събота, 4 ноември 2017 г.

Резултатите са "100% излекувана "


Госпожа Евелина Петкова разказва,че е 100% излекувана заедно с още няколко жени които издържали до край това алтернативно лечение  и успели да преборят рак на гърдата.Около 10 други жени се отказали и предпочели конвенционалната медицинска помощ. Всички имат право на избор, казва Ева  и  разяснява следното: "Начинът, с който ние се излекувахме е труден. Има гадене, разстройство, отпадналост, нервност - подобно на химиотерапията провеждана в болницата, само че алтернативният метод е с естествени съставки, които изчистват само раковите и мъртвите клетки. Лечението е три месеца ,но само за бучка на гърдата."


"Равни части газ (течна, която е за газовите лампи за осветление), Алое Вера и зехтин (студенопресован). Пие се само сутрин по една лъжица на гладно. Паралелно вечер се маже външно бучката със същата смес. При гадене, разстройство и отпадналост се пие по една лъжица ябълков оцет с една чаша вода . Диети не се спазват. През деня се пие чай от Мечо грозде с хлебна сода и мед. За три месеца при мен се изчисти всичко на 100%. "

Ева разказва,че е споделила нейния личен опит в много ФБ групи за алтернативни методи за борбата с рака. Споделя,че е  сигурна, че има ефективни рецепти за всички видове рак и затова не спира да търси и да споделя всичко интересно по тази така наболяла тема.

По-късно Ева ще се опита да даде информация и за другите жени,които са ползвали тази рецепта -да разкажат самите те как са понасяли въпросната субстанция и как са успели да издържат до края на схемата (3 месеца ).

   Самата тя описва тези месеца като ад. Търсила е различни занимания,с които да се разсейва и избяга от страха - плетене, рисуване и молитва. Подчертава ,че без вяра не става! Стараела се е да не мисли за болестта и се е успокоявала,че все пак схемата е само 3 месеца, и ще ги издържи. "Просто правих  красиви неща от всичко излишно в къщи , парченца прежда, камъчета, телчета , капачки, и така си запълвах времето, зареждах положително."

















Линк към темата във ФБ Групата Алтернативно лечение на рак и тежки заболявания

Резултат с изображение за оливковое масло

N.B. Забележка: Информацията в тази страница не замества професионалните съвети на лекар- специалист и няма за цел да предписва лечение или да отменя посещението при лекар ! Цялото съдържание, включително текстове, таблици,графики, изображения и информация, съдържаща се в тази страница имат само обща информационна цел и споделяне на личен опит.Тази страница не дава гаранция за резултати от каквито и да било лечения и действия ,предприети от читателите! Отговорността за провеждане на което и да било алтернативно лечение е лична! 

1 коментар:


  1. искам да информирам обществеността как се излекувах от (ЖИВОТА СИМПЛЕКС ВИРУС) от жрицата карачи, посетих различни болници, но ми дадоха списък с лекарства като Фамвир, Зовиракс и Валтрекс, което е много скъпо за лечение на симптомите и никога не ме излекува , Разглеждах в интернет, търсейки лекарство срещу херпес и видях коментар на хора, които говорят как свещеничката карачи ги излекува. Аз я изпращам по пощата и тя ми изпраща билково лекарство, което взех и то сериозно работеше за мен, аз съм свободен човек сега без проблем, херпесният ми резултат излезе отрицателен. Моля се за вас жрица карачи, тук изпращайте вашите данни на жрицата карачи чрез princetesskarachi@gmail.com, за да излекувате вашите

    ОтговорИзтриване

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА