четвъртък, 26 март 2015 г.



Ваксината е неефективна.

ИЗТОЧНИК  ФБ  групата " За или Против задължителните ваксини "
1. Коклюшът е цикличен по природа – има пикове и спадове на всеки 4-5 години с нарастващо поражение, независимо от високия ваксинационен обхват
2. Имунитетът от коклюшната ваксина избледнява с течение на времето
Имунитетът губи много от своята ефективност само след три години. Това е много по-бързо, отколкото се смяташе досега и също може да помогне да се обяснят най-новите прояви на коклюш в САЩ. В ЦКЗ признават, че намаляването на имунитета е същото и с ваксината срещу дифтерия и тетанус: [8]
3. Ваксинираните хора може да разпространяват коклюш
Водещият автор на изследването Toд Меркел също обяснява, че когато са изложени на бактерията след наскоро поставени им ваксини, хората могат да бъдат безсимптомни преносители и да заразят други хора, като казва: [10]
"Когато сте наскоро ваксинирани, вие сте асимптоматично носители, което може да е добре за Вас, но не и за населението."
Канадско изследване разследва и как ще трябва да бъдат ваксинирани заобикалящите едно единствено дете множество от родители и близки с цел предотвратяване на пораждащите хоспитализации или смъртни случаи от коклюш, използвайки стратегията на инкубатора/пашкула, и резултатите са плачевни. Те открили, че броя на необходимо ваксинираните (NNV) родители и близки е най-малко 1 милион, за да се предотврати една детска смърт, около 100,000 за да няма увреждане, и повече от 10 000 за да няма евентуална хоспитализация. [11]
4. Коклюшните бустер ваксинации са само умерено ефективни
Когато краткотрайността на имунитета от коклюш-ваксината стана очевидна, решиха че трябва да се препоръчва бустер инжекция с ДТК за по-големи деца и възрастни. Но изследванията показват, че бустер инжекцията е само 53 до 64% ефективна, което изследователите описват като "умерено." [12] Има и опасения, че масовото използване на коклюш ваксини вече е довело до мутирали ваксинални щамове, които се развиват по-бързо и може да станат по-вирулентни и това се дължи на прекалената употреба на същите щамове от ваксината.

Новата мутация, която някои изследователи назовават "P3", е щам, който произвежда повече коклюш токсин (PT) [13] Друга причина, поради която магарешката кашлица не може да бъде напълно премахната, е фактът, че има и друг Bordetella микроорганизъм -. Parapertussis - който може да предизвика магарешка кашлица. Симптомите на B. parapertussis, макар да са често по-меки, може да изглеждат точно като  коклюш (pertussis), но лекарите рядко го разпознават или не правят тест за parapertussis. И, уви, за него ваксина НЯМА.

Коклюш може да е сериозно заболяване, особено за новородени и бебета, чиито малки дихателни пътища могат да се задръстят с лепкавата слуз, произведена от токсините в бактерията. Тези бебета могат да страдат от животозастрашаващи дихателни проблеми, които изискват хоспитализация и използване на средства за изсмукване и рехидратираща терапия. 
Въпреки това, по-голямата част от децата и възрастните се справят сами в този двубой с магарешката кашлица без усложнения и важното за тях е да получат правилното хранене, хидратация и почивка, за да се подкрепи процеса на оздравяване.

Същевременно, докато някои деца и възрастни получават съдържащата се в каленадара коклюшна ваксина и не изпитват никаква усложнения, други страдат от сериозни реакции, травми, или са починали след като се ваксинират. Повечето от нежеланите ефекти се счита, че ще възникнат от ефектите на пертусис токсина сам по себе си, който е един от най-смъртоносните токсини в природата. Това е добре известен невротоксин, който е толкова надежден за индуциране на възпаление на мозъка и увреждане на мозъка, че се използва за индуциране на умишлено експериментален автоимунен енцефаломиелит (ЕАЕ) в лабораторни животни.

Във видео-профила на причинените от коклюш-ваксина увреждания долу, Barbara Loe Fisher от Националния информационен център за ваксинации (NVIC) интервюира семейство Хюстън с анамнеза за реакции след ваксина, която обхваща три поколения. Сега 12-годишното дете в семейството е с трайно обездвижване от реакция към ваксината срещу дифтерия, тетанус, коклюш, която и бе дадена, заедно с шест други ваксини, на възраст 15 месеца.

Така или иначе, и магарешката кашлица, и получаването на коклюшната ваксина, е свързано с риск. Но не забравяйте, че ваксината е съпроводена с два риска: риск от сериозен страничен ефект и риск, че ваксината няма да сработи изобщо или ще работи само за кратък период от време. Какво стана с това семейство е мощен образец за напомняне за това колко е важно да се направи добре информиран избор за ваксинациите."

Качено От Ка Ми на 26 март 2015 г

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА