неделя, 29 октомври 2017 г.

Проф. Люк Монтание за рака и вредите от химеотерапията





Не трябва да се колебаем да приемаме антибиотици в зависимост ...


Един от най-великите учени в наши дни разкри колко вредни са антибиотиците и ваксините и каква е рецептата за здраве.



Не трябва да се колебаем да приемаме антибиотици в зависимост от това дали те действат или не. Това заяви пред Би Ти Ви световноизвестният учен и носител на Нобелова награда за медицина проф. Люк Монтание.



``
реклама

"Ако антибиотикът има положително действие, той трябва да се приема”, посочи проф. Монтание. Той изтъкна също, че третираме с тонове антибиотици животните, които след това изяждаме", коментира той.

„Трябва да бъдем разумни. Антибиотиците и ваксините са много важен път за превенция на заболяванията, но не трябва да се мисли, че тези сегашни ваксини нямат нежелани въздействия по няколко причини”, каза още професорът.



„Те използват една субстанция, която увеличава имунната мощ срещу микробите, но такива добавки обикновено съдържат алуминий. И този алуминий чрез ваксината преминава и влиза в нашия мозък, което може да бъде вредно. Някои тежки неврологични заболявания, аутизмът по-специално, може би и Алцхаймер, също се влияят от съдържанието на алуминий. Така че такива ваксини трябва да се избягват”, допълни той.

Според него не бива, както навремето, ваксинациите да бъдат задължителни в демократични държави, където хората могат да правят избор. „Трябва да се знае, че такива неприятни заразявания могат да бъдат избягвани и с други средства, не само с ваксини”, посочи Люк Монтание.



На въпрос какъв съвет би дал, ако негов близък го попита дали да ваксинира детето си, той отговори, че зависи от случая.

„Има някои ваксинации, които са без никакво нежелателно въздействие, като ваксините за тетанус, за дифтерит и за полиомиелит. Но ако се правят ваксини с няколко различни вируса или бактерии, аз лично не бих дал съвет да се използват такива ваксини”, подчерта Люк Монтание.

„Понякога дори има и смъртни случаи, внезапна смърт на кърмачета. Трябва да си задаваме въпрос - макар да не е сигурно, да няма никакви доказателства, особено когато такава внезапна смърт настъпи няколко часа след ваксинирането”, смята той.

Преди няколко десетилетия, през XX век, беше прието, че този риск може да се приеме, тъй като осигурява защита на голяма маса от хора. Вече не сме в XX век. Аз съм лекар и моята етика не ми позволява да причинявам смърт или заболявания с моите медицински дейности. Ако дадена ваксина причинява смърт, аз отказвам да я прилагам, макар тя да не води до смърт всички, а да става дума само за единични случаи”, каза още Люк Монтание.

А каква е рецептата за здраве на световноизвестния учен? Според него тя е умерени физически упражнения и умствен баланс.

Проф. Люк Монтание е един от легендарните учени на съвремието, записал срещу името си откритието, известно като чумата на XX век - вирусa на ХИВ. Неговата дума разби обвинението срещу българските медици в Либия. През 2003 г. доказва, че заразата в детската болница в Бенгази е в следствие на вътрешноболнична инфекция. През 2008 г. получава Нобелова награда за медицина.

Днес проф. Монтание сочи новия бич на човечеството - замърсяването и неконтролируемия обмен на вируси заради все по-лесния достъп на всеки до всяко място на света.

От години работи по ново революционно откритие. Мечтата му е да открие универсален лек чрез водата. Вярва, че тя е най-ефективният приносител на ДНК, а човечеството с нетърпение очаква проф. Монтание да замени химията в лекарствата със заредена със здраве чаша вода.

„Един ден ще можем да лекуваме чрез водата. Съвсем възможно е това да се случи след няколко десетилетия”, убеден е проф. Люк Монтание.

 Източник : http://novini247.com/novini/ne-tryabva-da-se-kolebaem-da-priemame-antibiotitsi-v-zavisimost_356137.html

Ролята на трипсина при рак

A tumor-suppressive role for trypsin in human cancer progression. - PubMed - NCBI



ЗАКЛЮЧЕНИЕ : " Нашите резултати подкрепят идеята, че трипсинът играе роля за потискане на тумора в човешкия карцином. "  ( плоскоклетъчен карцином (ESCC) и 72 стомашни аденокарциноми.)

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА