събота, 9 април 2016 г.

НИСЪК ХЕМОГЛОБИН


Спокойно може да се ползва чай от кръвен здравец , има и такъв сироп + капсули . Сок от червено цвекло , който се пие след като престои около 40 минути на тъмно и хладно " За да мо­же желязото по-бързо да се превърне в хемоглобин, трябва да се консумират храни, богати на мед: черен дроб, орехи, ръжен хляб. Дали липсва желязо , може да се пробери със златно синджирче с добавка на мед (така нареченото черве­но злато или медна пластина )." Може да се прави бульон от гъбата пачи крак , но закупена от сигурно място, приготвя се като за готвене( гъбена чорба ) и на ден се изпива около 200 - 300 мл. Може да се включи ЧАЙ хмел ,който мисля има Б12 ( Соли на желязото. " Желязото е един от микроелементите, без които животът на Земята би бил немислим. То играе много важна роля в живота на клетката, като влиза в състава на някои ензими, регулиращи процесите там, но неговата първостепенна роля е участието му в процеса дишане. В комплексното съединение хемин централния атом е тривалентно желязо. В кръвта на хората и животните хеминът се свързва с белтъчното вещество глобин и образува хемоглобин. Хемоглобинът е транспортно средство, което в белите дробове поема кислорода от въздуха, превръщайки се в оксихемоглобин (поради тази причина артериалната кръв е ярко червена). Той пренася кислорода до клетките, отдава им го и се свързва с отделения там въглероден диоксид, като се превръща в карбоксихемоглобин (на него се дължи тъмното оцветяване на венозната кръв). Важна роля в образуването на хемоглобина играе витамин В12, представлява комплексно съединение с централен атом тривалентен кобалт. )За да мо­же желязото по-бързо да се превръща в хемоглобин може да се опита с компреси /лапи от хума със сок от цвекло или от намачкани листа на глухарче, така ще се снабди орга­низма с желязо, ще премахне умората. "
 Сиропът се казва Герисан . Трябва да се приема 3-4 месеца без прекъсване на гладно и дозата да е правилната .

 https://www.facebook.com/lekzanas/photos/a.951686074895391.1073741829.950024238394908/1047738195290178/?type=3&theater
ЛЕК ЗА НАС - ОТ ПРИРОДАТА ЗА ЗДРАВЕТО
Морско зеле - Съдържа витамини A, B1, B11, B12, C, K, пантотенова (В5) и фолиева (В9) киселини, желязо, натрий, калий, калций, манган, бром. Ламинарията е много...
Вижте повече
 Маоло състав : http://lekzanas.blogspot.bg/2015/09/blog-post_28.html (може такъв извлек или билкова комбинация за чай да се подготви с посочените растения )
 Florix Power Stix- Желязо за деца, 10 сашета Състав: Пюре от малини (42%), Воден екстракт от: спанак-листа, зелен овес, шипки, морски зърнастец-плодове, Ябълки, Върбинка-листа, Моркови и листа каркаде; Агаве – гъст сироп; Ацерола – концетрат сок; Железен глюконат; оцветители от растителен екстракт от: Моркови, Касис, Ябълки; Стабилизатор: Гуарково брашно и Ксантан; Ниацин, натурален аромат – малина, натурален аромат – ванилия; Витамин В1 (тиамин хлорид хидрохлорид), Витамин В2 (рибофлавин фосфат), Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), Витамин В12 (цианокобаламин).

 Floradix " Билкова Кръв" е билково-плодов еликсир с желязо, който е изключително ефективен при завишени нужди от желязо, понижен хемоглобин, недостатъчен прием в ежедневното хранене и е подходящ при бременност, както и в периода на развитие на малките деца, пубертета, при менструация и кърмене.
ПРОБИОТИК поръчай и Стелкор http://mednatur.com.ua/index.php?id=15
 От Русия е , има много сайтове , може да се поръча и чрез Еконт - те поръчват вместо Вас , а се плащаш тук . 
Може да мисли и за  кръвопреливане .
Добре е и   пчелен прашец, жен шен с мравчена киселина, кордицепс, бирена мая на люспи, пробиотик, червено цвекло, течен хлорофил (С. Бързакова )
 Трябва да добавят и някакви растителни фибри , и пребиотик - инулин - има земна зебълка на прах. Фолиева киселина - също .
Още една рецепта съм си записала ,но е с вино : " рецепта за вдигане на хемоглобин, с която за 2-3 дни буквално спасихме жена в болницата. Хемоглобинът й беше толкова нисък, че не искаха да я оперират. Опитваха какво ли не, имаха опасения за левкемия! Накрая дъщеря й направи вълшебното сиропче и го внесе тайно в болницата. За нула време жената се оправи и всичко с нея завърши благополучно! Ето и самата рецепта:1/2 кг пчелен мед, 1/2 л гъсто червено вино от типа на "Алжирката" (по-добре домашно), 1 непълна супена лъжица канела, 4-5 карамфилчета (подправката). Всичко това завира на водна баня и ври още 30 мин. след завиране. Пие се по 20 мл 4 пъти на ден."
 Също стафиди накиснати във вода , потърсете точната  рецептата  Накисват се за цяла вечер . Супа от коприва също може да дава всеки ден особено докато има прясна по пазарите.  "Пъдпъдъчите яйца допринасят за премахване на радионуклиди от тялото, така че се препоръчват на хората, изложени на радиоактивно лъчение. Фона радиационното ниво в големите градове напоследък се увеличава. Яйцата от пъдпъдъци са включени в храната на децата, изложени на радиация по време на Чернобилската авария. След определен период от време, те са подобрили общото си състояние, повишило се е нивото на хемоглобина, изчезнало е главоболието, умората. Биохимични анализ на кръвта не е показал аномалии.
Резултатите от изследванията позволяват да се заключи, че пъдпъдъчите яйца са за предпочитане в терапевтично подхранване на слаби деца и възрастни, предимно населяващи екологично необлагодетелствани райони. На деца се дават от 2 до 6 бр. на ден в зависимост от възрастта, на възрастни - по 4-6 яйца дневно сутрин на празен стомах. Полезно е да се употребяват сурови, като се пие топла вода. Приемът трябва да бъдат систематичен, непрекъснат за период от 3-4 месеца. Още след две седмици се усеща благоприятното им въздействие върху организма."

 АРАНЕСП


 http://media.muskuli.com/category/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8/%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BF-%D1%83%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0.html#.VwkanDHJvm4




 ВИТАМИН В6 СОФАРМА

ПОКАЗАНИЯ: Препаратът е показан за профилактика на Витамин Вб дефицитни състояния, които могат да доведат до желязодефицитна анемия, неврологични нарушения, себореен дерматит (алергично възпаление на кожата), хейлоза (напукване на устните).
Витамин B e заместителна терапия може да се наложи при: - алкохолизъм; изгаряния;
- конгенитални метаболитни дисфункции (хомоцистинурия, хипероксалурия и др.);
- хипертиреоидизъм (повишена функция на щитовидната жлеза);
- инфекциозни заболявания;чревни заболявания при които се наблюдава диарична симптоматика (глутенова ентеропатия, регионални ентерити, спру);
- малабсорбционен синдром свързан със заболявания на чернодробно-жлъчния тракт; при пациенти на хемодиализа и след гастректомия (резекция на стомаха);
- при дефицитни състояния предизвикани от лекарствените продукти изониазид, хидралазин, имуносупресори, контрацептиви, съдържащи естроген; състояние на пролонгиран стрес.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не трябва да се прилага при свръхчувствителност към съставките на Витамин Вб

Zarzio – листовка

 http://rxed.eu/bg/z/Zarzio/5/

======================== КЛУБ ЗА БОРБА С РАКА ========================

" ЛЕВКОЦИТИ, ХЕМОГЛОБИН
За вдигане на левкоцити
За вдигане на левкоцитите има:

1) медикаментозни средства,
2) хранителни добавки и
3) народни рецепти:

1) Неупоген, Дексаметазона

2) Герисан и Бирела (бирена мая) – ударната доза (3 пъти х 2 табл. дневно) от двете.

3)Маоло - хранителната добавка, която се пие при химио- и лъчелечение, когато левкоцитите не са в норма.
http://www.smilo-bg.com/products.html

4) всекидневно сокове от моркови, червено цвекло и ябълки, по няколко сурови бадема и ореха.

5) Също шепа стафиди, накиснати от вечерта в гореща вода – на другата сутрин, веднага след събуждане, стафидите се изяждат и водата се изпива.

6) В 1 л вода се сваряват по 1 голяма цяла глава лук и чесън с люспите, врят, докато водата стане наполовина, после се смачкват леко, прецеждат се и отварата се пие на два пъти през деня. Ние го пиехме 15 дена – сутрин и обед. Има голям ефект!

7) Клизми – изпитано средство!

8) Сваряват се една голяма глава кромид лук с люспите и една глава чесън също с люспите (както са цели), докато водата остане наполовина. Смачкват се леко. Водата се прецежда и се пие;

9) Кръвен здравец - търговско название "Герисан" (от аптеките) или корени за чай (от билковите аптеки);

10) Еsberitox (от аптеката) - 3 х 1 (препоръчано от лекар);
11) "Шлемник Байкалски" ;

12) сок от червено цвекло, моркови, сурови орехови ядки, бирена мая, витамин В-комплекс на хапчета, зелен чай, куркума и чай от БЯЛ ИМЕЛ!

13) сок от сурови картофи – по 1– 2 чаши на ден (много ефикасно!)

14) Всекидневно – сокове от моркови, червено цвекло и ябълки; по няколко сурови бадема и ореха.

РЕЦЕПТА ЗА ВДИГАНЕ НА ЛЕВКОЦИТИ И ХЕМОГЛОБИН:

1/2 кг пчелен мед
1/2 л гъсто червено вино (от типа на "Алжирката", по-добре домашно)
1 непълна супена лъжица канела
4-5 карамфилчета (подправката).
Всичко това завира на водна баня и ври още 30 мин. след завиране.
Пие се по 20 мл 4 пъти на ден. Невероятен резултат за много кратко време! "http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=rak...


=====================================================================

ОРЕХИ , ЛЕЩА  , МАГДАНОЗ , БАДЕМИ
 
 ИЗВАДКИ ОТ ИНТЕРНЕТ

аз знам, че няколко дена преди състезание ( незнам колко точно дни ) си източват кръв ( незнам количество ) и преди състезание си я вливат отново това нещо довеждало до разни процеси било като естествен допинг ...

 Яжте ядки наблегнете на орехи и бадеми за спешно вдигане на левкоцити много помага пастет от черен дроб от треска- това ви го казвам от личен опит и е по препоръка от онколога

 алое мед и вино=алое 150 грама кило мед и вино 4исто смесва се слага се в хладилника след като се стопи меда по4ваш да пиеш на гладно сутри обед и ве4ер по една лажица и увели4аваш до 3 и се испива докраи


Разходете се до терасата Ви и си вземете две от любимите ви саксии. Сложете ги в противоположните ъгли на хола, зад тях по едно огледало. Седнете на пода, по средата, между двете саксии. Затворете очи и насочете мислите ви върху връзката Далак- Чер дроб. След 15 минута ще усетите леко боцкане, веднага станете. Седнете на терасата, прекарвайте езика ви през зъбите и устните, като си мислите за предстоящите плодове и зеленчуци, запомнете вкуса, който е пожелало тялото Ви! Направете го 10 дена и си направете изследвания, за да се уверите, че вашето подсъзнание и всесилно. Различни сме и възстановяването ни се нуждае от индивидуален прием. " 

КРЪВ ОТ КОСТЕНУРКА 
" Става въпрос за следното: На една млада учителка във Враца, малкото момченце е болно неизлечимо. Казали са и да намери седем големи костенурки и да даде кръвта им на сина си и така щяла да го спаси. Не вярвам, че точно това ще помогне, но това е последната и надежда. Някои от вас могат да кажат,че това е варварство срещу животните, но ако все пак има и малък шанс да помогнем на момченцето и да върнем дори и за малко светлината в майчинските очи, предпочитам да ме нарекат варварин. Телефона ми е 0884/770-232 Васил, а учителката преподава на деца от 1-4 клас."
 и тук http://podtepeto.com

  " Европейският шампион в спринта Дуейн Чембърс (Вбр) си призна, че продължава сътрудничество със скандалноизвестния с допингаферата "Балко" доктор Виктор Конте. Двамата тестват иновационна технология за обогатяване на кръвните клетки с кислород по естествен начин, като спринтьорът диша въздух с повишено съдържание на кислород за няколко минути. Програмата е двуседмична и е взаимствана от благоприятното въздействие на голямата надморска височина върху спортната форма на атлетите. "

1 коментар:


  1. искам да информирам обществеността как се излекувах от (ЖИВОТА СИМПЛЕКС ВИРУС) от жрицата карачи, посетих различни болници, но ми дадоха списък с лекарства като Фамвир, Зовиракс и Валтрекс, което е много скъпо за лечение на симптомите и никога не ме излекува , Разглеждах в интернет, търсейки лекарство срещу херпес и видях коментар на хора, които говорят как свещеничката карачи ги излекува. Аз я изпращам по пощата и тя ми изпраща билково лекарство, което взех и то сериозно работеше за мен, аз съм свободен човек сега без проблем, херпесният ми резултат излезе отрицателен. Моля се за вас жрица карачи, тук изпращайте вашите данни на жрицата карачи чрез princetesskarachi@gmail.com, за да излекувате вашите

    ОтговорИзтриване

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА