събота, 16 август 2014 г.

ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА ОТ МЕТАСТАЗИ

ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА ОТ МЕТАСТАЗИ

2 с. л. от билката "плавун" се слага в 600 мл вряща вода, ври 5 мин. прецедено се пие 50-70 мл през 30 мин. на глътки цял ден. Лечението трае 3-5 дни. 
И непременно 15 дни се пие чай от корени решетка:

1 с.л. билка в 500 мл врял авода, ври 10 мин., кисне 30 мин., пие се на глътки през деня. В повечето случаи след тези процедури започва отделянето и изхвърлянето на метастазиралите клетки от организма чрез отделителната система: урина, изпражнения, които сменят цвета си, нужни са обилни изпотявания след баните и преобличане. Започва изхвърлянето Й чрез повръщане. Това да не ви прави впечатление или да всява дискомфорт,напълно естествено е мъртвите клетки да бъдат изхвърляни от организма.Особеното при някои случаи е, че достигайки до хранопровода, метастазите честопредизвикват задушаване. Не бива да се плашите, защото е естествено, а отблокирането е още по-лесен процес.

Щом започне недостиг на въздух или задушаване, просто влезте във ваната (коритото, легена) и направете коремна или седяща баня 20 мин., ако е нужно дори през половин или един час баня. Ако сте приковани на легло, поставете мокър чаршаф, сгънат на 4 или 6, натопен в студена вода предварително, върху корема, за да отведете "чуждите"вещества надолу, към отделителната система, увийте краката до коленете с кърпа,напоена със студена вода и ръцете до лактите. Сменяйте компресите, щом се затоплят. След половин-един час, когато настъпи облекчение, поставете веднага върху хранопровода и гърдите студен компрес, кърпа или ленено платно и отново компрес върху корема. Тези обикновени процедури ще помогнат на организма да се справи и спокойно да изчисти от себе си метастазите. Най-важното в случая е - не изпадайте в паника! Спазвайте стриктно описаните процедури и сами ще се уверите в положителния лечебен резултат. 

След затихване на рецидивите, използвайте следната рецепта: намазва се мястото,където е тумора и черния дроб, но в случаите, когато организмът има още жизнени сили: 

Рецепта: цвят слез - 3 с.л., лайка цвят - 6 с.л., семе сминдух, леко счукани -3 с.л., цикория стрък -1 с.л., стрък златна пръчица - 3 с.л., шипка плод счукан- 3 с.л., свирчовина цвят - 1 с.л., стрък синя тинтява -1 с.л., стрък трицветна теменуга -1 с.л., 30-40 сини сливи сушени без костилките, всичко това се изсипва в 1 л вряла вода, ври 30 мин., кисне 1 час, прецежда се и се маже черния дроб, а когато има туморни образувания и другаде по тялото - и тях. Можесе до изцеление на заболяването.
При тумор на черния дроб се прилага комплексно, като отвара за пиене: цикория,камшик, влачещ очиболец- равни части, стрити добре, от тях се взема 1 ч.л. в200 мл вряла вода, кисне, докато изстине, пие се без да се прецежда 1 час преди ядене, до изцеление. 

Етерично масло от мащерка по 10 капки в 1 к.ч. чай от решетка се пие 3 пъти дневно. Чай от мащерка -1 с.л. в 300 мл вода, вряща, кисне 30 мин., прецедено се пие по 1 к.ч. 3 пъти дневно. За успокоение на болките към коремната баня може да се прибави отвара от мащерка:

100 г мащерка в 2 л кипяща вода, кисне 30 мин., изстива и се прибавя прецедена към водата за банята.

След чая от корени решетка, чай от невен: 2 с.л. цвят невен, се залива с вряла вода, 500 мл, кисне 2 часа, пие се на глътки през деня. Може да се ползва и билката като цяло растение. Остатъците след запарката се затоплят в цедка на парна баня и се налагат върху затоплена кърпа върху тумора вечер /превръзка/. Рибено масло по 2 перлички сутрин, обед и вечер.
Заедно със сока от ябълки се пие на ден по 100 мл сок от червено цвекло още след третия ден от диетата, до излекуване. Сок от моркови се включва по времена захранването колкото може повече. Всички сокове да са прясно изцедени! Сок зеле 100 мл, смесен с морковен. 

Всички билкови отвари се приготвят с дестилирана вода, или размразен лед от хладилника!

При силни болки се прилага и запарващ компрес от полски хвощ: 100 г полски хвощ се затопля на парна баня, поставя се върху затоплена кърпа и се налага върху болезненото място. Заедно с това се пие чай: невен - 300 г, бял равнец -100 г,коприва -100 г, смесват се билките, 2 с.л. от билковата смес в 400 мл вода, ври5 мин., кисне 1 час, пие се на глътки до 1 литър дневно. И смесен чай живовлеки мащерка по 1 ч.л. в 200 мл вода. Пие се на глътки топъл чай през целия ден.
След операция непременно се ползва рецепта: корен черен оман 1 с.л. в 500 мл вода, ври 10 мин., пие се по 150 мл 3 пъти дневно преди ядене, КАТО ИЗРИЧНО предупреждаваме, че всяка операция при така описаното по-горе състояние на организма води до трагични последици. По-добре не избързвайте, преди да се подложите на операция, използвайте природолечението, защото природата създава човека в единна цялост и щом се наруши тази цялост, особено при раковите заболявания: 

1. след операция се прекъсват важни енергийни меридиани, които след това е невъзможно да се възстановят и болният се излага на риск за живота си. 

2. След каквото и да е нарушение целостта на кожата – било вземане на кръв,поставяне на инжекция, биопсия или операция – в организма се получават взривни мутационни процеси и метастазиране, което води до трагични последствия. 

3. Избягвайте и не позволявайте каквито и да е облъчвания: рентген, физиотерапия, скенер, ехограф (видеозон), щом сте застрашени от метастазиране. 

4. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ цитостатици – химиотерапия, а билки, вместо химиотерапия!Може компютърна томография. 

Основна физиологична причина за раковите заболявания, както казахме, е натрупването на токсини в организма от храни, хапове, химикали и др., както от месо и месни произведения, мляко и млечни продукти, яйца, мед и пчелни продукти, кафе, цигари.

ВНИМАНИЕ! Избягвайте ги, за да оздравеете! 

Другите важни причини за заболявания са начина ни на мислене, начин на живот,стресови фактори, геопатогенни зони. И причина, неподозирана досега от медицината и природолечебната наука: освен генетичните – са кармични фактори,за които имаме методи и начини за разкриване и неутрализиране. Но се оказа, чете са не само основни, първопричинни, но и решаващи фактори за продължение на човешкия живот. Това е темата на следващата ни книга, която скоро ще излезе от печат. А първите уроци към висшата лечебна наука са началната релаксация и медитация, която ще споделим с вас, читатели наши, за да има по-малко хора, страдащи и боледуващи.

"САМОЛЕЧИТЕЛ чрез начин на хранене" А. Стоянов
ИЗТОЧНИК : clubs.dir.bg  http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=rak&Number=1949741473&page=0&view=collapsed&sb=5

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА