сряда, 11 юни 2014 г.

Ученият, който победи рака в 1934 г.

Ученият, който победи рака в 1934 г.

Роял Райф става жертва на лекарската асоциация на САЩ

Списание 8

През 1934 г. Роял Райф под надзора на утвърдени доктори излекува 16 раково болни пациенти. Фактът е доказан с клетвени декларации от медицински експерти – за 4 до 6 седмици безнадеждни случаи влизат в ремисия. На практика всички пациенти, лекувани с честотен инструмент на Райф, оздравяват без никакви странични ефекти.

Райф e роден през 1888 г. в Небраска. Учи оптика в Хайделберг, Германия, където практикува в местната фабрика на „Карл Цайс“.

В края на 20-те години той създава своя универсален микроскоп с уникална мощност. Твърди, че с негова помощ наблюдава вируса на рака. За системата на уреда му се знае само, че използва голям брой кварцови призми и лещи, с които компенсира загубите на светлинен сигнал при преминаването му през въздуха.

Освен това по думите на сътрудниците му Райф постига контрастност на изображенията, като използва различни начини за осветяване на изследвания образец. Той решил да използва този метод, след като разбрал, че известните тогава лабораторни оцветители имат прекалено едри молекули за обектите на изследване. Освен това те обикновено са смъртоносни за проучваните микроорганизми. Електронните микроскопи също убиват разглежданите живи организми – а Райф се интересувал от действащите вируси.

Честотният уред на Райф Тъй като никой не можел да обясни качеството на изображенията на универсалния микроскоп, тогавашната медицинска и инженерна общност се отдръпва от изобретателя. Започва кампания срещу него, в която не липсват лични нападки и заплахи.

Райф обаче не се интересува от признанието на съсловието. С уреда си той разкрива етапите от живота на раковия вирус. Подлагайки го на облъчване с радиовълни,открива онези честоти, при чието въздействие причинителят на болестта загива от бърза смърт.

Честотите са в диапазона 10 kHz - 100 MHz. След няколко години на експериментиране той създава честотен инструмент, който се настройва да унищожава различни вируси. Именно с такова облъчване са лекувани пациентите му през 1934 г. Един терапевтичен сеанс трае 3 минути, след което на болния се дава тридневна почивка. През това време лимфната система изхвърля останките на умъртвените вируси от тялото. Следват няколко нови сеанса и пациентът си отива напълно излекуван

Вечерята, за която никой не си спомня. На 20 ноември 1934 г. главният покровител на Райф др. Милбанк Джонсън организира вечеря за изобретателя в своето имение в Калифорния. Над 30 известни доктори от различни краища на САЩ се събират под надслов „Краят на всички болести“. Скоро след това обаче никой от присъствалите не си „спомня“ за приема. Според Бари Лайнс, автор на книга за Ралф, срещу лечителя, който няма диплом за лекарско образование, въстава Американската асоциация на медиците. Лекарите, които въпреки натиска на асоциацията продължават да ползват честотния инструмент, биват лишени от право да практикуват. Универсалните микроскопи, закупени от клиенти на Райф,се конфискуват и унищожават.

През 50-те години на ХХ в. някой си Джон Крейн възражда науката на Райф и пресъздава инструмента. С него помага на десетки. Успешно лекува очни пердета, но и ракови бучки. Крейн обаче е даден под съд от лекарската асоциация, в лабораторията му нахлува полиция, която конфискува и унищожава уредите и чертежите му. Не му позволяват да използва конфискуваните материали в своя защита на процеса.

Въпреки свидетелствата на 14 излекувани пациенти той е осъден на 10 г. затвор, от които излежава 3. При обжалванията никой не успява да докаже престъпен умисъл в действията му.

Преследването, на което е подложен Райф, дава своето отражение върху здравето и самочувствието му. През 1971 г. той умира в болница в Калифорния, според медицинското заключение – след като взема смес от валиум и алкохол.

Днес науката признава, че поне 15% от онкологичните заболявания се причиняват
от един или друг вирус. Но знанието за честотната смъртност на вредните организми и за уреда, излекувал безнадеждно болни може би завинаги е изгубено.
За повече информация може да разгледате следните интернет страници, които за съжаление са на английски език: www.rife.org и www.rife.de

http://www.ossem.eu/article.aspx?pg=arl110

От http://forum.xnetbg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА