понеделник, 18 април 2016 г.

ПОДПИСКА КЪМ ОТВОРЕНО ПИСМО ЗА подобряване на системата за надзор на нежеланите реакции след ваксинация

ВАЖНО! Започва  събирането на подписи за Отворено писмо, което ще разпрати до институции, политици, медии. То е с предложение за драстично подобряване на системата за надзор на нежеланите реакции след ваксинация на всички нива - докладване на реакциите, проучване и отчитане; провеждане на широка информационна кампания за възможността и начините родителите сами да докладват постваксинални реакции; и създаване на програма за обезщетение на лица, пострадали от ваксини.
Моля, запознайте се с текста и ако желаете  подкрепете писмото . Може да запознаете приятели и роднини с инициативата и те да подпишат, очакваме подкрепа на писмото и от неправителствени организации. Накрая всички имена ще бъдат вписани в писмото, преди да бъде разпратено.

Инициативата е мащабна и ще се радваме на голяма активност, за да съберем няколко хиляди подписа, за да чуят гласа ни и най-накрая здравните власти да осъзнаят, че не могат само да задължават, а трябва да поемат своята отговорност към българските деца и родители по отношение на ваксинопрофилактиката.
С Бога напред и успех!
Текстът на самото писмо: http://vaksiniistinata.ovo.bg/_ld/0/19_Pismo_podpiska_.pdf

 Който желае, може да подпише писмото и като се включи във фейсбук групата „За
или Против задължителните ваксини“
 https://www.facebook.com/groups/161283897242551/

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА