четвъртък, 16 ноември 2017 г.

Косъмът е портал към нашето здраве

Косъмът е портал към нашето здраве и подсъзнанието, казва лечителят Славка Пенева.
Лечителят Славка Пенева: Ходенето на фризьор крие рискове
- Символ на какво е за вас косата, г-жо Пенева?

- С нея аз лекувам, диагностицирам, възстановявам. Така че за мен тя е всичко - символ на индивида, енергиен еталон, носител на нашето ДНК. Ако човекът е макрокосмосът, то косата е микрокосмосът. От холограмна гледна точка тя пази в себе си всичко за своя собственик. Хората непрекъснато сме свързани със своята коса чрез торсионните вълни. Те са в нас и около нас и носят информация. Косата всъщност я препредава от себе си и Вселената към организма. От друга страна, тя излъчва и в обратна посока - от нас към Космоса.

- Какво трябва да съблюдаваме при подкъсяването й например?

- По принцип, когато човек се подстригва, не трябва да хвърля отрязаното, където му падне. Дънов, например, е препоръчвал косата, която сваляме от главата си, да се изгаря. Другият съвет е да се хвърля в течаща вода. По фризьорските салони обаче никой не съблюдава това и масово нашите ДНК образци се смесват.

- Какви рискове крие това?

- Всяка коса има свое излъчване. Когато две или повече вълни се насложат, се получава своего рода паразитно взаимодействие. На същия принцип действат и магиите, за чиято направа често се използва именно коса. Магията всъщност е човешка намеса върху торсионните вълни с цел увреда. Върху нашата вълна от един косъм се наслагва друга под формата на речева информация. Например "еди-кой си да няма успех в личния живот или бизнеса". Тази информация модулира нашата основна торсионна вълна. И когато я приемем, нашата ДНК съставя веднага програмата за изпълнение, зададена от зложелателя.

- Какво друго бихте посъветвала хората?

- В тези съвети да пазим нашите коси, които са личен и енергиен свидетел, има доста смисъл. Защото в противен случай, ако някой целенасочено иска да ви навреди, лесно може да се сдобие с ваш еталон. Иначе добре е човек да намалява косата си в момент на нарастваща Луна, както е сега. Това ще даде по-бърз растеж. Ако я отрежем в намаляваща фаза, ще имаме обратния ефект.

- Дължината на косата и брадата издава стремежа на човека към духовност. Помага или пречи т. нар. отшелнически вид?

- Битува такова схващане, което вероятно има своето основание, че по-дългите коси са по-добри антени за възприемане на Божията воля. От моя гледна точка не по-малко значение имат паранормалните качества, заложени в индивида, и способността му да се свързва с фините полета. Ето, аз също преди дни се подстригах леко, но не усещам да е отслабена моята свръхсензитивност. Тя ми помага в моята работа на радиестезист и лечител. С нея влизам в резонанс с торсионните полета на околното пространство и меря вълните на човека и болестите. Това са честоти, вибрации, торсионни вълни. Тях не можеш да ги пипнеш, да ги видиш, но те носят духовна информация за нашето здравословно състояние.

- Казахте, че сте била на фризьор, прибрахте ли после косата си?

- Аз съм вече възрастна и викам вкъщи една жена да ме подстригва. Отрязаното съм прибрала на сигурно място. Обаче по-рано това не съм го спазвала като правило. Колкото и да не вярваме, ние излъчваме вълни, косата също. Ние сме устроени така, че да реагираме само на собствената честота. Но когато наоколо има паразитни влияния, ние волю или неволю биваме засегнати. Така действат и магиите. Неслучайно в тези ритуали се използва или косъм, или нокът, т.е. наш енергоинформационен еталон - личен свидетел. Имайки нашия уникален код, онзи, който иска да ни вреди, може да го стори от всякакво разстояние. Но го има и обратния случай. По косата може да се помогне на човек и да оздравее. Посредством един косъм можем да видим хромозомите, да свалим като запис всичко, което личността има в своето подсъзнание и симпатичната нервна система. Аз така правя своите изследвания само по косите, които са пратили хората. Гледайте на косите си като на нещо наистина велико!

Копирано от standartnews.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА