сряда, 18 ноември 2015 г.

СТОПЕН ТУМОР С БИЛКАТА ЗМИЙСКА ХУРКА - ФБ

"Doni Krikorova‎ до: Ракът - да оцелееш извън матрицата
14 часа · Varna · 

Здравейте приятели ! Искам да ви споделя нещо и дано съм полезна на някой от вас. На моя близка приятелка баша и е болен от рак на гърлото ве1е за втори път при преглад на 5 скенера му откриват голям тумор на дебелото черво запълнил 75 процента от червото . Лекарите отказаха операция зачото тои беше много зле не мовеше да се храни беше загубил почти наполовина теглото си и вече беше започнал химио заради гърлото . Една лечителка им препоръчала змийска хурка и така от септември до сега човевка с последна надежда си го пие до вчерашната контрола на 5 скенера ! И чудо гадината е няма просто я няма ! Днес тя ми разказа добрата новина ! Обечавам ви ако тя се съгласи че ви снимам двете изследвания на скенера и ще ви ги публикувам . Дано това да помогне на някой от вас! Прегръшам ви всички ! "
Doni Krikorova Билката е на малки грудки първоначално е трябвало да взима малко пърченце колкото царвично зърно увито в хляб но понеже той не можеше да преглъща жената е казала да го настържат потопят във вода и след 8 часа да пие водата . Аз също четох че билката еотровна но ако се спазва точната доза няма да има проблем. Дайте ми малко време ще разпитам до най малки подробности и ще ви пиша просто утре пътувам служебно до Турсия за 1 ден но веднага като се върна ще ви пиша . '
Doni Krikorova Село Здравец обл Варна казва се Валя но както ви писах по рано в четвътък ще ви кажа по подробно " - Лечителката е от това село.
heart emoticon


Славка Бучинска Латинското име на билката е:Arum maculatum L.На български е известна като Змиярник.В различните краища на България се знае с различни имена - най популярното е Змийска хурка.Някой му казват - Змийски лапад,змийска пченка,змийско грозде,устреличе и др.Както и по-горе писах - много е важно приз кой сезон се изваждат луковичките,/ грудките/,за да бъдат лечебни.Да,отровно е,но като се спазва дозата,не е страшно.Преди 12 години,когато ми казаха за тази билка,ми обясниха,че действа като ХИМИОТЕРАПИЯ - убива раковите клетки.И нека не забравяме,че всички тези разтения са отровни - бъз,змйска хурка,алое,змийско мляко,отровата от синия скорпион и кокво ли още не.Затова и в премерени дози,те са лечебни,а не отровни.За змийската хурка,трябва да знаете,че е силно лютива,до пареща.Приема се малко парченце,колкото царевично зърно,дори по - малко,огърнато в хляб.Не се дъвче,гълтате цялото с вода,задължително след храна,на пълен стомах,3 пъти дневно.Но на хора с проблеми - колит,гастрит,язва,не се препоръчва по този начин.Може да се направи настойка с вода - 1 чаена лъжичка настъргана грудка се залива с 300 гр.студена вода.Кисне 8 часа,прецежда се и се пие по 50 гр.,след храна 3 пъти дневно.
Славка Бучинска Другата рецепта е следната: 1 кг.чист мед се смесва с 10-12 грудки,в зависимост от големината на грудките,престоява 3 дена и на 4 започвате да ядете - 3 пъти на ден,по 1 супена лъжица,след храна.Желателно е в началото да се пробва с по-малко количество - 1 чаена лъжичка,или 20 гр.от настойката с водата.Не всики може да го приема.Лично аз мъм изяла първата година 3 дози,като съм почивала по 1 месец,между тях.Профилактично всяка година по една доза е желателно да се изяжда - от опит го знам.

Славка Бучинска 1 кг. мед с 10-12 грудки е дозата.

Змийската хурка расте в шубраците,на влажни места.Използва се само луковицата,която наподобява,тази на лалето,но е по сплескана.Силно лютива е.Винаги да се работи с ръкавици.Вади се от земята или рано на пролет,когато листата не са се развили,а само са наболи,като моливче над почвата или през месец август,септември - началото,тогава,когато образувалата се "Царевица"стане червена.Тогава е най-лечебно.През 2003 година се разболях от рак на гърдата,с две операции,с химио и лъчетерапия съм.Първата година ИЗЯДОХ 3 дози от лекарството,което ми препоръчаха,други,разболели се от рак и оздравели.Само Ви моля да не се заблуждавате и да мислите,че това е панацея.Правете всичко,което лекарите Ви кажат.Всичко друго,като билки приемайте,но като ПОМОЩНО и укрепващо ИМУНИТЕТА.След това 4 години подред изяждах по 2 дози.Мисля,че действа.В народната медицина е посочено и като ЛЕК при хемороиди.ДА,при тях със сигурност действа.ВНИМАНИЕ:отровно е и трябва да се внимава в дозата.
Galia Stoianova бащз миправеше лекарство за хемороиди...пресните грудки се счукват в дървено хаван1е и се смесват с меда,но не зная точно дозировката...ще попитам и ще ви пиша...

 Doni Krikorova Здравейте дали сте много обстойна информация за змийската хурка то4но така са я ползвали и моите приятели. Сега съм на работа но ве4ерта ще пробвам да ка4а и снимка на епикризата от 5 скенара преди и след приемането на змихската хурка . Той е пие от на4алото на септември като през този период прави и химио терапия. Също така ще дам кординати и тел на жената която му е направила схемата как да я пие


ИЗЛЕКУВАН ПАЦИЕНТ СЪС ЗМИЙСКА ХУРКА !!!" Doni Krikorova до: Ракът - да оцелееш извън матрицата14 часа · Varna · Зд...
Публикувахте от ЛЕК ЗА НАС - ОТ ПРИРОДАТА ЗА ЗДРАВЕТО в 18 ноември 2015 г.

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА