понеделник, 23 февруари 2015 г.

Изкараха черен списък на лекарите убийци

Изкараха черен списък на лекарите убийци

| Публикувано на http://bezpartien.com

След поредицата от лекарски грешки и съмнителни случаи на смърт, интернет форумите се напълниха с черни списъци на некадърни специалисти. Препатили пациенти подробно описват своите случаи, лечението, което им е били предписано, както и тежките последици от това. За съжаление, има и такива, които вече нямат възможност да опишат своя случай, тъй като не са сред нас.
За децата, които вече са на небето
Едни от най-фрапиращите случаи, за които четем по форумите, са свързани с фатални грешки в лечението на деца. Прекалено много са майките, изгубили децата си, заради лекарска немарливост. Последният случай с малката Гери, която почина от сливици, разтърси цяла България.
Д-р Маджунов е бил лекуващият специалист на 4-годишното момиченце и според родителите той е виновен за нелепата смърт на детето им. Било е противопоказно Гери да се оперира, тъй като все още кашляла и имала болки в гърлото. Освен че е постъпил крайно некадърно, Маджунов е точил касата покрай болното момиченце. (Повече за случая четете ТУК.)
Гери, за съжаление, е една от многото. След като медиите огласиха случая, десетки майки писаха по форумите за подобни лекарски грешки, станали причина за смъртта на децата им.
За тези, които ще останат без деца
Правим този черен списък и за тези, които ще останат без деца. Не са малко немарливите акушер-гинеколози, причинили спонтанни аборти. „Бях бременна в четвъртия месец, когато д-р Иван Димитров – АГ в 14-а поликлиника, реши да ме бърка и с грубия си преглед предизвика спонтанен аборт”, пише в един от форумите потребителка с псевдоним pupita6.
Най-чести са случаите на неправилно лечение на бременна, която в последствие губи плода. Някои от тези жени са правили опити с години да забременеят и накрая, когато чудото става, се намесва некомпетентен доктор. В много от случаите пациентките повече не могат да имат деца.
За онези, които ще останат безнаказани
Само за последните 5 години в България са били доказани над 200 000 лекарски грешки. До момента няма лекар с отнети права. „Гарван гарвану око не вади” – с тези думи се обърнал един доктор към пациентка, която го заплашила със съд.
ЧЕРЕН СПИСЪК (имената са извадени от форуми)
Д-р Михаил Брайков Маджунов (ИСУЛ)
Д-р Кременлийска – АГ поликлиниката в Тракия-Пловдив
Д-р Градинаров – гинеколог в Окръжна ,Варна
Д-р Матеева – АГ Русе
Д-р Въгленова – акушер-гинеколог от 2 градска болница София
Д-р Нешева, педиатър, VІ-та Поликлиника, Тракия, Пловдив
Д-р Стилянова, джипи, Окръжна болница, Варна
Д-р Георгиева, детски гастроентеролог, Варна
Д-р Капинчева, хомеопат, Варна
Д-р Караилиев, спешна помощ, гр. Монтана
Д-р Мадлен Китанова от Шейново
Д-р Иван Димитров – АГ в 14-та поликлиника
Д-р Налбански от Майчин дом /ет.5/- София
Д-р Мазнейкова от частната клиника МБАЛ „Св. София“
Д-р Жечева от Търговище
Д-р Георги Ганчев – хирург от Клиника по ендокринология София
Д-р Николаева АГО – гр.Търговище
Д-р Емил Кръстев – Неврохирургия – Пирогов
Д-р Константин Узунов – Неврохирургия – Пирогов
Доц. Георги Поптодоров – Неврохирургия – Пирогов
Проф. Стефан Габровски – Неврохирургия – Пирогов
Проф. Драган Бобев – СБАЛДОХЗ
Източник: razkritia.com





 

 https://www.youtube.com/watch?v=iQ9Eh7OEcQM

 Не искаме лекари-убийци,с нарисувани дипломи...!!!

СТРАХ,НЕАНГАЖИРАНОСТ,НЕАДЕКВАТНОСТ,БЕЗОТГОВОРНОСТ,..... ето така гледат на пациентитe си,лекарите в МБАЛ - Самоков..... Всичко това доведе до поредния смъртен случай,породен от глупавата лекарска грешка.....,грешка на хора с нарисувани дипломи....! За последното десетилетие това е най малкото трети подобен случай. Млади хора на възраст между 14 и 24 години не усяха да се порадват на свойте майки,бащи,братя,сестри,и тнт. Последият случай е от преди няколко дни.. 24-годишната Ваня,отива да търси помощ в нашата болница.Простотията на лекарите обаче неи позволи да си тръгне жива и здрава от там,и така едно цвете увяхна... Ваня напусна своя земен път заради една безочлива постъпка на Самоковските лекари.Те оставиха детенцето и което е на 2 седмици без майка. НИЕ В САМОКОВ НЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ ЛЕКАРСКИ ГРЕШКИ.......... ВЧЕРА БЯХА ДОБРИ,МИМЕТО,ВАНЯ и тнт.. но УТРЕ МОЖЕ ДА СИ ТИ..!!!!  http://www.peticiq.com

Доктори признават,че диагностицират здрави хора с рак, за да се печелят пари

Все повече доктори признават, че умишлено се диагностицират здрави хора с рак, за да се печелят пари

ИЗТОЧНИК http://bg.checkonline4you.com
Все по-често лекари  нарушават Хипоратовата клетва,  диагностицирайки здрави пациенти с рак, за да печелят от  химиотерапевтичните отрови.
Защо лекарите да не лъжат, когато цялата ракова индустрия е един гигантски бизнес от началото до края? Чудно ли е тогава, че големите кооперации в света влагат много повече в химиотерапия и радиационни изследвания, отколкото в техниките за предотвратяване на болестта? От  профилактика на болести не се правят пари за разлика от лечението на самите болести.
Вземете например доктор Дейвид Фата, виден онколог в Мичиган, който призна в съда, че преди една година умишлено и неправомерно е диагностицирал здрави хора с рак. Д-р Фата призна също, че им е давал лекарства за химиотерапия с цел извличане на печалба.
Това обаче не се случва само с раковите болести, а при почти всяка болест, от която лекарите могат да генерират приходи чрез рушвети и комисионни възоснова на обема пациенти, лекувани с определени лекарства.
“Много от тези безскрупулни лекари са като бизнесмени без съвест. Единствената разлика е, че те имат вашето здраве и доверието ви в ръцете си – много опасна комбинация, когато става въпрос за пари”, каза д-р Сайед Мохамед, пенсиониран онколог, който признава, че е свидетел на тази тенденция вече десет години.
“Това е моят избор,” казва доктор Дейвид Фата, признавайки се за виновен. “Знаех, че клинично това не е необходимо.”
Той бе осъден за участие в схема за измами на Medicare в размер на 35 $ милиона, която включва фактуриране на правителството на медицински ненужни онкологични и хематологични лечения.
Според правителството, Фата имал контингент от 1200 пациента и е получил 62 милиона щатски долара от Medicare от продажби в общ размер на $ 150 милиона.
Главният прокурор на САЩ Barbara McQuade каза, че ще пледира за доживотен затвор за Фата, наричайки неговия случай “най-нечуваната” измама в здравеопазването, която кабинетът й е виждал.
Д-р Фата е само брънка от системата. Като него има хиляди законно практикуващи лекари и онколози в Съединените щати и в света, които са виновни за същите престъпления, но тъй като летят под радара, те никога не биват заловени.
Тъй като ние продължаваме да играем тази шарада, оставяйки обществеността да вярва, че ракът се лекува с отрови, хората ще продължават да умират, а лекарите ще продължат да правят пари до деня на смъртта им.

Можем да преследваме и съдим сурово лекар, който по грешка предписва отрова на един здрав човек за пари, но гордо приемаме лекаря, който предписва отрова на болен човек за пари. Доста смущаващо, нали?
По материали на:
justice.gov
freep.com
preventdisease.com
drmcdougall.com
medscape.com
ИЗТОЧНИК http://bg.checkonline4you.com

Родопското чудо зеолит (клиноптилолит)

Клиноптилолитът e едно от най-изучаваните неща на планетата,  обявен от Световната научна организация за минерал на XX век, поради граничещите му с вълшебството качества и все по-нарастващото му използване в хранително-вкусовата промишленост, индустрията, животновъдството, растениевъдството, космонавтиката, медицината.
Казват, че нашите сънародници живеещи в Родопите от десетки години го използват в ежедневието си – слагат го във водата си, дори в храната и са сред едни от най-здравите дълголетници в родината ни!
Истински дар от майката Природа, зеолитът едва наскоро разкри свойствата си пред по-голяма аудитория, подобно на много други “чудодейни”, но безкрайно простични лекове, напълно достъпни за хората и за ужас на фармацевтичната индустрия – наистина работещи. Ролята на натуралния магнезий за здравето вече не е тайна за никой, функцията на водораслите, стимулиращи отделянето на необходимите стволови клетки, българските изобретения, възвръщащи здравето дори там, където официалната медицина вдига ръце. Малко по малко хората започнаха да се отърсват от дългогодишните насадени заблуди от фармация, медии и управляващи, чиято последна грижа и желание е хората да бъдат здрави и да живет дълго и хармонично.
Клиноптилолитът се счита за напълно безопасен и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. Това включва бебета, деца, бременни жени и кърмачки. Клиноптилолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Той е мощен адсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита, с високопорьозна и обширна реактивна повърхност от 450 кв. метра на един грам. Именно тази структура придава на клиноптилолита уникални свойства. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност минералът клиноптилолит да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптиолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Той има силно въздействие върху човешкия организъм. Пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната. 
Какво е полезното действие на зеолита:
zeolit1.Силен антиоксидант. През първия месец от използването му се свалят 3-4 кг „мъртво тегло“, поради изхвърлянето на шлаките от организма. Клиноптилолитът е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали
2. Улавя и извежда от организма нитрозамините /канцерогенните вещества , които се образуват при консервиране на храни, пържене, опушване или при използване на нитратна сол/
3.Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/
4.Свързва и елиминира амоняка от клетките.
5.Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).
6.Снижава риска от развитие на ракови клетки.
7.Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най- вече от лошо или неправилно хранене. Помага на организма да регулира биохимичния си баланс. Подобрява усвояването на другите нутриенти от организма.
8.Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.
9.Единственият минерал, който помага при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми: (150 г клиноптилолитова вода се смесва с 50 г ябълков оцет или лимонов сок и сместта се пие минимум три пъти дневно преди ядене, леко затоплена).
10.Нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи клиноптилолит, не познават болести като рак, язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.
11.Намалява симптомите на алергии. Улавя някои от алергените и антигени, които предизвикват алергии, мигрена, астма.
12.Стабилизира функцията на имунната система осигурявайки ѝ перфектна защита в борбата с различни болест. Действа в широк антивирусен спектър. Клиноптилолитът не засилва директно имунната система, но позволява тя да функционира оптимално чрез премахване на токсини, вируси, дрожди, бактерии и гъбички, които могат да потиснат имунната функция и производството на хормони. Много хора съобщават за чувство на повишена енергия, яснота на съзнанието и жизненост.
13.За лечение на инфекции на пикочните пътища и зъбната плака.
14.Прилагането на клиноптилолит вътрешно и под формата на пудра показва отлични резултати при лекуването на кожни проблеми, акне, псориазис и вкякакъв тип рани.
15.Подпомага процесите на детоксикация на черния дроб, като намалява неговата токсичност.
16.Подобрява имунитета и устойчивостта на организма към стреса.
17.Стимулира перисталтиката на червата, като по този начин допринася за цялостното здраве.
18.Подпомага отстраняването на свободните радикали от тялото.
19.Действайки като сорбент и препарат за почистване на клетките на организма, помага за установяване и поддържане на здравето на клетъчно ниво.
20.Помага за поддържането здравината на клетъчните мембрани, като по този начин намаляват възможностите за злокачествени туморни образувания.
zeolit_klinoptilolitБлагоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма, биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издръжливостта, ефективен при алергии, злоупотреба с алкохол и храни, коригира наднорменото тегло, повишава хемоглобина, ефективен при рани, изгаряния, кожни и козметични проблеми, премахва целулита, ефективно средство срещу гъбичи, транспортира кръвната захар в клетките, без помощта на инсулин.
Взаимодействие с лекарства: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.
Няма противопоказания, възрастови ограничения, нито странични явления. През първите няколко дни след започване на приема е възможно да се раздвижат песъчинки в бъбреците и жлъчката, да се появят болки или дискомфорт в тази област, но те скоро отзвучават. Нежелан страничен ефект е обезводняването. Ако приемате клиноптилолит на прах, трябва да поглъщате достатъчно течности – поне 2 – 2,5 литра вода –  за да улесните циркулация на кристалните структури и очистването на шлаките.

ИЗТОЧНИК : http://www.svoizbor.com

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА