понеделник, 6 март 2017 г.

Туберколоза

" Сун Хан -  Три пресни яйца до два дни снесени, измиват се добре и се слагат във буркан, залива се с прясно изискани лимони и се захлупват с капачката!
Оставя се буркана на светло но не много топло от слънцето!
След около две седмици, черупката се е разтворила и се вижда ципата, това е готово да се допълни със същия обем от мед 🍯, разбърква се добре и се взима по три лъжици супени сутрин обяд и вечер!
Някои слагат и счукан чесън, но в дървена гаванка, ти преценяваш дали искаш?

Няма да изреждам, какви неща лекува от туберкулоза до тежка фирма на бронхопневмония!
Чесъна е в допълнение, ако има болезнена кашлица, както и подчертани хрипове!
Тази рецепта е много стара, единственото нещо е да не пукнеш яйцата, до като станат готови за миксиране!
Още нещо, след употреба на тази рецепта имаш много сили, скоро една съседка я прави и не пожела да я пие, луда работа с тия антибиотици!
Аз и жена ми направо го унищожихме буркана за три дни, дишането става по - дълбоко, аз съм като фабрика с тия цигари!
Рецептата лекува, туберкулоза, магарешка кашлица, тежка форма на бронхопневмония и белодробни проблеми, засилва дишането и стопира всякакви белодробни възпаления!
Времето за приготвяне е малко забавящо, но си заслужава!
Придобива се апетит, пак след белодробни проблеми!
За туберкулоза има много ефикасни средства, които помагат, паралелно с тази рецепта!
Лимона е в основата да бори абцеса, меда довършва което е останало и загрява там където е бил процеса на възпалението, яйцето обновява средата, в първоначалното състояние и е като балсам на поразените части, вероятно каверните, те са като канали в белия дроб, местата се капсулират с калция и не се дава възможност, за рецидив, а чесъна е за облекчаване на бикезнените хрипове, които обикновено са налични!


===============================================================
Reni Malinova Истина е аз отцелях и съм живият пример благодарение на тази рецепта,отварата от борови връхчета и воден извлек на прополис.Вече ще станат 23год от тежката форма на белодробна туберкулоза с две каверни и туберкулоза на лимфните възли остана една лека фиброза,но рецидив не съм получавала.
 При квантафероноф тест излиза латентна форма,но е обяснимо че в лимфите си дремят някои гадини(ама с чига ще им видя сметката).А иначе мантуто е отрицателно.От туберкулозата се измъкнах ама ме сграбчи Бехтеревия и лекарствено индуцирания Лупус (от стрептомицина с който са ме лекували за туберкулозата)

================================================================
Roumen Yanakiev -   Има една българска гъба, която убива туберкулозните бактерии за нула време, а друга...кучешката тения.Чагата за туберкулоза.....ама е пробжано за сега само с българска в лабораторни условия. За тенията- червена мухоморка  "


Търсене на Тамоксифен алтернативи? ВРЕДА

Търсене на Тамоксифен алтернативи?  ЦЯЛАТА СТАТИЯ 



Какво Кажете ли изследвания с нас?
Изобилие от проучвания са направени на Тамоксифен, твърде много, за да се изброят тук. Няколко проучвания са установили, че има повишена честота на рак на ендометриума при жени, приемащи тамоксифен [1], [2]. През 1993 г. британски учени са открили, че Тамоксифен приложение на плъхове, предизвикани рак на черния дроб и няколко последващи изследвания потвърждава тези констатации. [3] В други изследвания върху животни (отново там са много от тях) Тамоксифен, причинени на всички видове рак репродуктивни органи, включително тестиси, матката, шийката на матката, както и вагинални рак. През 2000 г., един изследовател установено, че ключов метаболит на Тамоксифен е мутагенен (ДНК увреждане), когато са изпълнени конкретни условия за неговия метаболизъм. Тези условия са обсъдени на дължина (ако можете да бродят из терминологията) в изследвания хартия, изброени в [4]. За отбелязване е, този изследовател заяви: "тамоксифен представя нещо на проблем в арена на регулаторни изпитвания на лекарствени продукти за генетична токсичност:. Отрицателен в батерията на краткосрочните тестове, но явно се е генотоксичен (и канцерогенни) ин виво" (ин виво средства вътре в живия организъм, или на животните или хората, а не само в епруветка.)

ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА Trifolium pratense L. и РАК

Смята се, че червената (полска) детелина Trifolium pratense L. може ефективно да подпомогне лечението на всички видове рак във всяка част на тялото. Той спира растежа на ракови тумори.Червената детелина - перфектено чисти лимфата и  кръвта.  Растението помага да се спре разпространението на инфекции в организма.
Червената (полска) детелина е добро успокоително при магарешка кашлица и бронхит.Червената детелина е  надежден източник на хранителни вещества, които са необходими за борба с дегенеративни заболявания.
В народната медицина се използва като суровина цвета и листата. Може да се използва като лапа за лечение на гъбични заболявания на краката.
Червената детелина  е антибиотик, противовъзпалително, антивирусно, противогъбично, анти-микробно, противораково  растение . Тя  пречиства  кръвта, действа диуретично, отхрачващо, слабително, подсилващо и успокоително. Добре повлиява вагинално дразнене.
Както лосиони червена детелина помага при изгаряния, язви и акне.
Червената детелина  укрепва нервната система и има успокояващ ефект за нервно изтощение.  Ефективно помага при липса на жизненост и енергия.Червената детелина помага на човешкото тяло да се отървете от пикочна киселина, която е основната причина за подагра и артрит. Значителна помощ дава детелина и при лечението на туберкулоза.

Ето списък на заболявания, при които червена детелина  има терапевтичен ефект в различна степен:

мускулни спазми, нервност, заболяване на яйчниците, псориазис, ректално дразнене, ревматизъм, скарлатина, СПИН, артрит, загуба на апетит, травми , проблеми с пикочния мехур, пречиства кръвта, циреи, бронхит, изгаряния, рак, детски болести, настинки, запек кашлица, нарушения в храносмилането, очни заболявания, грип, заболявания на жлъчния мехур, подагра, възпаление на белите дробове, бъбречни заболявания, левкемия, чернодробни заболявания, заболявания на лимфната система, кожни заболявания, язви, крампи, сифилис, извежда токсините от клетките и лимфата, туберкулоза, тумор, уринарни проблеми, вагинално дразнене, магарешка кашлица, акне и рани. Менопауза (фитоестрогени ) . Повишава либидото. Атеросклероза профилактика. Нормализира кръвното налягане и премахва шума в ушите (от високо кръвно налягане ) 
Вътрешна употреба на детелина. Рецепта:
2-3 чаени лъжички съцветие/цвят от детелина се залива с  чаша вряща вода.Запарва се за  1 час и се пие  по 1/4 чаша 3-5 пъти на ден . 20 минути преди хранене.
Външно приложение на детелина. Рецепта:
2 супени лъжици детелина цветове се запарват с 1 чаша вряща вода в продължение на 5-6 часа, за предпочитане в термос. Това инфузия се използва за лосиони,  вани за крака  и лапи.
Настойка: 4 с.л. билка се заливат в термос с 200-300 мл. гореща вода и се оставят в затворен термос за 6-7 часа . Пие се по 1/2 чаша от настойката  3 пъти на ден .

Тинктура : 4 с.л. цветове се заливат с 500 мл. водка или спирт 40 градуса. Оставя се за 10 дни на топло място като от време на време се разклаща. Приема се вечер по една чаена лъжичка 30 минути преди храна (винаги на правен стомах - 3-4 часа след хранене ) .
Противопоказания: няма преки противопоказания.Не може да се прилага при бременни / кърмещи жени  и хора с намалено съсирване на кръвта тъй като тя разрежда кръвта .

Още информация за начина на употреба тук (руски език )  www.u-lekar.ru/   2.

Научни публикации за растението :

1. Червена детелина при менопауза и облекчаване на горещи вълни  - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16566672  
2.Озор - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1903374/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK73154/  
3.ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА И РАК -  ноември 1988http://cancerres.aacrjournals.org/content/48/22/6257.short

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0944711309001585





===========================================

ВИДЕО 1, 2, 3 -  (руски език)




http://znaharka.com.ua/klever-krasnyj-lugovoj-lechebnye-svojstva-i-primenenie/

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА