петък, 10 ноември 2017 г.

Споделен опит за лечение на рак с Маклюра


Резултат с изображение за маклюра
"Двоен карцином на гърдата с метастази в лимфните възли" е поставената диагноза, която не се оказва присъда за г-жа Г, благодарение на която публикувам още един разказ за човек преборил болестта рак. "След биопсия, три вливки химиотерапия, операция и хормонална терапия се оказа,че терапиите ми трябва да продължат ", разказва г-жа Г. Ракът е в напредлал стадий и вторичен туморен процес. Поради тежка алергия, отключена още при първата вливка тя се отказва от препоръчаното продължаващо лечение и започва ред алтернативи. За 3 месеца  състоянието  й се подобрява и след 5 Де скенер резултатите са положителни! Всичко това тя е разказала на личният си профил във ФБ и в една от групите за алтернативни методи за борба с рака.

Резултат с изображение за маклюра     " Споделям опита си за лечение на рак с Маклюра. Това е само част от терапията, другото е алкална диета, работа с БиКоррекТор-1, кислородна вода и сребро, дихателна гимнастика, гимнастика по Ниши и др. Част от Методиката е моя авторска разработка, пробвана преди години.
И все пак не забравяйте никога, че Ракът пада на колене само пред любовта, емоционалното състояние е много важно!
Обещах да напиша няколко думи за Hedgeapple, Маклюра, Адамова ябълка, Див портокал или Maklura pomifera, както е латинското име на това страхотно растение, което в Америка наричат Божие дърво или дървото Дал Бог чудо.
От 2011 година познавам това дърво, правя мехлеми за артритни болки и съм чела в руските сайтове, че спиртен извлек се ползва при онко заболявания, но нямах достатъчно информация за да опитам.
Една неизяснена алергия (по време на химиотерапията) ме принуди да търся алтернативни лечения и сърфирайки из интернет попаднах на един саит, който събираше информация от хора излекувани точно от това растение.Имаше хора с различни ракови образувания и на различни органи, както и в различна степен на заболяването. Всички споделяха за ремисия или пълно излекуване, след консумация на плода.Искам да дам пояснение. Това растение се консумира както когато не е узряло, така и когато започне да пада само от дървото по следния начин.
Вземаш плода, измиваш го и го овиваш в домакинска хартия и го прибираш във фризера, където се съхранява." (може и в пресен вид, става ясно от други коментари на г-жа Г)
Свързано изображение
Вадиш плодчето и с ренде настъргваш колкото да се събере в една супена лъжица за голям човек и чаена лъжичка за дете(след консултация с лекар-фитотерапевт) и ако не можеш да го преглътнеш с вода го смесваш с каквото можеш, сок, кисело мляко, плодово вино или в смутито, после изпиваш малко вода.Това се прави сутрин и вечер в продължение на месец.Обикновено за месец има резултат на подобрение. Предизвиква разстройство, което преминава веднага след като стомаха се освободи от съдържание.Лечението не е подходящо за диабетици и за хора, които са на химиотерапия!


"Ако сте на химиотерапия направете лечението поне месец след последната вливка.
Прочетох, че в плода има антиоксидант наречен Тетрахидроксистилбен .Не ми беше познат и потърсих информация. В един материал на Китайска фирма, която е на Българския пазар, прочетох, че този антиоксидант има регенериращо действие.
Потърсих къде другаде може да се намери и открих един много интересен корен на лиана наречен коренът Фо-Ти, който се продава като добавка за антиейдж и връщане цвета на косата. Пишеше, че притежава регенеративно действие.
Аз не искам да агитирам никой да ползва плода, но споделям моя опит.
През изминалите двадесет дни сутрин и вечер си забърквах по едно смути от ябълка и маклюра, колкото една супена лъжица или плод, който имах с добавка на вода. Какво забелязах, върнаха се силите ми, изчезнаха доста от бенките, които ми се появиха при заболяването, намаляха папиломите по врата ми, общо взето се чувствам добре.

Резултат с изображение за маклюра Знам, че в София има дървета в Южен парк срещу улица Нишава, по пътя на автобус 76 преди Стадион В.Левски и в парка при НДК. Казаха ми че има в парковете в Бургас и в Свищов срещу пристанището. 
Тези екзотични топки, които децата подритват или се ползват за интериорна аранжировка могат да спасят живот!
Аз ще си приготвя спиртен извлек, но той е слаб за лечение и може само да бъде ползван  за профилактика след лечението."

Резултат с изображение за маклюра

N.B. За да се стигне до положителният резултат дамата разказва,че е изконсумирала около 5-6 плода от растението за период от 20 дни и резултатът е на лице. Възнамерява да повтори процедурата за още един месец след което го ползва като профилактика от време на време. 

ЛЕК ЗА НАС - ОТ ПРИРОДАТА ЗА ЗДРАВЕТО  проверява всички споделени истории за излекувани като Ви предоставяме научни публикации за противотуморно действие на ползваните растениията, в конкретния случай за  Maclura pomifera (Osage Orange)

1.The fruits of Maclura pomifera extracts inhibits glioma stem-like cell growth and invasion.   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23929619
2.  Pomiferin, histone deacetylase inhibitor isolated from the fruits of Maclura pomifera." Инхибиране на растежа върху пет човешки туморни клетъчни линии " 
 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17662606
3. Рак на гърдата Antiproliferative activity of pomiferin in normal (MCF-10A) and transformed (MCF-7) breast epithelial cells. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22087557 "Следователно, помпиферинът е добро противораково кандидатстващо средство, което може да бъде полезно самостоятелно или в комбинация с други терапевтични агенти и поради своята селективност към туморните клетки е вероятно да има по-малко странични ефекти от класическите химиотерапевтични лекарства." ( * машинен превод, четете в оригинал )
4. HPLC Determination of Isoflavone Levels in Osage Orange from the United States Midwest and South (обзор на лечебните свойства на Maclura pomifera   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3774050/
5. Апоптоза.  Activation of Multiple Apoptotic Pathways in Human Nasopharyngeal Carcinoma Cells by the Prenylated Isoflavone, Osajin  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3075243/
--------------------------------------------------------------------------------------------------
6. Противотуморни растения https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3614754/

Други научни публикации за лечебното действие на растението: 

1. In vitro and ex vivo examination of topical Pomiferin treatments.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24513505
2. Antioxidant isoflavones in Osage orange, Maclura pomifera (Raf.) Schneid. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14558760

Счита се,че лечебните свойства в голяма степен би могло да се дължат на двата основни изофлавона -  osajin и pomiferin. 

Още за Маклурата може да прочетете тук: Маклурата притржава противотуморно действие




Споделен опит за лечение на рак с Маклюра (Maclura pomifera)


Резултат с изображение за маклюра
"Двоен карцином на гърдата с метастази в лимфните възли" е поставената диагноза, която не се оказва присъда за г-жа Г, благодарение на която публикувам още един разказ за човек преборил болестта рак. "След биопсия, три вливки химиотерапия, операция и хормонална терапия се оказа,че терапиите ми трябва да продължат ", разказва г-жа Г.. Ракът е в напредлал стадий и вторичен туморен процес. Поради тежка алергия, отключена още при първата вливка тя се отказва от препоръчаното продължаващо лечение и започва ред алтернативи. За 3 месеца  състоянието  й се подобрява и след 5 Де скенер резултатите са положителни! Всичко това тя е разказала на личният си профил във ФБ и в две от групите за алтернативни методи за борба с рака.

Резултат с изображение за маклюра     " Споделям опита си за лечение на рак с Маклюра. Това е само част от терапията, другото е алкална диета, работа с БиКоррекТор-1, кислородна вода и сребро, дихателна гимнастика, гимнастика по Ниши и др. 
(Hedgeapple, Маклюра, Адамова ябълка, Див портокал или Maklura pomifera, както е латинското име на това растение, което в Америка наричат Божие дърво или дървото Дал Бог чудо)
От 2011 година познавам това дърво и съм чела в руските сайтове, че спиртен извлек се ползва при онко заболявания.
Една неизяснена алергия (по време на химиотерапията) ме принуди да търся алтернативни лечения и сърфирайки из интернет попаднах на един саит, който събираше информация от хора излекувани точно от това растение. Имаше хора с различни ракови образувания и на различни органи, както и в различна степен на заболяването. Всички споделяха за ремисия или пълно излекуване, след консумация на плода.Искам да дам пояснение. Това растение се консумира както когато не е узряло, така и когато започне да пада само от дървото по следния начин:
Вземаш плода, измиваш го и го овиваш в домакинска хартия и го прибираш във фризера, където се съхранява.(може и в пресен вид, става ясно от други коментари на г-жа Г.) "
Свързано изображение

"Ако сте на химиотерапия направете лечението поне месец след последната вливка.
Прочетох, че в плода има антиоксидант наречен Тетрахидроксистилбен .Не ми беше познат и потърсих информация. В един материал на Китайска фирма, която е на Българския пазар, прочетох, че този антиоксидант има регенериращо действиеПотърсих къде другаде може да се намери и открих един много интересен корен на лиана наречен коренът Фо-Ти - добавка за антиейдж и  връщане цвета на косата. Пишеше, че притежава регенеративно действие.""Вадиш плодчето и с ренде настъргваш колкото да се събере в една супена лъжица за голям човек и чаена лъжичка за дете(след консултация с лекар-фитотерапевт) и ако не можеш да го преглътнеш с вода го смесваш с каквото можеш, сок, кисело мляко, плодово вино или в смутито, после изпиваш малко вода.Това се прави сутрин и вечер в продължение на месец.Обикновено за месец има резултат на подобрение. Предизвиква разстройство, което преминава веднага след като стомаха се освободи от съдържание.Лечението не е подходящо за диабетици и за хора, които са на химиотерапия! "
















"През изминалите двадесет дни сутрин и вечер си забърквах по едно смути от ябълка и маклюра, колкото една супена лъжица или плод, който имах с добавка на вода. Какво забелязах, върнаха се силите ми, изчезнаха доста от бенките, които ми се появиха при заболяването, намаляха папиломите по врата ми, общо взето се чувствам добре."

Резултат с изображение за маклюра" Знам, че в София има дървета в Южен парк срещу улица Нишава, по пътя на автобус 76 преди Стадион В.Левски и в парка при НДК. Казаха ми че има в парковете в Бургас и в Свищов срещу пристанището. 
Тези екзотични топки, които децата подритват или се ползват за интериорна аранжировка могат да спасят живот!
Аз ще си приготвя спиртен извлек, но той е слаб за лечение и може да бъде ползван само за профилактика след лечението."

Резултат с изображение за маклюра


N.B. За да се стигне до положителният резултат дамата разказва,че е изконсумирала около 5-6 плода от растението за период от 20 дни и резултатът е на лице. Възнамерява да повтори процедурата за още един месец след което го ползва като профилактика от време на време. 

ЛЕК ЗА НАС - ОТ ПРИРОДАТА ЗА ЗДРАВЕТО  проверява всички споделени истории за излекувани като Ви предоставяме научни публикации за противотуморно действие на ползваните растениията, в конкретния случай за  Maclura pomifera (Osage Orange)

1.The fruits of Maclura pomifera extracts inhibits glioma stem-like cell growth and invasion.   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23929619
2.  Pomiferin, histone deacetylase inhibitor isolated from the fruits of Maclura pomifera." Инхибиране на растежа върху пет човешки туморни клетъчни линии " 
 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17662606
3. Рак на гърдата Antiproliferative activity of pomiferin in normal (MCF-10A) and transformed (MCF-7) breast epithelial cells. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22087557 "Следователно, помпиферинът е добро противораково кандидатстващо средство, което може да бъде полезно самостоятелно или в комбинация с други терапевтични агенти и поради своята селективност към туморните клетки е вероятно да има по-малко странични ефекти от класическите химиотерапевтични лекарства." ( * машинен превод, четете в оригинал )
4. HPLC Determination of Isoflavone Levels in Osage Orange from the United States Midwest and South (обзор на лечебните свойства на Maclura pomifera   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3774050/
5. Апоптоза.  Activation of Multiple Apoptotic Pathways in Human Nasopharyngeal Carcinoma Cells by the Prenylated Isoflavone, Osajin  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3075243/
--------------------------------------------------------------------------------------------------
6. Противотуморни растения https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3614754/

Други научни публикации за лечебното действие на растението: 

1. In vitro and ex vivo examination of topical Pomiferin treatments.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24513505
2. Antioxidant isoflavones in Osage orange, Maclura pomifera (Raf.) Schneid. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14558760

Счита се,че лечебните свойства в голяма степен би могло да се дължат на двата основни изофлавона -  osajin и pomiferin. 

Още за Маклурата може да прочетете тук: Маклурата притржава противотуморно действие




Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА