неделя, 11 декември 2016 г.

Витамин В17 ( КАЙСИЕВИ ЯДКИ ) - машинен превод

Laetrile -Vitamin B17 -amygdalin


Диетата на първобитния човек и повечето животни плодови-яденето беше много богат с nitrilosides. Те редовно яде семената (и ядки) на всички плодове, тъй като тези семена са богати на протеини, полиненаситени мазнини, и други хранителни вещества. Семена и съдържат най-много 2 процента или повече nitriloside. Има десетки други основни храни, естествено, или обикновено, много богата на nitriloside.


Витамин В-17 (nitriloside, amygdaline) е наименование предложено да включва голяма група от водоразтворим, по същество нетоксичен, захар, съединения, открити в над 800 растения, много от които са годни за консумация. Тези фактори са общо известни като бета-cyanophoric гликозиди. Те се състоят от молекули, направени от захар, циановодород, а бензен пръстен или ацетон. Въпреки интактната молекула е на практика напълно нетоксичен, може да се хидролизира от бета-гликозидаза на захар, свободен водороден цианид, бензалдехид или ацетон.

Кайсиеви ядки (витамин B17)

Кайсиеви ядки са най-богатият източник на B17 (Laetrile). Ernst Кребс е водещ авторитет в света по отношение на връзката между рака и nitrilosides, и изобретател на laetrile.
Кайсиеви ядки са известни за предотвратяване и лечение на рак, въпреки че лечебното заведение е работил ден и нощ, и дори са излъгали да го потискат. Витамин B17 е намерена в повечето всички плодови семена, като например ябълка, праскова, череша, портокал, нектарини и кайсии. То се намира в някои боб и много треви, като пшеница трева.Твърдият дървена ямата в средата на прасковата не е трябвало да бъде изхвърлен. В действителност, дървени черупката е силна защитна броня един от най-важните храни, известни на човека, семената. Той е един от основните начини на храна в култури като най-навахо индианците, на хунза на Abkhasians и много други. Знаете ли, че в рамките на тези племена там никога не е имало докладвани случаи на рак. (И там са лекари и учени от САЩ, живеещи в рамките на тези племена в момента изучава този феномен) Ние не трябва да се семето основно ястие, но ние се нуждаем от еквивалента на около седем кайсии семена на ден за почти гарантира рак свободен живот. Други храни, които съдържат витамин B-17 са: горчиви бадеми, просо, пшеница трева, боб Лима и повече. (Горчив бадем дърво е било забранено от САЩ през 1995 г.) на ядрото или семена съдържат най-големи количества витамин B17.
Един от най-често срещаните nitrilosides е амигдалин. Това nitriloside случва в ядките на семена от практически всички плодове. Семената на ябълки, кайсии, череши, праскови, сливи, нектарини, и като нося този фактор; често в необикновена концентрация от 2 до 3 на сто. Тъй като семената на плодове са евентуално ядливи, може да е подходящо да се определи нетоксични водоразтворими аксесоар фактор храна или nitriloside че съдържат като витамин В-17. Наличието на nitriloside в диетата произвежда специфични физиологични ефекти и оставя като метаболити специфични химични съединения с физиологично активен характер. Производството на аксесоар фактор нетоксичен, водоразтворим храна на специфични физиологични ефекти, както и идентифицирани метаболити подсказва витамин естеството на съединението.
В обмяната на веществата, nitriloside се хидролизира до безплатно циановодород, бензалдехид или ацетон и захар. Това се осъществява основно чрез ензима бета-глюкозидаза, произведен от чревни бактерии, както и от организма. Освободеният HCN [hydrocyanide] е детоксикиран чрез ензима rhodanese до относително нетоксични тиоцианат молекулата. Захарта е нормално метаболизира. Освободеният бензалдехид в присъствието на кислород се веднага окислява до бензоена киселина, която не е токсичен.Така тази новоизбраната витамин B-17 (nitriloside) може да обясни:
  1. На Тиоцианатите в телесните течности - кръв, урина, слюнка, пот и сълзи
  2. За част от бензоената киселина (и впоследствие хипурова киселина); изомери на салициловата киселина;
  3. За HCN, който отива за производството на цианкобаламин от hydrocobalamin, или производството на витамин B 12 от провитамин B 12.
Това са най-физиологичните свойства на общата nitriloside амигдалин. Преди да се разгледа възможното антинеопластична активност на този витамин B-17, нека си припомним, че бензоената киселина, произтичащи от това има известна антиревматични и антисептични свойства. Това е доста широко използвани (в Германия и другаде) за лечение ревматично заболяване преди появата на орто-хидрокси присъединителен продукт на бензоена киселина, известен като орто-хидроксибензоена киселина или салицилова киселина. Той първоначално е бил получен от букови дърва кора. В интерес на интерес, на пара хидрокси изомера на бензоена киселина се среща в агликон на ал хидроксибензалдехид (без захар) на nitriloside намерена в просото на зърнени култури.Просо се още веднъж широко използвани в храненето на човека от пшеница. Пшеница семе съдържа малко или никакво nitriloside.
Припомнете си сега, че тиоцианат също веднъж широко използван в Германия и американски лекарство, като ефективно средство за хипертония. Използвани като такива, като прости химически, дозата е трудно да се контролира. Очевидно е, че този проблем не възниква от тиоцианат обикновено се образува в организма чрез метаболизиране на витамин B-17 (nitriloside). Въпреки това, хронична хипотония се съобщава при нигерийци, които ядат количества от nitriloside съдържащи маниока (маниока) - особено тази на горчив сорт.
Нека да спрете да се отрази върху този въпрос: Възможно е да не ревматични заболявания, както и някои аспекти на хипертония са в някои случаи частично свързани с хранителна недостатъчност в nitrilosides? Трудно може да се отрече, че поглъщането на достатъчно количество nitriloside-съдържащи храни метаболитно ще получи достатъчно бензоена киселина и / или изомери на салициловата киселина, за да облекчи ревматични заболявания и със сигурност да се понижат, но временно, хипертония, както и да се насърчи nitrilosation на провитамин B-12 активен витамин в-12: цианокобаламин.
Въпреки всичко това, ние оправдано в което предполага, че самият рак може да бъде друго хронично метаболитно заболяване, което възниква от определен недостиг на витамин - недостиг конкретно на витамин B-17 (nitriloside)?
Има много хронични или метаболитни заболявания, които предизвикват медицина. Много от тези болести, които вече са били покорени. Какво се оказа своето решение? С решение имаме предвид както превенция и лечение. Това, което наистина лекува наистина пречи.Нека помислим за някои от тези заболявания, които са намерили общо превенция и по този начин да излекува. Става дума за метаболитно или не-трансмисивни заболявания. По едно време на метаболитно заболяване, известно като скорбут убити стотици хиляди хора, понякога цели популации. Това заболяване намерени общо профилактика и лечение в компонент на аскорбинова киселина или витамин С на плодове и зеленчуци. По същия начин, след като фатални заболявания, така сполучливо наречени злокачествена анемия, пелагра, бери бери, безброй невропатии и други подобни, намерено пълно излекуване и превенция на специфични хранителни фактори, които е, основни хранителни вещества в подходяща диета.
Нека да отидем една стъпка напред, почти до границата на догматизъм, за да преминете аксиома в медицината и биологията:
Не хронично или метаболитно заболяване никога не е намерен лек или профилактика, че е, реално лекарство и реална превенция - освен чрез фактори от съществено значение за адекватна диета и / или нормални за икономиката на животните.
Бих приветствал противоречие с този принцип; но дори и по изключение ще "докаже правилото."
тя е ли вероятно, поради това, че ракът ще бъде първото изключение от това обобщение, че към днешна дата не е имал една единствена известна изключение? По мое скромно мнение, със сигурност не. Но следва ли от това, че витамин B-17 (nitriloside) е специфичен антинеопластично витамин? Логично е, само по себе си, сам, това заключение, че nitriloside е специфичен антинеопластично витамин не последва. Въпреки това, разгледа брилянтни лабораторни изследвания на д-р Дийн Бърк от Министерството на цитохимия на Националния онкологичен институт във Вашингтон. Смятам, че в светлината на експерименталните доказателства, че той е произвел, може да се съгласи, че витамин B-17 (nitriloside) е наистина противотуморното витамин. *
Някой може да попита, след това, дали ние предлагаме, че витамин B-17 (nitriloside) или Laetrile е ефективен рак на наркотици. Нашият отговор трябва да бъде: това не е наркотик;това е
ПРЕПРАТКИ
Бейкър, JE, Рейни, DP, Норис, DM, и силен, FN, р-Хидроксибензалдехид и други Феноли като хранителни стимуланти за по-малките европейски Bark Bettle, Forest Sci, 14 (1):. 91-95, 1968.
Blum, MS, и Woodring, JP, секреция на бензалдехид и циановодород от Millipede Pachydemus crassicutus (Wood), Science, 158: 512-513, 1962.
Briese, RR, и диван, JF, Опазване на Cyanogenetic Растения за химически анализ, J.Agr.Research, 57 (2): 81-107, 1937.
Браун, НИЕ, Wood, CD, и Смит, AN, натриев цианид като рак на химиотерапевтично средство - лабораторни и клинични изследвания, Am.J.Obst. . & Gynec, 80: 907-918, 1960.
Browne, JG, Доклад за напредъка на работата, извършена върху Съдържанието циановодородна киселина на Калифорния Grown боб Лима, Univ. Калифорния. Кол. на Агр., Агр. Exptl. Гара, проект № 521, стр. 770 и сл., 17 Юни 1932.
Brioux, и Джоунс, E., производството на Cyanogenetic Гликозиди от ленено семе: Измерване на HCN Производство, Ann. Агрон, 8 (4):. 468-480, 1932.
Chappel, С., изследвания за токсичност върху амигдалин, Фондация McNaughton, Монреал, Канада, 1967 г., стр.2.
Чарлтън, J., изборът на Бирма Фасул за Low циановодородна киселина съдържание, Мемоарите кат Агр. Индия Chemical Series, 9 (1), 1926-1928.
Dedolph, RR, и Хамилтън, RA, горчивината проблем в някои Разсад макадамия (Поради амигдалин -. Ед), Хавай Farm. Sci, 8 (1):. 7-8, 1959.
Delga, J., Mizoula, J., Veverka, Б., и Бон, R., проучвания на лечението на цианидно отравяне от Hydroxycobalamin (провитамин B-12), Ан. Pharmaceut, 19 (12):. 740-752, 1961.
Dillemann, G., циановодородна киселина в Хибридите между круша с дюля, Bull. Музей Natl.Ист. Nat, 18:. 465-467, 1946.
Doak, BW, Cyanoglucosides в White Clover, Нова Зеландия J.Agr, 51:. 159-162, 1935.
. Domingues, JB, циановодородна киселина в Издънките на Dendrocalamus-огромния (бамбук), An.Fac.Farm, E. Odontal Univ, Сао Пауло, 13:. 169-171, 1955-1956.
Дънстън, WR, Хенри, TA, и Auld, SJM, Cyanogenesis
IV. Възникване на Phaseolunatin в Общата Лен
V. Възникване на Phaseolunatin в Маниока, Proc.Roy.Soc., 1906, 78В, 145-158.
Дънстън, WR, и Хенри, TA, и Auld, SJM, Cyanogenesis в Растения
II. . The Great просо, сорго папрат, Phil.Trans.Roy.Soc, 199а: 399-410, 1902.
Дънстън, WR, Хенри, TA, и Auld, SJM, Cyanogenesis
VI. Phaseolunatin и Асошиейтед ензими в Лен, Маниока, и Лима боб, Proc.Roy.Soc, 79В:. 315-322, 1907.
Ekpechi, OL, Dimitriadoo, А., и Фрейзър, R., Goitrogentic активност на Маниока (A Staple нигерийски Food), Nature, 5041: 1137, 11 Юни, 1966.
Festenstein, GU, субстрати за Румен Beta-глюкозидаза, Biochem. J., 70 (1): 49-51, 1958.
Flux, DS, Бътлър, GW, Джонсън, JM, Glenday, AC, и Petersen, GB, Goitrogenic Ефекти на White Clover, Нова Зеландия J.of Sci. . И Tech, 38 (A): 88-102, 1956.
Flux, DS, Бътлър, GW, Rae, AL и Бруъм, RW, връзка между нивото на йод и Cyanogenetic глюкозид в пасища и изпълнението на овце, J.Agric.Soc, 55 (2):. 191-196, 1960 ,
Golse, J., нов метод за определяне на циановодородна киселина и бензалдехид в Cherry Brandy, J.Phar.Chim, 12:. 44-65, 1915.
Greshoff, М., разпределението на циановодородна киселина (HCN) в растителното царство, Доклад Brit.Assn., 138-144, 1906.
Guignard, L., развитието на Cyanogenetic глюкозиди По време на поникване на растенията, Compt.rend, 147:. 1023-1038, 1908.
Guignard, L., наличието на цианид-високодоходни Съединения в бъз, Compt.rend, 141:. 16-20, 1905.
Herissey, H., The Cyanogenetic гликозид Prulsurasin кристализира от листата на Cherry Лоръл Compt.rend, 141:. 959-961, 1905.
Джеймс, MB, Флеминг, JW, и Бейли, LF, цианиди, както Вещество инхибиращо растежа в екстракти на праскова листа, Proc.Amer.Soc.Hort. Sci, 69:. 152-157, 1957.
Джоунс, MB, Сезонна Trend на цианиди в праскова листа и цветни пъпки и евентуалното му спрямо останалите Period.Proc. amer.Soc.Hort.Sci, 77:. 117-120, 1961 г. [по баща Jones ?, RSC]
Либих, J., и Wohler, F., съставът на горчиви бадеми, Annalen, 22 (1): 1-24, 1837.
Либих, J., и Wohler, F., Образуване на масло от горчиви бадеми, Ann.Chim.Phys, 64:. 185-209, 1837.
Luh, BS, и Пиночет, MF, Спектрофотометрично определяне на циановодород в консервирани череши и сини сливи, Food Research, 24: 423-427, 1950.
Мартин, JH, диван, JF, и Briese, RR, циановодородна киселина Съдържание на различни части на сорго завод, Jour.Amer.Soc.Agron, 30 (9):. 725-734, 1938.
Michajlovski, М., Stukovsky, R., и Немет, С., Влияние на състава на фуража върху тиоцианат Съдържанието на краве мляко, Biologica (Broteslavia), 16: 459-468, 1961.
Monekosso, GL, и Уилсън, J., Plasma Thyocyanate и витамин B-12 в Нигерия Пациентите с неврологично заболяване, Lancet, No. 7446: 1062-1064, 1966.
McIlroy, "растението гликозиди," Едуард Арнолд & Co., London, 1951, pp.21-22.
Oke, OL, химия изследвания на някои нигерийски Зеленчуци, Exp.Agr, 1 (2):. 125-129, 1965.
Osborne, D., загадката на Wetherhill Mesa, Natl.Geo.Mag, 125 (2):. 155-194, 1964.
Пери, IH, ефектът на Продължителен Cyanide Лечение на Body и туморния растеж при плъхове, Am.J.Cancer, 25: 592- [FF.], 1935.
Pobiondek-Eabini, R., циановодород Съдържанието на Милет, Arch.Tiernarh., 2/3, 71-80, 1951 г..
Pjoan, М., отравяне с цианид от Choke Berry Seed, Am.J.Med.Sci, 204:. 350-553, 1942.
Rabati, J., Biochical Проучване на праскова, присъствието на Amygdonitrile глюкозид, Bull.Soc.Chim.Biol, 15:. 385-395, 1933.
Schroder, J., и Damman, H., изследвания на размера на циановодородна киселина получена от различни просо, Chem.Ztg, 35:. 1436-7 (Chem.Abst 62 1327.).
Стебинс, RC, Гущери убит от Millipede (Чрез HCN-бензалдехид на емисиите от последния, изд.), Amer.Midland Nat, 32 (3).; 771-778, 1944.
Weiss, М., циановодородна киселина в Apple Ембрионите, Флора, 149 (3): 386-395, 1960.
Wokes, F., и Willimott, ДВ, определяне на цианиди в Семена, J.Pharm. . & Pharmacol, 3: 905-917, 1951.
Уърт, FJ, бележка за съдържание на циановодородна киселина в Бирма боб, Мемоарите кат AGI. Индия Chem.Series, 7 (1), 1928 (срв хартия от Browne, JG). 
Източници:
http://www.apricotpower.com/order.html (САЩ и Internationa

Източник и текст в оригинал : http://www.curezone.org/foods/laetrile.asp

*********************************************************************************************
Предложените количества по-долу са само информативни , посъветвайте се със специалист по хранене и диетика . 

http://cancercompassalternateroute.com/therapies/vitamin-b17-laetrile/#



Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА