение на МПР антителата при аутистичните деца. Установено е абнормално антитяло при 75 от 125 (60%) деца с аутизъм, но при нито едно от контролните 92 здрави деца. Това антитяло е специфично за протеин с молекулна маса 73-75 kD – морбилен хемаглутинин (HA). Освен това, повече от 90% от МПР серопозитивните серуми са положителни за MBP автоантитела, предполагайки силна асоциация между МПР и ЦНС автоимунните смущения при аутизма. Предполага се, че неадекватен имунен отговор към МПР ваксината, специално към морбилния компонент, може да бъде свързан с патогенезата на аутизма. „
…..
„ Преди няколко месеца попаднах на материал за намерен труп на лекар , който така добре е изложил горните твърдения-  открит е мъртав в някаква река, малко след като е дал гласност на тези факти. Въпросният доктор е Др Брадстрийт -намерен е в реката с куршум в гърдите и противно на всякаква логика, случаят официално е обявен за самоубийство от властите. Той се е занимавал експериментално с лекарство за рак (както и за други болести). Един месец преди смъртта му той е обявил, че ще направи изявления относно революционно лекарство, малко след това агенти на FDA и не знам още кои институции, претършуват лабораторията му и я закриват, отнасяйки повечето материали. Малко след това е намерен в реката,явно са му запушили устата. Това е първият такъв случай, след него има още 11 или 12 такива доктори, някои убити, други "самоубили се", трети изчезнали мистериозно. Общото е, че всички са се занимавали с подобни разработки и са били на косъм да открият нещо или са го открили. Случаите са описани подробно и има много инфо в нета, който иска да чете, особено на английски. „
…..
Теория, че това е цената, която се плаща при системно отравяне и замърсяване на организма посредством ваксините. Ако се замислим обаче  , ще установим че цената, която се плаща, съвсем не се изчерпва с това, което е описано по-горе! " цената която се плаща " е различна за всеки индивид , поради неговата идентичност , която обуславя индивидуалност и различен имунен отговор . Проблемът за момента е , че в нито една листовка на сега употребявана ваксина не фигурира такава зависимост и връзка с аутизма. Поради този факт определени лица , разбирайте лобисти ,  определят тези изказвания като конспиративни и недоказани теории. Както знаете бяха публикувани тенденциозни опровержения на тези научни доклади , които анализират такава възможна връзка. Тези лица смело  пропускат един много важен факт - ПОСТРАДАЛИТЕ . Тези хора няма как да бъдат манипулирани , няма как да бъдат манипулирани и техните роднини и познати , които са станали свидетели , няма и как да спрат мислещата част от хората и тези с нужното образование да навържат доказаните в мед. трудове факти , които неизбежно водят до определени изводи. Няма как да покрият всички публикувани доклади . За момента се възпрепятства публикуването на един научен труд обединяващ всичко вече доказано , но няма да е за дълго , тъй като и бройката потърпевшите расте. Всичко това се предава от уста на уста не само между набедените за неграмотни , а в лекарските и академични среди и все повече хора пресмятат идеално колко е 2 +2 ….
……
Често определен кръг от лица задават въпроса защо има НЕ ваксинирани деца болни от аутизъм , с надеждата да манипулират  някои истини  и да внушат , че поради това „доказателство „ аутизмът няма връзка с ваксините … Но , това, че може да има и други причини, не значи, че не се причинява и от ваксините. Например менингит може да се дължи на различни причини, включително неинфекциозни, примерно дразнене на мозъчната обвивка от токсични вещества, автоимунни заболявания, алергии и ваксини. Това значи ли, че автоматично ще изключите инфекциозния фактор като причина за възникване на менингит?
Както има  глухи не ваксинирани деца , така има и глухи в следствие от ваксина . (  ето тук доказана глухота в следствие от ваксина ! „Доклади на сензорна глухота след морбили, паротит и рубеола имунизация. „ http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1029435/ ) Това означава ли , че при даден индивид ваксината не е причина за оглушаване ?
Та твърдението на хората , които се опитвате да внушат , че щом имало не ваксинирани аутисти , аутизмът няма връзка с ваксините е крайно погрешна логика. В горния прекрасен пример с менингита, който може да бъде с различни причинители (ваксини, бактерии, вируси, химически токсиканти и др.). Това, че има бактериални менингити, съвсем не означава че няма вирусни. Алергиите също могат да бъдат с различни причини - хранителни, медикаментозни и др. По същата логика и аутизмът е всъщност спектър от нарушения, които могат да бъдат с различни причини. Ваксините са също асоциирани като вероятна причина в научните изследвания дадени по-горе. „
…..
„ А на колко лекари им е удобно да потулят случая и да кажат " ами родило се е така ..." при положение,  че преди ваксината НЕ е било така... Колко случая има когато се отива с реакция след ваксина при лекаря и той казва ," нормално е " ...а НЕ  е ! „
….
„Понеже научният език явно не се възприема добре, да въведем ниво от първи клас. Петърчо решил да не се къпе и забелязал, че към седмия ден започва да го сърби кожата. Обаче Ники, неговия приятел, го ухапал комар и също го засърбяло. Дали има връзка между некъпането и сърбежа? Оставям на читателя този анализ...  „

Извадки от коментарите във Фейсбук групата „ За или против задължителните ваксини „


Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА