неделя, 30 ноември 2014 г.

Владимир Бошнаков

Предаването "На кафе", в което лечителя Владимир Бошнаков, разказва как се е излекувал с природни средства от рак и още три считани за нелечими болести. 85-годишният мъж споделя подробности за своя режим на лечение с билки, който е открил по време на борбата си с коварните болести.Един изключителен човек - Владо Бошнаков, който сам се справя с рака и още три считани за нелечими болести. Оттогава дядо Влади лекува още стотици хора. 85-годишният мъж ще сподели подробности за своя начин на лечение с билки и други методи, който е открил по време на борбата си с коварните болести. СПОДЕЛЕТЕ!! Този тел.на билкаря открих в нета. Преди 3 год.е бил на гости в предаване по БНТ и има оставен тел-869 72 78. " Това е мобилния телефон на бай Владо : 0879041297 Много позитивен, слънчев и интелигентен човек. Той самият живее втори живот, благодарение на билките и не отказва помощта си на никого. Правила съм многократно опити да му оставя дребна сума за почерпка - безуспешно. Категоричен е. Никога не е приемал пари - нито от мен, нито от хората, на които съм го препоръчвала. Бог да го благослови за добрината му." РЕЦЕПТИТЕ ! 1.Чай за бъбреци - пие се студен на гладно -21 дни и се заменя с чай от невен ,също за 21 дни . Започва се повторение за 15 дни отново на бъбречния чай . Редуват се.
2 Чай салвия ,който се пие постоянно.
3.Чай от кръвен здравец (или зловонен по оригинална рецепта ) - пие се постоянно ,през целия ден на глътки.
4.Зеленчуков сок - приготвя се цялото количество веднъж на ден,сутринта и се съжранава в стъклен съд ,в хладилник ,похлупено. Пие се през деня в определени часове,посочени по-долу.
СХЕМА ЗА ПРИЕМ
ПОЛСКИЯ ХЯВОЩ ВСЪЩНОСТ ТОЙ КАЗА ,ЧЕ ПОЛЗВА ВИСОКОПЛАНИНСКИ ПОЛСКИ ХВОЩ . АКО Е ПРЕСЕН СЕ ПОЛЗВА 20 СМ ОТ РАСТЕНИЕТО ,А АКО Е НАРЯЗАН И СУХ 3 ЛЪЖИЦИ .( НЕ ДОУТОЧНО ДАЛИ СА СУПЕНИ ИЛИ ЧАЕНИ ) 1.5 литра вода ,от което 500 мл е за пиене ,а останалият един литър е за налагане с компреси над болния орган.


ПРЕДАВАНЕТО " НА КАФЕ " ПУБЛИКУВА РЕЗЮМЕ НА ЦЯЛАТА СХЕМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК :

Публикуваме целия режим за борба с онкологичните заболявания, прилаган от вчерашния ни гост, лечителя Владимир Бошнаков. Поради огромния зрителски интерес той няма възможност да отговори на всеки от вас поотделно. Начинът, по който да се лекувате е ваш личен избор. Екипът ни ви желае успех!
Пълният курс на лечение е 42 дни, в по-леки случаи може да се приложи половин курс за 21 дни. Съчетава се гладуване и приемане само на билкови чайове и зеленчукови сокове по схема.

Използваните чайове са:


1. Чай от салвия. Две чаени лъжички салвия се сипват в 500 мл вода, варят се в нея само 3 минути и се прецеждат. В чая се добавят още 1 чаена лъжичка жълт кантарион, маточина и мента, киснат в него още 10 мин. и отново се прецеждат. Този чай е силно лечебен и може да се пие профилактично, с прекъсвания, през целия живот.

2. Чай за бъбреци. Приготвя се билкова смес от 15 г полски хвощ, 10 г коприва, 8 г пача трева и 6 г жълт кантарион. Това количество стига за три седмици. Чаят за бъбреци не бива да се пие по-дълго време. Половин супена лъжица от сместта се залива с 250 мл вряла вода и кисне 10 мин. Прецежда се и се добавят още две чаши гореща вода. Кипва се за още 10 минути. Пие се сутрин на гладно.

3. Чай от кръвен здравец. Една щипка от билката се залива със 125 мл вряла вода, кисне в нея 10 мин. и се прецежда. Пие се на глътки през целия ден. Този чай е незаменима част от лечението на рак, особено в случаите, когато вече е проведена рентгенова или лъчетерапия, тъй като билката съдържа малко количество радий.

4. Чай от невен. Три чаени лъжички от билката се заливат със 750 мл вряла вода, киснат в нея 3 мин. и се прецеждат. При пълния курс на лечение, чаят за бъбреци след третата седмица се заменя с този чай.

5. Сок от зеленчукова смес. 300 г червено (салатно) цвекло, 100 г моркови, 100 г глави целина, 30 г черна ряпа и 1 картоф с големина на яйце. Прави се със сокоизстисквачка. Картофът е задължителен само при рак на стомаха и пожелателен при другите му форми. Сокът се прецежда през много ситна цедка или през няколко слоя тензух или марля, за да не останат в него власинки от зеленчуците, които подхранват тумора. Ракът се подхранва само от твърдите храни, затова през целия курс на лечението трябва да се приемат само зеленчукови сокове и билкови чайове. Сокът се пие бавно и с „дъвчене“.

Ето дневния режим:


8 ч. – 125 мл студен чай за бъбреци на гладно
8.30 ч. – 125 мл хладък чай от салвия, жълт кантарион, маточина и мента
9 ч. – 125 мл сок от зеленчуци
9.30 ч. – 125 мл хладък чай от салвия, жълт кантарион, маточина и мента
10 ч. - 125 мл сок от зеленчуци
12 ч. - 125 мл студен чай за бъбреци на гладно
13 ч. - 125 мл сок от зеленчуци
17 ч. – 125 мл бульон от лук за болните с малки тумори и за оперираните болни
От 18 до 20 ч. - 125 мл сок от зеленчуци
Преди лягане - 125 мл студен чай за бъбреци
През целия ден 125 мл чай от кръвен здравец на малки глътки

Като цяло онкоболните не бива да ядат месо и месни продукти, захар и захарни изделия, бял хляб и тестени изделия – те подхранват тумора. Може да се ядат варива и ядки, плодове и зеленчуци.
Добре е към лечението да се прибави отвара от високопланински хвощ. Тази билка съдържа около 8 пъти повече силициева киселина от полския хвощ и разяжда злокачествените тумори, без да засяга нормалните клетки. Взима се 20 см от стеблото му и се вари 15 минути в литър и половина вода на слаб огън и при затворен капак. После късне във водата, докато се охлади и се прецежда през ситна цедка. Разделя се на две части – един литър за компреси на болното място и половин литър за пиене на глътки през деня.

Контакти на лечителят Владимир Бошнаков (телефон и адрес)
  • гр. София
  • кв. Гоце Делчев
  • ул. Костенски водопад
  • бл. 243, вх.Б ет. 3 (среден апартамент)
  • тел. 02/869 72 78
  • тел. 0879 041 297
За да стигнете до дядо Владо от Централна ЖП гара / Автогара “Сердика” е нужно да се качите на автобус 74, който се движи директно до ул. Костенски водопад.
още инфо :  http://www.y-petrov.com/vladimir-boshnakov/comment-page-1/#comment-5325

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА