понеделник, 13 юли 2015 г.

Ракът не убива! Ракът е един Обратим Био-Логичен Процес!


Ракът не убива! Ракът е един Обратим Био-Логичен Процес!



Когато човек живее някакво много драматично събитие, което го води до много силна активна фаза на една или повече специални биологични програми (например рак), живее в симпатикотонично състояние, което увеличава търсенето на енергия от организма. Ако този човек не спи, не се храни и на всичко отгоре са му казали, че има рак и може да умре, идва един момент, когато всички енергийни запаси свършват и умира. Но това не се случва в рамките на 72 часа. Може да отнеме няколко седмици, месеци и т.н. Ясно е, че колкото по-скоро конфликта бъде решен, възстановяването ще е по-бързо.
Така наречения раков тумор в активната фаза служи за подобряване условията на метаболизма и за увеличаване на времето за оцеляване, и по този начин човек разполага с повече време, за да намери решение на конфликтите си.
Заключение: за Др. Хамер и БиоНевроЕмоция, ракът не убива, по-скоро помага на човек да си даде възможност за решаване на конфликта, който е причинил този рак. Каквото убива е свръх стреса, извънредното напрежение, което води до метаболично изтощение и ако се прибавят използването на химиотерапия и радиация плюс страха от смъртта, продукт на мрачната и зловеща диагноза, смъртта е сигурна и неизбежна.
Колкото повече време прекарвате в това състояние, става по-трудно възстановяването на причинените вреди

www.bionevroemocia.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА