неделя, 22 януари 2017 г.

Лопуш/репей ( Artium lappa)

Преди време един стар билкар, който сега е 

покойник, е споделил пред свои пациенти и колеги 

билкари, че семената на репея, накиснати поне

 няколко часа в мляко могат да лекуват

 рак. http://www.bilka.info

bilki.bg


".Пентазит"препарат приготвен от лопуш/репей/Artium lappa),който доказа достойнствата си на универсално средство при тумори. Тъй като въздействието му е могъщо не винаги може да се препоръча чиста настойка.Ако се констатира много силна реакция при тумори или ракови заболявания може да се премине към по-разреден разтвор.Впрочем силните реакции са добър признак,че лечебното средство е добре  подбрано и само трябва да се подбере точната му концентрация,индивидуална за всеки.


Петазитът действа стимулирашо в случайте на тумори,патологично размножаване или изменение на клетките.Тай е безвреден
и нетоксичен  и това лекарство предизвиква учудващ лекарствен ефект.Свежият екстракт от билката репей има толкова добро действие,на химически фармацефтичните продукти ,без да има техните странични ефекти и токсичност.Петазит е един от най-добрите ,ако не и най-сполучливите  препарати за борба с туморите и със самото развитие на болеста рак.Чрез него се стига до благоприятно въздействие даже в случайте където химиотерапията е била безсилна.В съчетание с природосъобразна диета-плодове и зеленчуци и сокове от тях лечението с препарата от репей има необикновенно положителен ефект върху страдащият. /В-к"Д-р"бр.28-03 год.стр.9/

Източник: http://indigota.com/index.php?topic=3330.0#ixzz4WRpRg9hl

bilki.bg




Начин на приготвяне: Извлек за вътрешно прилагане: 1 супена лъжица ситно нарязан корен се вари в 1/2 л вода 10 мин; отварата се прецежда и се пие по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.

От семената на репея се прави следният извлек: 1 чаена лъжичка се накисва в 400 мл студена вода (извличане на студено) и се оставя да се извлича през нощта; на сутринта настойката се прецежда и се изпива на 3 пъти преди ядене.

Забележка: Нашата народна медицина препоръчва още и използването на други подвидове на репея - т.нар. Arctium minus L. — малък репей, и Arctium tomentosum L. — паяжинест репей.

http://bilki.bg 



Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА