петък, 27 ноември 2015 г.

Ваксиите ли спасиха света ?

От ФБ Групата " ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ВАКСИНИ " - К.А.
Всичко отдавна е казано и написано - основните причини за висока заболеваемост и смъртност от инфекциозни болести са лошата хигиена, липса на чиста питейна вода, лоши битови условия, ненавременно лечение... Пише го и в документи от периода 1897-1915 г. на плевенския окръжен началник за състоянието на региона за съответните години, взети от държавния архив. Интересен пример защо ваксините не са такава панацея, както ги изкарват - честотата и смъртността от скарлатина тогава и сега. През цитирания период е различна, но преобладаващо висока, с усложнения, има и сериозен процент смъртност. Например за 1914-1915 в региона има 424 заболели и 64 починали - доста, нали? Днес обаче скарлатината се приема за банално детско заболяване с изключително редки усложнения и без смъртност, а за болестта НИКОГА не е имало ваксини. Каква ли е тази магия, която (без ваксини) превръща една инфекциозна болест с тежко протичане в немалко случаи и висока смъртност преди столетие, в безобидна детска болест понастоящем? Пак опираме до хигиена и добри условия на живот. Неслучайно при рисковите групи в гетата днес заболеваемостта по принцип е по-висока от други места и ваксините няма да променят това..
Заради тези неща е пълно безобразие, че съвременните здравни власти не информират населението как да се пази от инфекциозни болести, как да ги разпознава - симптоми, характеристики..., за да знае кога веднага да се посети лекар и да няма никакви последствия. Вместо това отвсякъде ни залива пропаганда, чиято единствена цел е да крещи "ваксини-панацея" и че болестите са "страшни" - голяма информация, няма що! През това време хората не са запознати с основни знания за предпазване от болести и симптомите им, които трябва да им бъдат предоставени!
Трета причина за усложнения и смъртност от микроби е късното и/или грешно диагностициране и съответно погрешно/неефективно лечение. Но защо по тези теми всички в здравеопазването бягат като дявол от тамян? Или е удобно и затова да се набеди липсата на ваксини? С един удар два заека - хем некадърните лекари излизат сухи, хем се лепва ореол на ваксините дори там, където нямат принос.
Какво лицемерие към обществото, а искат да им вярваме...





 Друго интересно, което пише в документите горе е, че и през 19 век все така е имало съпротива срещу ваксинирането (сн.4). Прилагали са даже полицейски мерки, за да се осигури по-висок обхват и както ще видите от данните, въпреки че за някои години пишат, че са успявали да ваксинират само 1/10 от децата, са ваксинирани хиляди. Това за едра шарка (вариола). Същевременно за другите болести с подобряване на условията на живот намалява и заболеваемостта и смъртността, включително и от дифтерия - десетилетия преди да се въведе ваксината - през 1952. Но още през 19 век е прилаган противодифтериен серум и благотворното му въздействие за намаляване на болестта и излекуване е факт. Когато е навреме открита. Ще видите данни и за малария - сериозно притеснение по онова време, днес са единици - без ваксина. Същото е и за тифа, и холерата - не е ползвана ваксина, а днес липсват или са единични случаи. Това са факти, видни и от документите, не мои измишльотини.

Снимките в реда на отваряне са на документи от: 1) 1897-8 г; 2) 1901-2; 3) 1914-15; 4 и 5) 1895-6; 6) 1897-8 г.

Документът за лошата хигиена, битови условия и липса на качествена вода като предпоставки за поддържане на инфекциозни болести е особено интересен - 5-та снимка (стр.39). Есенцията на това е изведена в последния абзац.


От ФБ Групата " ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ВАКСИНИ " 

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА