събота, 17 декември 2016 г.

Бронхиална астма - Билколечение

Бронхиалната астма е заболяване на алергична основа  ,  което се проявява с пристъпи на задух заради спазми на бронхите. При това заболяване периодически се появява задух и кашлица , особено се обостря по време на вирусни и бактериални инфекции на дихателната система.

Рецепти :

- Лечение с лук - 40 главички арпаджик се сваряват на бавен огън до омекване , Изваждат се и се изцеждат много добре от водата . Заливат се с 500 мл. студенопресован зехтин и се смачква (стриват ) с дървено чукало . От това пюре болният взима по 1 с.л. - сутрин и вечер . За деца под 5 години - 1 каф. л. , за деца от 5 до 12 год. по 1 ч.л. - два пъти на ден преди или с храната .Ако не разполагате с арпаджик , може да се опита с лук.

- Лечение с мумийо - 4 г. мумийо се разтваря в 4 литра преварена или дестилирана вода . (за деца да НЕ е дестилирана , а само преварена изворна вода ! ) Взема се 3 пъти на ден по 1 супена лъжица (не метална ! ) - на гладно  , може с малко мед . За деца от 5 до 12 год. по 1 к.л - 2 пъти на ден .Пие се две седмици и се почива 10 дни .Да се спре изцяло консумацията на млечни храни .
- Инхалации или свещички с евкалипт

- Сок от черна ряпа с мед - 4-4 пъти на ден по 1 с.л. за възрастен
- запарка с черна ряпа - 2 пълни супени лъжици настъргана черна ряпа се заливат с 400 мл. преварена  вода , около 70 градуса (да не е вряща ) и се запарва за 1 час  . Това количество е само за деня и се изпива на 4 равни части на гладно или всичкото количество на веднъж вечер преди лягане . (на празен стомах )

http://www.genesha.ru/diseases/bronhialnaya-astma/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА