неделя, 6 ноември 2016 г.

Маклурата притржава противотуморно действие

Маклура - безвреден природен имуномодулатор, антиоксидант.
Препарати от плода се използват вътрешно в онкологията (рак на стомашно-чревния тракт, панкреаса, рак на репродуктивните органи, матката, простатата, гърлото и устата, рак на кожата и белите дробове). Използва се при доброкачествени образувания(миома, фибромиома, мастопатия, кисти).
Смята се, че маклюрата бавно, но сигурно разсейва различни туморни образувания, включително злокачествени. Приемът на маклюра обикновено е под формата на алкохолни тинктури, продължително, обикновено около една или повече години. Само такъв дълъг прием ви позволява напълно да се отървете от всеки вид рак, включително метастази. Обикновено това се извършва на курсовете за очистване на тялото, лечебно гладуване(приемат се само сокове) по Р. Бройс, а по-добър терапевтичен ефект има „сурова”-та храна. Тинктурата с маклура се приема ежедневно без прекъсване.
За подобряване на лечебните свойства на маклурата се препоръчва, прилагането и да се комбинира със сок от моркови, цвекло и зеле.
Тинктура от маклюра се прилага:
- За укрепване на имунната система;
- Облекчаване на умора, интоксикация;
- Противодейства на тумори;
- Убива вируси;
- Укрепва нервната и сърдечно-съдовата система;
- При нарушения на водно-солевия метаболизъм, ставни болки, полиартрит, радикулит,ишиас, подагра, остеохондроза, отлагане на соли, шпори, подути лимфни възли, възпалителни болки в мускулите, хипертония, както и много други, които не могат да бъдат излекувани с таблетки.
Също така е ефективно да се използва тинктурата за лечение на различни видове хернии, за тази цел трябва да се обработват възпалените места 2-3 пъти на ден.
- Хемороиди, синузит, аденоиди, анални фисури, екзема, дерматит, херпес;
- при кокалчета на краката, изгаряния (външно - за мазане, апликация, втриване).
Метод на приложение
За лечение, тинктурата се използва в "шокови" дози по метода на нарастване. През първата седмица се започва с 3 капки 1 път на ден преди хранене. Втората седмица - 2 пъти на ден. Третата седмица - 3 пъти на ден. След това се увеличава всяка седмица в един от приемите с по 1 капка допълнително. Обикновено в тридесетата седмици се достига до 30 капки приемани 3 пъти на ден. Това е максималната доза за хора на 30-годишна възраст и по-възрастни. За по-младите максимален брой капки се равнява на възрастта.
След това започва намаляване на дозата всяка седмица с по 1 капка в един от приемите. Така, до достигане 3 капки 3 пъти на ден. Това е пълен курс - 1 година и 2 месеца. След това, се прави почивка от 1-2 месеца и ако всичко е минало, се преминете към профилактичен прием. Ако туморът не се е разтворил напълно, то след 1-2 седмици трябва да се започне втори курс. Но обикновено един курс е достатъчен.
Комбинирането на лечението с маклюра е възможно с всяко друго лечение.

 Противопоказания: диабет!
Може да поръчате от тук : Тайланд за нас 

=====================
  !!! ПРЕВОДЪТ, КОЙТО СЛЕДВА Е МАШИНЕН, ВЪЗМОЖНИ СА НЕТОЧНОСТИ И БЕЗСМИСЛОВИ СЛОВОЧЪЧИТАНИЯ ,  МОЛЯ ЧЕТЕТЕ В ОРИГИНАЛ ТУК -  http://bg.tdmed.ru/narodne-likyvanja/32640-maklyura-nastoyka-dlya-suglobv.html

Тинктура Маклура ябълка прилагане на Адам


тинктура Името "ябълката на Адам", придобити от името на съставката, на която тя е направена. Тази съставка е плод, който се нарича адамова ябълка. Освен общо име за този плод се нарича също Маклура оранжево, lzheapelsyn, индийски или китайски портокал дърво и Бог, или дар от Бога. Той припомня си вид незрели оранжево.
Отглеждане на плодове в такива географски ширини има топъл климат, като в Централна Азия (Туркменистан, Узбекистан) също са доста често срещани в Крим и Кавказ. Обикновено, той дойде при нас с топла Южна Америка.
Маклура представлява външния си вид голям широколистни дървета, които могат да достигнат до около 1 метър в диаметър с доста гъста корона и 20 метра високи. Това дърво има бодливи клони и листа ярко зелено, тя принадлежи към семейството на черница. Това голямо дърво дава плод плодове кръг, размерът на които могат да бъдат с диаметър от 10 до 15 см портокали, напомнящи на набръчкана кора, само оранжево-зелен.
Плодовете са надарени с дебела кожа, при които е много самозалепващи жълтеникаво-бели и сиви малки семена, кога да го нарежете на половина, а след това той трябваше да миришат прясна краставица. Плодовете узряват данни само в средата на есента, те са много полезни в pospevshem форма. Важното е, че Apple плод на Адам е силно отровен храна и да го използвате, абсолютно не може.
В фармакологична цел те се използват за получаване на различни лекарства и силни антибиотици. Тинктури и мехлеми от плодовете на това растение са няколко лечебни свойства и се използва широко в традиционната и алтернативната медицина.

Полезни лечебни свойства



Всички ябълки Адам съдържа огромно количество хранителни вещества (минерали и органични киселини), които го правят терапевтична за различни заболявания. Това е ценен източник на основни компоненти като киселини, включително тритерпенови алкохоли. Всичко това се съдържа в млякото на лепкав сок, както е споменато по-горе, тя може лесно да се разглежда в контекста на всяка част на дървото.
Това е в състава на флуида лепи, са биологично активни елементи се steriny, жлъчни киселини и сапонини. В химическия състав на плода съдържа големи количества захар, изофлавони, мастна киселина, кемпферол, пектин, редки флавоноидни съединения в своята структура, подобна на витамин Р, но листата натрупват лимонена киселина.

Какво може да се лекува с тинктура Маклура?


Има голям списък от различни заболявания, които биха могли да помогнат лек тинктура. Тинктура на плодовете ябълки Адам могат да инхибират процеса на разделяне на раковите клетки, се прилага тинктура на успех в лечението на възникващите проблеми с ставите, гръбначния стълб, за премахване на различни възпалителни процеси в подкожната слоеве.
Много ефективен при лечение на хеморагични патологии, синузит, и fybromastopatyy мастит, артрит, находища на тежък, междупрешленните херния, радикулит, остра хипертония и подагра. Също така, лекарството се предписва на различни кожни заболявания като дерматит, екзема различни форми, язви и рани трудно да се лекува.
Средствата от Маклура плодове се използват като анти-склеротични и protyvokantserohennыe, те спомогне за укрепването на отслабена имунна система, борбата патогенни вируси, премахване на умората и премахване на интоксикация. Способни благоприятен ефект, като например сърдечно-съдови, включително на нервната система, и се регулира работата на далака и черния дроб.

Как да си направим тинктура от Маклура?


Единична рецепта на тинктура в дом-базирани плодът не Маклура съществува. Въпреки че основните принципи на готвене всички рецепти са подобни. Представяме някои рецепти за тинктури "адамова ябълка". Можете да изберете някоя от тях, че сте най-подходящ.







  • Рецепта 1.


  • Вземете един от китайския плодове и ябълка втрива на ренде. След тази маса се изсипва 05 литра водка. След това е необходимо да се влеят лекарството 14 дни. След този период, можете да използвате лекарството за медицински цели.







  • Рецепта 2.


  • 10 Вземете ябълка добър летен плод на Адам, ситно ги нарежете. След смазващата тежест сложи в купа и ги залейте с чаша водка. Тогава нека теглото на добро варя. Процесът на инфузията трябва да продължи най-малко два месеца, но тук има един модел, по-дългосрочен инфузията сварено, така че е по-добре. След процеса на инфузия може да се използва за лечение инфузия.







  • Рецепта 3.


  • Разтрийте настъргани ябълки плод на Адам. Настърган маса се поставя в буркан на тъмно стъкло и се изсипва водка. След това сместа се оставя за инфузия в продължение на две седмици. По време на сместа на инфузия изисква редовно ежедневно микс. След инфузията трябва да се отцеди. Цедено разтвор, използван за извършване на лечението.

    Използването на тинктура в традиционната медицина









  • Използването на инфузии в тялото.


  • Тинктура направени от китайски оранжево използва в човешкото тяло при онкологични заболявания на вътрешните органи на тялото. Има някои нюанси, които трябва да се спазват, когато се използва тинктури адамова ябълка:
    1. Използването на инфузии извършва само като разтвор в преварена вода. Разрежда тинктура в следните пропорции: 10 капки тинктура от плодове на една супена лъжица вряща вода.
    2. Методът започва с две капки тинктура три пъти на ден преди хранене.
    3. При лечението на тинктура дневна доза увеличи до две капки на ден.
    4. Приемане трае толкова дълго, колкото приемането на инфузии на дозата ще бъде равна на 30 капки от лекарството в даден момент.
    5. Постигане на максимална доза от допускане, започват постепенно да се намали дозата, като две капки на ден в продължение на толкова дълго, тъй като обемът се намалява до оригиналните номера.
    6. След намаляване на дозата до нивото, необходимо, за да си вземе почивка започва да приема периода инфузионен разтвор на 7 дни.
    7. инфузия Допускане препоръча упражнения в продължение на шест месеца.
    Ако заболяването е много пренебрегвана, началната доза трябва да бъде 3 капки всеки ден и се препоръчва да се увеличи до три капки доза. Повишена инфузии на дозата, докато, докато единична доза от 40 капки.
    В случай на рак, който засяга яйчниците, матката на лекарството трябва да извърши следното:
    1. 2-3 капки тинктура, разредени в една супена лъжица преварена вода.
    2. За да се приеме такова решение изисква пет пъти на ден.
    3. Приемане на курса е един месец.
    4. В края на период изисква седмица почивка и повторете курса е.







  • Използването на тинктура външно


  • Тинктура "адамова ябълка" се използва в случай на човешки заболявания, свързани със ставите и гръбначния стълб. За лечението на тези заболявания се прилагат компреси и триене тинктура. Използването тинктура може да лекува мъжки заболяване и фибро кистозна мастопатия. За лечение на тези заболявания с помощта на компреси. Курсът на лечение е около 3 седмици.

    Противопоказания за


    ЗАПОМНЕТЕ! Растението е много отровен и лечението трябва да бъде с повишено внимание. В тинктура на лечението може да се появи световъртеж, задух, слабост в тялото, гадене. Тези симптоми показват отравяне. Когато тези симптоми се приемат таблетки, като задължително спирка.
    Тя е строго противопоказано да вземат това лекарство диабет по време на бременност, кърмачки и при индивидуална непоносимост. По време на употреба трябва да елиминира напълно приема на различни антибиотици и алкохол. Преди да вземе насърчават да се консултират със специалист.
    Бъдете здрави и не се разболяват! 
     http://bg.tdmed.ru/narodne-likyvanja/27786-nastoyanka-maklyura-adamove-yabluko-zastosuvannya.html

     http://bg.tdmed.ru/narodne-likyvanja/27786-nastoyanka-maklyura-adamove-yabluko-zastosuvannya.html

    ==============================================

    Маклура - лечебни свойства

    В началото на есента плодните растение, което се нарича "дар от Бога" и "Божието дърво." Тези определения не са случайни, тъй като още от древни времена е известно колко полезно Маклура - лечебните свойства на плодовете може да се отървете от много заболявания на опорно-двигателния апарат, нервната и имунната система.

    Характеристики Маклура


    Химичният състав на растението съдържа сапонини, жлъчни киселини и стероли. Всички тези вещества присъстват в сока на мляко, което пропити семена. В допълнение, плод на много други компоненти:




  • пектини;
  • лимонена киселина;
  • захар;
  • флавоноидни съединения;
  • мастни киселини;
  • противоракови съставки;
  • кемпферол;
  • изофлавони.


  • Някои компоненти на "адамова ябълка" на под действието на подобна стойност на витамин Р. на организма

    Полезни лечебни свойства на растенията Маклура


    Така богат състав причинява широк спектър от ефекти от употребата на фетуси в медицината:




  • antisclerous;
  • антивирусна;
  • детоксикация;
  • противовъзпалително;
  • антибактериално;
  • упойка;
  • protyvokantserohennыy.


  • Също така открих, че "Бог е дърво" интензивно укрепва имунната система, умора, поддържа далака и черния дроб, нервната и сърдечно-съдовата система.
    Важно е, че лечебните свойства Маклура широко използвани при лечението на рак. Смята се, че въз основа лекарства продукт счита ефективни дори злокачествени тумори с множество метастази.

    Лечебните свойства на мазила и тинктури на Маклура


    Обикновено, външни средства са използвани, за да се отговори на следните заболявания:




  • артрит;
  • ишиас;
  • ревматизъм;
  • солни депозити в ставите;
  • разширени вени;
  • хеморагична болест;
  • подагра;
  • фибром;
  • pendynskaya язва;
  • междупрешленните херния;
  • пета "шпорите";
  • дерматит;
  • екзема;
  • на гърдата;
  • рак на кожата;
  • киста;
  • миома;
  • незараснали рани и язви.


  • За да се подготви тинктура от "ябълката на Адам", трябва да:




  • Внимателно измийте плодове Маклура.
  • ги разтрийте на груби ренде или нарязани на малки парченца.
  • Напълнете получен стъкло тегло на половината от капацитета.
  • Излива останалия обем на алкохол 50% (част трябва да бъде 1: 1).
  • Плътно затворен контейнер и го поставете на хладно място в продължение на 14 дни.
  • Всеки ден трябва да се разклаща контейнера.
  • След инфузионния разтвор за филтриране и да го излее в чиста банка, за предпочитане тъмно стъкло.
  • Използвайте инструмент за триене на ставите на пациенти, компреси, триене мазоли.


  • Друга фармацевтична форма - мехлем. Това могат да бъдат закупени в аптека или да направите свой собствен:




  • Прясна свинска мас peretopyty в свинска мас.
  • Стерилизирайте голям стъклен буркан и сложи на най-долния слой на получения продукт е 15 см.
  • На топ място на ситно нарязани плодове Маклура (дебелина подобен).
  • Напълнете капацитет така до върха, редуващи се слоеве от свинска мас и растителни материали. Последното ниво трябва да се образува мазнини.





  • Покрийте банката метална капачка.
  • Сложете чиниите във фурната или печката за един ден, и огъня трябва да бъде минимална, така че корабът не започне процеса на кипене.
  • След 24 часа, внимателно се оттича вискозен съдържанието по него protsidzhuyuchy чрез един слой марля.
  • Съхранявайте мехлем за предпочитане във фризера.


  • Тази рецепта е много добра за разширени вени, дерматологични заболявания, синдром на болката в патологията на мускулите, сухожилията и ставите, некроза, доброкачествени и злокачествени тумори. 
    =======================

    Маклура - тинктура за фуги

    P> Заболявания на опорно-двигателния апарат е винаги съчетани със силна болка и влошаването на мобилността на крайниците. В традиционната и народна медицина за борба с такива симптоми Маклура използват - за съвместна тинктура алкохолна основа или масло се справя с болката и премахва солни находища.

    Лечение на стави maklyuroy


    Най-лесният начин да се готви с висока скорост на наркотици се счита тази рецепта:




  • Fresh узрели плодове измийте добре и се нарязва на малки парчета.
  • Поставете ги в найлонова отглеждане и изстискайте сока в отделен контейнер.
  • Разбърква се получената течност с алкохол 40% или качество водка в съотношение 1: 5.
  • Оставете разтвора в хладилник за 5-7 дни.
  • Щам път през няколко слоя от тензух и се изсипва в друг чист съд.
  • Разтрийте лекарството в засегнатите стави.


  • Как да си направим тинктура за съвместна Маклура?


    Има лекарства, описани с интензивни плодови стъпки:




  • Измийте и нарежете на малки тънки филийки "адамова ябълка".
  • Вдъхновен запълни една кварта стъклен буркан растителен материал.
  • Пропуски запълнят 50% алкохол или домашна водка.
  • Настояват разтвор за 6-12 месеца. В екстремни случаи, лекарството може да се използва 7 дни.
  • Разтрийте инструмент за увредени стави, гръбначния стълб два пъти на ден. След процедурата, за предпочитане увити в топло одеяло.


  • Готови лекарства трябва да се съхраняват в хладилник. В идеалния случай, той трябва да си купи ярко оранжев цвят, понякога - с едно докосване на чай.

    Олио тинктура от Маклура


    Смятан средство в крайна сметка да бъде последователност балсам.
    За да се подготви да го прости:




  • Измийте плодове, половината нарязани на малки кубчета.
  • Изсипете парчета в половин литър стъкло банка.
  • Излива оставащият обем маслиново масло от първия експресията.
  • Покрийте с чист лист хартия кухненска посуда и след инфузията в продължение на 12 часа.
  • На следващия ден, постави банката на водна баня. След приключване на процеса на кипене намали огъня и оставете за 2 часа.
  • Двойна щам през тензух решение на друга чиста посуда.
  • Разбърква се получената инфузия на 8 години пчелен восък.
  • Отново, сложи сместа на водна баня и се оставя разбъркване докато се разтвори напълно восък и постигане на хомогенна балсам.
  • Писане означава хладно, магазин в хладилника. 
  •  http://bg.tdmed.ru/narodne-likyvanja/32640-maklyura-nastoyka-dlya-suglobv.html

    1 коментар:

    Нашата страница във Фейсбук

    УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

    УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
    УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА