събота, 5 март 2016 г.

Лечение на рак на черния дроб с татул

www.gradinata.bg
Преди шест месеца в Хасково се засели и виетнамецът Тони Дзин с рак на черния дроб. 35-годишният мъж иде от Сайгон, където е прекарал няколко месеца в онкологична клиника. Той е фармацевт и от мига, в който му е открито заболяването, не е преставал да търси нетрадиционен метод за лечение. Преди да тръгне за България, се консултира със своя лекар, завършил медицина в България, който му разказва за чудодейните свойства на отровната билка татул. Семенцата на това растение можели да излекуват рак дори и в напреднал стадий. Тони Дзин е убеден, че методите за лечение на рака, които днес се прилагат в онкологичните клиники, носят само повече страдания на болния и съкращават живота му. Химиотерапията, според виетнамеца, е вливане на концентрирани отровни вещества в организма, които заедно с раковите унищожават и здравите клетки. А това съкращава живота на болния наполовина. Тони идва преди две години в Хасково с една рецепта, дадена му от неговия лекар за лечение на рак на черния дроб с татул. Татулът е растение, което край Марица се среща под път и над път. Доказано е, че семенцата на това растение наистина убиват раковите клетки на черния дроб, но само ако се вземат в много точно премерена доза и в точно определено време. Тоест, три пъти на ден преди ядене, се глътват по две от малките черни зрънца на иначе красивото растение. Тони обикаля няколко села през лятото и в една торба събира бодливите топчета на татула. Според виетнамеца курсът на лечението му е 8 месеца. През това време, според уверенията на неговия лекар, ракът ще изчезне като мъгла. Дали от зрънцата на татула или заради силната вяра, че ще оздравее, но днес Тони наистина е здрав. Той дори е успял да се ожени за българка от Димитровград, да му се роди дете, и да се разведе, за да се върне в родния си Виетнам напълно здрав. Преди да си замине, си е направил пълни изследвания като доказателство за това, че е излекуван напълно. И е отнесъл в родината си цяла торба с малки, черни зрънца от татул, за да помогне и на други хора. http://www.blitz.bg/article/30586


https://assets.chitanka.info/content/img/09/2338/_pril-117.jpg

Abutilon avicennae / Просфорник / Индийски слез ИЗВЛИЧА ТЕЖКИТЕ МЕТАЛИ ОТ ПОЧВАТА

 Abutilon avicennae


Растението е познато и под името Индийски слез и Индийски Абутилон . То може да бъде използвано за пречистване на почвата от тежки метали !!! http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17990167   Такова действие има и т.н . " малачка " 


Просфорник.
За този вид са (били) известни и следните имена от различни краища на България: Богородична ръчица, Богородична трева; Божа ръчица; Пристолник; Просвурник; Просфорниче; Типарче [Давидов, Б., А. Явашев, Б. Ахтаров. 1939. Материали за български ботанически речник, София].
 Научно наименование
Abies alba Medic. - чете се "абутилон теофрастии".
 Значение
Просфорникът е лечебно, влакнодайно и маслодайно растение [Делипавлов & кол., 2003].
http://www.bgflora.net/


 https://books.google.bg



 ===============================================================

Просфорник

Дървен просфорник
Просфорник се нарича голям кръгъл печат, изработен от дърво, пластмаса или метал и изрязани върху него символи и букви. На печата се изобразяват три частици –Агнец, една богородична и една деветочинна частица разположени кръстообразно. Това в повечето случай се явява голямата страна на просфорника. На другата по-малка страна се изобразява само една голяма частица – Агнец. В нашата богослужебна практика се използва за печат върху малките питки необходими за петохлебието. Правят се и отделни малки печатчета специално за петохлебие. В руската практика се използват повече печати. Те са: печат – Агнец, печат – Богородица, деветочинна частица и различни печати с образи на светии. Образите на св. Богородица и светиите се поставят и върху малки просфорки използвани в повечето случай за нафора.

http://bg.orthodoxwiki.org





Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА