неделя, 18 януари 2015 г.

Откриха вещество, което убива някои видове рак до 95%  - http://lechitel.net

Лечебните свойства на екстракта от морски краставици срещу рак е доказан в лабораторни условия

Екстракт от растението морски краставици е способен да унива някои видове рак до 95%, пише naturalnews.com. Лечебните свойства на това растение все още се проучват, но засега е доказано, че то убива клетките на рака на гърдата и на черния дроб до 95%, на меланома до 90%, на белия дроб до 88%. В допълнение към това е установено, че екстрактът усилва имунната система и ограничава развитието на метастази като възпрепятства процесите необходими за тях.
Екстракт от морски краставици срещу някои видове рак
Екстракт от морски краставици срещу някои видове рак
Интересното е, че екстракт от растението е използвано в китайската народна медицина. Сега се продават сушени на прах морски краставици в диетичните магазини срещу възпаления като артрит например.
В по-ранни изследвания са открили, че те оказват мощна цитотоксичност срещу рак на простатата, белия дроб, дебелото черво, панкреаса, гърдата, кожата и при левкемия и глиобластома. Учените са открили едно вещество, което придава на морските краставици свойства против някои видове рак и това е тритерпеноид, известен и с другото название фрондосид А (frondoside A).
Ново изследване доказа, че неговите свойства наистина са противоракови, но ползата е само до индуциране на клетъчна смърт – апоптоза, инхибира способността на раковите клетки да се хранят от нови кръвоносни съдове и още една полезна функция – спира развитието на метастазите като препятства клетъчната миграция и инвазия. Друга интересна способност на растението е да накара естествените клетки убийци на имунната система да убиват раковите клетки. Това е забелязано при рак на гърдата , но и при другите видове рак може да се прилага, понеже то влияе на имунната система, не директно върху клетките на отделните видове рак. При опити с мишки фрондосид А е показал свойства да убива тумори на белия дроб повече от химиотерапията.
Всичко това е само доказано при лабораторни условия и предстоят още проучвания. Но възниква въпросът защо, след като се откриха някои лечебни методи от растения, не се прилагат все още и защо продължават хората да боледуват и умират от коварния рак. Всичко зависи от политиците и имащите власт, за да разрешат някой рационален начин на лечение различен от този на официалната медицина. Истината е, че зад управниците стоят конспиратори, които имат за цел да печелят пари от здравето и живота на хората. Фамилиите Ротшилд и Рокфелер стоят зад тези конспирации и тайните общества като Илюминати, Масони, орденът на Йезуитите и други. Те се стремят не само към печелене на средства, но и към контрол над съвестта на хората и вярата им в Бога с цел да бъдат измамени, да загубят наградата си описана в Библията, което няма да доведе до нищо добро.
Още за лечението на рака с едно достъпно и вкусно хранително средство четете интересна статия с клипове  – ТУК. 

ИЗТОЧНИК : http://lechitel.net


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА