четвъртък, 5 октомври 2017 г.

ИЗЯВЛЕНИЕТО ВИ ЗА „ПРОВЕРКАТА” Е БЕЗОБРАЗИЕ!

КОЛЕГИ, ТОВА Е ПРЕСТЪПНО НЕХАЙСТВО! ИЗЯВЛЕНИЕТО ВИ ЗА „ПРОВЕРКАТА” Е БЕЗОБРАЗИЕ!

Д-р Людмил Лазаров , син на починалата Петя Илиева, написа по повод оповестените резултати от проверката в две болници - ВМА и Пирогов . 67-годишната Петя Илиева била прегледана в спешния кабинет на "Пирогов"и препратена за лечение във Военномедицинска академия (ВМА), където няколко часа по-късно починала от сепсис.
Д-р Людмил Лазаров пише: Kолеги, пиша в отговор на безобразното ви изявление относно смъртта на майка ми Петя Илиева. Още при първия си досег с така наречената здравеопазна система, в Пирогов около 00 часа на 31.8.2017 тя беше в явен шок, състояние, което както добре знаете изисква незабавни мерки за да бъде овладяно.
За съжаление тя беше пратена навън да пие кола и айрян (лечение, за което никога не бях чувал) от дежурната лекарка и в последствие препратена (без линейка) към ВМА. Там безобразието продължи. Дежурният "интернист" също не разпозна очевидното критично състояние и лиши майка ми от всякакъв шанс да оцелее! Този "специалист" не пожела да говори с мен, когато аз знаех каква е диагнозата и продължи протакането. Чак на сутринта, което вие трагично си признавате, сте започнали необходимото лечение, може би между 6-8 часа сутринта (когато пристига лекар, който е чувал за септичен шок ).
"Оскъдната анамнеза", за която говорите е пълна лъжа! Сестра ми беше там и отговори на всички въпроси, на които майка ми не можа, понеже беше вече в делириум (признак на мозъчна дисфункция и напреднал шок, неразпознат).
При шок и мултиорганна недостатъчност всяка загубена минута експоненциално намалява шанса за оцеляване на пациента. Вие пропиляхте часове! Вътрешната ви проверка е абсурдна, престъпното ви нехайство е документирано!
Хванат в явно нарушение не може сам да си прави проверка! Искам всеки един човек в България да знае, че при вас спешна и интензивна медицина през нощта не съществува!
А, да, да спомена, че говорим за университетски болници, национална гордост!
Хора, който могат да бъдат спасени умират нелепо заради бездушието и некъдърността ви, а някои оцеляват не заради, а въпреки намесата ви!
!За съжаление видеото от първото интервю със сина на починалата жена не е достъпно, вероятно се казват неудобни неща или случайно не може да се гледа...

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА