четвъртък, 25 януари 2018 г.

Иван Качов

Билкарят Иван Качов излекува хиляди, но сам не пожела да оздравее




Николай Москов

Отиде си нелепо най-безкористният народен лечител. Биохимикът, микробиологът и фитотерапевтът Иван Качов живя суперполезно за другите, но не и за себе си. Той успя да открие нещо нечувано - билков екстракт срещу инфаркт и инсулт, лекуваше успешно незарастващи варикозни рани и няколко вида псориазис, предизвика интереса на фармацевтични компании в България, Русия, Украйна, Казахстан и дори в Пакистан. При всичко това той можеше да си живее милионерски, но живя докрай скромно и умря самотен и беден, та излекуван от него виден бизнесмен покри разноските по погребението му.

Иван Качов докрай ходеше попрегърбен с издута кожена чанта по важни адреси в центъра на София. Маршрутът му почти всеки ден е един и същ - СДВР, няколко елитни болници на бул. “Прага”, хотел “Анел”. На адресите го чакаха шефове на институции, сред които министри, депутати, бизнесмени, че даже и видни лекари. Иван Качов им вадеше от кожената чанта и даваше в ръцете шишенца с билковата комбинация срещу болестите на века.

Хем им даряваше здраве, хем високопоставените му клиенти не искаха да се разчува, че пият извлек от билки, който предпазва от инфаркт и инсулт и изправя болни на крака.

Иван Качов с кожената чанта винаги ми напомняше за класическия трилър от 1993 г. с Харисън Форд “Беглецът” (“Оскар” и “Златен глобус”). В основата на филма е научно изследване за открит препарат, който премахва плаките по кръвоносните съдове, т.е. лекарство, което преборва завинаги инфаркта и инсулта. На финала обаче, когато участниците в конгреса по медицина са в шок от голямото откритие, д-р Ричард Кимбъл (Харисън Форд) изобличава автора на лекарството като долен фалшификатор. За съжаление, такова лекарство няма.

15 години след филмовата лента биохимикът Иван Качов прави маслен екстракт от билки, за които оздравели твърдят, а и изследванията им доказват, че отпушва кръвоносните съдове. Лекари може и да се изсмеят на това, но

тъкмо корифеи в

медицината търсеха

Качов за лекарството

Две години преди да умре, Качов регистрира илача си като хранителна добавка и го пусна в няколко аптеки. Но това е най-малкото, което можеше да направи. Той не успя да регистрира илача си против псориазис, нито да подпише финалния договор за производството на чудодейните капки, които фармацевтични фирми му предлагаха.

Замина си нелепо и... безотговорно. Той вървя към смъртта дълго време. През ноември 2012 г. разсеяна ватманка затваря вратите на трамвая тъкмо когато Иван Качов слиза. Вратите защипват палтото му, докато слиза.

Трамваят го влачи

по релсите 20 метра

Качов претърпява няколко операции на ръката, от шока развива диабет, закретва с бастун, отслабва. Две седмици преди края си престава да се храни. Развива това, от което лекува хората - диабетно стъпало. Не отива на лекар, защото знае отговора - ампутация. А точно срещу това той с билковата си комбинация се бори от години - да лекува хората, развили диабет. Но не лекува себе си.

Дъщеря му Жаклин смята, че анемията го е убила. Едва последните 5-6 дни от живота си Качов започва да взема ударни дози от чудодейните си капки. “Свидетел бях как веднага му се затваря раната на крака. Но вместо да лежи, татко ставаше да ходи и се появяваше друга. До последно не се залежава. Закарват го в болницата едва на 24 юли вечерта, а в 5,20 сутринта умира. Лекарите са учудени, защото регистрнират увредени бъбреци, анемия, гангрена и пневмония, но изследванията показвали нормална захар в кръвта и нормално кръвно, казва дъщеря му.

Странно е, че след 10 дни на джиесема му се получава есемес, че е починала екстрасенската Стефка Балджиева, която рисуваше с пръсти. Дъщерята на Иван Качов намира в това Божие провидение, тъй като двамата са работили дълги години заедно.

Иван Качов бе събрал три специалности в едно - биохимик, микробиолог и фитотерапевт. Специализира клинична биохимия, а после последователно санитарна химия, трудова медицина и фитотерапия. Бил е експерт по екология към президента Желю Желев, с когото се познават още от 1968 г. Работи и като главен експерт в някогашния Център по фитотерапия и народна медицина.

Изследванията на билките и влиянието им на кръвта Качов започва в Трета работническа болница, където завежда биохимичната лаборатория през 1974-1975 г. Там работи с квантов спектрометър и атомно-абсорбционен спектрофотометър - суперапаратура за онова време.

Като прави анализ на билкови състави, Качов проверява и как различни комбинации въздействат върху съсирена кръв. Така след изследване на повече от 200 билки и на безчетни комбинации с тях той успява да отдели тези, които разтварят съсирека, като засича и времето на въздействие. Опитите продължава следващите 6 години в Центъра по хигиена.

Прави изследванията

под ключ и ги

засекретява

Шефът му тогава е с кръвно 200 и галопиращ пулс, а Качов ги нормализира.

Тъкмо в Центъра по хигиена, където пак е привикан да се занимава с билките, биохимикът открива комбинацията от 16 билки, която намалява холестерола. Сред лечебните треви са глог, невен, полски хвощ...



Извода прави със сравнителния метод. Проверява се холестеролът на пациенти, после им се дават 10 дни комбинирани капки от маслен извлек на билков екстракт и повторно се изследва нивото на холестерола. Резултатите са впечатляващо добри (без приемането на статини) и будят учудването на лекари и на пациенти. Биохимикът

стига и до оптималния

вариант на маслен

извлек от 18 билки,

които отпушват

кръвоносните съдове

Тогава открива билката, която е в основата на бъдещия препарат. Хора с прекаран инфаркт или записани за сърдечни операции, които едва-едва са извървявали по 50 метра на ден, след месечен прием от билковия екстракт започват да ходят по 4-5 километра. И се хвалят, че при физическо натоварване нямат онази симптоматична тежест в гърдите.

Българин бе настигнат от инфаркт в Люксембург. Там му слагат байпас, но след три месеца той се запушва, сочи коронарография. Започва да пие от екстракта на Качов и след 2 месеца прави повторна коронарография - байпасът отпушен. Баба Гинка от Казанлък била от половин година на легло от варикозни рани. При какви ли лекари не е обикаляла - безуспешно. Джипито ѝ казало: “И господ да слезе, не може да ти помогне.” След месец лечение с капки и компреси на Иван Качов раните ѝ се затварят, а на третия започва да ходи.

Друг от Владая има 95-процентова стеноза, регистрирана с коронарография. Движел се е едва по 50-60 метра на ден. Пие капки от 9 месеца, ходи по 5 километра. Такива примери има стотици. “Билковите екстракти пречистват кръвта, вкарват в нормите холестерола, чистят коронарните съдове от плаки и с това предотвратяват инфаркта и инсулта”, обясняваше въздействието на чудодейните си капки Иван Качов. Кардиолози и невролози смятаха това за невъзможно, но Иван Качов

излекува шефа на

авторитетна столична

болница и му

издадоха пропуск, за

да лекува... лекарите

Той бе разработил и капки и мехлем, с които се справя и с някои видове псориазис. Беше помогнал на повече от 20 пациенти на кожната клиника в София, потърсили помощ при него. С друг извлек от 23 билки прибираше разширени вени, като правеше воден извлек за компреси и мехлем за мазане.

Най-напред обаче бе отишъл в отпушванията на коронарни стенози. Веднъж ми обясни какви са тези негови чудодейни капки. “Правя маслен извлек на билковите комбинации по специална методика под вакуум. Екстракцията продължава час и половина. Така улавям ненаситените мастни киселини и съставките, които разтварят плаките. Изследвал съм над 200 билки, тествах ги по химичен състав и по анализи, за да стигна до тези 18. Силата е в самата комбинация, никога сама билка не е по-силна”, разкрива Иван Качов.

През лятото на 2009 г. обаче Иван Качов подобрява собствения си рекорд - с добавката на още 3 билки успява драстично да подобри действието на извлека. И което е много важно - вече

резултатите са

документирани и

потвърдени от

лекарски заключения

и епикризи

Само за 2 месеца биохимикът има 6 доказани случая на отпушване на артерия каротис. Сред тях са професор и зам. шеф на Александровската болница, друг професор ендокринолог и пр. светила.

Открил идеалната комбинация от билки, биохимикът работеше и по друг метод на извличане на билковия екстракт и чрез лиофилизация да ги превърне в таблетки. Но надделя мнението, че прословутите “Капки на Качов” вече са добили популярност у народа, а и по-добре се усвояват в организма от дражетата.

Двата му билкови екстракта на маслена основа - “Холестенорм” и “Хипертон Н”, се продават само в една аптека в кв. “Дианабад”. Единият е екстракт от 16, а другият - от 18 билки. Комбинацията знае единствено дъщеря му Жаклин Петрова, която вероятно ще продължи делото на баща си. Той остави недовършени доста проекти, както и договори за промишлено производство на еликсира “Капките на Качов” у нас и в чужбина. Дано се пуснат по-скоро в масово производство като хранителна добавка. Така Иван Качов ще помага на хората и от небето. /http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4248024



Четете още на: http://www.budnaera.com/201403/14070613.html#ixzz55A5y0zwD
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА