петък, 3 юли 2015 г.

Герисан - Кръвен здравец (geranium sanguineum)

Герисан - сироп

Герисан - капсулиГерисан е натурален продукт от коренища на кръвен здравец (geranium sanguineum).
Вековният опит показва, че това растение дарява здраве, бодрост и дълголетие.
Физиологично активните вещества от корените на кръвен здравец стимулират производството на кръвните клетки. Една част от белите кръвни телца(лимфоцитите) изграждат имунната система. Тя защитава организма от чуждите “агенти” – вируси, бактерии, гъбички, ракови клетки. Ето защо здравецът дарява здраве. Червените кръвни телца са носители на хемоглобина. Когато той е в достатъчно количество и е с добро качество, човекът е бодър, силен и трудоспособен.
Корените на кръвния здравец са богати на мощни антиоксиданти, които способстват за прочистването на организма от токсините, които се натрупват в него. Това е основната причина, поради която антиоксидантите забавят в значителна степен процесите на стареене в организма.
Използвайки върховите постижения на науката и технологиите, бе създадена добавка към храната от корените на кръв- ния здравец “Герисан”, която е прецизно адаптирана към дневните нужди на човека. Този продукт е един от малкото, клинически доказани имуностимулатори. Действа добре при анемични състояния. Хора, които приемат ежедневно “Герисан” много по-рядко боледуват от вирусни инфекции, много по-малка е вероятността да се развият ракови клетки в организма им.
В Германия, в Онкологичния институт в гр.Мюнхен бяха проведени проучвания за антиканцерогенен ефект на кръвния здравец. Оказа се, че натуралният продукт, получен от корените на това чудотворно растение, наречено “Герисан”, има по-изразено антиканцерогенно действие от някои синтетични химиотерапевтици. Бяха проучвани и възможностите за прилагане на “Герисан” на онкоболни, на които се прилага лъчетерапия. Поради мощната стимулация на кръвотворенето при тези болни не се наблюдава падане на левкоцитите под критичен минимум, както и анемични състояния. Благодарение на мощните антиоксиданти, съдържащи се в “Герисан”(флавоноиди, полифенолни киселини и др.), организмът се “очиства” бързо и по-пълтно от натрупващите се от лъчетерапията токсини в него. Това е причината, поради която болните понасят по-леко лъчетерапевтичния курс. Препоръчително е “Герисан” да се приема поне 20-30 дни преди началото на лъчетерапевтичния курс по 2 капсули на ден, да се взема по време на целия курс и няколко месеца след това. Това важи и за химиотерапевтичните курсове.
В корените му се откриват полифенолни съединения, които пряко атакуват вирусите, като се свързват с обвивката им и по този начин “блокират” тяхната “агресивност”. Така “хванат”, вирусът не може да влезе в клетката на атакувания организъм, където намира чудесна среда за развитието си и своето размножаване, и не може да прави “пакости”, т.е. той е лишен от способността си да причинява болест.
Кръвния здравец (G.S.) е прилаган на работещи в ураниеви мини като по този начин са се подобрявали кръвните им показатели и се е удължавал животът им.
“Герисан” може да бъде прилаган като сигурно и профилактично средство по време на вирусни епидемии, не само поради това, че има способността да “свързва” вирусите и да не им позволява да “пакостят”. Той стимулира кръвотворенето и най-вече растежа на лимфоцитите.
Капсулната форма е за възрастни. Препоръчителната доза за профилактика е една капсула на ден, а ако човек има заболяване, свързано с имунен дефицит, дозировката може да се увеличи на 2-3 капсули дневно. Сиропната форма е за деца от 1 до 11 годишна възраст, но може да се прилага, както на по-малки, така и на по-големи. Сиропът има аромат на горска ягода и е сладък на вкус. Профилактично се дава на деца от 1 до 3 години по 1чаена лъжица на ден, за деца от 4 до 8 години – 2 чаени лъжици и за деца от 9 до 11 години – 3 чаени лъжици. Продуктът е безвреден и може да се приема години наред. При настъпило вече заболяване дозите могат да бъдат удвоени и дори утроени.
“Герисан” може да бъде прилаган, без прекъсване, години наред.

 http://www.velevipharma.com/bg


Герисан - капсули

Герисан - капсулиГерисан е натурален продукт от коренища на кръвен здравец (geranium sanguineum).
Като се изключат отделните успехи в използването на ваксини, все още човечеството не разполага с достатъчно надеждни и универсални средства за борба с вирусните инфекции.
Много български учени са изследвали лечебни растения от нашия ареал  по отношение на тяхното антивирусно действие. Проведените вирусологични проучвания  първоначално имат скринингов характер. Развитието на молекулярната биология и вирусологията откриха нови хоризонти в познанията за вирусната репродукцияи разбира се пътищата за нейното повлияване.
Предпоставките за успехи в създаването на препарати от растителен произход с антивирусно действие в България са много. На първо място е изключителното богатство на лечебни растения, които могат да се открият в нашата природа. Важен е и многовековния опит в използването им в народната ни медицина, родил велики лечители  /Иван Рилски, Иван Раев, Димитър Димков, Димитър Кръстев/.
Безспорен факт е наличието на учени от световна величина във фитотерапията /Веселин Петков, Ст. Иванчева/ и във вирусологията /Манолова, Максимова, Събева, Ласев, Дундаров, Андонов, Серкеджиева/.
Лечебното растение Geranium Sanguineum L /Кръвен здравец/ е подробно и задълбочено проучено от много български автори. Установен е изразен инхибиращ ефект спрямо размножението на на някои щамове на вируса на грипа на изолирания от него полифенолен комплекс. Полифенолният комплекс действа на биологичната активност на вируса, която се отчита по хемаглутационния титър и се конкурира с вируса а гликопротеините на клетъчната  мембрана, като възпрепятства  някои фази на вирусната инфекция. Поради малката си молекулна маса полифенолният комплекс прониква през клетъчната мембрана  на вече заразената  клетка, като потиска вътреклетъчния  стадий на репликация на вируса.
Има експериментални резултати, които дават основание да се приеме, че полифенолния комплекс, получен при екстракция на Geranium Sanguineum L /кръвен здравец/, в определени концентрации  напълно инактивира инфекциозната активност на вирусите на грипа.
В България бе създаден и се произвежда  препарат от корените на кръвен здравец /тази част от растението е най-богата на полифенолният комплекс/, наречен Герисан. На пазара е от 2001г. и за изтеклото време е натрупан достатъчен опит чрез неговото прилагане в помощ на профилактиката  и лечението на вирусните инфекции въобще.
Герисан, прилаган в дози по 1 капсула в денонощие, намалява със значителна степен, вероятността от инфектиране с вируса на грипа при епидемии.
Всички тези проучвания и данни ни дават основание да предполагаме с висока степен на увереност, че „Герисан” може да бъде използван в помощ на профилактиката  на особено опасните и смъртоносни вирусни инфекции като птичи грип, свински грип и др.
Учените смятат, че в съчетание със синтетичния препарат ремантадин, Герисан е потенциран да създава още по-висока защита от вирусните инфекции.
В Герисан се отразяват възможностите и богатството на нашата природа, както и силата на родната наука.

www.velevipharma.com 


Кo Кo Бo

Ко Ко БоЗа по-добро храносмилане
КоКоБо е създаден от три лечебни растения, прекрасно виреещи по нашите земи: копър, кориандър и босилек. Чрез научен експеримент създадохме добър баланс между тях и се получи продукт, даващ отлични резултати при хора с проблеми в храносмилането.
И трите растения са богати на етерични масла, които стимулират секрецията на стомашни сокове и ензими, необходими за осъществяване на разграждането на приетата храна. Ко Ко Бо е продукт получен чрез използването на съвременна технология , гарантираща запазването на биологичнозначимите и полезни за храносмилането вещества.
Правилно е Ко Ко Бо да се приема по една перличка 30 минути преди хранене.
Продуктът има газогонно действие и може да се прилага при хора с метеоризъм - газове в храносмилателния тракт.
Срещу газовете в корема
При нарушено храносмилане поради намалена секреция на стомашни сокове и липса на достатъчно ензими, храната в стомаха и червата не се разгражда правилно. Настъпват гнилостни процеси в тези oргани, отделя се голямо количество газове, което създава сериозен дискомфорт у човека.
Приемането на КоКо Бо спомага за увеличаването на секрецията на стомашни сокове и излъчването на храносмилателни ензими. Подобреното храносмилане означава намаляване в значителна степен на гнилостните процеси, съответно и отделянето на газове. КоКоБо има способността да резорбира , да "лови" газовете , което прави още по-изявен ефектът в борбата му срещу метеоризма.
Ко Ко Бо е високотехнологичен натурален продукт от българската природа, създаден за преодоляване на проблемите в храносмилането и метеоризма.

www.velevipharma.com 

 Още по темата - Копър (Анетол )

Анетол – естествен убиец и терминатор на рака


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Нашата страница във Фейсбук

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА

УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА
УНИЩОЖЕНИЕ НА ТУМОР -СХЕМА