събота, 9 май 2015 г.

ПАРАЗИТИТЕ ПРИЧИНЯВАТ РАК - ХУЛДА КЛАРК- radionic.hit.bg

ЛЕКЪТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК
(извадки от книгата The Cure For All Cancers)

Последна информация търсете на адреси                       Начало
          
              
http://www.drclark.net                        http://www.drclark.com     
              
http://www.drclarkbooks.com/          http://www.zapperlab.com/          
              
http://www.clarkzapper.net/               http://www.positiveoffset.com/
              
http://www.clarkzapper.com/             http://www.zappermuseum.com/Zappers.htm
              
http://www.huldaclark.com/   - извадки от книгите на д-р Кларк на английски
              
http://www.syncrometer.com/ - универсалният диагностичен апарат на д-р Кларк
                    
The cure for all diseases         Форум          The cure for all cancers  
                   
                                
      оригиналният превод  на тази страница е на адрес  
                                    
http://egov.tripod.com/the_cure_for_all_cancers.htm

  Забележка: В оригиналния превод според мен неправилно е преведена  и посочена дозата на
                      ореховата тинктура и в СУПЕНИ лъжици защото
                      съкращението   tsp      e  teaspoon          равна на 5 мл
                      съкращението   tbs      e  tablespoon       равна на 15 мл
                      Считам, че навсякъде дозата е в ЧАЕНИ лъжици и текстът по-долу е редактиран.
                      По някои източници съдържанието на активни вещества в кората на обикновения
                      орех е по-малко, което пък предполага, че дозата трябва да е по-висока.
                      Вижте 
хранителните правила 

ЛЕКЪТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК

(извадки от The Cure For All Cancers)

Настоящето е подбрано от изданието,което Хулда Кларк /автор и на "Лечението на всички болести"/ беше така добра да предостави чрез интернет безплано и достъпно за всички желаещи да се излекуват и живеят здравословно.

(С) Copyright 1993 by Hulda Regehr Clark, Ph.D., N.D.
All rights reserved.
Published in the United States by New Century Press   
www.newcenturypress.com                   
2232 Verus St. #D
San Diego, CA 91954
(800) 519-2465 or (619) 423-7500
                                                           ПРЕДГОВОР
Ние не сме свикнали да мислим за лек за рака. Ние мислим само за смегчаване. Но тази  книга не е относно забавяне действието на рака. Тя е относно излекуване. Това е възможно, защото през 1990 аз открих истинската причина за рака. Причината е определен паразит, за който намерих доказателство във всеки случай на рак, независимо от типа. И така, белодробния рак не се причинява от пушене, рак на червата не се причинява от диета лишена от баласт, ракът на гърдата не се причинява от диета богата на мазнини, ракът на панкреаса не се причинява от употребата на алкохол. Въпреки, че всички тези са допринасящи фактори, те не са ПРИЧИНАТА. Веднъж, когато причината беше открита, излекуването стана възможно. Но дали работи? Аз си поставих за задача да достигна 100 случая на излекуване от рак преди да публикувам откритието си. Тази бариера беше премината през Декември 1992. Откритието за причината и лечението на всички ракови заболявания е ваше достояние!

                                               ВИЕ МОЖЕ БИ НЯМАТЕ ВРЕМЕ
да четете цялата книга, ако сте насрочени за операция, химиотерапия или радиация. Може би ще е по-добре да прескочите първите страници за това как разтворител и паразит попаднали в тялото ви и причиняват рак. Отидете направо на инструкциите за премахване на паразити с билки и/или с електричество. Използването им заедно е най-резултатно. Нужни са само няколко дена за излекуване от рак, независимо от типа. Няма значение колко е напреднал – вие все още можете незабавно да го спрете.След като сте го спрели, вие ще обърнете внимание на оздравителния процес. Прочетете всички случаи за да се убедите колко е лесно да се спре дори и злокачествен рак. Научете се от тях как да избягвате грешки.Означава ли това, че можете да откажете операцията, радиацията или химиотерапията? Да, след излекуване на рака ви по тази рецепта, той няма как да се върне. Това не е борба с рака. Това е излекуване! Но ако не искате да разсърдите доктора си, следвайте желанията му също. Гледайте да не загубите ценни телесни части, защото те ще ви трябват, когато сте здрав!
Не забравяйте, че онколозите са добри, чувствителни и състрадателни хора. Те искрено искат да ви помогнат. Те няма откъде да знаят за истинската причина на рака след като не са били научени на това. Аз избрах да публикувам това първо за вас, така че вие сами да станете носители на добрата вест.

                                                                            ИЗВЛЕЧЕНИЕ
Човешките същества днес са пълни с паразити от семейството на метилите (fluke), по-конкретно с чревният метил Fasciolopsis buskii,но също и овчия чернодробен метил Fasciola hepatica, панкреатичния говежди метил Eurytrema pancreatica и човешкия чернодробен Clonorchis sinensis. Увеличението е поради изграждането на нов “биологичен резервоар” от говеда, пернати и четирикраки домашни любимци. При наличието на разтворители тези метили могат да завършат целият си биологичен цикъл в човешкото тяло, без нуждата от охлюв като междинен носител, както обикновено става. Тези разтворители са изопропилов алкохол (isopropyl alcohol), бензол (benzene), ксилол (xylene), толуол (toluene) и други, които се явяват като остатъчни продукти в храните ни, замърсяват продукти като паста за зъби, лосиони и козметики. Различните разтворители се натрупват в предпочитани органи. Изопропиловия алкохол се натрупва в черния дроб, давайки възможност на Fasciolopsis да завърши жизнения си цикъл там. Това дава началото на раковия процес или както се казва, продукцията на митотичния стимулант орто-фосфо-тирозин. Орто-фосфо-тирозин и различни фактори на растежа биват изработвани от паразитите за техни си нужди във органите, където са загнездени, като оказват влияние на човешките тъкани. Наличието на възрастен метил (fluke) в черния дроб сигнализира за продукцията на Орто-фосфо-тирозин в друг орган. Този орган изглежда се избира на базата на наличие на мед и гъбички както и обикновени карцирогени. Разликата между хора натрупващи изопропилов алкохол и тези, които го метаболизират е наличието на афлатоксин В (aflatoxin B) в човека. Събирането на афлатоксин В и изопропилов алкохол в черния дроб става причина за формирането на човешки Хорионичен Гонадотропин (hСG)(human Chorionic Gonadotropin)  се пръсва из цялото тяло и е следван от формирането на Орто-фосфо-тирозин. Афлатоксините са замърсители в нашите храни. Витамин С помага за детоксификацията на афлатоксин В. Това обяснява и наблюденията на Линус Паулинг и други, че витамин С премахва някои ракове.
Премахването на изпропилов алкохол, микотоксини (плесени, гъбички) от живота на пациента и унищожаването на всички стадии на метилите придружено с премахването на недостатъчно сготвени меса и млечни продукти от диетата ще даде като резултат бързо възстановяване, общо взето за седмица-две от всички видове рак. Ракът може да бъде премахнат в много кратък срок чрез прочистване на домашните ни животни и строг контрол на храната за разтворители. Прекратяването на консумация на микотоксини и използването на медни тръби [използвани широко в Америка] също трябва да се извърши. След като чревния метил може да се открие в кръвта, майчиното мляко, слюнката, спермата и урината и могат да бъдат видяни с ниско енергиен микроскоп, то следва, че този паразит може да бъде пренесен сексуално, с целувка по устата или кърмене. При все това получателят ще развие рак само ако има натрупвания на изопропилов алкохол в тялото си в резултат на консумацията на афлатоксин.                            
               
                                      ЧАСТ ПЪРВА: ПРИЧИНАТА
  От много години ние вярвахме, че ракьт е различен от останалите заболявания. Вярвахме, че ракът се държи като всепоглъщащ огън и тръгнал веднъж не може да се спре. Затова трябва да се реже, облъчва до смърт и химически да се унищожи всяка ракова клетка в тялото, след като тя не може да стане отново нормална. НЯМА НИЩО ПО-ПОГРЕШНО ОТ ТОВА! И ние вярвахме, че има различни видове рак, като левкемия, рак на гърдата и че те имат различни причини. Отново погрешно!
В тази  книга ти ще видиш, че всики видове рак си приличат. Те всички се причиняват от паразит. Един едничък паразит! И това е човешкият чревен метил. И ако убиеш този паразит, ракьт спира моментално. Тъканта става отново нормална. За да хванете рак трябва да имате този паразит. И така, как може чревния метил да причини рак? Този паразит нормално живее в червата, където причинява минимални проблеми, като колит, раздразнен стомах или въобще липса на симптоми. Но той напада друг орган, като матката, бъбреците или черния дроб причинявайки големи поражения. Ако се настани в черния дроб причинява рак! Той се настанява в черния дроб само на определени хора. Тези хора имат пропилов алкохол в телата си. Всички раково болни (100%) имат пропилов алкохол + чревен метил в черния си дроб. Разтворителят наречен пропилов алкохол е този, който “поканва” метила да се настани в черния дроб. За да получиш рак, трябва да имаш и паразита и пропиловия алкохол заедно в тялото ти.

                                                           МЕТИЛИ (Flukes)
За да разберем рака, трябва да разберем някои основни факти относно човешкият чревен метил. Научното му име е Fasciolopsis buskiи. Fluke означава “плосък” и наистина те са една от фамилиите на плоските чевеи. [тук следват фотографииПаразитьт не е неизвестен и е бил изследван поне от 1925 насам. Този паразит си има стадии през които трябва да премине за да може да продължи да се размножава. ПЪРВИЯТ стадии е яйцето. Един възрастен паразит снася милиони яйца. Те излизат навън заедно със съдържанието на червата ни. Възрастният паразит обаче остава плътно залепен за стените на червата (или черния дроб, матка, причинявайки ендометроза, или тимус, причинявайки СПИН, или бъбрек причинявайки Ходжкинова болест).
Повечето от нас получават леки повреди (нараняване) на червата от време на време. Миниатюрни ранички дават възможност на яйцата, които са микроскопични по размер, да навлязат в кръвоносния поток (и други яйца на паразити влизат в кръвта по същия начин). Някои от тези яйца всъщност се излюпват в червата или в кръвта. Тези новоизлюпени мъничета се наричат miracidia и са ВТОРИЯ стадии на развитие на паразита. Те плуват с миниатюрните си плавателни косъмчета. И разбира се, с пристигането на кръвта от червата в черния дроб, чиято работа е да филтрира токсини, той ще ги хване и унищожи. Те нямат шанс да оцелеят при нормалните хора.
                                                  МЕТИЛИ И ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ
НЕЩО СПЕЦИАЛНО СЕ СЛУЧВА С ХОРАТА, КОИТО ИМАТ ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ В ТЕЛАТА СИ. Черния дроб не може да хване и унищожи тези малки паразити. И така тези зародишни стадии биват допуснати да се настанят в черния дроб или други тъкани. Сякаш имунната система няма сила да ги убие. Метилите започват да се размножават в хора с пропилов алкохол в телата си! Новоизлюпените започват да изработват малки топки вътре в себе си, наречени редия (redia). Ала всяка редия (топка) е жива! Тя излиза от новоизлюпените метили, пуква се и започва да се размножава. Всяка от тези 40 редии може да изработи още 40 редии. И това всичко от едно яйце!
Този паразит снася яйца и произвежда милиони редии направо в тялото ти! В шийката на матката или бели дробове, там където рака нараства. Редиите се пръсват в кръвния поток, “пускайки котва” в тъканите, които ги поканят. Дробовете на пушача, гърдите с доброкачествени буци, простатната жлеза пълна с тежки метали (мед, никел) са примери за тъкани които дават входен билет на редиите.
Размножаването продължава с бесен ритъм, генерация след генерация. Редиите се загнездват в черния дроб и други органи. Неочаквано те сменят формата си. Прорастват опашка и могат отново да плуват. Сега те се наричат церцария (cercaria). Церцарията само има нужда да намери място, където да се прикачи. След като се залепят за тъканта ти, опашката им изчезва и те започват да оформят “пашкул”. Сега те се наричат метацерцария. Нормално, това се случва на листо, растящо близо до езеро, така че метацерцарията развива невероятно дебела черупка около себе си за да издържи през зимата. А дали наличието на разтворителя пропилов алкохол в тялото ти разртваря тази черупка? Това би премахнало последната бариера пред метила за да звърши той пълният си биологичен цикъл някъде в тялото ти!
След като черупката изчезва те израстват в напълно зрял метил в тъканта ти. НЕ В ЧЕРВАТА, А В ЧЕРНИЯ ТИ ДРОБ! Сега цикъльт е завършен. От едно яйце става на мирацидиа, после на редиа, после на церцария, после в метацерцариа и накрая в зрял паразит. Но това не е нормално за метилите. Нормалният им жизнен цикъл протича така:
1. ЯЙЦЕ
Изхвърлено от червата попада в почвата. Отмива се от дъждовете в езеро.
2. МИРАЦИДИЯ
Излюпва се от яйце във водата. Има опашка, може енергично да плува и в разстояние на два часа трябва да си намери охлюв за домакин иначе ще бъде твърде изтощена.
3. РЕДИЯ
Развива се вътре в мирацидията като малка топчица докато бъде изхвърлена. Тези са “майки” редии, всяка от които в продължение на макс. 8 месеца раждат “дъщери” редии, всичко това в охлюва, живеейки от течностите в лимфните кухини. Подобно, дъщерите редии развиват церция.
4. ЦЕРЦИЯ
Има опашка, използва я да излезе от охлюва и да отплава към растение. Ако охлюва е тревопасен, церцията може да се залепи за растението с устата-смукало и започва да формира “пашкул” само след няколко минути. Опашката се отделя и отплува за да се разложи.
5. МЕТАЦЕРЦИЯ
Двустенен мехур. Външната стена е много лепкава. Но ако ико изядеш растението, където е залепнал, най-малкото налягане го пуква оставяйки вътрешния мехур в устата. Почти непробиваемия вътрешен мехур я предпазва от сдъвкване, а кератиноподобната обвивка – от храносмилане от стомашните сокове. Но, когато достигне червата, контакта с чревните сокове разтваря кистата и освобождава метацерцията. Тя се прикрепва към стената на червата и започва да се развива в зрял индивид.
6. ЗРЯЛ ИНДИВИД
Живее в червата и може да снася 1000 яйца при всяко изпразване на червата, правейки това в продължение на много години. [Едно погълнато яйце, попаднало в устата от немити ръце и невнимателна хигиена, започва цикъла отново. Така той може да продължи десетки години!]
  
Както се вижда хората обикновено не служат за домакин на зрелия индивид, а ако това стане то е само в червата. Но можеш ли да си представиш опустошението в тялото ако си свършил и работата на охлюва?
И сякаш тези паразити не ни стигат, ами в момента в който възрастният паразит се настани в черния дроб, НЕЩО СЕ СЛУЧВА. Появява се фактор на растежа, наречен орто-фосфо-тирозин. Родено е чудовище! Факторът на растежа кара склетките ти да се делят. Сега ТВОИТЕ клетки ще започнат също да се делят.

                                                  СЕГА ТИ ИМАШ РАК
Наличието на орто-фосфо-тирозин е началото на рака ти. И ако не реагираш бързо убивайки тази паразито-произвеждаща машина, тя ще превземе тялото ти. Но нека първо седнем за минута и помислим. Защо този паразит се размножава така доволно в органите ти, вместо да си живее тихо в червата? Понеже наличието на пропилов алкохол в тялото ти му позволява да се развие извън червата. Паразита прави както всички живи същества: оцелява и се размножава. И не е злият характер на паразите който ти причинява рак. Грешката е трагичното замърсяване на тялото ти с пропилов алкохол. И, разбира се, заразата на добитъка и домашните ни животни с паразити. Но на това ще се спрем по-късно. Твърде е възможно редията и церцарията да изработват орто-фосфо-тирозин за да спомогнат деленето си докато се размножават. Други фактори на растежа също се произвеждат. Те са фактор за разтеж на епидермиса, инсулиноподобен фактор и т.н. Тези също могат да бъдат произведени от бактерия. Но само Fasciolopsis произвежда орто-фосфо-тирозин. Тези стимуланти на растежа въобще не са предназначени да карат клетките ти да растат. Нормално стадиите на паразита се развиват в езеро пълно с охлюви! Този паразит не е бил създаден да извършва всичките си биологични стадии в телата ни. Но така или иначе, телата ни откликват на орто-фосфо-тирозин (и други фактори на растежа) по същия начин, клетките ни са заставени да се размножават и те се размножават редом с метилните стадии и бактерии.

                                       ПРОЧИСТИ ПАРАЗИТА, ИЗЛЕКУВАЙ РАКА
Добрите вести са, че когато метилът и всичките му стадии са унищожени, орто-фосфо-тирозинът изчезва.
За 24 часа всичкия орто-фосфо-тирозин си е заминал! Ракът ти е спрял. Ти все още имаш важната задача да поправиш повредите. Но ракът ти не може да се върне. И ти си спечелил битката на живота ти.
АМИ БИТКАТА ЗА ЗДРАВЕТО ТИ? Нека отново да се върнем назад  към кошмара на рака. Защо микроскопичните метилни стадии избират матката, простата или белите дробове за да се настанят и размножават? Вероятно защото раковият орган е загубил имунната си сила и не може повече да улавя и убива миниатюрните нашественици. В края на краищата в раковите тъкани има пропилов алкохол а също и много други токсини. Тежкият метал мед е там [да си спомняш да си пръскал със син камък вдишвайки с пълни гърдимедният хлорид?] Други са живак и никел. Лантанидните метали, като иридий и хафний са също там. Често срещани токсини катоаресн от пестициди също е там. РСВ /полихлорираните бифенили/ и Фреон са там. Там дори растат гъбички /гъбички/ произвеждащипатулин, смъртоноснен микотоксин. А сега, дали е просто случайност, че паразитът е оцелял и се размножава в най-нездравословните ти органи?

                                  КАТЕГОРИЧНО, ТИ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИШ ТРИ НЕЩА:
     1.  Унищожи паразитите във всичките им стадии

  1. Не разрешавай повече на пропилов алкохол да влиза в тялото ти.
  2. Прочисти всички метали и често срещани токсини от тялото, така че да оздравееш.
                                         БИЛКОВИ ПРОТИВОПАРАЗИТНИ ЛЕКОВЕ
Индианците са знаели, че хората имат паразити. Други туземци от Арктика до Антарктика знаят, че носим в себе си паразити, както останалите животни. Те са правели често прочистване включвайки диария и повръщане за да разкарат от себе си лигавите нашественици. Много култури продължаваха подобни практики досами детството ми. Спомням си как бях принуждавана да погълна пълна лъжица със сяра, меласа и суров лук. Колко отвратително ми се струваше. Но това намаляше телесното бреме на червеите и други паразити, които всички ние имаме. Къде сгрешихме пътя? Защо изоставихме тези мъдри практики? Аз съм виждала екзема причинена от кръгли червеи. Припадъци се причиняват от един вид кръгъл червей Ascaris когато той се настани в мозъка. Шизофрения и депресия се причиняват от паразити в мозъка. Астма се причинява от Ascaris в белите дробове. Диабет се причинява от говеждия панкреатичен метил Eurytrema. Мигрените се причинява от детски глист Strongyloides. Акне се причинява от Leishmania.Много от човешките сърдечни болести са причинени от кучешкия сърдечен паразит Dirofilaria. А списъкът продължава...
Да разкараме всички тези парази би било невъзможно използвайки клиничните методи, които убиват само един или два паразита наведнъж. Подобни лекове също имат свойството доста да ви разболяват. Flagyl™ използван за амеби и Giardia, при коректна дозировка може да причини прилошаване и повръщане. Хининът, използван за малария, е доста токсичен. Представи си поемането на такива 10 лека за да убиеш дозина от твоите паразити. Имам добри новини за теб (вероятно не толкова добри за производителите на лекарства)
Три билки могат да те отърват от над 100 вида паразити. И всичко без много главоболие. Без прилошаване. Без да влизат в конфликт с лекарствата, които вече взимаш. Звучи ли това твърде невероятно? Твърде добре за да е истина? Те са подарък от природата за нас. Билките са:

  • Шлюпки от /черен или обикновен/ орех -Black walnut hulls -(Juglans Nigra - черен орех, Juglans regia - обикновен орех)  
  • Пелин (от храста Artemisia absynthium)
  • Карамфил (подправка)
  Тези три билки трябва да се използват заедно. Обвивката на ореха и пелина убиват възрастните и междинните стадии на поне 100 паразита. Карамфилът убива яйцата. Само ако ги използваш заедно можеш да разкараш от себе си паразитите. Ако убиеш само възрастните, малките стадии и яйцата скоро ще пораснат до зрели индивиди. Те трябва да се използват заедно като лечение.
Зелената обвивка на ореха има чудотворно антипаразитно действие. След като почернее е безполезна. Големите зелени топки падат на земята през ранната есен. След седмица-две те ще са черни и разлагащи се. Затова всеки желащ да направи противопаразитния лек трябва да бъде внимателен да не премине критичното време за бране. Окуражавам всеки да си изработи свои паразитициди (притивопаразитен лек) и да поеме забравената отговорност за поддържане на себе си и свеоето семейство чисти от малките чудовища.
Рецептата за Орехова тинктура е:
Нужни продукти:

  1. Голям емайлиран или керамичен (не метален или алуминиев) съд за готвене, поне 10 кварта (9.47 литра)
  2. Орехи ( у нас - обикновен орех, Juglans regiaс шлюпките, всеки поне 50% зелен, достатъчно да се напълни тенджерата до горе
  3. Зърнен алкохол, около 50 градуса, достатъчно да покрие орехите
  4. Половин супена лъжица витамин С на прах  /Тъй като синтетичният  витамин  С  има  вредни  странични действия, ви съветвам да го слагате, само при липса на естествен/
  5. Пластмасово фолио за увиване на храна или целофан
  6. Стъклени буркани или бутилки
Ореховото дърво произвежда големи зелени топки през есента. Орехът е вътре, но ние ще използваме целия плод, ненапукан, тъй като активните съставки се намират във външната обвивка.
/наша добавка към преведения текст: по-добре е орехите да се наберат в края на юни и да се нарежат на резенчета - сокът им е ценен! В буркана се налива от 50 градусовия спирт и орехите се режат така, че да падат направо вътре. Течността да е 1 см над орехите. Бурканът трябва да е пълен догоре и да се затваря плътно. Приготвеното може да престои престои до 40 дни,  и може да се ползува след първата седмица. После да се прецеди и разлее в малки шишета, пълни догоре. Петдесет градусовия спирт се приготвя от вода и 96/95/ градусов спирт . 
Във всички ракии и водки  има  някакви  части от процента вредни  производни на алкохола. Затова е правилно да се ползува чист спирт. Чист спирт можете да намерите в аптеките и в магазини за реактиви.  http://www.valerus-bg.com/   http://chimspectar.dir.bg/     Жълтия магазин  - ул. Акад. Георги Бончев  № 2, тел. 73 77 94, 979 30 92   мерки  1 кварта = 0,946 литра  За консервиране при приготвянето се добавят две ампули вит. С от 5 мл на всеки 5 литра течност и още толкова след прецеждането и преди разливането в малки опаковки. Тинктурата може да се приготви и само от обвивките
на орехите.    
 Извадка от книгата The cure for all disases - оригиналната рецепта на д-р Кларк  /
Изплакнете внимателно орехите, сложете ги в тенджерата и ги покрийте с алкохол. Поръсете с половината от витамин С. Запечатайте с пластмасовото покритие и го покрийте. Нека да преседи 3 дена. Налейте в буркани или бутилки премахвайки орехите /прецедете/ и разпределете остатъка от витамин С между бурканите. Ако използвате метални капачки първо поставете пластмасово фолио на гърлото преди да завиете. Силата се запазва за няколко години в неотворен буркан, дори и ако потъмнее. Тинктурата няма нужда от замразяване. Излагането й на въздух причинява потъмняване и загуба на силата й. За да намалите допира с въздух, допълвайте буркана догоре без да допира пластмасовото фолио. Ако трябва разпределете по-големите буркани в по-малки. Идеята е да се избегнат полупразни буркани пълни с въздух, които да стоят с месеци. За зърнен алкохол може да се използва водка, която е 100 proof. Това е готов 50  градусов  алкохол. Не забравяйте, никога да не се използва какъвто и да вид купешка вода за изработка на тинктурата. 
Забележи, че това е тинктура (извлечено с помоща на зърнен алкохол) а не обикновен екстракт (с вода). Екстрактът, който се предлага от билковите компании  не е потентен като паразитицид. Той е черен, не бледо зелен, което показва, че критичното време за беритба е било пропуснато. За сега ще ти трябва само една бутилка от 30ml.
Пелинът се състои от листата на храста Artemisia absynthium. Ако го отглеждаш или си го береш сам, суши ги, когато са още млади. Листата са зелено-сиви и са доста горчиви. Едва ли някой би изял много по погрешка. За възрастни може да се поставят в капсули. За деца натроши 1 супена лъжица и размеси с мед.
Третата билка нужна за лекуване на рак е карамфил. Това е често срещана подправка използвана при готвене. Трябва да бъде смелена за да отдели паразито-убиващата си съставка. Може да купиш цял буркан с карамфил и да ги смелиш в блендер или мелничка. Закупен карамфил на прах не върши работа! Съставките, които убиват паразитие са изветрели отдавна. Те може да са били смелени преди години. Ако билковата компания ги смила и пълни капсулите веднага тогава потентността на билката би се запазила. Не пропускай този детайл. Питай въпроси относно източника и ако не получиш задоволителен отговор по-добре си ги смели сам.
Ще са нужни около 100 капсули с карамфил. За да си направиш собствени, купи размер 00 капсули. Не се опитвайте да използвате карамфил смесен с вода. Сместа е твърде силна, може да се опита с мед. Капсули размер 0 също ще свършат работа.
И така, вече имаме:

  1. Една бутилка със светло зелен екстракт от орех. Това е една унция (30ml) или 6 чаени  лъжици, достатъчно за 3 седмици ако не си твърде болен.
  2. Една бутилка с пелинови капсули (всяка съдържаща 200-300 mg пелин) или половин чаша листа от пелин (Artemisia) събрани от див храст.
  3. Една бутилка с прясно смелен карамфил (всяка капсула съдържаща 400-500 mg карамфил). Те ще са достатъчно за първите 18 дена от Анти Паразитната Програма.
Има и още една добавка, орнитин (ornithine). Паразитите произвеждат голямо количество амоняк като отпадъчен продукт. Амонякът е техният еквивалент на урина и се отделя от телата на паразитите в големи количества. Той е много токсичен, особено за мозъка. Аз вярвам, че това причинява безсъние и други проблеми със съня през ноща и нервност през деня. Взимайки орнитин преди лягане ще спиш по-добре.
Не се опитвай да заместиш билките с лекарства. Анти паразитните лекарства могат да бъдат изключително токсични, дори и в употребяваните малки дози. Те дори не убиват междинните стадии.
[следва сравнителна таблица на различни анти-паразитни лекарства и описание на многобройните токсични странични ефекти]

                                     ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИ
Тинктура от орех
Ден 1: Вземи една капка. Разтвори я в половин чаша вода. Сърбай я на празен стомах, например преди ядене.
Ден 2: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 3: Приеми 3 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 4: Приеми 4 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 5: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.
Ден 6: Приеми 2 ЧАЕНИ лъжици заедно с 1 чаша вода както по-горе. Сърбай, не я изгълтвай наведнъж. Поеми я в разстояние на 15 минути. (ако тежиш над 68 килограма вземи 2.5 чаени  лъжици. Ако си над 90 кг. Вземи 3 чаени лъжици)  /аз слагам 2-те чаени лъжички в чаша, добавям лъжица мед и малко вода, разтварям ги, изпивам ги на малки глътки, доливам малко вода и я изпивам за да изплакна устата/
Тази доза ще убие остатъците из тялото, включително и съдържанието на червата, места недостигнати от по-малка доза или електрически заряд. Алкохолът от тинктурата може да те замае за няколко минути. Просто остани седнал докато се чувстваш отново добре. После вземи niacinamide 500 mg за неутрализиране токсичността на алкохола. Може и да почувстваш леко повдигане за няколко минути. Повърви на свеж въздух или просто поседи докато отмине. Може да добавиш повече вода, мед или подправки за да го направиш по-вкусен.
В продължение на една година: вземай 2 чаени лъжици от тинктурата веднъж седмично. Това е за да се убият паразити, които може да прихванеш от семейството ти, приятели или животни.
Членове на семейството и приятели също трябва да поемат 2 чаени  лъжици през седмица за да избягнат повторното ти заразяване. Те може да подслоняват няколко паразитни стадия в червата си без да имат каквито и да е симптоми. Но когато тези се пренесат на някой, който има рак, те моментално ще потърсят неизлекувания орган за да продължат да се размножават.

Капсули с Пелин (трябва да съдържат 200-300 mg пелин)
Ден 1: вземи 1 капсула преди вечеря, с вода.
Ден 2: вземи 1 капсула преди вечеря
Ден 3: вземи 2 капсули преди вечеря
Ден 4: вземи 2 капсули преди вечеря
Продължавай да увеличаваш по този начин до ден 14, където вече ще взимаш по седем капсули. Взимай капсулите като една доза (можеш да ги гълташ една след друга). После следват още 2 дена с по 7 капсули. След това вземаш 7 капсули веднъж седмично за неограничен период, както е указано в превантивната анти паразитна програма. Гледай да не прекъсваш преди шестия ден, за да си сигурен, че всички чревни метили са мъртви. След това можеш да забавиш, ако искаш. Някои хора с чувствителен стомах предпочитат да останат по-дълго на всяка доза вместо да увеличават според графика. Можеш да избереш да увеличиш ритъма след шестия ден.
Капсули с карамфил
Ден 1: вземи една капсула 3 пъти дневно преди ядене.
Ден 2: вземи две капсули 3 пъти дневно
Ден 3-10: вземи три капсули 3 пъти дневно
След ден 10 взимай по 3 капсули заедно веднъж седмично като част от превантивната антипаразитна програма.
Взимай орнитин преди лягане за безсъние. Дори и да нямаш безсъние сега, може да имаш след като убиеш паразитите.          [следват снимки на разни видове метилни паразити]

Таблица за удобно отбелязване на дозите и деня

ИЗТОЧНИК : http://www.jabse.com  ОТ 




Таблица за удобно отбелязване на дозите и деня
Орехова тинктураПелинови капсули
(200
 - 300 mg в една к.) 
Карамфил  500 mg в 1 капсула (размер 0 или00)
  
  ДЕН
капки веднъж на ден, преди яденекапсули 1 път на ден на празен стомах (преди ядене)капсули три пъти дневно преди ядене
1111, 1, 1
2212, 2, 2
3323, 3, 3
4423, 3, 3
5533, 3, 3
62 чаени .л.33, 3, 3
7Сега веднъж седмично43, 3, 3
843, 3, 3
953, 3, 3
1053, 3, 3
1163
126Сега веднъж седмично
132 чаени .л.7
147
157
167
17Сега веднъж седмично
183
От този момент вече няма нужда да спазваш стриктно графика. Вместо това избери си ден от седмицата в който да взимаш всичките съставки от анти паразитната програма. Продължавай по превантивната антипаразитна програма за неограничено време с цел избягване на по-нататъшно повторно заразяване.
   Поздрави !  Схемата е взета от тук.http://radionic.hit.bg/thecure.html   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА