събота, 20 юни 2015 г.

Лечение с газ - ЧАСТ 2

 
 Лечение с газ - ЧАСТ 2
 
 ЛЕЧЕНИЕ НА РАК С ГАЗ - РЕЦЕПТИ

Оказва се, че лечението с газ идва от най-дълбока древност. За лечението с газ пише още Авицена в неговия "Канон на лечебната наука". По това време са използвали естествена течна газ, която е добивана от природни находища и е наричана „бял нефт”, а петролът е наричан „черен нефт”. Такова находище има в санаториума "Нафталан" в Азърбайджан. Има и в Румъния, където с естествена газ са лекували много болести по времето на Чаушеско, когато е имало дефицит на лекарства.
Авицена препоръчва газта при различни болести, а по отношение на рака пише, че газта лекува тумори на матката. Цитира други автори, според които газта убива и извежда глистите от тялото. Имайки предвид, че според една от теориите рака се причинява от паразити (става дума за плеоморфичен организъм с наноразмери), то вероятно действието на газта се състои точно в това ДА УБИЕ ПРИЧИНИТЕЛЯ НА РАКА.
Авицена казва, че еднократната доза е 2.94 грама. Пише също, че вредното действие на газта се отстранява чрез семена от живовлек и неговата слуз.



І РЕЦЕПТА С ГАЗ

Сутрин на гладно се изпива 1 суп. лъж. зехтин.
15 минути след това – 1 суп. лъж. рафинирана газ.
15 минути след това – 1 чаша прясно мляко.
2 часа след това не се яде нищо.

Прави се един път годишно по 40 дни. Може да се почива един два дни, ако се усети претоварване.

ІІ РЕЦЕПТА С ГАЗ

1 супена лъжица студенопресован зехтин
1 супена лъжица газ, прецедена през марля
2 чаени чаши прясно мляко

Сутрин на гладно се приема в продължение на 10 дни. След това десет дни се почива. Повтаря се три пъти (общо 50 дни с почивките).

ІІІ РЕЦЕПТА С ГАЗ

Още един съвсем простичък вариант на лечение с газ:
Преди да се използва, газта се филтрира многократно през тензух, марля, памук, въглен или препечена до черно филия хляб. Пие се по схема (дозата може да се ползва от предните варианти):
1 седмица се пие, 1 се почива;
1 седмица се пие, 2 се почива;
1 седмица се пие, 3 се почива;
1 седмица се пие, 4 се почива;
След това се пие още 1 седмица – общо 35 дни.
Да се избере най-подходящия според възможностите и случая.

ІV РЕЦЕПТА С ГАЗ

Методът с газ не противоречи на други видове лечения – пречистване, гладуване, уринотерапия, хранителни добавки, дихателни и закаляващи процедури, физически упражнения и др.
При тежкоболни – по 1 ч.л. или по 1 суп. л. веднъж на ден на гладно;

V. НАСТОЙКА НА ОРЕХИ В ГАЗ

Използва се авиационен керосин или газ за битови нужди, допълнително филтрирана с измит речен пясък или активен въглен. Може и 3 пъти да се филтрира през филтърна хартия (за кафе-машини) или марля.

За настойката:

Зелени (млечни) орехи, наситнени с нож или месомелачка, се заливат с газта в съотношение 1 към 10 млени орехи и газ. Престоява на тъмно като периодично се разбърква; ако орехите са 2 или 3 части, а газта – 10 части, времето за престой се намалява. Когато настойката е готова, се прецежда и е готова за приемане. Срокът на годност е неограничен, но е добре да се използва до 3 години.

VІ. С ПЧЕЛЕН ВОСЪК И ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ

- към орехите и газта се добавят от 0,5 до 1 част пчелен восък и 0,1 до 0,5 части прашец (1 л настойка на орехи в газ стига за 4-членно семейство за 3-5 години).
Употреба – вътрешна и външна:

ПРИ ТУМОРИ С ЛОКАЛИЗАЦИЯ

1) Вътрешно:

Настойката се приема в съответствие с лунните цикли (29 дни) – по 1 чаена или супена лъжица (може да се започне от 1 чаена и след 2 седмици да се стигне до 1 супена) – 3 пъти на ден 20 мин. преди хранене. Да не се пие с вода!
Допълнително (но не задължително) – всеки ден да се прави компрес от настойката в болната област за 20 мин. Почивка по време на лунния цикъл (от едно до друго новолуние). Правят се още 2 курса.
По този начин лечението с настойка от орехи в газ е 3 курса и продължава около 1 година. Ако лечението се повтаря, да се почива преди това 2-3 месеца.

Вариант – приема се 1 ч.л. от настойката 2 пъти дневно със задържане 3 мин. в устата, после се гълта. Прави се в продължение на 30 дни. Месец почивка. Повторение на курса.

Известен е успешен случай (рак на стомаха) за 10 дни – по 1 суп. л. настойка сутрин, 30 мин. преди хранене.

2) Външно – тампон от марля, сгъната на четири, намокря се с 1 ч. л. настойка и се слага върху болното място, а отгоре – пергаментова хартия и слой памук. Увива се с бинт. Компресът се държи 30-60 мин. и се сваля. За да се избегне изгарянето, мястото предварително се маже с олио. Компресът се повтаря през 3-4 дни, но при незачервена кожа! Общо се правят 5-6 компреса от газ.

VІІ. ЛЕЧЕНИЕ С ГАЗ ПО Г. МАЛАХОВ

1. Балсам на С. Герасимов :

Състав – протиева вода, 0,5 л водка, 200 г наситнени залени орехи и 200 г наситнен с нож пчелен восък.

Приготовление:
орехите се берат по пълнолуние (имат повече йод и микроелементи). Наситнените орехи и пчелният восък се слагат в буркан от 3 л и се заливат с пчелния восък, водката и водата. Стои на тъмно от 3 до 6 месеца при 35-40 градуса (по-високата температура разрушава ферментацията, по-ниската – леко я ускорява).

Употреба:
По 1 ч.л. преди хранене 1-3 пъти дневно, заедно с лечението с газ (не се препоръчва при хипертоници!). Лекува различни видове рак (вкл. аденом на простатата), мастит, белодробни заболявания, бронхиална астма, ставни болести, на кръвоносните съдове, кожни, хипотериоза и др.

Или:

Млечно-узрели орехи се разрязват на парчета и се напълват в стъклен буркан догоре, след което се заливат с дестилирана газ. Оставя се на тъмно място за 21 дни, плътно захлупен. После се прецежда с марля и пак се оставя на тъмно. Така е готов за употреба. Тъй като не всеки понася газта, започва се с пробен курс – 5-6 капки сутрин и вечер преди ядене. Увеличават се с по 1 всеки ден – до 15 к. І-та седмица. Следващите 3 седмици се взимат по 15 и после дозата постепенно се намаля с 1 капка на ден – до 5 к. Лечението е 1 месец, почива се и при необходимост се повтаря.

2. Комбинации на газ (или газ с орехи) и масло от горчица и от тиква

По 1 ч.л. на гладно от посочената смес, а след 15 мин. – само газ (или с орехи) по избрана схема.

VІІІ. РЕЦЕПТА С ПРЕЧИСТЕНА ГАЗ

Тема: ЛЕЧЕНИЕ НА РАК С ПРЕЧИСТЕНА ГАЗ
Здравейте, искам да помогна не всички,които са в плен на тази ужасна болест и се надявам да ми пишат от време на време, за да знам дали найстина има такъв убийствен ефект. На баща ми му казаха, че е болен от рак, но не можаха да намерят къде е. Направиха му операция на гръбнака и отсякоха-метастази в костите. Забравих да спомена, че тогава татко беше неподвижен НАПЪЛНО от кръста надолу. Сега вече се движи с проходилка.
Пожелавам успех и много късмет на всички, защото ако БОГ не е решил - нищо не става.

ЛЕЧЕНИЕ С ПРЕЧИСТЕНА ГАЗ

Газта безпогрешно лекува рак с метастази (вкл. и на мозъка), детски паралич, отравяне на кръвта, диабет, заболявания на простатата, болести, свързани с кръвта. Газта помага, независимо дали преди това е прилагано друго лечение (операция, лъче- или химиотерапии). Може да се прилага и след операция на дебелото черво с анус претер.

Времето, за което болният започва да чувства подобрение на общото си състояние, свързано с повишаване на апетита, възможност да се храни, намаляване и дори изчезване на болките, е строго индивидуално. Ако болният не е в състояние и не може да поема препоръчаната доза според неговото заболяване, нека да приема максимално възможната за него доза, но за по-дълъг период от посочения, докато получи желания резултат.
Газта може да се пие и профилактично против рак от всеки по посочения по-долу начин.
Газта лекува и гъбички на кожата с мазане и простудни заболявания - с разтривки.
При лечение с газ при някои болни е възможно да се проявят епизодично стомашно разстройство.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Непосредствено преди и след газта се изпиват 3-4 глътки хладка минерална вода. 5 мин. след газта се пие 1 с. л. зехтин, може след него и малко вода. Ако се получи стомашно разстройство, зехтинът може да се заменя с 1 с. л. чист домашен пчелен мед. След половин час болният може да се храни (ако не може, е достатъчно със сокове), но не по-късно от 2 часа, като желателно е да започне с 3-4 маслини (ако може с костилките). Ако болният не може да започне веднага лечението с необходимата доза газ, да опита през първите 2-3 дни - 3 пъти дневно с 3-4 капки га,з разтворени във вода.

КАК СЕ ФИЛТРИРА ГАЗТА?

В бутилка се поставя фунийка, на която най-отгоре се поставя филтърна хартия, закупена от аптека или санитарен медицински магазин. Над нея се поставя тензух, върху който се насипва слой от медицински въглен (също от аптеката ). В така приготвената фунийка се прецежда обикновената газ за осветление, която е 1 л. Тази процедура се повтаря 3-4 пъти, като съставките на фунийката се подновяват всеки път, като четвъртия път се прецежда само през филтърна хартия.

ДОЗИРОВКА

1) Рак на гърдата
След операция на гърдата и направено облъчване, газта се пие 14 дни по 1 ч.л. сутрин. След 10-дневна пауза лечението се повтаря още 14 дни.

2) Рак с метастази (на млечната жлеза, на дебелото черво, панкреаса, детеродните органи и др.)
По 1 с.л. в продължение на 20-30 дни. Ако въпреки подобрението в общото състояние, което чувстват болните, метастазите не са изчезнали напълно, лечението може да продължи още от половин до 1 месец (до пълно излекуване). Ако болният не може да приема толкова дълго време максималната доза, продължава с по 1 ч.л. сутрин и вечер.

3) Рак на стомаха
14 дни 3 пъти по 1 ч.л. След 14-дневна пауза се повтаря още 14 дни - 3 пъти по 1 ч.л.

4) При язва на стомаха - 3 седмици по 1 ч.л.

5) Заболяване на простатата - 6 седмици по 1 ч.л. дневно.

6) При диабет
1 месец по 15 капки във вода 1 път дневно. После 4 седмици по 15 капки веднъж седмично, а след това - от време на време 1 път по 15 капки профилактично в продължение на 10 дни.

7) При детски паралич и други парези - както при рак с метастази.

8) При хронични възпаления на пикочния мехур - продължително време по 1 ч.л.
(до пълно излекуване 4-6 седмици ).

9) При злокачествени заболявания
След първия курс на лечение, който е завършил с пълно излекуване, профилактично - 1-2 пъти годишно най-малко 3 години (желателно е пролет и есен) да се пие газ 12 дни по 1 ч.л.

ІХ. ФИЛТРИРАНЕ НА ГАЗ И ПРИЕМАНЕ (метод на Buba 67)

Купувате газ за осветление от железарията, активен въглен на прах от аптеката и филтърна хартия (става и тази за кафеварки в големите вериги).
Взимате два буркана от лютеница (средните – около 300 грама). В единия буркан слагате фуния, във фунията филтърната хартия, в хартията слагате 2, 3 супени лъжици активен въглен. Във втория буркан сипвате газ от бутилката. Започвате със супена лъжица да сипвате газта от втория буркан върху активния въглен, докато мине цялата от единия буркан в другия. Изхвърляте филтърната хартия с накиснатия активен въглен. В празния вече буркан зареждате отново – фунията, в нея суха филтърна хартия и сух активен въглен. Повтаряте процедурата. Пак изхвърляте филтърната хартия и въглена. Третия път слагате само суха филтърна хартия. И отново упражнението от единия буркан в другия, лъжица по лъжица.
Ако след втората филтрация ви жълтее още газта (случвало ми се е), я минавам вместо два пъти, три пъти през въглен, а четвъртия път само филтърна хартия. Целия процес трае поне 2 часа.
Така приготвена, газта е готова за пиене. Започвате с 1 капка, като увеличавате постепенно до достигане на супена лъжица (ако има процес) или чаена за профилактика.
Относно продължителността на приемане има много теории. Пила съм я месец, с месец почивка. В момента я пия 2 седмици, след което 2 седмици почивка.
За да няма оригвания и други стомашни неразположения най-добре да мине поне час и половина до приемане на храна или вода след газта.

ГАЗ ЗА МАЗАНЕ ПРИ ТУМОРИ

Смесват се 1 суп. лъжица газ, една супена лъжица зехтин и една супена лъжица водка и след това се маже (ако е на главата - корените на косата. Държи се час - час и половина и след това се измива. Прави се през 2 дни. Няма опасност от изгаряне на кожата.

Източник:clubs.dir.bg › Взаимопомощ› Клуб за борба с рака
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА