събота, 20 юни 2015 г.

Рак на дебело черво - рецепта

Рак на дебело черво - рецепта

Svetla Dimitrova Аз лично съм правила лечение с ;зелева чорба; + билки и плодове. Много голям ефект.По рецепта на Български професор преборил рака на дебелото черво
 В бидон 50 л. почиствате зеле в издълбаното чуканче слагате 1 с.л. морска сол нареждате и заливате с преварена вода +2-3 ябълки 1 - лимон ,ч,зелка ,2-3 кочана царевица,1-дюля,сока от 1/2 кг.хрян--(дебели корени за да има сок) Пресича се с 370 гр.прополис на прах.Можете и желателно да пиете по дълго време( год) до 3 месеца усещате значително подобрение
 Като с това спирате пържени храни ,намаляте употреба на месо до 1 път в седмица (риба и пиле)и увеличавате приема на сурови плодове и зеленчуци и цитрусови сокове,от моркови+целина и магданоз+сусам.
Зелевата чорба се пие на гладно през целия ден.Има хлабително действие доста голямо в началото ( не се стряскайте)

Източник : ФБ Група " 
Ракът - да оцелееш извън матрицата
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ! Публикувам няколко статии по темата ,но всички се различават , има много неточности  и източниците не са  надеждни .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Проф. Караджов излекува рак с помощта на зелев сок

 "Проф. Караджов спрял химиотерапията, защото обичания зелев сок го избавил от рак. Възползвайте се и вие от тази здравословна мъдрост

Както научихме от репортаж по btv, проф. Караджов бил опериран от рак на дебелото черво.
Той отказал да се подлага на химиотерапия. Тогава лекарите го запитали дали е решил да се самоубива.
Проф. Янаки Караджов е микробиолог. Той решил да си приготви у дома собствен имуностимулатор.
Като микробиолог проф. Караджов знае, че лактобацила е мощен имуномодулатор.
karadjov-rak
Проф. Караджов
Проф. Караджов решава да се лекува не с бацила от киселото мляко, а от киселото зеле.
Когато приготвяме кисело зеле и видим, че сокът е станал мътен, това означава, че лактобацилът е в процес на размножаване.
Въпреки, че вече 20 години проф. Караджов е жив, здрав и изключително жизнен."
  "Вместо по 30 грама сол на литър вода, с която ще залее зелето в бидона, проф. Караджов слага по 8 грама.
Той слага и мед в кацата със зеле. Неговите приятели коментират, че не е добре да се пие ракия със салата от сладко зеле.
Но проф. Караджов е установил, че лактобацилите изяждат меда и така се размножават много по-бързо и в по-големи количества по време на ферментацията.
Така, че когато вкусният и полезен зелев сок ферментира, той е кисел и много приятно солен, а не сладък.

zelev-sok
Колкото повече червено цвекло, толкова по-полезен зелев сок

Проф. Караджов слага 1/2 кг хрян, който повишава имунитета и червено цвекло, което придава приятно розов цвят на полезния зелев сок, освен това червеното цвекло се използва в борбата с рак.
В семейството на проф. Караджов от години не се пият никакви безалкохолни питиета като Фанта и Кола, а зелев сок, при това в неограничени количества. "

Източник : http://lekuva.net

=========================================================
        Чудо! Професор надви рака със зелев сок.
Професор Янаки Караджов е микробиолог по професия, а по призвание еколог и апитерапевт. Дълги години е бил университетски преподавател във ветеринарните факултети в СУ „Климент Охридски”, Лесотехническия университет, както и в Старозагорския университет. Един от основателите и лектор в Нов български университет.
Популярност обаче получава със своя разработка на елементарен, но чудодеен имуномодулатор срещу рак, с който се e преборил преди повече от 20 години. Щом чул страшната диагноза, отказал химиотерапия заради страничните ефекти и започнал самолечение с коктейл от кисел зелев сок и прополис. Експериментирах върху себе си и след няколко месеца изумих лекарите с отлични резултати, каза със задоволство проф. Караджов.
Днес, за своите 80 години, които ще навърши през месец април, той изглежда и се чувства доста по-млад. Има балансиран хранителен режим, в който задължително включва кисело мляко, мед и пчелни продукти. Бодър дух поддържа с позитивни мисли и както казва, за всичко бързам, но бавно.
С рецептата си срещу рак е излекувал стотици хора, без да е взел и стотинка, пише Марица.бг.
Твърдо е убеден, че не трябва да иска пари, защото здравето на хората е безценно. В основата е култура от лактобацилус плантарум, който е виновен за нашите чудесни туршии и кисело зеле. Той е дар от Бога и се намира само на българска територия. Един пластмасов бидон от 100 кг се пълни наполовина със зеле и толкова вода, а количеството на солта е по-малко от едно на сто спрямо водата. Вътре слагам и две-три ябълки, дюли, лимони. Когато зелето втаса и сокът е готов, добавям 370 грама прополис и половин килограм настърган хрян. Получава се имунопрепарат, който има благотворно въздействие за повишаване на имунитета. Чудесен е както при хора, застрашени от рак, така и от респираторни болести, грипни и парагрипни състояния, и всякакви други инфекции. Зелевият сок се пие по няколко пъти на ден, по една винена чаша, обясни проф. Караджов. Той допълни, че еликсирът може изцяло да замени газираните и всякакви други сладки напитки, защото заради плодовете ставал и много вкусен.
Микробиологът активно работи и за обявената от японците четвърта възраст на дълголетниците, с ежедневна консумация на кисело мляко, на което отдава и свежия си външен вид. Преди години бяхме държавата с най-много столетници и най-много възрастни хора. Сега това първенство държат японците. Какво направиха те? На първо място масово използват българското кисело мляко и за целта построиха над 40 завода. Няма японец, който всеки ден да не яде кисело мляко. На второ място, също много важно - всички японски деца от предучилищна възраст до завършването си получават всеки ден безплатно от държавата пчелно млечице и мед. За съжаление ние, които сме известни с много качествени пчелни продукти, нямаме навика да ползваме меда и пчелните продукти като храна, а ги търсим само като лечебни средства. Това е груба грешка. Затова на глава от населението имаме годишна консумация едва по 300-400 грама, а в другите държави тази цифра е много по-голяма. И парадоксът е, че много страни държат да внасят мед именно от България. А пловдивчани трябва да знаят, че в града има много активна пчеларска организация, с големи майстори в производството на мед и пчелни продукти, каза проф. Янаки Караджов.
Към рецептата за дълголетие той препоръчва освен кисело мляко и мед, позитивно да се гледа на ежедневието, независимо от това, което ни се случва

Източник : http://pik.bg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Според проблемът може да се пие в определените часове за всеки орган :

 

Снимки :


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА