вторник, 5 май 2015 г.

Анетол – естествен убиец и терминатор на рака

Анетол – естествен убиец и терминатор на рака

 15 септември 2014 0 коментара

Анасонът е източник на анетол
 

Анетол с доста странен вкус, но чудодейно действие

Анетол е наричан още терминатор на рака. Всъщност анетол е органично вещество, което притежава антимикробни свойства. Направени са няколко изследвания, които категорично доказват, че веществото е мощно средство срещу рак. Установено е, че анетолът директно спира растежа на рак на гърдата по удивителен начин.Анасонът е източник на анетол
Няма вероятност след употреба на анетол раковите клетки да оцелеят. Мощното средство не позволява тяхното развитие и оцеляване във времето. Според изследванията, анетол е в състояние да накара всички клетки на рак на гърдата да стигнат до „самоубийство”. Дори при определени пациенти да не се стигне до пълното излекувани, бъдете сигурни, че средството няма да позволи разпространение на болестта.
Също така то забавя растежа на най-смъртоносната болест на 21 век. Доказано е, че анетол се бори с цитокините и по този начин успешно се справя с болестта. У нас познат източник на анетол е фенелът. Вкусът му е доста необичаен и хората се притесняват първоначално да го консумират, но след като се убедят във вълшебните му свойства, всички смущения остават в миналото.
Фенелът би могъл да се добавя към абсолютно всички ястия, които консумирате дневно. В аптеките в страната лесно се намират семена от фенел. Екстракта, който се продава, е под формата на хранителна добавка. Също така можете да го намерите на щанда за здравословни храни, той се продава и онлайн.
Друг популярен източник на анетол е анасонът. Той се използва за сладки храни, а вкусът му е чудесен. По-лесно се усвоява от организма, тъй като не дразни стомаха и най-важното – сладък е. Анасон можете да добавяте към храната си 3 пъти на ден или да го приемате под формата на напитка, която ще намерите в магазините.
Най-добрият начин да се избавите от коварната болест рак е да се ориентирате към вещества, които по един невероятен начин се борят с болестта. Анетол е точно такова вещество и оказва силно въздействие върху организма.
ИЗТОЧНИК : http://zdrave.ws


==============================================================

Анетол - естественият убиец на рака, за който никой не иска да знаете
Това съединение със странен вкус наистина е терминатор на рака!
Може да не си падате по фенела или див копър (познат още като резене), както и да не харесвате вкуса на женското биле. Но след като прочетете тази статия може би ще решите да премислите отношението си…
Тези храни съдържат мощен фитонутриент, който им придава характерните вкусове и аромати.
Но съединението прави много повече от това да придава миризма и вкус. То също така мощно се бори с възпалението. Колко мощно?
То може всъщност да предотврати формирането на рак в тялото. И ако вече имате рак, то е достатъчно силно, за да го спре да не се разпространява и да не се влошава.
То може дори да е достатъчно силно да го убие напълно.
Говорим за анетол, органичното вещество, известно заради антимикробните и противогъбичните му свойства. Сега изследванията доказват точно колко мощно е то в битката с рака.
Изследванията показват, че анетолът спира растежа на рака на гърдата. И не само това. Той също така не позволява оцеляването на тези клетки. Всъщност, в някои случаи анетолът може да накара клетките на рака на гърдата тотално да се самоубиват. Това означава, че най-малкото което той може да направи е да забави растежа и разпространението на рака на гърдата.
Друго изследване откри, че това съединение ефикасно спира възпалението и дори развитието на рак.То прави това като се бори с цитокините, познати като тумор некрозни фактори. Тумор некрозните фактори се считат за причина за хронично възпаление. Ако се оставят нелекувани, това може да доведе до заболяване.
Фенелът е добър източник на анетол. Макар че той придава странни вкусове, можете да добавяте фенел в почти всички храни, които ядете. Не ви харесва вкуса? Не се притеснявайте. Можете да намерите екстракт от семена на фенел под формата на хранителна добавка в повечето магазини за здравословни храни или онлайн.
Друг източник на анетол е анасонът. Неговият сладък, но силен вкус го прави популярен в тестените сладкарски изделия и в спиртните напитки в целия свят. Като фенела, можете да добавяте анасон в храната за вкус или да го пиете под формата на екстракт.
Без значение откъде решите да си набавяте анетол, добавянето му в храната ви е добра идея. Той ще ви помогне да снижите хроничното възпаление и може да предотврати формирането на рак в тялото ви, причинен цитокини – опасните тумор некрозни фактори.
И ако наистина искате да победите рака, не можете да пропуснете този шанс.
Според доклад, водещ лекар от Sloan‐Kettering Cancer Center открил, че има рак в напреднал стадий.
Но незабавно казал на колегите си, „Правете каквото искате - с изключение на химиотерапия”!
Това е защото лекарите знаят по-добре от всички колко опустошителна може да бъде химиотерапията. Да се чуди човек защо повече лекари не използват тази естествена алтернатива, изследвана от учен, получил Нобелова награда?!?

ИЗТОЧНИК : http://interpharma.eu/blog/
========================================
 Резене или див копър (Foeniculum vulgare), наричано още копрец, полски копър, аптекарски копър, морач, фенел, фенхел, сминд, лъжлив сминдух) е растение от рода Foeniculum (смятано за единствен вид от много ботаници) и расте в южна Европа (особено по Средиземноморието) и югозападна Азия.
bg.wikipedia.org 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА